Loading…

Sign up or log in to bookmark your favorites and sync them to your phone or calendar.

Røverstaden [clear filter]
Saturday, June 1
 

13:00 CEST

Ingrid Lovise
Den 21-år gamle singer-songwriteren Ingrid Lovise fra Drøbak begynte å synge, spille gitar, og skrive sanger da hun var svært ung. Ingrid Lovise bruker mye tid på å utforske og forestille seg det store i det lille i hverdagen, som reflekteres i låtskrivingen hennes. «Oscar» er et ypperlig eksempel på dette, som levende beskriver den ufattelig sterke følelsen av forelskelse. Om å klare å være sterk, glad og selvstendig. Om følelsen av å være hovedkarakteren i en Oscar-vinnende film.

Saturday June 1, 2019 13:00 - 13:30 CEST
Røverstaden

14:00 CEST

Rikke Normann
15. Februar slapp Rikke Normann sitt tredje album, som har fått tittelen «35». Albumet er spilt inn live i studio Paradiso hos produsent Christian Engfelt.
Med sin ærlige 1-take-liveinnspilte vibb (inkludert den imponerende lead-vokalen til Rikke!) har albumet fått beholde sin sjel og sine skjønnhetsfeil. Det du hører er det som faktisk skjedde da plata ble spilt inn.
Med dette i bakhodet er det lett å forstå at Rikkes musikk, både live og på plate, handler om sterke låter, ekte følelser, nerve og samspill. Med bandet sitt, med låtene og med publikum.
Verken Rikke eller låtene hennes trenger noe å gjemme seg bak så det er snakk om musikk totalt fritt for autotune, tracks. og voldsom staffasje. Det trengs nemlig ikke. Kun knallbra låter med et knallbra band og ikke minst den fabelaktige låtskriveren selv i front.
Det er stort spenn og variasjon i Rikke som person, låtskriver, vokalist og formidler, men i bunnen finner du alltid en sterk låt. Hun skriver alle låtene sine selv, på et piano i stua, arvet etter mormor.
Med en genuin sårbarhet i stemmen som er sjelden og ganske unik i dagens musikkverden treffer den deg rett i hjertet, og den treffer hardt. En god låt står godt alene, og det gjør sannelig Rikke og.
https://www.facebook.com/Rikkileaks/
http://open.spotify.com/artist/2b0aOcc0xTNp0mIH2MLQbv


Saturday June 1, 2019 14:00 - 14:30 CEST
Røverstaden

15:00 CEST

Anton Ruud
Anton Ruud fra Harestua, som har hatt flere band de siste åra og som er en djevel, sammen med flere andre, på norske rocketekster som vi glatt kan sende et papirfly i retning Jokke, Raga, Thåström, Waits, Cave – og vi skjønner godt at Stein Torleif Bjella liker dette.
Å skrive låter er en kunst. Både når det gjelder selvopplevde historier, eller om man dikter opp. Kunsten er å formidle det videre, og Anton Ruud er en artist som mestrer den. Og om det er selvopplevde historier, er det ikke en overraskelse. Dette er en mann som har opplevd livet på både godt og vondt.
Når en hører Anton Ruud formidle sine historier, kan en ikke unngå å høre gjenklangen av gamle svenske punkrockere og legendariske skandinaviske viseformidlere. Nerven i fremføringen og hans sterke stemme, som av en eller annen merkerlig grunn fremdeles er ukjent for mange, tar en med til mørke barer såvel som skogen og fjellet.
https://www.facebook.com/antonruuditerapi/
http://open.spotify.com/artist/2LjlRthLmPXSAgPOqAD8UM


Saturday June 1, 2019 15:00 - 15:30 CEST
Røverstaden
 


Filter sessions
Apply filters to sessions.