Loading…

Sign up or log in to bookmark your favorites and sync them to your phone or calendar.

Revolver [clear filter]
Saturday, June 1
 

15:30 CEST

Jørund Vålandsmyr & Halve Menigheten
Etter nominasjonene til Spellemannprisen og Ameripolitan Awards med Country Heroes, utvider Jørund Vålandsmyr sitt virke med [det nystartede] bandet Menigheten og albumet “Til dere som er lykkelige”.
Bidragsytere med ulike bakgrunner har skapt en detaljrikdom, samtidig som den tydelige stramme snora er Vålandsmyrs stemme og et konsekvent tekstunivers. Ordene som tidvis kan klinge mørke, løftes og bæres [frem] av gjennomført melodisk styrke. Det er blitt låter med et potensiale langt utover transistorradioen.
På en grunning av rock og country legges strøk av jazz og psykedelia. Til sammen utgjør det kanskje den nå mye omtalte fargeblandingen americana, eller scandicana som Henning Kvitnes kalte det allerede i 2001. For verselinjene leder fra dalfører og tro til tvil i små storbyer, gjennom lengsel og oppbruddsondskap, med stadige drikkestasjoner der en kan be om at det finnes håp i helvete.
Foruten Jørund Vålandsmyr på vokal og akustisk gitar består Menigheten vanligvis av:
Jørn Raknes (Beat Tornados, Paal Flaata) på diverse gitarer
Hans Erik Wagner (Shoeshine boys, Frank Znort Quartet) håndterer bass
Finn Håkon Werner Borgi (Ottar ‘Big Hand’ Johansen, Harald Thune) på trommer og perkusjon.
Til dere som er lykkelige er produsert av Ole Øvstedal (Ole og Silje Huleboer, Euroboys) og slippes høsten 2019.
Det er all grunn til å anta at denne ansamlingen av rutinerte, kreative livemusikere vil kunne skape sanntidsmagi på en livescene nær hvemsomhelst.
Opptreden på Musikkfest blir en duo jobb med Jørund Vålandsmyr på akk. gitar og Hans Erik Wagner på ståbass og kor, da de andre medlemmene har hellig arbeid utenbys.
Bernhard Vigen 2019
Poet og countrynevrotiker
https://www.facebook.com/J%C3%B8rund-V%C3%A5landsmyr-Menigheten-539517056465682/


Saturday June 1, 2019 15:30 - 16:00 CEST
Revolver, Bakgården

16:10 CEST

Ole & Silje Huleboer
Saturday June 1, 2019 16:10 - 16:40 CEST
Revolver, Bakgården

16:50 CEST

Julius Lind
Julius Lind spiller vanligvis i Action&Tension&Space, Ape club og Gin and tonic youth. Når han nå stiller alene med gitar og sang spiller han småpsykedelisk pop med et nikk til inspirasjonskilder fra mange tiår.
http://juliuslind.com
http://soundcloud.com/juliuslind


Saturday June 1, 2019 16:50 - 17:20 CEST
Revolver, Bakgården

17:30 CEST

Silje Huleboer
Selve soloprosjektet er jo ikke så veldig nytt. Har holdt på så smått siden 2013. Men jeg kan jo trekke frem de mest åpenbare musikalske infuenserene og referansene i forhold til prosjektet. Den artisten som fikk meg til å begynne med looping og disse vokale lydlandskapene, eller hva enn man skal kalle det, var Noveller. Hun er en amerikansk støy/alternativ musiker med gitar som instrument. Hun gjør mye av det samme som meg, bare med gitar. Eller riktigere sagt, jeg gjør mye av det samme som henne, bare med vokal. William Basinski er nærliggende å trekke frem, Oneothrix Point Never sitt prosjekt Memory Vague og vokalt kan jeg trekke frem Elisabeth Fraser, Trish….. og Whitney, Brandy og MIMI da :)
https://www.facebook.com/Silje-Huleboer-148522242420889/
https://soundcloud.com/siljehogevold


Saturday June 1, 2019 17:30 - 18:00 CEST
Revolver, Bakgården

18:10 CEST

Mayalila
Saturday June 1, 2019 18:10 - 18:40 CEST
Revolver, Bakgården