Loading…

Sign up or log in to bookmark your favorites and sync them to your phone or calendar.

Schous kulturbryggeri [clear filter]
Saturday, June 1
 

11:00 CEST

Lydlaboratoriet
Bli med til Lydlaboratoriet kl. 11.00! Opplev hvordan musikk kan bli til – uten vanlige instrumenter. I løpet av en liten time lager vi en helt ny låt, og lydene må vi forske oss fram til med lyd-sampling, datakraft, spisse ører og en god dose nysgjerrighet.
Sjefene på laboratoriet er Henrik Sveen og Stina Levvel. Henrik er musikkprodusent for stjernene og Stina er noe så kult som operasanger. Begge to prøver å finne lyder ingen har hørt før, og de trenger hjelp! Opplegget passer for hele familien – og best for barn fra 6 år og oppover.

Saturday June 1, 2019 11:00 - 11:50 CEST
Schous kulturbryggeri

12:05 CEST

13:00 CEST

Oslo kulturskole
Saturday June 1, 2019 13:00 - 13:20 CEST
Schous kulturbryggeri

13:30 CEST

Oslo kulturskole
Saturday June 1, 2019 13:30 - 13:50 CEST
Schous kulturbryggeri

14:00 CEST

Ella & Magnus
Ella & Magnus møttes under Mgpjr 2017 på Telenor Arena. Begge ble superfinalister; Ella med «Pop Drop Dab» og Magnus med «Alt er herlig». I 2018 ble de en duo og spilte sin aller første konsert på barneavdelingen på AHUS. «Hei Sommer», deres første singel, ga dem en invitasjon til Allsang på Grensen og «KANSKJE», singel nr.2 fikk de lansere på NRKsupers BLIME-Show.
I år ble det pangstart, eller kræsjpang om du vil, med årets første singel. En litt annerledes låta, hvor de rapper og …vel, den het tilfeldigvis Raske Briller. #ikkehermaetterramm…Tross litt trolling og tyn; låta har blitt streama over 86K ganger, helt uten hjelp av radiospilling. 5. april slapp de sin fjerde singel MAGI og de stopper ikke der.
https://www.facebook.com/EllaogMagnus/
https://twitter.com/EllaMagnus
https://open.spotify.com/artist/3euOj7p49pE4GSLHsUN1cN?si=2DcoXyeNScG4eWkWLdgglg


Saturday June 1, 2019 14:00 - 14:20 CEST
Schous kulturbryggeri

14:30 CEST

Leona Griffin
Leona Griffin er bare 16 år, men hun skriver låter og synger som om hun ikke har gjort annet. Leona har
noe spesielt å tilby lytterne og i året som kommer vil hun servere publikum med god musikk, i pop
urban sjangeren. Leona Griffin skriver ærlige låter, og jobber fram mot en EP til høsten. Her kan man forvente en kjærlighetshistorie, med selvskrevne låter, blandet med lekne og syngbare melodier, både up-beat og mer rolig.
Det foreligger store planer for Leona Griffin med jevnlige utgivelser, kombinert med langsiktig og strategisk bruk av sosiale medier, med et hovedfokus på Youtube. Allerede merkes en økende interesse hos fans og i bransjen for det unge talentet. Streamingtjenestene har væt svært mottakelige for musikken hennes, og har pushet låtene på små og store lister, både i innland og utland. Musikken hennes har også blitt listet på NRK MP3.
https://www.facebook.com/LeonaGriffinOfficial/
https://www.facebook.com/LeonaGriffinOfficial/?modal=admin_todo_tour
https://twitter.com/LeonaGr17234110
https://open.spotify.com/artist/0pvXfGUIcaj4zKCAYFvU7T?si=DwL9yXPpSnmetQRytbLg8g
https://itunes.apple.com/no/artist/leona-griffin/1447464878?l=nb


Saturday June 1, 2019 14:30 - 14:50 CEST
Schous kulturbryggeri

15:00 CEST

The Human Nature
Musikken har sitt opprinnelige utspring fra singer/songwriter-genren, og arrangeres i et moderne pop/rock-format. Likevel låner bandet tidvis fra både blues og soul, som infiltrerer et fundament av heftige synthesizere og inderlige melodier. The Human Nature forsøker å bevege seg i landskapet mellom det kontemplativt suggererende og sublimt energiske.
I april 2018 ga de ut debutalbumet «Kairos» på vinyl, og plateslippet ble feiret med konsert i Fredrikstad og etterfulgt av blant annet opptreden på hovedscenen under Månefestivalen.
«Kairos» er spilt inn i Haldens legendariske studio Athletic Sound, og på et småbruk i Skjeberg. Resultatet har blitt en blanding av analoge synther, tunge trommer, harmoniske vokaler og en småvrengt Les Paul, som i symbiose danner lydbildet til The Human Nature.
I 2019 har bandet jobbet med ny musikk og skal iløpet av våren ut å spille konserter i Svergie og Norge.
http://www.thehumannatre.no
https://www.facebook.com/TheHumanNature/
https://open.spotify.com/artist/00m9Z2Oqpwc6dgneEsKklB


Saturday June 1, 2019 15:00 - 15:30 CEST
Schous kulturbryggeri

15:50 CEST

16:30 CEST

Charlotte Jacobsen
Charlotte Jacobsen
Charlotte Jacobsen skriver låter med både mørke og lyse tekster, og med en råskap og dynamikk som hører et rockehjerte til. Hun har ved flere anledninger og i anmeldelser blitt kalt en av Norges beste vokalister og har blitt omtalt som rockens svar på Edith Piaf, blitt sammenlignet med Nick Cave og blitt kalt en undergrunnsheltinne.
Oslo-artisten har gjort duetter med både Ebbot Lundberg (The Soundtrack Of Our Lives) og Michael Krohn (Raga Rockers).
Fra før er Charlotte Jacobsen kjent som frontfigur og låtskriver i Charlotte & The Co-Stars, som ga ut de to kritikerroste albumene Win Love Win, 2007 og No-tell Motel, 2011, pluss en del singler. Hun frontet også Oyster, som ga ut Oyster EP i 2002.
Nå trer Charlotte for første gang ut i rampelyset uten sine Co-Stars, og slipper snart singelen «Fire».
https://www.facebook.com/Charlotte-Jacobsen-305246200191039/?modal=admin_todo_tour


Saturday June 1, 2019 16:30 - 17:00 CEST
Schous kulturbryggeri

17:20 CEST

Saturday City
Saturday City ble formet i 2012. opprinnelig som en duo bestående av Magnus og Stian Gulbrandsen. Sammen ga de ut en selvtitulert EP med singelen «Catch a Flame». I 2017 hadde de utvidet til full bandbesetning og slapp debutalbumet deres «Through This Reality» til strålende mottakelse fra publikum og anmeldere. Halvannet år etter “Through This Reality” er bandet tilbake med ny singel. “Safer In My Mind” slippes på plateselskapet Jelöy Sound 24 mai.
https://www.facebook.com/saturdaycity/
https://soundcloud.com/saturdaycity/saturday-city-safer-in-my-mind/s-3gO7n
https://open.spotify.com/artist/792rHa4fZodwprcK2BRCxr?si=NPcVb-U-T7qBecJW_neotg


Saturday June 1, 2019 17:20 - 17:50 CEST
Schous kulturbryggeri

18:10 CEST

Anton Ruud
Anton Ruud fra Harestua, som har hatt flere band de siste åra og som er en djevel, sammen med flere andre, på norske rocketekster som vi glatt kan sende et papirfly i retning Jokke, Raga, Thåström, Waits, Cave – og vi skjønner godt at Stein Torleif Bjella liker dette.
Å skrive låter er en kunst. Både når det gjelder selvopplevde historier, eller om man dikter opp. Kunsten er å formidle det videre, og Anton Ruud er en artist som mestrer den. Og om det er selvopplevde historier, er det ikke en overraskelse. Dette er en mann som har opplevd livet på både godt og vondt.
Når en hører Anton Ruud formidle sine historier, kan en ikke unngå å høre gjenklangen av gamle svenske punkrockere og legendariske skandinaviske viseformidlere. Nerven i fremføringen og hans sterke stemme, som av en eller annen merkerlig grunn fremdeles er ukjent for mange, tar en med til mørke barer såvel som skogen og fjellet.
https://www.facebook.com/antonruuditerapi/
http://open.spotify.com/artist/2LjlRthLmPXSAgPOqAD8UM


Saturday June 1, 2019 18:10 - 18:40 CEST
Schous kulturbryggeri

19:00 CEST

19:50 CEST

Mari Hajem
Med for fare å miste hørselen bestem den norske bondejenta Mari Hajem seg tidlig for at musikk skulle bli hennes lidenskap i livet.
Oppvokst i idylliske stille omgivelser begynte hun å komponere musikk ved pianoet der hun kunne høre, og musikken reflekterer naturen hennes opplevelse av å leve i et samfunn der alt skal være perfekt når hun selv ikke var det.
Musikken ble et ankepunkt i en vanskelig oppvekst med mange operasjoner for å redde hørselen. Musikken er tydelig påvirket av melankoli og håp, men reflekterer også den vakre naturen hun har oppvokst med.
Mari kom inn på den prestisjetunge skolen Liverpool Institute for performing arts i Liverpool og valgte å satse alt på musikken. Det var utfordrende å studere utenlands med nedsatt hørsel, men tidlig i studietiden fikk hun tilbud om en operasjon som forandret det hele og reddet hørselen.
Siden den gang har Mari jobbet hardt med musikken for å skape det unike lydbildet hun har idag, og sammen med sin bror Eivind Hajem og produsenten Åsmund Røst Wien har de produsert flere og flere låter som til slutt skulle bli umulig for den norske musikkbransjen å ignorere.
I 2018 signerte Mari med Needed Records, et datterselskap av Tylden & co, og sammen har de formet artistens spennende utrykk og sound.
Mari’s lange erfaring med live gjør det lett å treffe publikum, hun har varmet opp for band som Kings of Convenience, Monica Heldal, Frøder, Ingrid Olava, Team me, Kid Astray, Matthew and Me, Ainda Duo and House Of Trees. Mari har også spilt festivaler som; Kongsberg Jazzfestival, Hove, Musikkfest, Lierdagene, Jordbærfestivalen og Hokksunddagene, og The Threshold festival, Sound City, LIMF (Liverpool International music festival I England og og Marfest(Wales).
https://www.facebook.com/marihajemmusic/?ref=aymt_homepage_panel&eid=ARAECzfxNePKinqDGVwYZ2TeOC6M1hK2jc2LmGgDIfstejMO5YO8nTD-JlHHJS-fJ7noX1G2v7HbvaPb
https://open.spotify.com/artist/5sTEMu4MWoS4KYwgj86gz1?si=ejVWbn97TACtdRBH4Hj6Ig


Saturday June 1, 2019 19:50 - 20:20 CEST
Schous kulturbryggeri

20:40 CEST

Brother Savannah
Brother Savannah er en dynamisk popduo fra Lillehammer. Bandet er drevet av Simen (f. 1992) og Espen (f. 1995) Langseth Folkestad, som siden 2015 har skrevet musikk og holdt konserter under dette navnet. Samme år ble Brother Savannah også signert av daWorks Records.
Brødrene skriver fengende låter med et organisk sound, og har hittil gitt ut flere singler, som alle har blitt listet på radio.
Brother Savannahs debutalbum kommer mai 2019.
I tillegg til mye studiojobbing gjennom 2018 har bandet også spilt på festivaler og klubbscener over hele landet.
https://www.facebook.com/brothersavannah/
https://open.spotify.com/artist/61PaYp1Segw2VrUfhDIDLQ?si=RBB8wonySBGYosPN0snTGw


Saturday June 1, 2019 20:40 - 21:10 CEST
Schous kulturbryggeri

22:20 CEST

LOST IN LNDN
LOST IN LNDN lager ekspressiv og vibey pop. Med låten «Somebody Like You» fikk bandet stor oppmerksomhet med blant annet debut på NRK P3, listing på New Music Friday og klatret til 1.plass på Norway Viral 50. De er snart spilt over 100.000 ganger på Spotify og har allerede rukket å spille på scener landet rundt, deriblant foran et fullsatt Parkteateret sammen med Comet Kid.
«The singers ability to switch on a dime between delicate melodies to powerful resounding notes is uncanny and makes this group stand out in the fast-rising talent pool of indie pop» – Gems & Secrets
«We are LOVING this.» – Scandipop
Det Oslobaserte bandet er for tiden aktuelle med sin nyeste singel «Murderous»; som viser en mer eksperimentell retning av soundet deres. Låtene skrives og produseres selv, og deres femte utgivelse er rett rundt hjørnet, som skal lede opp til bandets første EP i høst.
Bandet henter inspirasjon fra artister som The 1975 og Charlie Puth. Med en blanding av rå live lyd og produserte elementer er soundet til LOST IN LNDN på den ene siden melankolsk, men også oppløftende og energisk. Med en fot i mainstream og den andre i et indie-landskap, har LOST IN LNDN sin helt egen type bedroom produced pop og tilfører noe nytt til norske scener.
https://www.facebook.com/LOSTINLNDN/
https://soundcloud.com/user-613282360-973074804
https://open.spotify.com/artist/2lf8oc7svmNLbtQS0imnV4?si=GOkPY0D5TxKAXogmwB3qLg
https://itunes.apple.com/ru/artist/lost-in-lndn/1296596554?l=en


Saturday June 1, 2019 22:20 - 23:00 CEST
Schous kulturbryggeri
 


Filter sessions
Apply filters to sessions.