Loading…

Sign up or log in to bookmark your favorites and sync them to your phone or calendar.

Stovner Rockefabrikk - Birkelunden [clear filter]
Saturday, June 1
 

14:00 CEST

Stovner Rockefabrikk presenterer: Div. artister
Stovner Rockefabrikk huser ukentlig flere hundre ungdom med forkjærlighet for musikk. Her vil du få se et lite knippe av dem.
http://www.stovnerrockefabrikk.no
http://www.facebook.com/stovnerrockefabrikk

Saturday June 1, 2019 14:00 - 15:00 CEST
Stovner Rockefabrikk - Birkelunden

15:20 CEST

Rvthless
Rvthless er det beste og mest banebrytende boybandet som ingen har hørt om. De er så banebrytende at de til og med spiller egne instrumenter og skriver sine egne låter. De hadde matchende sceneantrekk, men de ble borte.
Bandet ble startet i Nittedal i februar 2016, og har siden da vært i stadig utvikling både live og musikalsk. De unge guttene herjer og leker med sjangerne, og er ikke redde for å endre på stilen sin fra låt til låt. For å få best innblikk i hvordan Rvthless låter, så må du se for deg at Deftones gifter seg med Foo Fighters, og har et lite sideforhold med Bring Me The horizon.
Tidlig i 2018 signerte de til plateselskapet High Ten, som nå har gitt ut deres tre første singler som viser fram noen av deres mange ulike sider. I September 2019 gir de ut sin debut EP “Choose Life”. Låtene fokuserer på hvordan det er å være ung idag, og hvordan man ikke skal miste håp når man har det vanskelig. Det å bare leve er nok grunn til å fortsette fremover. De skal også lage en video- og bildeserie hvor alle låtene i EP’en blir knyttet til en konseptuell handling, som involverer blant annet: Kulter, Dystopi og fargen rosa.
Bandets varemerke har blitt en ellevill kraftsalve av et show, hvor de gir alt de har hver gang de opptrer. Dette er noe som de har bevist i løpet av de siste tre årene, hvor de har spilt på steder som John Dee, Blitz, Chateau Neuf og Sentralen foran et mangfold med entusiastiske fans, publikummere og en norsklærer. Guttene har blitt omtalt gjentatte ganger som et av de mest hardtarbeidende og originale bandene på lenge, og er mer enn klare for å bevise alt som står nevnt over.
https://www.facebook.com/rvthlessband
https://open.spotify.com/artist/3HCjThIkjElGZxJtJc6ZfW?si=9KQ9ELvoRPqg9OsJZIYC7Q
https://itunes.apple.com/no/artist/rvthless/1244214903


Saturday June 1, 2019 15:20 - 15:40 CEST
Stovner Rockefabrikk - Birkelunden

16:00 CEST

KAKAOFINGRE
Jente band fra rundtomkring i Oslo, som komponerer og skriver sine egne låter. De liker å eksperimentere mellom alle sjangere og lage noe eget. De har spilt i 1 år sammen.
https://www.facebook.com/kakaofingre/


Saturday June 1, 2019 16:00 - 16:20 CEST
Stovner Rockefabrikk - Birkelunden

16:40 CEST

Vibey North
Vibey North er et indierockband fra Oslo som startet i 2017. Bandet består av Jesper Fosdahl på gitar og vokal, Mathilde Degland på trommer, Torkel Skaug på bass, Fride Nøstdahl Hjelle på synth og Erik Richard Skovli på gitar. Flere av medlemmene har tidligere spilt i andre prosjekter som har spilt på festivaler som Piknik I Parken og Granittrock, og også varmet opp for blant annet Kid Astray, Comet Kid, Tuba Tuba, Kvelertak og Kaja Gunnufsen. Vibey North lager og spiller musikk de engasjerer seg for og er ivrige etter å spre denne musikken med andre!
https://www.facebook.com/vibeynorth/
https://open.spotify.com/album/0TTwAdGWSlLWU39MuvSlWw


Saturday June 1, 2019 16:40 - 17:00 CEST
Stovner Rockefabrikk - Birkelunden

17:20 CEST

18:00 CEST

18:40 CEST

19:20 CEST

Kullet
Vi er en gjeng på fire som prøver oss på pop punk på norsk. vi er i alderen 18-23 år og er nettopp ferdig i urban studios med og spille inn 4 singler som gis ut våren 2019. bandet har spilt 2 ganger tidligere på musikkfest.vi har deltat i emergenza festivalen i 2018 der vi spillte 2 konserter på john dee og 1 gang på rockefeller.
https://www.facebook.com/1900Kullet/


Saturday June 1, 2019 19:20 - 19:40 CEST
Stovner Rockefabrikk - Birkelunden
 


Filter sessions
Apply filters to sessions.