Loading…

Sign up or log in to bookmark your favorites and sync them to your phone or calendar.

OsloByliv - Nedre Slottsgate [clear filter]
Saturday, June 1
 

11:00 CEST

12:30 CEST

Alexx Alexxander
Alexx Alexxander er en av verdens fremste illusjonister. Han er eneste nordmann som noensinne har mottar den prestisjefylte The Merlin Award, magiens egen Oscar-pris. Lørdag 1. Juni byr han på magishow midt i gata, på OsloByliv-scenen. Nærmere magien kommer du ikke.


Saturday June 1, 2019 12:30 - 13:30 CEST
OsloByliv - Nedre Slottsgate

13:30 CEST

14:00 CEST

15:00 CEST

Shredz
Shredz og deres hedonistiske sommerestetikk representerer det stikk motsatte av nordisk melankoli. Likevel forteller deres keytar-heavy nye singel “Harder”, dypt og Cohen-esque om utydeligheten i øyeblikkene rett før forhold faller fra hverandre hvor begge prøver, men alle vet hvor det ender. I kontrast gjøres dette gjennom en psychedelisk reise med romskip-gitarer, hårete anthemkor, motown bass og et synthteppe som hadde fått Frankie Goes To Hollywood smørblid.
“Det er herlig frekt det Shredz holder på med her. 80’s synther, claps, harvete gitarsolo og effektorama. Shredz er ambisiøse i både låt og produksjon, og treffer inderlig godt. 8,5/10” -Råkkfolk
«Norwegian outfit bring the energy on this fresh and upbeat indie-pop belter» -Mystic Sons
https://www.facebook.com/shredzband/
https://open.spotify.com/artist/1W725TtacQzjgzbKhNpBiy?si=iejRuBTYQw6lA4P6E7zwbQ


Saturday June 1, 2019 15:00 - 15:30 CEST
OsloByliv - Nedre Slottsgate

16:00 CEST

BogR
Vi er en Trio bestående av Kontrabass, gitar og vokal. BogR er navnet og vi er stort sett et uhøytidelig og lettbent musikalsk innslag som beveger oss innom sjangre som blues, jazz og visemusikk på en poprockete måte. Låtene går fra humoristiske smågale anekdoter til mer personlige dyptgående tekster.
Aller mest er vi glad i å få folk til å ha det gøy!
Bandmedlemmene er
Håkon Oxaas Karlsen på gitar og vokal
Bjørnar Thyholdt på kontrabass
Tore Christopher Asla Grøndal på vokal


Saturday June 1, 2019 16:00 - 16:30 CEST
OsloByliv - Nedre Slottsgate

17:00 CEST

Agnes Born
Agnes Born er 24 år gammel, og har vokst opp i Mo i Rana i Nordland.
Der gjorde hun sin første konsert som 17-åring, hvor hun tolket Melody Gardot under Smeltedigelen Jazzfestival. Nå har hun flyttet til Oslo, hvor hun satser på musikk og skuespill. På musikkens dag skal hun framføre et knippe låter fra nettopp Melody Gardot, og har fått med seg Knut Sævik på tangenter, og Sunniva Solleid Møller på vokal. Vi ser veldig fram til å spille på bylivscenen, og være med på denne herlige feiringen av musikken!


Saturday June 1, 2019 17:00 - 17:30 CEST
OsloByliv - Nedre Slottsgate

18:00 CEST

Simen Mitlid
Simen Mitlid er en indie-singer/songwriter fra Os. I 2017 slapp han debutalbumet “Everything Is the Same”. Denne høsten kommer endelig album nummer to, spilt inn i diverse kriker og kroker i Østerdalen og Oslo.


Saturday June 1, 2019 18:00 - 18:30 CEST
OsloByliv - Nedre Slottsgate

19:00 CEST

Kristian Kristensen
Noen reiser ut i verden for å finne inspirasjon. Kristian Kristensen derimot, han vendte seg hjemover. På gutterommet i Harstad fant han inspirasjonen han trengte for å lage musikken som nå har blitt til hans første album.
Fire år etter 26-åringen med den trollbindende stemmen ble kronet med tittelen Årets Urørt, er han snart klar for å slippe sin første fullengder. Det har dog ikke vært noen hvileår for harstadværingen. Han har sluppet to EP-er til stor glede for både fans og radiolyttere, reist landet rundt på flere norgesturnéer med utsolgte konserter, og spilt på festivaler fra nord til sør.


Saturday June 1, 2019 19:00 - 19:30 CEST
OsloByliv - Nedre Slottsgate