Loading…

Sign up or log in to bookmark your favorites and sync them to your phone or calendar.

Youngs - Pløns Gate [clear filter]
Saturday, June 1
 

12:30 CEST

Signe Eide
Signe Eide (21) er et resultat av musikkbyen, mange hundre live-gigs de fleste steder i Oslo og på flere festivaler – blant annet Slottsfjell, Trænafestivalen og Piknikk i parken. NRKP3s Ruben Gran lurer på om hun er Norges egen Adele, mens Lissie har hatt henne som support act på Rockefeller, Sentrum Scene og i konserthus landet rundt.
EP-debuten “I am Fever” ble sluppet på Kulturhuset i 2016, og allerede i august samme år fulgte singlen ”Heaven”. I 2017 slapp hun et minialbum ”Simple / Heavy” og singelen ”Liar”.
Signe Eide har sterke uttrykk, og gjør sterkt inntrykk. En moden vokal på catchy melodier og sanger som rører deg og fester seg. En gammel og rå stemme i en ung kropp som formidler låter langt over bristepunktet.
-” ..et slags datterselskap av den fiktive fusjonen PJ Harvey-Joni Mitchell-Bon Iver-Jeff Buckley. Og det funker som bare fy. Hun kan sitt håndverk og hun har allerede funnet sitt helt eget sound, trass sin unge alder. Denne musikken er født frem av et intenst behov for å skape. … En smerte som liksom bare MÅ finne sin vei ut i verden. ”(Cesilie Holck, trafo.no)
I 2019 står nye låter klare for slipp og Signe Eide er en av Oslos unge en burde følge med på i tiden som kommer.
http://www.signeeide.no
https://www.facebook.com/signeeideofficial/
https://soundcloud.com/signe-eide-official
https://open.spotify.com/artist/57uib5ByVsD9Mz0ittJiO1
https://itunes.apple.com/no/artist/signe-eide/850514214


Saturday June 1, 2019 12:30 - Monday April 1, 2019 13:00 CEST
Youngs - Pløns Gate

13:30 CEST

Tilla
Tilla
Tilla har skapt sitt eget lille univers ved å bruke utallige timer på å drømme i platesjapper og med tegneblokken. Tilla vokste opp med tre musikalske og utforskende storebrødre, og ble derfor tidlig eksponert for et bredt spekter av musikk og kunst. Låtene hennes bærer preg av tung bass og lag på lag med særegen vokal.
De siste årene har hun bygd seg opp på klubbscenen i Norge som DJ under navnet Saronia, og som livemusiker for blant annet Lil Halima, Louam og Pasha.
Høsten 2016 ble 21-åringen anbefalt av P3 Urørt-redaksjonen med låtene «Falling» og «Material King». Hun har vært å se på blant annet Vill Vill Vest, Slottsfjell, UKA, OverOslo og Trondheim Calling til tross for at hun ikke ennå ikke hadde noen offisielle utgivelser.
Etter en lang periode i studio skapte hun ny musikk der singelen «Slow» ble først i rekken. Den kom 8.mars og ble skrevet om av Redbull, Gaffa, NRK P3 i tillegg titulert ukens single hos Jazznytt/DN. Den er også listet hos Tidal Rising og Ukas brygg på Tidal i tillegg til å bli spilt på radio i Nederland, Norge og USA. Ny musikk er rett rundt hjørnet og en debut-EP/mini album kan forventes i høst!
https://www.facebook.com/tillagaaso/
https://soundcloud.com/tillavanilla
https://open.spotify.com/track/5AidCjNLcpZUd4aK2fMT4s?si=kPt4h8D7R26oJWDM7a38qQ
https://itunes.apple.com/no/album/slow-single/1455374247?l=nb


Saturday June 1, 2019 13:30 - 14:00 CEST
Youngs - Pløns Gate

14:30 CEST

Unge Beirut
Unge Beirut har gjennom 2018 markert seg som en av de mest spennende artistene blant den unge generasjonen. Med en spellemann nominasjon i baklomma på hans debutalbum ‘’Hevnen er søt, men jeg tilgir deg’’ ble det fort tydelig at han er en artist å se opp for, med hits som ‘’Cocaina’’ og ‘’Alle Vil Flexe’’. Med røtter fra Lebanon, tar han med seg det melodiske soundet fra midt-østen og blander det inn med vestlig hiphop/r&b og dype budskap, politiske meninger så er resultatet en god blanding av låter som gjør deg tankefull og dansete. 2019 kommer til å være et aktivt år, med god musikk i vente. Den 26.april slapp av første singelen sin, Lowkey/Highkey.


Saturday June 1, 2019 14:30 - 15:00 CEST
Youngs - Pløns Gate

15:30 CEST

16:30 CEST

Espen T. Hangård
Espen T. Hangård har bakgrunn som gitarist og vokalist i bandene Noplacetohide, KILLL, Diskord og Altaar. Med disse bandene har han gjennom mer enn 25 år deltatt på en rekke plateutgivelser og vist en ustanselig vilje til sjanger-overskridelser og eksperimentering. De siste årene har Hangård arbeidet alene med elektronisk musikk. På hans to ferske album «Primær» (2018) og «Elementær» (2019) spenner musikken fra fra funky braindance til streng electro, og det analoge soundet preges av syrete basslinjer, luftige akkorder og lettbeinte beats. Dette lydbildet presenterer Hangård også live – han stiller på scenen med trommemaskiner, sequencere og synther.
Som Oslo-klubben Jaeger nylig skrev på sin blogg:
“His razor-sharp productions were an instant hit across the Electro community. An electronic music artist completely unique to what anybody else is doing at the moment.”
https://www.hangard.no/
https://open.spotify.com/artist/6oDl4ecBvfC4Ysp2ZwHm0H?si=gmxON6A4RnGyKL1As4KDlw


Saturday June 1, 2019 16:30 - 17:00 CEST
Youngs - Pløns Gate

17:30 CEST

Quarter Wolf
Quarter Wolf er en norskaustralsk punkblues- og garagerockduo.I disse dager er de to aktuelle med sin 4. utgivelse på vinyl, “DIY”, som navnet antyder, spilt inn, mixa, mastra, designa og gitt ut av gutta på egenhånd.
De er først og reist kjent som et av Norges mest voldsomt energiske liveband!
“This is music for the groin more than the mind, and it’s fun, raucous and a bit sexy.”
Erik Valebrokk
“Gjør deg sjøl en tjeneste: sjekk ut Quarter Wolf. Terningkast seks!”
TheWilhelmsens.com
https://quarterwolf.com
https://www.facebook.com/QuarterWolf/
https://soundcloud.com/maxtruck
https://open.spotify.com/album/2MPbDLZni3i0RSmAYy8vLW
https://itunes.apple.com/us/album/back-to-sykkylven-ep/1233117554


Saturday June 1, 2019 17:30 - 18:00 CEST
Youngs - Pløns Gate

18:15 CEST

Øystein Greni
Wow! Greni fra BigBang bekreftet til Youngs og Musikkfest Oslo // Youngs lørdag 1. juni!! Vi topper et allerede glimrende program med en av norges aller råeste artister og låtskrivere. Dette blir stas! #musikkfest #oslo


Saturday June 1, 2019 18:15 - 18:45 CEST
Youngs - Pløns Gate
 


Filter sessions
Apply filters to sessions.