Loading…

Sign up or log in to bookmark your favorites and sync them to your phone or calendar.

Korscenen - St. Hanshaugen [clear filter]
Saturday, June 1
 

12:00 CEST

Dyves
Dyves is a Norwegian singer- songwriter, based in Oslo. His melodic folk-pop originates in his small hometown, outside of Oslo, where he discovered the guitar in middle school. Early influences include Pink Floyd, Bob Dylan, Nirvana and The Cure. Through high school he was involved in a wide range of bands and projects ranging from pop, rock and surf to trip-hop and folk music, touring in Scandinavia, Germany and England. One of these projects was Time Of Madness, which was listed on national radio channel P3.
Wanting to focus exclusively on being a solo artist, as well as experiencing something totally different, he moved to Yunnan in Southwest China. New inspirations for lyrics and melody came through the meeting with chinese culture and philosophy. After returning to Norway, he released an EP using his full name Håvard Dyvesveen in 2011. The album, Into Foreign Lands, was produced by Dyvesveen himself and was aired on national radio NRK P3 and local radio NRK P1. Music blogger Øyvind Berekvam, described Dyvesveen as: “Really unique and a Norwegian debutant who sounds like a mix of Richard Hawley and Chris Isaak.”
In 2017 he was a member of Plow, receiving good reviews with the album Backwards Evolution which was aired on P1.
On the song ´Punked Up and Boudoirey´ Dyves is collaborating with producer and artist Awawa, mixing Dyves folk-pop melody and lyrics with an electronic retro wave production.
https://www.facebook.com/Dyves.songwriter/
https://open.spotify.com/artist/3yN71gfZd6IWOvihmBs5jw?si=vZIjb2dQSRe9VVw9W0Gb7g


Saturday June 1, 2019 12:00 - 12:13 CEST
Korscenen - St. Hanshaugen

12:15 CEST

Inkululeko Cultural Group
Inkululeko Cultural Group
NORSK SANGGRUPPE MED REPERTOAR FRA DET SØRLIGE AFRIKA.
INKULULEKO BETYR FRIHET
I Sør-Afrika er korsang en viktig del av kulturen. Sangen var et sterkt virkemiddel i kampen mot apartheid. Inkululeko Cultural Group ble etablert i 1987 som et ledd i kampen mot apartheid i Sør-Afrika.
Vårt repertoar består av kampsanger fra apartheid-tida, arbeidssanger, religiøse sanger, høytidssanger, kjærlighetssanger og barnesanger.
Sangene innlæres stort sett uten bruk av noter. Vi synger på originalspråkene og mange av sangene har bevegelser og dansetrinn. De fleste sangene har vi lært gjennom kontakt med kor og ressurspersoner i Sør-Afrika. Sangenes sterke livsglede og sosiale virkning er en kulturimpuls vi opplever i koret og verner om.
Vår dirigent er for tiden Thulani Maluleka.
Opptreden
Vi har opptrådt i mange forskjellige sammenhenger: konferanser, demonstrasjoner, begravelser, møter og arrangementer. Vi har sunget for både Nelson Mandela og Desmond Tutu. Vi har gjennomført egne forestillinger og sunget på Musikkfest Oslo.
I 1998 medvirket vi i en teateroppsetning ved Nordic Black Theatre. September 2007 feiret vi 20 årsjubileum med en konsert i Grønland kirke. November 2009 hadde vi en konsert på MS Innvik med flere gjesteartister bl.a Zwai Mbula og Tabanka Crew.
Vi har hatt helgeseminar med fordypning i sangstoff med Michael Dingaan og Ncebakazi Mnukwana fra Sør- Afrika. Vi har spilt inn flere cd-er, senest i 2009 og medvirket på Zwai Mbula sin cd Norwegian Images 2012.


Saturday June 1, 2019 12:15 - Monday April 29, 2019 12:25 CEST
Korscenen - St. Hanshaugen

12:30 CEST

Åkerland
Åkerland er en visetrio som skriver låter om omgivelser og mennesker de er glade i. Trioen har et sart, enkelt og nøkternt lydbilde, der vokal, gitar og bass smelter elegant sammen. Tekstene rører deg, de er ærlige og handler om livets underfundigheter, og sammen med nydelige melodier vokser låtene for hver gjennomlytting. Med sin lyse og ærlige stemme bringer Elin inn en nærhet i låtene som gir oss følelsen av å ha henne rett ved siden av oss, og sammen med varmt og lyttende gitar og bassspill, er Åkerland en unik lytteropplevelse.
Åkerland har tatt hjemkommunen Aurskog/Høland med storm og spiller live for fulle konsertsaler hver eneste gang. Nå er det resten av Norge sin tur til å bli sjarmert av denne folkelige trioen.
Åkerland er inne i siste fase av sitt debutalbum “Helt Nære”. I disse dager mikses og mastres de ti låtene hos Propeller. Albumet er forøvrig spilt inn i Farm Studio i Høland og produsert av Magne Hellesjø og Thomas Nessheim – som også produserte Grenseland sitt debutalbum – hvor flere låter ble radiolistet (en av dem A-listet på NRK P1).
Åkerland slipper sin første singel 24. mai; en herlig vårlåt som vi håper og har tro på at vil nå radiokanalene. Deretter fortsetter de å slippe en og en låt helt frem til albumrelease i mars 2020. På den måten mener vi at hver enkelt låt får den oppmerksomheten den fortjener.
https://www.facebook.com/aakerland/?ref=br_rs
https://soundcloud.com/kari-meyer/sets/akerland-helt-naere/s-6ABIF


Saturday June 1, 2019 12:30 - 12:45 CEST
Korscenen - St. Hanshaugen

12:45 CEST

Cantono
Cantono er en liten acapella vokalgruppe fra Oslo med et variert program. Vi er amatører som synger alt fra 1600 talls madrigaler, klassiske verker til folkeviser og populærmusikk til store og små arrangementer, og vi holder egne konserter. Cantono ble etablert høsten 2011 og er medlem av Norges Korforbund.
Cantono består av
Thea Drefvelin Thorud (Sopran)
Anine Aamaas(Alt)
Carl Drefvelin (Tenor)
David Sagen (Tenor, (Tenor)
Torbjørn Furulund (Bass)
Raul Martinez ( Bass)
http://www.kor.no


Saturday June 1, 2019 12:45 - 12:55 CEST
Korscenen - St. Hanshaugen

12:55 CEST

13:10 CEST

Nordstrandkoret
Sanger vi vil synge på Sankthanshaugen:
Månens elev. Anne Grete Preuss
Inni mitt hode. Lillebjørn Nilsen
Skyer

Saturday June 1, 2019 13:10 - 13:20 CEST
Korscenen - St. Hanshaugen

13:40 CEST

13:55 CEST

Harmony
Harmony er et damekor på Abildsø i Oslo med ca 30 medlemmer som har eksistert siden 1977.
Koret synger firestemt med et til tider krevende repertoar, og det er god representasjon i alle stemmegrupper. Vi er en humørfylt gjeng men allikevel seriøse, og tar gjerne utfordringer som vi kan bryne oss på. Repertoaret er allsidig med norsk og internasjonalt stoff. Både viser, noe jazz og populærmusikk.


Saturday June 1, 2019 13:55 - 14:05 CEST
Korscenen - St. Hanshaugen

14:05 CEST

14:15 CEST

Swell
Swell er et høytsatsende blandakor fra Grünerløkka som synger norsk og internasjonal pop. Musikals leder er Janne Kristin Schanke.
Artister på repertoaret er blant annet Highasakite, Siri Nilsen, Kristian Kristensen, Radiohead, Susanne Sundfør, Maria Mena, Eva Weel Skram, Fleet Foxes og andre norske og internasjonale popartister. Koret består av en jordnær, energisk og meget musikals gjeng i 20-30åra, som aldri er fremmed for å ta en pils med publikum etter konsertene.
Swell har sine røtter fra korprosjektet “KorPop” i samarbeid med Siri Nilsen og Cosmopolite scene, i regi av Norges Korforbund i 2016.
Swell har gjennomført mange samarbeid på sine 3 korte år og har blant annet opptrådd med Siri Nilsen på Cosmopolite og Rockefeller, sunget på Urørtfinalen 2017, pimpet julen inn med Oral Bee i Jacobskirken i 2017, Pimp Lotions julefest på Rockefeller 2018 og Musikkforleggerprisen 2018.
https://www.instagram.com/swellkor/
https://www.facebook.com/swellkor/


Saturday June 1, 2019 14:15 - 14:30 CEST
Korscenen - St. Hanshaugen

14:30 CEST

Vokal Vivo
Vokal Vivo er et kor med kvinnelige sangere fra 20 år og oppover. Koret ble offisielt stiftet høsten 2016 etter et år som pilotprosjekt startet av dirigenten vår, Marianne Husby Berg. Siden da har koret utviklet seg mye, og holder nå høyt musikalsk nivå. Vokal Vivo sitt ønske og mål er å formidle god musikk, spre musikkglede og gi gode musikalske opplevelser til publikum. Repertoaret vårt består blant annet av nyere nordisk musikk.
http://www.vokalvivo.com


Saturday June 1, 2019 14:30 - 14:45 CEST
Korscenen - St. Hanshaugen

14:45 CEST

15:05 CEST

Popkoret Røst
Popkoret RØST består av 32 unge kvinner med glimt i øyet og sterke røster, med en felles interesse; VI DIGGER POP!
Låtene vi synger er en god blanding av popmusikk fra både inn- og utland, med sanger som du «hørte på fest, eller på radioen i går», som du kjenner igjen, og som du kanskje ikke har hørt et kor synge tidligere. Vi liker å synge det vi lytter til, og vi håper dere liker å lytte til det vi synger.
http://popkoretrost.no/
https://www.facebook.com/popkoretrost/


Saturday June 1, 2019 15:05 - Monday April 29, 2019 15:20 CEST
Korscenen - St. Hanshaugen

15:20 CEST

15:35 CEST

Oslo Ukuleleorkester
Oslo Ukuleleorkester består av tretten ukulister og en bassist. Siden orkesterets oppstart i 2015 har vi rukket å bli en sammensveiset gruppe, med ukulelens lette og godlynte klang i fokus.
Siden starten har orkesteret blitt mer og mer samspilt og har i dag et repertoar som strekker seg fra hardrock til pop, jazz og folk. Både nye og gamle klassikere spilles med egne flerstemte ukulelearrangementer spesielt laget til gruppen. Ukulelespillet akkompagneres av gruppens egne dyktige vokalister og bassist.
Oslo Ukuleleorkester opptrer på alt fra egne oppsetninger til festivaler og private arrangementer. Av festivaler kan nevnes: Oslo Ukulelefestival, Musikkfest Oslo, Pride Park / Bamsescenen i Oslo, Trestockfestivalen i Holmestrand og Stora Ukulelefesten i Stockholm. Eksempel på private arrangementer er bryllup og jubileumsarrangementer. Oslo Ukuleleorkester har også spilt på NRK P2s Spillerom og vært lydkulisser på Dramatikkens Hus sin oppsetning av Sannheten.
Ukulelen er et tradisjonsrikt strengeinstrument med dype røtter i Hawaiis kultur, og med sin folkelige fremtoning oppdager stadig flere det lille instrumentet, også her i landet. Vi i Oslo Ukuleleorkester satser på å vise frem ukulelens allsidighet når vi spiller og synger coverlåter fra alle sjangere, og vi lover både god stemning og uhøytidelig musikkglede.
https://www.facebook.com/osloukuleleorkester/


Saturday June 1, 2019 15:35 - 15:45 CEST
Korscenen - St. Hanshaugen
 


Filter sessions
Apply filters to sessions.