Loading…

Sign up or log in to bookmark your favorites and sync them to your phone or calendar.

H&M loves Music - Vulkan [clear filter]
Saturday, June 1
 

14:30 CEST

Great News
- Lucy Binetti, Huffington Post //
We live in a world where nearly everyone looks to reminisce on earlier times. We see artists pulling inspiration from 90s fashion and 80s beats, mixing things up and creating something that is completely new. Take Norwegian band, Great News, for example. The band classifies their sound as daze-pop and it’s truly the best way to describe what they have going on. Musically, Great News will take you back as their music embodies 80s rock acts like Fleetwood Mac and AC/DC, accompanied by lyrics wrapped in cheerful melodies and jaunty basslines.
Having previously supported Unknown Mortal Orchestra and performing at a variety of festivals including Oya Festival and SPOT Festival, and a few more shows expected later this year, the band is actively working on making a name for themselves. With a sound that is sure to have you moving within seconds, Great News is a band you need to have on your radar!

Saturday June 1, 2019 14:30 - 14:55 CEST
H&M loves Music - Vulkan

15:10 CEST

SKAAR
Selv har en del av kickstarten på solokarrieren blitt å gå for bare etternavnet som artistnavn – i store bokstaver. SKAAR er 20 år gamle Hilde fra Stord som har over 13 millioner streams totalt.
Hun har flyttet til Oslo og er signert til plateselskapet Warner Music Norge. Hun debuterte med «Higher Ground», som er en del av soundtracket til den ungdomsfilmen «Battle».
SKAAR har det motsatte av flyskrekk, nemlig det at hun elsker å fly. Og singelen ble skrevet langt, langt over bakkenivå, nemlig på flyet på vei til Stockholm før en studiosession. Skriveprosessen samsvarer derfor med låta i og med at den er skrevet i skyene, og poplåten er svevende og en storslått debut.

Saturday June 1, 2019 15:10 - 15:30 CEST
H&M loves Music - Vulkan

15:45 CEST

Iris
Musikken til by:Larm-favoritten Iris kan beskrives som myk, ærlig og tett på mikrofonen. Dype følelser gjenspeiles i de varme, minimalistiske låtene hennes. Det er historier om kjærlighet og tilknytning, samtidig som at de omfavner ensomheten. Det er musikk som fanger intensiteten av møtet med voksenlivet, og hun viser en form for selvinnsikt man ikke forventer fra en 22-åring.

Saturday June 1, 2019 15:45 - 16:05 CEST
H&M loves Music - Vulkan

16:20 CEST

Peder Elias
Peder Elias er lillebror av Simen Eriksen i SEEB, som har badet i suksess de siste årene med flere internasjonale hits. Selv beveger han seg i et landskap mellom future pop, rnb og EDM, men man finner også elementer fra hip-hop, tropical house, funk og klassisk musikk. Alt samlet i et behagelig poplandskap. Demoen til «Simple» ble lastet opp på Urørt tidligere i år og har allerede blitt spilt flere ganger på P3.

Saturday June 1, 2019 16:20 - 16:35 CEST
H&M loves Music - Vulkan

16:50 CEST

Amanda Tenfjord
Med sin vakre stemme og særegne låtteft har hun etablert seg som en artist det er store forventninger til i tiden som kommer. Sammen med bla. artister som Highasakite, Ine Hoem og Mikhael Paskalev kan Amanda Tenfjord kalle seg vinner av Musikkprisen. Tidligere i vår vant hun prisen med sitt nydelige bidrag, låten “Run”.

Saturday June 1, 2019 16:50 - 17:10 CEST
H&M loves Music - Vulkan

17:30 CEST

Virkelig
For noen kan det kanskje virke som bandet fra Bodø kom ut fra intet, men sannheten er at de allerede har holdt på noen år. Virkelig ga ut singelen «Cecilie» i 2015, og etter å ha kranglet den inn i diverse strømmetjenester, hadde de plutselig gitt ut sin alle første låt. To uker etter slippet var låta kåret til «Ukas Urørt» og listet på NRK P3. Der ble den liggende i hele 38 uker, og den påfølgende sommeren spilte Virkelig på festivaler som Trondheim Calling, Pstereo, Parkenfestivalen, Trænafestivalen og Slottsfjell.

Saturday June 1, 2019 17:30 - 17:55 CEST
H&M loves Music - Vulkan

18:20 CEST

Sløtface
Det er ikke mange norske, kvinnelige vokalister som kan skryte av å ha blitt plukket ut og kåret som en av verdens største rockestjerner av musikkmagasinet Kerrang!, men Haley Shea fra Sløtface har prydet forsiden sammen travere som Green Day og Paramore.
Historien om Sløtface er enkel, og kompleks på samme tid. De fire medlemmene kom sammen i med et brennende ønske om å spille punkpop, inspirert av artister som Blondie, David Bowie og Foo Fighters. Samtidig hadde de en klar politisk agenda: Sløtface ønsket å snakke om urettferdighet, og gjorde tidlig feminisme til sin fanesak – noe som er ganske unikt med tanke på at medlemmene består av tre gutte og en jente, og at det ofte er guttene som snakker høyest.

Saturday June 1, 2019 18:20 - 18:45 CEST
H&M loves Music - Vulkan

21:00 CEST

EMIR
Emir Hvidsten Hindic, kjent under artistnavnene EMIR og Onge $ushimane, er en norsk rapper og vokalist fra Bergen. Sammen med Kristoffer Uthaug utgjør han rapduoen $ushi x Kobe som ble startet i 2013. Han er også med i gruppen Softcore untd., sammen med medlemmer fra Verdensrommet.

Saturday June 1, 2019 21:00 - 21:25 CEST
H&M loves Music - Vulkan

21:50 CEST

Emma Steinbakken
I november slapp 15-årige Emma Steinbakken sin aller første låt, “Not gonna cry”, og sangen har allerede rukket å få flere millioner avspillinger på Spotify. Dette etter et år med mye og konsentrert arbeid i studio, der hun har skrevet og produsert sammen med både Skinny Days og Ole Torjus.
Parallelt med dette ble det snekret sammen et solid liveoppsett, som er klart for scenen våren/sommeren 2019. Vi i Pstereo var selv på by:larm, og var vitne til et ellevilt sceneshow. I mars varmet hun opp for to utsolgte konserter med Dagny i Storsalen på Studentersamfundet i Trondhjem.

Saturday June 1, 2019 21:50 - 22:10 CEST
H&M loves Music - Vulkan

22:30 CEST

Viljar Broks
Viljar Broks fra Tromsø er et friskt tilskudd til den norske urbanscenen og føyer seg inn i rekken av nye artister som skriver på nordnorsk. Han har blitt omtalt som nordnorsk raps rake motsetning på grunn av sitt utradisjonelle rap-image, sin bakgrunn som gitarist i indiebandet Blood Forest Family, samt sin pop og R&B-tilnærming til sjangeren.
Lydbildet og tematikk varierer fra personlige vers over samplebaserte beats, til tradisjonell selvskryt på låter ment for klubben.
Med tidligere låter som «2XU» og «Innafor», oppfulgt av debut-EPen Stua Di i april 2016, har Viljar allerede rundt en halv million streams på Spotify.

Saturday June 1, 2019 22:30 - 22:50 CEST
H&M loves Music - Vulkan

22:50 CEST

Lauren
Lauren Holmen er et ekte multitalent. Ikke bare kan hun rappe og skrive gode låter, Oslo-jenta har også en nydelig sangstemme.

Saturday June 1, 2019 22:50 - 23:00 CEST
H&M loves Music - Vulkan

23:00 CEST

EHI
Stian Ehi, bedre kjent under artistnavnet EHI er ikke et nytt navn i den norske musikkbransjen. For den oppmerksomme lytteren er han blant annet kjent fra Gatekunst-prosjektet, Idol (2016) og stemmen på refrenget til Turab sin «Be For Meg». Med sin helt unike stemme og formidlingsevne, debuterte EHI hos Universal Music Norway med «Tanker».

Saturday June 1, 2019 23:00 - 23:10 CEST
H&M loves Music - Vulkan

23:10 CEST

Royane
Hun har allerede bygget seg opp en liten fanbase.
Kanskje først og fremst fordi hun er en visuell bad bitch.
Men Royane Harkati fra Drammen er straks klar til å vise seg frem en ny side ved seg selv – som artist

Saturday June 1, 2019 23:10 - 23:20 CEST
H&M loves Music - Vulkan

23:20 CEST

Ousu Leigh
Etter å ha skutt portretter og konsertfoto av det som kan krype og gå av norske og internasjonale artister de siste par årene er arbeidsjernet Ousu Leigh nå klar for å bytte side.
20-åringen kickstarter artistkarrieren med den selvbiografiske singelen «Notice», en sjeldent sterk R&B-perle fra en debutant.

Saturday June 1, 2019 23:20 - 23:30 CEST
H&M loves Music - Vulkan

23:50 CEST

Ruben
Ruben Markussen (født 23. mars 1995 i Harstad), mest kjent under pseudonymet Ruben, er en norsk sanger og låtskriver. Oppvokst på Bjarkøy i Troms. Han ble nominert til P3 Gull 2018 i klassen årets nykommer og til Spellemannprisen 2018 i klassen årets låt for «Walls» og årets gjennombrudd med Gramo-stipend.

Saturday June 1, 2019 23:50 - Sunday June 2, 2019 00:10 CEST
H&M loves Music - Vulkan
 
Sunday, June 2
 

00:25 CEST

Arif
Arif Salum (født 15. juli 1986 i Bærum), kjent under artistnavnet Arif og tidligere Phil T. Rich, er en norsk rapper fra Skullerud.
I januar 2013 vant han NRK Urørt-finalen, og i november samme år utga han sitt første album Aldri & Alltid på Warner. I april 2015 ga Arif ut sitt andre album, HighEnd / Asfalt, som rullet femmere hos blant annet VG og GAFFA. Albumet lå to uker på VG-lista. For albumet vant han Spellemannprisen 2015 i klassen urban.
Han ga ut sitt tredje album Meg & Deg Mot Alle i november 2017. Foran Spellemannprisen 2017 ble han nominert i tre klasser: urban for albumet, årets låt for «Alene» og årets musikkvideo for «Himmelen», regissert av Johannes Muskat Greve. Låten «Alene» ble dessuten nominert til P3 Gull 2017 i klassen årets låt.

Sunday June 2, 2019 00:25 - 01:00 CEST
H&M loves Music - Vulkan
 


Filter sessions
Apply filters to sessions.