Loading…

Sign up or log in to bookmark your favorites and sync them to your phone or calendar.

Uhørt [clear filter]
Saturday, June 1
 

13:00 CEST

Kami
Kami 27 år, energisk og glad dame som bor i Oslo. Selvlært på gitar og noe piano. Skrevet låter siden ungdomskolen. Tilbringer mye tid med gitar, sang og låtskriving. Skriver henholdsvis låter på engelsk, men skriver også på norsk. Sjangeren er singer/songwriter, men har i det siste flere låter som passer mer til “pop”. Jeg har vært selvstendig,dedikert og sta. Det var jeg en stor opptur i livet da jeg traff Starlab Studios og fikk for første gang konstruktive tilbakemeldinger fra profesjonelle. De sier jeg er et låtskriver-potensialet med en sær-egen stemme. Har konsert i Steinkjer i april og er i skrivende stund i semifinalen i Emergenza festival som holdes på John Dee. Fått avis og radio-omtale i Trøndelag og ikke minst mer selvtillit og motivasjon villig til å jobbe enda hardere for å kunne stå på flere scener og gi ut mer musikk. Jeg håper og tror at jeg skiller meg ut og at musikken jeg skriver og lager vekker noe til publikum. Gir ut blant annet “Stay” denne måneden. Musikk er drømmer, musikk er alt.
Jeg elsker å stå på scenen og formidle budskap, fortellinger og lage følelser. Å kunne fått være en del av deres program hadde vært helt magisk. <3
https://www.instagram.com/kamivest/?hl=nb
https://www.facebook.com/Kami.V.singersong/
https://soundcloud.com/kami-vesterdal
https://open.spotify.com/album/2CE5gYdj4gdbeUiudlgbHF
https://itunes.apple.com/us/album/stay/1456877959?i=1456878751


Saturday June 1, 2019 13:00 - 13:00 CEST
Uhørt, Strøget

14:00 CEST

Thomas Etholm
Musiker og produsent Thomas Etholm har nettopp utgitt Sommerfugl, han holder til på idylliske Hvasser i Tjøme, Færder Kommune. Landskapet, roen og stemningen utpå sommerøyen Hvasser hjelper og inspirerer Thomas Etholm i låtskrivingen og produksjonene sine. Med seg på scenen har han bassist Lars Eri Myhre.
https://www.instagram.com/420thomasiverdensrommet/
https://open.spotify.com/album/0HUxg4PrvrwlcUmZ78nXVS?si=yHFUp-8jQkWvWR0VDKB1Wg
https://itunes.apple.com/us/artist/thomas-etholm/1368623344


Saturday June 1, 2019 14:00 - 14:00 CEST
Uhørt, Strøget

15:00 CEST

Malene Markussen
Malene Markussen er en artist og låtskriver fra Vestby, bosatt i Oslo.
Musikken har røtter i det pop elektroniske landskapet og kjennetegnes av sterke melodier og personlige tekster på norsk.
Etter mange år som vokalist i rockeband bestemte Malene seg for å gå solo og i 2016 gav hun ut sitt debutalbum « Aldri I Ro». Et svevende og melankolsk popalbum om å alltid bevege seg fremover.
Siden debutalbumet har Malene slått seg sammen med produsentene Peter Michelsen (Donkeyboy) og Christoffer Simpson fra Norsk Lydstudio og jobbet med flere singelrekker for å bygge seg opp som artist. I tillegg til å bygge seg opp som artist, har hun også jobbet seg opp som låtskriver og har det siste året skrevet låter for artister som Kyle Alessando, Dinaye og Noep.
Mai 2019 er Malene klar med sitt andre soloalbum “Under Vann”.
Et album som formidler tanker, erfaringer og følelser som ellers kan være vanskelig å snakke om. Ønsket å vise lytteren at de aldri er alene og at det alltid er håp.
http://www.malenemarkussen.no
http://www.facebook.com/maleneofficial
http://www.soundcloud.com/malenemarkussen
https://open.spotify.com/artist/3aq07NOYKYjmrew0lxeZbx?si=PkLPJcvST3i3oTYfexgySA


Saturday June 1, 2019 15:00 - 15:30 CEST
Uhørt, Strøget

16:00 CEST

Lysning
Lysning er en Oslo-basert duo bestående av Ingvild Våge (vokal) og Bjarne Liland (gitar). Med et melankolsk uttrykk bygd opp av loopet gitar og norske tekster, tar de deg med på en reise gjennom vakre lydlandskap med drømmende og melodiøse låter du får lyst til å høre igjen og igjen. Låten “La det gå” ble brukt i NRK-serien “Unge Lovende”, og bandet jobber nå med innspilling av sin debut-EP.
https://www.facebook.com/bandetlysning/
https://soundcloud.com/bandetlysning


Saturday June 1, 2019 16:00 - 16:30 CEST
Uhørt, Strøget

18:00 CEST

JANOS
Vackra popmelodier, soulhjärta med punkens energi och RnB rytmer.
En svensk artist bosatt i Oslo via Londons gator och pubar, för fans av the 1975, Bruno Mars, Oasis og Tallest man on earth.
Janos med sitt band: Kristoffer Sakseide på bass, Håvard Haugland på lead, och Sindre Bakkåker på trommer skapar euforiska explosioner på scen!!
Finstämnda ballader med stora vokalharmonier varvas med upbeat groovy bangers, alltid med en berättelse i grunden, utifrån en kringflackande millenials highs and lows.
Efter flera singlar med fin respons och spelningar på både BBC unsigned, P3 och Amazing radio
är ny musik på väg i 2019 inspelat med bland annat Jonas Kroon ( Cezinando, Anna of the North, Billie van mfl ) og Soulbase ( Admiral P, Fela ) i Oslo och store planer ligger för konsertåret. ZERO ute den 20/3!
Catch the upcoming vibe från en röst att räkna med!
http://www.janosmusic.com
https://www.facebook.com/JanosMusicofficial/
https://soundcloud.com/janosmusic
https://open.spotify.com/artist/4MkAdE0XKMEwSrAnmge5Dm


Saturday June 1, 2019 18:00 - 18:00 CEST
Uhørt, Strøget

19:00 CEST

Ida & Gutta
Ida & Gutta er et alternativt rockeband med røtter i prog, punk, pop- og kunstmusikk. De er inspirert av band som Syd Arthur, Pink Floyd, Arcade Fire og Patty Smith. Konserthøydepunkt inkluderer da de spilte for et stappfullt BLÅ i forbindelse med LIVEACT-festivalen 2017, John Dee våren 2018 og 4. desember da de slapp debutplata “Pitstop” med påfølgende releasekonsert for et fullt Uhørt i Oslo.
De har også spilt på Hard Rock Café (ved to anledninger) og på andre scener rundt om i Oslo. I vår/sommer blir de blant annet å se på Klubbscenen på Chateau Nuef, Kongsberg Jazzfestival og på Lierdagene i Idas hjemkommune.
 
Bandet er Oslobasert, men består av medlemmer fra hele landet. Even er fra Kongsberg, Bendik er fra Tynset, Joakim fra Flisa, Henrik fra Oslo, og Ida er fra Lier.
 
Musikken deres blir beskrevet som leken, dynamisk, ekspressiv og stemningsfull. Debutalbumet er spilt inn live, og det er med deres egne ord “en reise i sound, hvor vi starter og slutter med samme låt, men i forskjellige drakter. Fra analog chorus og distortion til en relativt clean gitar”.
Med fokus på en rå live-nerve, formidling og et konseptuelt konsertset , leverer de en musikalsk opplevelse uten like.
Innspilt «live»
Ida ønsket et organisk og autentisk lydbilde. Derfor er hele platen spilt inn «live» i studio.
– Albumet er en hommage til gamle prog-innspillinger og heltene fra 70-tallet, forklarer Ida.
Og visst hører vi ekkoet fra det gylne prog-tiåret på Pitstop, men vi hører også mye mer. Platen er en raus blanding av ulike sjangere – punk, pop, art-rock og små innslag av både folk og soul.
Det åpner rolig med låten Need, der Idas klare og distinkte vokal kun ledsages av en enslig gitar – ikke umiddelbart tilgjengelig, men svært stemningsfullt.
Variert og dynamisk
Ida har skrevet alle låtene på platen, og man blir slått av hvordan hun beveger seg langt utenfor hit-oppskriften. De intrikate og oppfinnsomme melodilinjene går sine egne veier. Lytteren vet aldri hvilken retning musikken tar, og denne uforutsigbarheten skaper spenning.
Og Ida formidler på dynamisk og ekspressivt vis.
– Jeg kan nok virke noe utagerende i blant, og i det siste har jeg jobbet bevisst med å prøve å holde litt igjen. Men det er ikke lett, ler Ida.
Den uttrykksfulle sangstilen gjør seg særlig gjeldende på den teatralske Narcissus, en vilter, leken og pønkete låt, som kan minne om Nina Hagen og Siouxie and the Banshees.
Pitstop utmerker seg med sin variasjon. Run away har et rolig og bredt anlagt (i progtradisjonen) balladepreg, mens Ignorant har et lettere poputtrykk.
Lierposten: https://www.lierposten.no/kultur/musikk/sang/platedebuterer-beveger-seg-langt-utenfor-hit-oppskriften/s/5-65-110226
https://www.facebook.com/idaoggutta/
https://soundcloud.com/idaoggutta
https://open.spotify.com/artist/4GdeG8JSrsLzcvWG06zSwW?si=ofgF83i0RZak8J6LjQcsKw


Saturday June 1, 2019 19:00 - 19:40 CEST
Uhørt, Strøget

20:00 CEST

Signe Eide
Signe Eide (21) er et resultat av musikkbyen, mange hundre live-gigs de fleste steder i Oslo og på flere festivaler – blant annet Slottsfjell, Trænafestivalen og Piknikk i parken. NRKP3s Ruben Gran lurer på om hun er Norges egen Adele, mens Lissie har hatt henne som support act på Rockefeller, Sentrum Scene og i konserthus landet rundt.
EP-debuten “I am Fever” ble sluppet på Kulturhuset i 2016, og allerede i august samme år fulgte singlen ”Heaven”. I 2017 slapp hun et minialbum ”Simple / Heavy” og singelen ”Liar”.
Signe Eide har sterke uttrykk, og gjør sterkt inntrykk. En moden vokal på catchy melodier og sanger som rører deg og fester seg. En gammel og rå stemme i en ung kropp som formidler låter langt over bristepunktet.
-” ..et slags datterselskap av den fiktive fusjonen PJ Harvey-Joni Mitchell-Bon Iver-Jeff Buckley. Og det funker som bare fy. Hun kan sitt håndverk og hun har allerede funnet sitt helt eget sound, trass sin unge alder. Denne musikken er født frem av et intenst behov for å skape. … En smerte som liksom bare MÅ finne sin vei ut i verden. ”(Cesilie Holck, trafo.no)
I 2019 står nye låter klare for slipp og Signe Eide er en av Oslos unge en burde følge med på i tiden som kommer.
http://www.signeeide.no
https://www.facebook.com/signeeideofficial/
https://soundcloud.com/signe-eide-official
https://open.spotify.com/artist/57uib5ByVsD9Mz0ittJiO1
https://itunes.apple.com/no/artist/signe-eide/850514214


Saturday June 1, 2019 20:00 - 20:40 CEST
Uhørt, Strøget

21:00 CEST

Mayflower Madame
Mayflower Madame er et psykedelisk post-punk band fra Oslo. Deres debutalbum Observed in a Dream (2016) fanget oppmersomheten til betydelige internasjonale musikkpublikasjoner som Q Magazine, Drowned in Sound, CLASH og Classic Rock Magazine, og mottok svært gode kritikker i både inn- og utland. Siden den gang har bandet turnert både i Nord-Amerika og Europa (inkludert Storbritannia, Tyskland og Frankrike). De har delt scene med band som Killing Joke, Crystal Stilts, Night Beats, Cosmonauts, Psychic Ills, La Femme og Moon Duo. I mai 2018 ble EP’en “Premonition” sluppet i forbindelse med en 10-dagers promo-turné i USA. Mayflower Madame har hatt spilletid på både P1, P3 og P13 samt vært listet på en mengde amerikanske collegeradio-stasjoner.
Noen sitater:
“Musikken er ankret opp i de dystrere, men deilig fengende delene av 80-tallsscenen. Lydbildet er skarpt og huggende, fullt av fresende uro og energi.” (5/6) – Klassekampen
“Dvelende og surklende dronerock invaderer lytterens narkoleptiske dagdrømmer på liflig vis, så det siver e-sigarettrøyk ut av høyttalerne.” – Dagens Næringsliv
”Das Liebeskind von Post-Punk und Neo-Psychedelia.“ (8/10) – Classic Rock Magazine Germany
“If ‘Premonition‘ is the sound of Judgement Day then I’ll welcome the world’s end with open ears and a big grin on my face.” – Turn Up The Volume
“A magnificent debut that offers an irresistible musical essence of Nordic Noir.” – Louder Than War
“Their sneering vocals and wickedly distorted guitar riffs are pure Jesus & Mary Chain, the ominous, echo-drenched atmospherics recall Sisters of Mercy, and the overall and very palpable sense of fear and dread harken back to Faith-era Robert Smith.” – BlackBook
“Deeply atmospheric psychedelia.” – CLASH
“‘Lovesick’ is a feverish nod to Black Rebel Motorcycle Club, while the needling guitars and motorik rhythm of ‘Upside Down (the death loop)’ possess the spacey menace of early Verve.” – Q Magazine
“Coming on like a wicked mix of Echo & The Bunnymen and the Gun Club, feeding their paranoid dreams with an unrepentant dose of edgy psychedelia, this Oslo-based band rather surprised everyone by presenting an album full of rich, sinuous texture like not too many manage or even dare to consider in this realm.” – Stereo Embers Magazine
https://mayflowermadame.bandcamp.com/music
https://www.facebook.com/mayflowermadame/
https://soundcloud.com/mayflower-madame
https://open.spotify.com/artist/0EXw0LEAWalPfTh3BR4HOY?si=gROy1HftTHavJF5pOMFBPA
https://itunes.apple.com/us/artist/mayflower-madame/690006693


Saturday June 1, 2019 21:00 - 21:40 CEST
Uhørt, Strøget

22:00 CEST

Ask Carol
Ask Carol har tidligere spilt både i Filippinene, Sør Korea, Japan, USA (to ganger på SXSW), Danmark og Sverige, i tillegg til Norge (hvor de blant annet har spilt på Livestock Festivalen, KlubbØya, Kongsberg Jazzfestival, BLÅ, Chateau Neuf og mange fler). I oktober i fjor gjorde de sin første support-turné, hvor de varmet opp for blant annet The Brian Jonestown Massacre og Magna Carta Cartel. De spiller et duo-sett, som gir et særegent sound, og til tross for at de kun er to på scenen låter det fyldig og stort. Med frontkvinne Karoline på både vokal, gitar, og perkusjon, og Ask på trommer, gitar og synth, utfordres det tradisjonelle duo-formatet med deres live multi-tasking. Musikken beveger seg dynamisk fra det sarte til det råe, fra det helt rene til monster-fuzz, oftest med utgangspunkt i rock. Med paralleller til 70-talls rocken, lar de seg også inspirere av nyere band, som The Kills og Jack White, samtidig som de kan få deg til å tenke på artister som TwentyOnePilots, The XX og Lana Del Rey. 22. februar ga de ut sin første, selv-produserte singel, etter debut EP-en som kom i fjor. De jobber nå med sin første full-lengder.
Presse-sitater:
“The track sounds as though it’s being performed by more than just these two talented individuals as the sound fills its given space with incredible confidence and jurisdiction.  Carol herself rules the top-line with immense assurance, demonstrating the attitude of a musician who knows what she’s good at.” -ForTheLoveOfBands, https://fortheloveofbands.com/2019/02/21/ask-carol/?fbclid=IwAR0wvrXqEhz6-OSDRc8wOQmQH_qXFx31zTREuQj5y5feace794oXPzXZw-s
“With their previous self-titled EP, Ask Carol already introduced us to the massive potential a duo can have without any band in the background – the new single ‘Smiling All Day Long’ puts this energy to a completely new level and highlights the various skills of Karoline and Ask” -She Makes Music, http://shemakesmusic-uk.tumblr.com/post/183400896046/getting-to-know-ask-carol-norwegian-alternative
“The band have already got a decent amount of plays on Spotify already, and I can see why! This is why we love Scandinavian bands, and this Norwegian duo have really nailed it on the head here with the dark and emotive track with slick production. ” -It’s All Indie, https://www.itsallindie.com/2019/03/ask-carol-drop-dark-new-track-smiling.html?fbclid=IwAR2KMQdt2gJWR4FtQSbTMLJVjsS_ALFD9qOaOdtaM_0oeAdvah96L5t7LL0
“Der Song selbst strotzt vor schweren Gitarren und wuchtigem Schlagzeug. Genau nach unserem Geschmack, wenn es um richtig guten Alternative Rock geht. Gern werden die beiden mit Duo’s wie Blood Red Shoes oder den White Stripes verglichen.”, Hoers.de, https://hoers.de/2019/04/03/hoerst-du-ask-carol-smiling-all-day-long/?fbclid=IwAR3ZvQOojbBqj3N_obdowg1DJCQB7weMfsHLQCAyTWcV9_yJuLH6i6s4IvI
http://askcarolmusic.com/
https://www.facebook.com/askcarol
https://twitter.com/askcarolmusic
https://soundcloud.com/askcarol/
https://open.spotify.com/artist/4KrnntHJnsol4gWJEnCDKR?si=TuZ45yp5SsCwoqKdgfkbCg
https://itunes.apple.com/no/artist/ask-carol/1207550906?l=nb


Saturday June 1, 2019 22:00 - 22:45 CEST
Uhørt, Strøget
 


Filter sessions
Apply filters to sessions.