Loading…

Sign up or log in to bookmark your favorites and sync them to your phone or calendar.

Torshovparken [clear filter]
Saturday, June 1
 

13:00 CEST

UngMedia
Ung Media har mange unge og fremadstormende artister som spiller både egenskrevne låter og coverlåter. Vi er et ungdomskulturhus som holder til på Trikkestallen på Torshov, der ungdom mellom 13 og 20 får mulighet til å drive med musikk, billedkunst, dans, foto, film og tekst sammen med instruktører – eller på egen hånd om de ønsker. Det er åpent fast to kvelder i uka, og ungdommene får også tilgang til å bruke lokalene og utstyret utenom åpningstid etter avtale.

Saturday June 1, 2019 13:00 - 13:30 CEST
Torshovparken

13:40 CEST

Helmer
Helmer er kanskje et av Oslos mest sjarmerende band, med tekster på norsk som treffer deg rett i sjela. Bandet består av Anniken Stabbetorp (bass), Merete Johansson Skeimo (gitar), Åshild Homb (trommer) og Ragna Hovig (gitar/vokal). Bandet har nylig gitt ut en singel som er å finne på spotify, sammen med den relativt ferske EPen “20-Åra”. For tiden har de mange jern i ilden og flere nye låter blir å finne på spotify i løpet av våren. Bandet har tidligere spilt flere vellykka konserter på blant annet Uhørt, Parkteatret og Samfunnet Bislet.
https://www.facebook.com/bandhelmer/
https://open.spotify.com/artist/3uqULKzS6eKs1ZHSmym7xg?si=40cQlZv5ReagEdCyR8ZTRw


Saturday June 1, 2019 13:40 - 14:05 CEST
Torshovparken

14:20 CEST

EMMA HEGERMANN
Emma Hegermann er et band med røtter på Torshov i Oslo og spiller “lun og sjarmerende visepop”. De albumdebuterte i 2017 til gode ord. Tor Hammerø skrev bl.a at albumet var en bekreftelse på at den moderne visesjangeren har fått en tilvekst det skal bli spennende å følge i åra som kommer.
https://www.facebook.com/emmahegermann


Saturday June 1, 2019 14:20 - 14:45 CEST
Torshovparken

15:00 CEST

Thorleif Bratval
Med sterke og nære tekster byr Thorleif Bratval fra Jevnaker på Hadeland på visesang i ei moderne drakt som treffer både bredt og djupt. Den unge karen med et stort låtskrivingstalent og en unik formidlingsevne har evnen til å frembringe både latter og tårer, gjerne om hverandre hos lytterne.
Det solide bandet han har i ryggen tar deg med inn i et landskap med store dynamiske variasjoner, her finnes brutale tragedier så vel som vakre solskinnshistorier. Det flørtes med flere sjangerelementer fra mange hold så de fleste vil finne knagger de kan hekte seg på.
Det loves en innholdsrik aften som til tider vil stikke litt i hjertet, men også få deg til å trekke på smilebåndene!

Saturday June 1, 2019 15:00 - 15:25 CEST
Torshovparken

15:40 CEST

Svåne
Svåne er en Oslo-basert trio som kjennetegnes av vakre vokalharmonier og en lavmælt tilstedeværelse. Gruppens medlemmer fant tonen i fjor gjennom en rekke konsertoppdrag på blant annet sykehus og i fengsler, hvor de utviklet et nært og lekent samspill med hverandre og publikum. Musikken er jordnær og undrende, og den gir enkelte tilbakeblikk til 70-tallets folk-rock og americana, samtidig som den representerer et åpent blikk fremover. Renvaska gitarer og trioens sammensmeltede stemmer gir en ydmyk klangbunn, som utvides gjennom innslag av perkusjon, saksofon, trekkspill og synth.
https://www.facebook.com/svaaneband/

Saturday June 1, 2019 15:40 - 16:05 CEST
Torshovparken

16:20 CEST

No Friends Have I
No Friends Have I er en duo bestående av Haakon Aarvik Tobiassen og Arne Skjæveland. Det startet som et innspillingsprosjekt på et lite loft på Rodeløkka, hvor målet var å utforske nye musikalske landskap og kombinere akustiske og elektroniske harmonier. Resultatet ble en rekke melodiøse og melankolske låter som spenner seg fra et minimalistisk visepreg til et mer massivt lydbilde.
https://www.facebook.com/nofriendshavei/
https://soundcloud.com/no-friends-have-i


Saturday June 1, 2019 16:20 - 16:45 CEST
Torshovparken

17:00 CEST

Kefeider
Kefeider er solorprosjektet til nesningen Vetle Løvgaard. Februar 2019 ga Kefeider ut EP-en “Since You Asked”. Låta “Raven for a dove” kapret en plass på Spotify sin “New Music Friday” spilleliste, og låta “Weightless” ble A-listet på Radio Nova, Ordentlig Radio, Radio Signal i tillegg til stadig avspillng på Nrk P3 og Nrk P13.
Musikknyheter.no ga “Since you asked” 8/10 og sier at det er “countrypop av ypperste kvalitet”.
Link til anmeldelse: http://www.musikknyheter.no/anmeldelser/19213/Kefeider-.html
Kefeider ble også anmeldt av Universitas i forbindelse med sin utsolgte konsert på SALT i Oslo. Universitas: “fortsetter de på denne måten, så vil de være på alles ører innen kort tid”.
Link til anmeldelse: https://universitas.no/anmeldelser/65461/forlater-publikum-lengtende-etter-mer/
Kefeider er straks klar for sin fullalbum-debut som i dette øyeblikk mikses av Matias Tellez. Albumet ble spilt inn i desember 2018 på en låve på Bøler med Øyvind Blomstrøm(Orions Belte, Monica Heldal) som produsent og gitarist. På den kommende plata spiller i tillegg Olaf Olsen(bigbang, Needlepoint) trommer, Chris Holm(Orions Belte, Bloody Beach) bass og David Wallumrød(Needlepoint) synth.
https://kefeider.com/
https://www.facebook.com/kefeider/
https://soundcloud.com/kefeider
https://open.spotify.com/artist/76nrgr3GsAMVFVJzNGKvFT?si=o-qJWYOERsiY_f9ES7haNw
https://itunes.apple.com/no/album/since-you-asked-ep/1447061165?l=nb


Saturday June 1, 2019 17:00 - 17:25 CEST
Torshovparken

17:40 CEST

Ane.Fin
25. januar slapp jeg min debutsingel. Låten ble A-listet på Ordentlig Radio, og listet på NRK Vestfold i tillegg til at den ble listet i “Tidal Rising Norge” og “Ukas Brygg” hos Tidal. Låten ble sluppet under eget label “Kjærlig”, og har nå nærmere tjuetusen streams på Spotify.
«Fast i deg» er en R&B/pop-låt som garantert gir deg flashbacks til din egen kjipe eks. Samt en påminnelse om hvor befriende og lurt det kan være å kaste en tannbørste.
Ane.Fin (27) er en sanger og låtskriver fra Horten, som lager fengede låter om hjertesmerte på norsk. Hun har holdt på med musikk siden sin første opptreden i tantes bryllup som 4 åring– men det er ikke før nå at hun endelig slipper noe.
I september ble hun booket til å varme opp for Farida på Parkteatret, og det uten å ha sluppet en eneste låt. I tillegg har hun allerede spilt flere egne konserter, med overveldende respons fra publikum.
Horten-jenta er nå klar med debutsingelen «Fast i deg», som er skrevet sammen med Halvor Folstad (Skinny Days). Den handler, sjokkerende nok, om å sitte fast i en relasjon.
– «Fast i deg» er nok ikke en typisk kjærlighetslåt. Den handler om noe som er feil, men som man allikevel ikke klarer å gi slipp på. En kveld ringte jeg for eksempel eksen min 112 ganger – det er helt sykt, jeg klarte ikke stoppe og ble mer frustrert for hver gang det brøt. Selv om de fleste ikke ville gått så langt som å ringe eksen 112 ganger, tror jeg mange kan kjenne seg igjen i det å sitte fast, sier Ane.Fin.
https://www.facebook.com/AneFin-709639429368635/
https://open.spotify.com/artist/4Jlq2xH8qZVpuCL4SQmFkm?si=XnCjSSeKSkS3BwhCHGZE0Q


Saturday June 1, 2019 17:40 - 18:05 CEST
Torshovparken