Loading…

Sign up or log in to bookmark your favorites and sync them to your phone or calendar.

Saturday, June 1
 

10:30 CEST

11:00 CEST

11:00 CEST

Lydlaboratoriet
Bli med til Lydlaboratoriet kl. 11.00! Opplev hvordan musikk kan bli til – uten vanlige instrumenter. I løpet av en liten time lager vi en helt ny låt, og lydene må vi forske oss fram til med lyd-sampling, datakraft, spisse ører og en god dose nysgjerrighet.
Sjefene på laboratoriet er Henrik Sveen og Stina Levvel. Henrik er musikkprodusent for stjernene og Stina er noe så kult som operasanger. Begge to prøver å finne lyder ingen har hørt før, og de trenger hjelp! Opplegget passer for hele familien – og best for barn fra 6 år og oppover.

Saturday June 1, 2019 11:00 - 11:50 CEST
Schous kulturbryggeri

11:00 CEST

DJ Sexityme
Dj Sexytime er resident på Konrad, og har tilbragt flere timer bak spillerne der, enn det antall spillejobber gir han kredd for. Vetle Evjen er egentlig rockemusiker, men som Dj Sexytime har han beveget seg over til å spille alt av sexy tunes. Han spiller mest kul disko og funky house, og med smørmyke overganger lar han stemningen styre hvor musikken går. Ikke bli overrasket om den går gjennom taket, folk liker å danse når Dj Sexytime begynner å bli varm i trøya.
https://soundcloud.com/vetle-evjen


Saturday June 1, 2019 11:00 - 12:00 CEST
123lyd & DJ Booking - Schous plass

11:00 CEST

TVNDR4 (live)
TANG-GO-VIK-TAH-NO-VEM-BER-DELL-TAH-ROW-ME-OH-FOW-ER


Saturday June 1, 2019 11:00 - 12:00 CEST
Love&Magic ChillOut - Elgsletta

11:00 CEST

11:00 CEST

Reggae Rigge Crew DJ Allstars
Allstar Reggae Rigge Crewet spiller inn anlegget for dagen. Topp stemning & nuff big tunes:) Dj mårnings, Dj Linda, Moi, Dj Borrachita, Sprængt Torsk m.Flere:)


Saturday June 1, 2019 11:00 - 13:30 CEST
Reggae - Botsen ('fengselsparken')

11:05 CEST

11:15 CEST

11:25 CEST

11:30 CEST

Truls Knudsen
TRULS
//
Truls Knudsen er initiativtager til BLCK, et nytt technokonsept i Oslo. I løpet av de siste årene har han spilt på en rekke underground-fester samt drevet med konsept og booking.
Kanskje best kjent for sin tilstedeværelse på dansegulvet, er han nå klar for å innta spakene en gang for alle. Inspirert av Europeisk clubbing i Berlin, London og Paris serverer han hard, melodiøs og energisk techno.
https://www.facebook.com/groups/835823870094794//
https://soundcloud.com/technotruls


Saturday June 1, 2019 11:30 - 12:30 CEST
Extra Delicious - Nedre Foss Park

11:35 CEST

12:00 CEST

Dyves
Dyves is a Norwegian singer- songwriter, based in Oslo. His melodic folk-pop originates in his small hometown, outside of Oslo, where he discovered the guitar in middle school. Early influences include Pink Floyd, Bob Dylan, Nirvana and The Cure. Through high school he was involved in a wide range of bands and projects ranging from pop, rock and surf to trip-hop and folk music, touring in Scandinavia, Germany and England. One of these projects was Time Of Madness, which was listed on national radio channel P3.
Wanting to focus exclusively on being a solo artist, as well as experiencing something totally different, he moved to Yunnan in Southwest China. New inspirations for lyrics and melody came through the meeting with chinese culture and philosophy. After returning to Norway, he released an EP using his full name Håvard Dyvesveen in 2011. The album, Into Foreign Lands, was produced by Dyvesveen himself and was aired on national radio NRK P3 and local radio NRK P1. Music blogger Øyvind Berekvam, described Dyvesveen as: “Really unique and a Norwegian debutant who sounds like a mix of Richard Hawley and Chris Isaak.”
In 2017 he was a member of Plow, receiving good reviews with the album Backwards Evolution which was aired on P1.
On the song ´Punked Up and Boudoirey´ Dyves is collaborating with producer and artist Awawa, mixing Dyves folk-pop melody and lyrics with an electronic retro wave production.
https://www.facebook.com/Dyves.songwriter/
https://open.spotify.com/artist/3yN71gfZd6IWOvihmBs5jw?si=vZIjb2dQSRe9VVw9W0Gb7g


Saturday June 1, 2019 12:00 - 12:13 CEST
Korscenen - St. Hanshaugen

12:00 CEST

Oslo Caledonian Pipe Band
Oslo Caledonian Pipe Band er det eldste av Norges tre sekkepipekorps. Det er det eneste sekkepipekorpset på Østlandet og består av 15 sekkepipespillere og trommeslagere fra Oslo, Akershus og Østfold. Siden opprettelsen av korpset i 1997 har det vært mange nasjonalitetet innom, og i dag har vi medlemmer fra Norge, Skottland, England, USA og Danmark.
Korpset har lenge vært under ledelse av Pipe Major Robert Robertson, som også har konkurrert sammen med sekkepipekorps på toppnivå i Skottland og Canada. Robertson har formet bandet musikalsk og er stadig til inspirasjon for dagens medlemmer under Pipe Major Nikolai Hagen Huse. Han er også grunnen til at kiltene som brukes i bandet er i tartanen (mønsteret) Hunting Robertson.
Sekkepipekorps består av sekkepiper og tre typer trommer. Den største tromma, basstromma, holder en stødig rytme, mens tenortromene fyller lydbildet. Skarptrommene reflekterer det rytmiske elementet i melodiene som spilles. Sida de første sekkepipekorpsa blei grunnlagt i det britiske militæret rundt midten av 1800-tallet er store deler av repertoaret militære marsjer og hymner. Til tross for det militære elementet, er det viktig å presisere at skottene som spilte i disse sekkepipekorpsa tok med seg spillestil og melodier fra hjemstedene sine, og på den måten gav marsjene et folkelig preg, samt lagde nye marsjer basert på egne folkemelodier. Det er ikke bare hjemlige, skotske melodier som er blitt gjort om til militære marsjer. Under Krimkrigen møtte de militære sekkepipekorpsa mange kulturer og fikk nye musikalske inntrykk. Et av disse sekkepipekorpsa var 72nd Highlanders under Pipe Major J. MacLeod. De hørte et sardinsk regimentorkester spille “La Tua Danza Sì Leggiera” (3. akt, kordelen) fra Rossinis opera “Guglielmo Tell”, og overførte denne melodien til sekkepipe og kalte den “The Green Hills of Tyrol”. Sekkepipeorkestre spiller som regel unisont, men denne melodien er blant de første som blei harmonisert. “The Green Hills of Tyrol” spilles i dag av de aller fleste korps og sees som en erkeskotsk melodi. I tillegg til militære marsjer av forskjellig art spiller dagens sekkepipekorps også en rekke forskjellige dansemelodier av forskjellig art: Ril, strathspey (en type ril i 4/4), hornpipe og jigg.
Foruten Musikkfest, brakte fjoråret mange flotte musikalske opplevelser. Det desidert viktigste og morsomste for OCPB var å få spille sammen med legendene i The Chieftains på Cosmopolite i mai 2018. (Den ene låta de spilte sammen ligger vedlagt som YouTube-lenke). Ellers skapte korpset dans og leven på det årlige amatørverdensmesterskapet i skotske høylandsleiker på Fefor Høifjellshotell. I midten av mars var bandet å se i St. Patrick’s Day-paraden i anledning den irske nasjonaldagen.
http://ocpb.no
https://www.facebook.com/OsloCaledonianPipeBand/?fref=ts


Saturday June 1, 2019 12:00 - 12:15 CEST
Folkemusikk - Egertorget

12:00 CEST

12:00 CEST

Hans Majestet
Discoppen av Vest Agder discodøme.

Saturday June 1, 2019 12:00 - 13:00 CEST
123lyd & DJ Booking - Schous plass

12:00 CEST

Bugge Wesseltoft med venner
Bugge Wesseltoft starter dagen med ett rolig jam. Han har med seg Adama Berry på vokal og fløyte, Marthe Lea (saxofon), Sanskriti Shrestha (Tablas). Robin Crafoord (electronics) og Olle Abstract (decks/effects)

Saturday June 1, 2019 12:00 - 13:00 CEST
Dattera Til Hagen

12:00 CEST

12:00 CEST

12:00 CEST

TriCoolor
Saturday June 1, 2019 12:00 - 13:00 CEST
Tøyen Torg

12:00 CEST

12:00 CEST

Helene Rickhard
Musikkfest på Jaeger sparkes i gang av Helene Rickhard som er resident på Taffel. Rickhard spiller disko i alle fasonger som italo, cosmic,new age, baleric og diverse annet som får dansefoten igang. Med kassetteutgivelser på HMD og Orign Peoples og har utgivelser på Drum Island.
https://soundcloud.com/helene-r


Saturday June 1, 2019 12:00 - 13:30 CEST
Jaeger

12:00 CEST

12:00 CEST

DNA? AND? med Kari Rønnekleiv og Ole Henrik Moe
DNA? AND? er et musikerkollektiv av fem til sju ungdommer med Downs syndrom eller psykiske utviklingshemminger som spiller improvisert musikk sammen med profesjonelle musikere. På den måten får hovedpersonene skape og utforske sin egen musikk ut fra sine egne parametere og spesialiteter. Ofte er ikke denne utforskningen basert på rasjonalitet, teknikk og notasjon. I stedet merker vi ofte genuine musikalske kvaliteter som tilstedeværelse, timing og energi som vi bygger videre på. I DNA? AND? er det ingen som prøver å lære noen å spille eller legge noen struktur. Det er opp til medlemmene å bestemme hva og hvordan og på hva det skal spilles. I stedet improviseres det fritt med de lydkildene som er tilgjengelige.
DNA? AND? ble startet i 2013, og har spilt på internasjonale festivaler for eksperimentell og imoprovisert musikk i Norge og Frankrike, (All Ears, Blow Out, Sonic Protest) og sammen med bl.a. Snah (Motorpsycho) og Hamid Drake, og skjer I regi av konsertserien Dans for voksne i samarbeid med Harald Fetveit, Bjarne Larsen og Stina Moltu.
Denne gangen har de med seg radarparet Kari Rønnekleiv og Ole Henrik Moe, som også har figurert med Motorpsycho, om enn for lenge siden. I tillegg til å være en glitrende instrumentalist, enten det er på piccolo-fiolin, bratsj eller bass-trombone er Moe en dekorert komponist, og for en av de komposisjonene, for solo fiolin, har Rønnekleiv har fått en Spellemannspris for framføringa.
https://vimeo.com/326942753
https://www.facebook.com/events/283824222498309/
https://soundcloud.com/dna-and


Saturday June 1, 2019 12:00 - 16:00 CEST
DNA? AND? - Kafé Hærverk

12:00 CEST

DJ Jonas Fosheim Bogstad
DJ Jonas Fosheim Bogstad har spilt på #mittgrønneoslo de tre siste årene, og har tidligere spilt på USAGT, Ungdoms-OL på Lillehammer og Sentrum Scene! Lørdag 1. juni spiller DJ Jonas på #mittgrønneoslo. Han lover feelgood-musikk og deilige sommerbeats!


Saturday June 1, 2019 12:00 - 17:00 CEST
#mittgrønneoslo - Sofienberparken

12:05 CEST

12:05 CEST

Benedicte Adrian
Benedicte Adrian med Gisle Haaland ved tangentene og lokalt barnekor!
Gjennom en lang karriere som tenåringsidol i Dollie de Luxe, Nattens Dronning på Den Norske Opera og hekse-komponist og stjernesopran i Which Witch, er Benedicte tilbake på Lindeberg Kulturfestival!
Det blir gjenhør med gamle slagere, såvel som nytolkninger av kjente og mindre kjente låter. En hyggestund hvor unge sangere fra Jeriko skole med venner fra Skjønnhaug- og Lutvann barnekor også får være med!
Det blir lave skuldre og god stemning.
Velkommen til en konsert med Benedicte Adrian i storform!
http://benedicteadrian.no
https://www.facebook.com/benedicteadrian/

Saturday June 1, 2019 12:05 - 13:00 CEST
Lindeberg kulturfestival

12:15 CEST

Inkululeko Cultural Group
Inkululeko Cultural Group
NORSK SANGGRUPPE MED REPERTOAR FRA DET SØRLIGE AFRIKA.
INKULULEKO BETYR FRIHET
I Sør-Afrika er korsang en viktig del av kulturen. Sangen var et sterkt virkemiddel i kampen mot apartheid. Inkululeko Cultural Group ble etablert i 1987 som et ledd i kampen mot apartheid i Sør-Afrika.
Vårt repertoar består av kampsanger fra apartheid-tida, arbeidssanger, religiøse sanger, høytidssanger, kjærlighetssanger og barnesanger.
Sangene innlæres stort sett uten bruk av noter. Vi synger på originalspråkene og mange av sangene har bevegelser og dansetrinn. De fleste sangene har vi lært gjennom kontakt med kor og ressurspersoner i Sør-Afrika. Sangenes sterke livsglede og sosiale virkning er en kulturimpuls vi opplever i koret og verner om.
Vår dirigent er for tiden Thulani Maluleka.
Opptreden
Vi har opptrådt i mange forskjellige sammenhenger: konferanser, demonstrasjoner, begravelser, møter og arrangementer. Vi har sunget for både Nelson Mandela og Desmond Tutu. Vi har gjennomført egne forestillinger og sunget på Musikkfest Oslo.
I 1998 medvirket vi i en teateroppsetning ved Nordic Black Theatre. September 2007 feiret vi 20 årsjubileum med en konsert i Grønland kirke. November 2009 hadde vi en konsert på MS Innvik med flere gjesteartister bl.a Zwai Mbula og Tabanka Crew.
Vi har hatt helgeseminar med fordypning i sangstoff med Michael Dingaan og Ncebakazi Mnukwana fra Sør- Afrika. Vi har spilt inn flere cd-er, senest i 2009 og medvirket på Zwai Mbula sin cd Norwegian Images 2012.


Saturday June 1, 2019 12:15 - Monday April 29, 2019 12:25 CEST
Korscenen - St. Hanshaugen

12:15 CEST

Bærum Spellemannslag
Bærum Spellemannslag er en organisasjon for utøvere på hardingfele stiftet av Halvard Kvåle i 1993. Han var en viktig inspirator helt til sin død høsten 2007 og la grunnen for at laget har et høyt aktivitetsnivå og god rekruttering av unge utøvere på hardingfele i Bærum kommune og i regionen for øvrig.
http://www.xn--brumspellemannslag-oub.no/
https://www.facebook.com/baerumspellemannslag/


Saturday June 1, 2019 12:15 - 12:45 CEST
Folkemusikk - Egertorget

12:30 CEST

Signe Eide
Signe Eide (21) er et resultat av musikkbyen, mange hundre live-gigs de fleste steder i Oslo og på flere festivaler – blant annet Slottsfjell, Trænafestivalen og Piknikk i parken. NRKP3s Ruben Gran lurer på om hun er Norges egen Adele, mens Lissie har hatt henne som support act på Rockefeller, Sentrum Scene og i konserthus landet rundt.
EP-debuten “I am Fever” ble sluppet på Kulturhuset i 2016, og allerede i august samme år fulgte singlen ”Heaven”. I 2017 slapp hun et minialbum ”Simple / Heavy” og singelen ”Liar”.
Signe Eide har sterke uttrykk, og gjør sterkt inntrykk. En moden vokal på catchy melodier og sanger som rører deg og fester seg. En gammel og rå stemme i en ung kropp som formidler låter langt over bristepunktet.
-” ..et slags datterselskap av den fiktive fusjonen PJ Harvey-Joni Mitchell-Bon Iver-Jeff Buckley. Og det funker som bare fy. Hun kan sitt håndverk og hun har allerede funnet sitt helt eget sound, trass sin unge alder. Denne musikken er født frem av et intenst behov for å skape. … En smerte som liksom bare MÅ finne sin vei ut i verden. ”(Cesilie Holck, trafo.no)
I 2019 står nye låter klare for slipp og Signe Eide er en av Oslos unge en burde følge med på i tiden som kommer.
http://www.signeeide.no
https://www.facebook.com/signeeideofficial/
https://soundcloud.com/signe-eide-official
https://open.spotify.com/artist/57uib5ByVsD9Mz0ittJiO1
https://itunes.apple.com/no/artist/signe-eide/850514214


Saturday June 1, 2019 12:30 - Monday April 1, 2019 13:00 CEST
Youngs - Pløns Gate

12:30 CEST

Åkerland
Åkerland er en visetrio som skriver låter om omgivelser og mennesker de er glade i. Trioen har et sart, enkelt og nøkternt lydbilde, der vokal, gitar og bass smelter elegant sammen. Tekstene rører deg, de er ærlige og handler om livets underfundigheter, og sammen med nydelige melodier vokser låtene for hver gjennomlytting. Med sin lyse og ærlige stemme bringer Elin inn en nærhet i låtene som gir oss følelsen av å ha henne rett ved siden av oss, og sammen med varmt og lyttende gitar og bassspill, er Åkerland en unik lytteropplevelse.
Åkerland har tatt hjemkommunen Aurskog/Høland med storm og spiller live for fulle konsertsaler hver eneste gang. Nå er det resten av Norge sin tur til å bli sjarmert av denne folkelige trioen.
Åkerland er inne i siste fase av sitt debutalbum “Helt Nære”. I disse dager mikses og mastres de ti låtene hos Propeller. Albumet er forøvrig spilt inn i Farm Studio i Høland og produsert av Magne Hellesjø og Thomas Nessheim – som også produserte Grenseland sitt debutalbum – hvor flere låter ble radiolistet (en av dem A-listet på NRK P1).
Åkerland slipper sin første singel 24. mai; en herlig vårlåt som vi håper og har tro på at vil nå radiokanalene. Deretter fortsetter de å slippe en og en låt helt frem til albumrelease i mars 2020. På den måten mener vi at hver enkelt låt får den oppmerksomheten den fortjener.
https://www.facebook.com/aakerland/?ref=br_rs
https://soundcloud.com/kari-meyer/sets/akerland-helt-naere/s-6ABIF


Saturday June 1, 2019 12:30 - 12:45 CEST
Korscenen - St. Hanshaugen

12:30 CEST

12:30 CEST

Alexx Alexxander
Alexx Alexxander er en av verdens fremste illusjonister. Han er eneste nordmann som noensinne har mottar den prestisjefylte The Merlin Award, magiens egen Oscar-pris. Lørdag 1. Juni byr han på magishow midt i gata, på OsloByliv-scenen. Nærmere magien kommer du ikke.


Saturday June 1, 2019 12:30 - 13:30 CEST
OsloByliv - Nedre Slottsgate

12:45 CEST

Cantono
Cantono er en liten acapella vokalgruppe fra Oslo med et variert program. Vi er amatører som synger alt fra 1600 talls madrigaler, klassiske verker til folkeviser og populærmusikk til store og små arrangementer, og vi holder egne konserter. Cantono ble etablert høsten 2011 og er medlem av Norges Korforbund.
Cantono består av
Thea Drefvelin Thorud (Sopran)
Anine Aamaas(Alt)
Carl Drefvelin (Tenor)
David Sagen (Tenor, (Tenor)
Torbjørn Furulund (Bass)
Raul Martinez ( Bass)
http://www.kor.no


Saturday June 1, 2019 12:45 - 12:55 CEST
Korscenen - St. Hanshaugen

12:45 CEST

Maldito
Maldito er et norsk bluesrockband fra Trøndelag. Bandet ble dannet i England våren 2015 av Vegard Trenmo Ring og Bendik Brevik.

Saturday June 1, 2019 12:45 - 13:15 CEST
Bluesscenen - Tordenskiold Pub

12:45 CEST

BULder og Brak
BULder og Brak er ei hallinggruppa for ungdom frå 12-18 år. Dei har deltatt på tevlingar nasjonalt og lokalt, og vann seinast i 2018 klassa lagdans på Landskappleiken. Gruppa er dimed juniorNoregsmeistre og bør kunne by på eit skikkeleg show med tradisjonsrik norsk dans.
https://www.bul.no/leikarringen/bulder-brak/

Saturday June 1, 2019 12:45 - 13:15 CEST
Folkemusikk - Egertorget

12:50 CEST

Trang Fødsel
Trang Fødsel
Det er få band som har bidratt med så mange norske hits som Trang Fødsel. Låter som «Kursiv», «Drømmedame», «Hippie» og «Fredag» er blitt allemannseie med melodier og vokalharmonier som sitter rett i øret, og ikke minst med de lune og ironiske tekstene.
Trang Fødsel har klart kunststykket å ta den norske folkesjelen på kornet. De slo igjennom med «Kursiv», som fylte alle Norges radioer en gang i 1997, og ble raskt kjent som eminente entertainere som fylte konsertsaler og festivalscener fra Lindesnes til Longyearbyen. Siden debutalbumet Hybel har bandet gitt ut fem plater, inkludert samleplata De Aller Beste.
Å oppleve Trang Fødsel på konsert er alltid en fest, med en perlerad av låter du kan – enten du er klar over det eller ikke. Vokalist Hans Petter Aaserud står i spissen for et energisk lag av musikere som leverer en schlachtplate av popharmonier, rockedriv og slentrende jazz-eleganse med like stort overskudd. Aaserud er også en av Norges fremste låtskrivere, og har skrevet og produsert musikk for mange av Norges beste artister. I begynnelsen av 2018 var han gjest i TV-programmet «Hver gang vi møtes», og resten av året har Trang Fødsel dagene fulle av nye konserter og opptredener.
Trang fødsel er lyden av norsk sommer på sitt beste: Låtene oser av svaberg, solkrem og saltvann, og en og annen melankolsk solnedgang like før daggry. Sommeren blir bare ikke den samme.
Ikke vinteren heller, forsåvidt.


Saturday June 1, 2019 12:50 - 13:25 CEST
Dissimilisfestivalen 2019 - Rådhusplassen

12:55 CEST

13:00 CEST

Kami
Kami 27 år, energisk og glad dame som bor i Oslo. Selvlært på gitar og noe piano. Skrevet låter siden ungdomskolen. Tilbringer mye tid med gitar, sang og låtskriving. Skriver henholdsvis låter på engelsk, men skriver også på norsk. Sjangeren er singer/songwriter, men har i det siste flere låter som passer mer til “pop”. Jeg har vært selvstendig,dedikert og sta. Det var jeg en stor opptur i livet da jeg traff Starlab Studios og fikk for første gang konstruktive tilbakemeldinger fra profesjonelle. De sier jeg er et låtskriver-potensialet med en sær-egen stemme. Har konsert i Steinkjer i april og er i skrivende stund i semifinalen i Emergenza festival som holdes på John Dee. Fått avis og radio-omtale i Trøndelag og ikke minst mer selvtillit og motivasjon villig til å jobbe enda hardere for å kunne stå på flere scener og gi ut mer musikk. Jeg håper og tror at jeg skiller meg ut og at musikken jeg skriver og lager vekker noe til publikum. Gir ut blant annet “Stay” denne måneden. Musikk er drømmer, musikk er alt.
Jeg elsker å stå på scenen og formidle budskap, fortellinger og lage følelser. Å kunne fått være en del av deres program hadde vært helt magisk. <3
https://www.instagram.com/kamivest/?hl=nb
https://www.facebook.com/Kami.V.singersong/
https://soundcloud.com/kami-vesterdal
https://open.spotify.com/album/2CE5gYdj4gdbeUiudlgbHF
https://itunes.apple.com/us/album/stay/1456877959?i=1456878751


Saturday June 1, 2019 13:00 - 13:00 CEST
Uhørt, Strøget

13:00 CEST

Oslo kulturskole
Saturday June 1, 2019 13:00 - 13:20 CEST
Schous kulturbryggeri

13:00 CEST

Gatas Parlament
Gatas Parlament er Norges første norskspråklige rapgruppe på plate, og dermed også forfedrene til den enorme norske musikk-sjangeren som har vokst fram i deres kjølvann.
Siden starten har dem jobba og sloss jevnt og trutt. Gitt ut masse album og mixtapes. Akkurat nå er de aktuelle med albumet EFIL4SATAG.
Gatas Parlament er et slags løfte om at rabalder er rett rundt hjørnet. Ikke undervurder Gatas P sin evne til å lage kaos. Også på dansegulvet.
https://www.gatasparlament.com
https://www.facebook.com/gatasparlament/
https://open.spotify.com/artist/4IrzLo1bn7YuhBd0gSn9Ti?si=gRLXEzAiQNep1ShULpFoZQ


Saturday June 1, 2019 13:00 - 13:20 CEST
Tøyen Torg

13:00 CEST

Hollywood
Hollywood er navnet på den nye supergruppa beståede av Mikhael Paskalev, Billie Van og Jonas Alaska. Fredag 7. september slipper de sin debutsingle, som har fått tittelen Monster.
Låta «Monster» beveger seg i et dramatisk og melodisk landskap med referanser til både Roxette, ABBA og Metronomy. Resultatet er en original, direkte og fengende låt om mørk og skremmende kjærlighet.
I april spilte bandet sin første konsert på Arte Music Festival i Paris, en konsert som også ble tv-sent i Frankrike. Hollywood debuterer på norsk jord på festivalen Vill Vill Vest i Bergen 14. september.
Trioen bak Hollywood, Mikhael Paskalev, Billie Van og Jonas Alaska har gjennom flere år bidratt på hverandres soloprosjekter. I Hollywood bidrar alle tre som låtskrivere og produsenter. Etter å ha etablert sine respektive artistkarrierer, var tiden moden for et felles prosjekt. I følge dem selv:
“Fordi vi alle ville gjøre noe nytt både innen låtskrivingen og det estetiske. Et sted hvor det var rom for å være breial og å omfavne hverandres guilty pleasures. Det ble mye gøyere å ta et skritt inn i det ukjente sammen”.
Hollywood jobber for tiden med å ferdigstille debutplata som etter planen skal slippes i 2019.
http://atomicsoul.no/artist/hollywood/


Saturday June 1, 2019 13:00 - 13:30 CEST
#mittgrønneoslo - Sofienberparken

13:00 CEST

Olefonken
Olefonken er en av gutta bak Hubbabubbaklubb. Han driver også labelen Snorkel Records.

Saturday June 1, 2019 13:00 - 13:30 CEST
Dattera Til Hagen

13:00 CEST

Ingrid Lovise
Den 21-år gamle singer-songwriteren Ingrid Lovise fra Drøbak begynte å synge, spille gitar, og skrive sanger da hun var svært ung. Ingrid Lovise bruker mye tid på å utforske og forestille seg det store i det lille i hverdagen, som reflekteres i låtskrivingen hennes. «Oscar» er et ypperlig eksempel på dette, som levende beskriver den ufattelig sterke følelsen av forelskelse. Om å klare å være sterk, glad og selvstendig. Om følelsen av å være hovedkarakteren i en Oscar-vinnende film.

Saturday June 1, 2019 13:00 - 13:30 CEST
Røverstaden

13:00 CEST

Living Alma
Living Alma serverer drømmende og skarp Indie-Folk-Pop. Bandet fra Halden inkluderer Ingvild Sivertsen, Haavelsrud-brødrene Ben og Affen, samt Jørgen Nilsen og Tor Håkon Ramdal.
Etter Månefestivalen 2018 skrev musikkmagasinet Gaffa: “Et band man bør holde et øye med – som serverer meget stemningsfull pop med karakter og særpreg.»
Planene deres fremover er å spille så mye som mulig ute. De skal blant annet spille på KlubbØya på Revolver i August.
https://www.facebook.com/livingalma/?epa=SEARCH_BOX
https://open.spotify.com/artist/12ZgDrSLhQFNtw4W226Y8f?si=DifsnG19S2WA0hUW8P3ICQ
https://itunes.apple.com/no/artist/living-alma/1457810332?l=nb


Saturday June 1, 2019 13:00 - 13:30 CEST
SALT

13:00 CEST

UngMedia
Ung Media har mange unge og fremadstormende artister som spiller både egenskrevne låter og coverlåter. Vi er et ungdomskulturhus som holder til på Trikkestallen på Torshov, der ungdom mellom 13 og 20 får mulighet til å drive med musikk, billedkunst, dans, foto, film og tekst sammen med instruktører – eller på egen hånd om de ønsker. Det er åpent fast to kvelder i uka, og ungdommene får også tilgang til å bruke lokalene og utstyret utenom åpningstid etter avtale.

Saturday June 1, 2019 13:00 - 13:30 CEST
Torshovparken

13:00 CEST

Simen Mitlid
Simen Mitlid er en indie-singer/songwriter fra Os. I 2017 slapp han debutalbumet “Everything Is the Same”. Denne høsten kommer endelig album nummer to, spilt inn i diverse kriker og kroker i Østerdalen og Oslo.


Saturday June 1, 2019 13:00 - 13:30 CEST
Tøyen Torg

13:00 CEST

Birkelunden Big Band
Grünerløkkas eget storband gir deg et swing-fyrverkeri du neppe har sett maken til her til lands. Ja det er bare å holde på 40-talls hatten når hele 19 blåsere, vokalister, bass, gitar, piano og trommer blåser Spikersuppa langt ned i Oslo-fjorden.
En stor del av bandets medlemmer er tidligere eller nåværende musikkstudenter ved Norges Musikkhøgskole eller Uni. i Oslo, Stavanger eller Agder.
Bandets visjon er å løfte frem den beste musikken fra storbandets storhetstid og presentere den for «folk flest» gjennom å arrangere temafester dedikert ulike tiår og epoker,der publikum oppfordres til å ta del i form av dans og utkledning inspirert av tidens antrekk,men det er ingen dress og kjoletvang denne ettermiddagen m.m. du har lyst å få deg feststasen :-)
I desember i år arrangerte de «Cool Yule 2018 // 1940s White Christmas Ball», som en feiring av musikken, dansen og julenostalgien fra «the good ol’ days».
18 mai i Oslo´s legendariske revyscene Chat Noir står de klare med sine medsøstre i vokalgruppa Attitunes og gjør “Come Fly With Me” som er tidenes hyllest til Frank Sinatra, musikalske karriere, og tar publikum tilbake til Las Vegas på 1960-tallet – en tid fylt med glamour, cocktails, levd liv, og menn og kvinner “dressing their best”.
https://www.facebook.com/BirkelundenBigBand
https://www.facebook.com/pg/BirkelundenBigBand


Saturday June 1, 2019 13:00 - 13:44 CEST
Roots-Rock´n´Rollscenen - Roald Amundsens gate

13:00 CEST

Electric Buffè
Saturday June 1, 2019 13:00 - 14:00 CEST
Godthåbx, terassen

13:00 CEST

Girls Only
Denne jenteduoen spiller låter du garantert kjenner til, som både kan synges, danses og klines til!
Vi spiller en blanding av ny urbanmusikk, pop og hiphop, pluss en del godbiter fra 90-tallet.
Fordi vi liker det.
https://www.facebook.com/girlsonlyoslo/


Saturday June 1, 2019 13:00 - 14:00 CEST
Justisen, bakgården

13:00 CEST

Shine (dj)
Frøken Stine Ingrid på CDJ’s med deilig PsyChill musikk


Saturday June 1, 2019 13:00 - 14:00 CEST
Love&Magic ChillOut - Elgsletta

13:00 CEST

13:00 CEST

Omar V
Oslo born Ole Martin Vilberg has been Djing since the early 90’s. In addition many know him as the record pusher behind the counter in legendary Norwegian record shops such as HS Records, OsloScope Records, Mezzoforte Music and Fotokopi Platebar.
With his distinctive good mixing skills and a sharpened ear for what works on the dance floor, it will be difficult to stand still when this man takes control.
When Omar plays smaller clubs, his style automatically becomes more eclectic, and the music he serves up in larger venues can be described as a good blend of House, Techno, Electro and Acid. His style is known to be very versatile and he more or less always mix up the the past with the future.
Omar has been producing and releasing records since 2010 and forward. His collaboration work and rmx stuff can be found on Full Pupp and Bogota records, and new solo material is ready for release in 2019. https://soundcloud.com/nitramelo


Saturday June 1, 2019 13:00 - 14:30 CEST
123lyd & DJ Booking - Schous plass

13:00 CEST

Mikkel Rev
Saturday June 1, 2019 13:00 - 14:30 CEST
Uteklubb - Anker Park

13:05 CEST

Jeriko skolekor
Jeriko skolekor er med på ulike arrangement på skolen som sang på 17. mai ved flaggheising samt at vi går i 17 mai toget i byen. Vi har egen vår/sommer konsert, konsert på Lindeberg kulturfestival og julekonsert på skolen.Vi opptrer på julegrantenninger i nærmiljøet og julesang i kirken med skolen.

Saturday June 1, 2019 13:05 - 13:20 CEST
Lindeberg kulturfestival

13:05 CEST

Gulla
Gulla er en fersk artist i norsk hip hop- og rnb-verden. I 2018 slapp hun debutalbumet “Y”, med ærlige tekster om å være en del av millenniumsgenerasjonen. Norge har lenge manglet kvinnelige rappere som tør å ta plass og snakke høyt, og Gulla er ikke redd for å lage bølger. Etter utgivelsen høstet hun gode kritikker fra flere veteraner i hip hop Norge, og har fått muligheten til å dra i studio med pionerer i tillegg til å signere med managementet Knirckefritt. 2019 blir et spennende år for den allsidige artisten
https://www.facebook.com/gggulla
https://open.spotify.com/track/6NcQuwg6dzyYy8HWyEpGc8


Saturday June 1, 2019 13:05 - 13:20 CEST
Morradi - Kongens gate

13:10 CEST

Nordstrandkoret
Sanger vi vil synge på Sankthanshaugen:
Månens elev. Anne Grete Preuss
Inni mitt hode. Lillebjørn Nilsen
Skyer

Saturday June 1, 2019 13:10 - 13:20 CEST
Korscenen - St. Hanshaugen

13:15 CEST

Patrick og Tarak
Patrick Vedlog og Tarak Dutta er en duo som spiller Indisk Klassisk Musikk.
Patrick Vedlog:
Patrick er født og oppvokst i Oslo og har vært musiker siden han var 10 år gammel. Han har lært Hindustani (Nord-Indisk) musikk siden 2014 og spiller på fløyten kjent som ‘Bansuri’.
Tarak Dutta:
Tarak har spilt Tabla siden han var 3 år gammel i India. I 1999 flyttet han til Oslo for å fortsette sin lidenskap for musikk. Tabla er det mest populære perkusjonsinstrumentet i Nord-India og har i de siste årene fått mye oppmerksomhet i verdensmusikk sjangeren.
Sammen har Tarak og Patrick spilt på mange forskjellige festivaler og konserter, inkludert Rumi Festival 2018, Den Indiske Ambassaden i Oslo, Lightfestival i Slemmestad, Musikkfest 2018 og masse mer.
http://www.patrickvedlog.com
https://www.facebook.com/PatrickBansuri/
https://soundcloud.com/patrickvedlog


Saturday June 1, 2019 13:15 - 13:45 CEST
Folkemusikk - Egertorget

13:20 CEST

Teaterdans
Lindeberg Teaterdans er ett GRATIS nabolagsbyggende tiltak for 3 – 5 årige. Vi danser og leker en gang i uka på Jeriko skole. Og nå er vi klare for å vise noen av dansene barna har lært.


Saturday June 1, 2019 13:20 - 13:35 CEST
Lindeberg kulturfestival

13:25 CEST

Chim
Chim er en rapper som for tiden holder på med sitt debutalbum i samarbeid med MTG Music og skal slippe dette ila 2019.
Han har tidligere laget en del låter i sjangeren pop-rap, men går nå tilbake til røttene sine med musikken som lages der han blander rap og rock for å få ut følelser og personlige synspunkter på en helt annen måte enn han før har gjort.
Chim har en fortid som er preget av mange dårlige minner og har i lang tid slutt med å klare å lage disse låtene som han nå har valgt å gjøre til et helt album.
Han har spilt konserter rundt i hele Norge de siste 5 årene og vært med på alle opp og nedturer dette har medført seg.
Chim er en live artist som gir alt av seg selv på scenen og griper publikum med et følelsesladet og livlig show, da man kan se at han elsker det han driver med.
http://mtgmusic.no/artist/chim/
https://open.spotify.com/artist/2EbKQZugGWFrU6z2p8mDDQ?si=-YxLUgwoTd6lsIcIloGgew

Saturday June 1, 2019 13:25 - 13:40 CEST
Morradi - Kongens gate

13:30 CEST

13:30 CEST

Oslo kulturskole
Saturday June 1, 2019 13:30 - 13:50 CEST
Schous kulturbryggeri

13:30 CEST

13:30 CEST

Fjordfunk
Fjordfunk er veteranen Kangos siste prosjekt. Albumet «Infinite zest» slippes på Alo Records i løpet av sommeren. Flere singler ute nå. Electronisk disco/ atmosfærisk funk.

Saturday June 1, 2019 13:30 - 14:00 CEST
Dattera Til Hagen

13:30 CEST

13:30 CEST

Caterina Eliza
Sanger og låtskriveren Caterina Eliza befinner seg i et urbant og moderne pop soul-landskap der hun kombinerer det uskyldige med det mektige. Inspirert av Unknown Mortal Orcastra, Emilie Nicolas, SBTRKT kombinerer Caterina Eliza sin særegne og varme vokal med mystiske rytmer og sårbare tekster pakket inn i et lekent og unikt sound.
https://www.facebook.com/caterinaelizamusic/


Saturday June 1, 2019 13:30 - 14:00 CEST
SALT

13:30 CEST

Tilla
Tilla
Tilla har skapt sitt eget lille univers ved å bruke utallige timer på å drømme i platesjapper og med tegneblokken. Tilla vokste opp med tre musikalske og utforskende storebrødre, og ble derfor tidlig eksponert for et bredt spekter av musikk og kunst. Låtene hennes bærer preg av tung bass og lag på lag med særegen vokal.
De siste årene har hun bygd seg opp på klubbscenen i Norge som DJ under navnet Saronia, og som livemusiker for blant annet Lil Halima, Louam og Pasha.
Høsten 2016 ble 21-åringen anbefalt av P3 Urørt-redaksjonen med låtene «Falling» og «Material King». Hun har vært å se på blant annet Vill Vill Vest, Slottsfjell, UKA, OverOslo og Trondheim Calling til tross for at hun ikke ennå ikke hadde noen offisielle utgivelser.
Etter en lang periode i studio skapte hun ny musikk der singelen «Slow» ble først i rekken. Den kom 8.mars og ble skrevet om av Redbull, Gaffa, NRK P3 i tillegg titulert ukens single hos Jazznytt/DN. Den er også listet hos Tidal Rising og Ukas brygg på Tidal i tillegg til å bli spilt på radio i Nederland, Norge og USA. Ny musikk er rett rundt hjørnet og en debut-EP/mini album kan forventes i høst!
https://www.facebook.com/tillagaaso/
https://soundcloud.com/tillavanilla
https://open.spotify.com/track/5AidCjNLcpZUd4aK2fMT4s?si=kPt4h8D7R26oJWDM7a38qQ
https://itunes.apple.com/no/album/slow-single/1455374247?l=nb


Saturday June 1, 2019 13:30 - 14:00 CEST
Youngs - Pløns Gate

13:30 CEST

Stein Idar Stokke
Stein Idar Stokke er en norsk bluesartist og låtskriver fra Lillestrøm.
I tillegg til å være vokalist spiller han munnspill og flere andre instrumenter. Stein Idar Stokke har holdt på med musikk siden 1960-tallet. Han er bandleder, vokalist, munnspiller og låtskriver i gruppen Stein Stokke & The Engine. Stein var en av grûnderne og frontmann i det ikke ukjente Solid Comfort, og har også tidligere medvirket i band som, Sugar Ann & Her Good Rockin’ Daddies, Øratadom, From the Hip og Rosenhill Bluesband.

Saturday June 1, 2019 13:30 - 14:15 CEST
Bluesscenen - Tordenskiold Pub

13:30 CEST

Lius MAchado
Best bossa nova and latin music classics.


Saturday June 1, 2019 13:30 - 14:15 CEST
Prindsen hage

13:30 CEST

13:30 CEST

13:30 CEST

Ja Azz
Kan jazz være klubb? Ja Azz!


Saturday June 1, 2019 13:30 - 15:00 CEST
Jaeger

13:30 CEST

13:30 CEST

Rock The Mic - Musikkfest spesial
Saturday June 1, 2019 13:30 - 18:00 CEST
Cafe Sør

13:40 CEST

13:40 CEST

Helmer
Helmer er kanskje et av Oslos mest sjarmerende band, med tekster på norsk som treffer deg rett i sjela. Bandet består av Anniken Stabbetorp (bass), Merete Johansson Skeimo (gitar), Åshild Homb (trommer) og Ragna Hovig (gitar/vokal). Bandet har nylig gitt ut en singel som er å finne på spotify, sammen med den relativt ferske EPen “20-Åra”. For tiden har de mange jern i ilden og flere nye låter blir å finne på spotify i løpet av våren. Bandet har tidligere spilt flere vellykka konserter på blant annet Uhørt, Parkteatret og Samfunnet Bislet.
https://www.facebook.com/bandhelmer/
https://open.spotify.com/artist/3uqULKzS6eKs1ZHSmym7xg?si=40cQlZv5ReagEdCyR8ZTRw


Saturday June 1, 2019 13:40 - 14:05 CEST
Torshovparken

13:45 CEST

Sound-Irish Dance Factory
Sound-Irish Dance Factory byr på irsk dans til fengende irsk musikk! Her blir det raske rytmer, presisjon og eleganse!


Saturday June 1, 2019 13:45 - 14:00 CEST
Folkemusikk - Egertorget

13:45 CEST

B-Da Sufi
Biography
B-Da Sufi independent hip hop artist/Emcee from west Africa.
Born in the Gambia and grew up between Senegal and The Gambia. Sufi is now residing in Oslo/Norway.
Da Sufi started rapping in 1997 released 3 albums in Africa. His first album called (Love & Peace Senegmbia) released in The Gambia and Senegal in 2007. Second album (Just for the Love) released in 2010 as a free download and free cd’s. The third was Hip Hop Still, released in 2013 on hard copies in Africa and online stores.
After his first album in 2007 B-Da Sufi did lots of radio and tv interviews in Senegal and Gambia, participated in couple of hip hop festivals and events in Senegal, Gambia and Mauritania.
He raps in English, Norwegian, wolof and other languages. His style of mixing different languages together is another interesting style of hip hop from Sufi.
In 2017 He released a new Ep called (I Wish) Featured many great artists like Ole-O of DRM Klikk, Sheldon Blackman, King Milo, Singateh, Njie B, Sarah B, Dj Tocznique, Bafana Isaac Nhlapo, Dj Leuz and Jason Nemor Harden.
The Ep was produced by Omar Traore (Zap) xalam studio Gambia. All the songs were recorded in Oslo under X-Ray Ungdomskulturhus, Park music and DRM studio.
I Wish the Ep was released in digital stores like Spotify, Itunes and Tidal.
Between 2016-2017 Sufi did couple of concerts around Oslo with his band at places like Café Sør, Uhørt, Cafeteatret and some other venues.
On June 4th 2016, B-Da Sufi participated in the Oslo musikkfest at Kubapark.
June 3rd 2017 B-Da Sufi performed on Oslo mussikkfest/ Morradi scene at Rådhusplassen with the Legendary Dj Dennis.
He also participated on Eras festival at Rådhusplassen in 2017 and 2018.
B-Da Sufi’s new album (FLOWING INTO THE BLUES) was released in November on all major platforms and had a release concert on November 24th 2018 at Cafeteatret with full band.This album has a special flavor of blues and Hiphop with live guitars.
With some guest artists like Kristian Fabrizio, Sheldon Blackman, Sarah B Rah, Ingrid, Gael and Ole-O of DRM Klikk.
B Da-Sufi was recently in The Gambia and Senegal to promote his recently released album “Flowing into The Bluee”. This was an extraordinary one as the rapper manage to have just little time to spend with his family and friends as he was doing everything possible to meet up with the high demands in his short term schedule. He received unlimited invitations from almost all the radio and television stations within the Senegambia region. This is usually the tradition for any musician who had made an impact in the musical industry before traveling abroad but this particular experience was above B Da-Sufi’s expectations. The invitations and the appreciations from his people is a very clear evidence that hard work pays dividend. The rapper has left another significant mark back home. A food of satisfaction for every music feeling soul after his performances in numerous festivals, concerts,radio and television stations.
https://www.facebook.com/BDaSufi/?ref=bookmarks
https://open.spotify.com/artist/0kILJqhPoAkPmgZaRfv5s4?si=h5AZaUSaQEyvyodVcDR7WA


Saturday June 1, 2019 13:45 - 14:00 CEST
Morradi - Kongens gate

13:45 CEST

13:45 CEST

JONAS
JONAS
Etter 10 år som artist tar JONAS det etterlengtede steget med egen musikk.
Her blottlegges en personlig og følsom artist. Æ åpne opp hele mæ! – sier hann selv om sin debut som låtskriver
Ekte vare! Det er det du får når Jonas entrer scene. Det er på scenen han hører hjemme og hører til. Jonas gir alt på hver eneste spillejobb, med mål om å gi publikum en uforglemmelig opplevelse. Jonas debuterte fredag 15. mars og vil slippe flere låter utover 2019. Og reaksjonene har ikke latt vente på seg. “Ja!”, “endelig og på tide” roper koret av publikum som har opplevd Jonas på scener fra Henningsvær i nord til Toscana i sør.
Med vakre låter, stor innlevelse, og med en formidlingsevne få er forunt, tar Jonas oss med inn i sitt musikalske univers.
https://www.facebook.com/JONAS5001/
https://open.spotify.com/track/0PQkWGEacb648ZbPY3T848?si=OZctMrceTAS0j9F8g1x_KQ
https://itunes.apple.com/no/album/tell-me-why/1455950516?i=1455950519&l=nb


Saturday June 1, 2019 13:45 - 14:15 CEST
Roots-Rock´n´Rollscenen - Roald Amundsens gate

13:55 CEST

Harmony
Harmony er et damekor på Abildsø i Oslo med ca 30 medlemmer som har eksistert siden 1977.
Koret synger firestemt med et til tider krevende repertoar, og det er god representasjon i alle stemmegrupper. Vi er en humørfylt gjeng men allikevel seriøse, og tar gjerne utfordringer som vi kan bryne oss på. Repertoaret er allsidig med norsk og internasjonalt stoff. Både viser, noe jazz og populærmusikk.


Saturday June 1, 2019 13:55 - 14:05 CEST
Korscenen - St. Hanshaugen

13:55 CEST

Liive
Liive is the new pop project of the eatablished vocalist Live Foyn Friis, who have played around the world with her jazz- and indiejazz projects, released 4 albums, all nominated for international prizes, and she was named The New Jazz Star of Denmark, and won the prize for Best Young Jazz Composer. At SMUKFEST 2018, Liive won the prize Best Performance at JazzCamp 2018, and got to play on Bøgescenen(Denmarks second biggest stage, after Orange Stage at Roskilde Festival) before Mø, Kim Larsen & Britney Spears.
https://livefoynfriis.com/projects/liive/
https://www.facebook.com/iamliive/
https://twitter.com/Liveff
https://open.spotify.com/artist/7G2saouHwmKyoQl2il2IP5?si=ali7YvQqTjW3lFMSh3oLcw

Saturday June 1, 2019 13:55 - 14:25 CEST
AKKS og Radiorakel m/venner - Arbeidersamfunnets plass

13:55 CEST

Dagens MC Sheldom G. Blackman & Dominic Reuben
Oslo-basert sanger, musiker og artist som opprinnelig er fra Trinidad og Tobago. Han har et eget band, The Soul Rebels, og er i tillegg tilknyttet Nordic Black Theatre.
Musikken har helt fra fødselen vært en viktig del av Sheldons liv. Hans far, Ras Shorty I, er kjent som en pioner innenfor genrene Soca og Jamoo og leder av familiebandet The Love Circle. Blackman har selv utgitt tre album og til sommeren utgir han sitt fjerde, Hope.

Saturday June 1, 2019 13:55 - 23:00 CEST
Verdensmusikk - Kubaparken

14:00 CEST

Oslo flamencoklubb
Saturday June 1, 2019 14:00 - Sunday April 28, 2019 14:30 CEST
Folkemusikk - Egertorget

14:00 CEST

Thomas Etholm
Musiker og produsent Thomas Etholm har nettopp utgitt Sommerfugl, han holder til på idylliske Hvasser i Tjøme, Færder Kommune. Landskapet, roen og stemningen utpå sommerøyen Hvasser hjelper og inspirerer Thomas Etholm i låtskrivingen og produksjonene sine. Med seg på scenen har han bassist Lars Eri Myhre.
https://www.instagram.com/420thomasiverdensrommet/
https://open.spotify.com/album/0HUxg4PrvrwlcUmZ78nXVS?si=yHFUp-8jQkWvWR0VDKB1Wg
https://itunes.apple.com/us/artist/thomas-etholm/1368623344


Saturday June 1, 2019 14:00 - 14:00 CEST
Uhørt, Strøget

14:00 CEST

Bryn skolekorps
Saturday June 1, 2019 14:00 - 14:15 CEST
Groruddalsscenen

14:00 CEST

Ella & Magnus
Ella & Magnus møttes under Mgpjr 2017 på Telenor Arena. Begge ble superfinalister; Ella med «Pop Drop Dab» og Magnus med «Alt er herlig». I 2018 ble de en duo og spilte sin aller første konsert på barneavdelingen på AHUS. «Hei Sommer», deres første singel, ga dem en invitasjon til Allsang på Grensen og «KANSKJE», singel nr.2 fikk de lansere på NRKsupers BLIME-Show.
I år ble det pangstart, eller kræsjpang om du vil, med årets første singel. En litt annerledes låta, hvor de rapper og …vel, den het tilfeldigvis Raske Briller. #ikkehermaetterramm…Tross litt trolling og tyn; låta har blitt streama over 86K ganger, helt uten hjelp av radiospilling. 5. april slapp de sin fjerde singel MAGI og de stopper ikke der.
https://www.facebook.com/EllaogMagnus/
https://twitter.com/EllaMagnus
https://open.spotify.com/artist/3euOj7p49pE4GSLHsUN1cN?si=2DcoXyeNScG4eWkWLdgglg


Saturday June 1, 2019 14:00 - 14:20 CEST
Schous kulturbryggeri

14:00 CEST

Lady Moscow
Lady Moscow har i tysk presse blitt beskrevet som den brutale storebroren til Katzenjammer og den norske fetteren til de engelske indiefolk-heltene i Mumford & Sons. Andre har beskrevet gjengen som “uekte barn av Tom Waits sin introverte eleganse sammenblandet med Gogol Bordellos nesten selvutslettende humør og galskap.” Inspirert av både østeuropeisk så vel som norsk folkemusikk, samt blues, pop, bluegrass, rock og americana er Lady Moscows gale kitsch-univers av “tomwaitsk whiskybalkanjazzrock” kanskje best beskrevet som folk’n’roll.
Med en instrumentering bestående av blant annet fiolin, trekkspill, kontrabass og banjo, og med dype vokaler og fengende melodier byr Lady Moscows sjangerliberale musikk på musikalske godbiter som treffer så vel jazzentusiaster som hipstrete indie-fans.

Lady Moscows energiske sceneshow har fått anmeldere til å strø ærestitler som landets råeste liveband, og bandet har med sin bredbeinte sjangerdans fått publikummere innenlands og utenlands til å danse seg svette gjennom natta. Bandet har i tillegg til turnévirksomhet verden over rukket å utgi fire album. Lady Moscows album har høstet gode anmeldelser i mediene, blant annet terningkast 5 i Aftenposten under beskrivelsen "spinnvill, energisk, innovativ akustisk folkrock.» Bandet har i løpet av karrieren turnert bredt på festivalscener og klubber i innland og utland, fra Rockefeller i Oslo til The Cavern Club i Liverpool, fra Cuba til Tyskland.
http://www.ladymoscow.com
https://www.facebook.com/ladymoscow
https://twitter.com/selskabsreiser
https://soundcloud.com/selskabsreiser
https://open.spotify.com/artist/0TrokdsmRtpiqHjdXLX4b1
https://itunes.apple.com/no/artist/lady-moscow/291037409


Saturday June 1, 2019 14:00 - 14:20 CEST
Verdensmusikk - Kubaparken

14:00 CEST

Anna Kajander
Anna Kajander er Nord-Norges nye, kraftfulle stemme. I sommer slapp 24-åringen fra Kabelvåg i Lofoten sin debutsingel «Sabla Fin», som lå på NRK P1 sin spilleliste i ti uker, havnet på toppen av Spotify sin Norway Viral 50-liste, og fikk førpremiere hos Ruben på NRK P3.
Etter å ha spilt flerfoldige konserter på klubber og festivaler og bodd i Buenos Aires og København, flyttet hun i 2018 til Oslo for å for alvor jobbe med musikken. Det merkes at hun har jobbet hardt med musikken, hun treffer oss midt i hjertet med sin smellvakre, alternative popmusikk og åpne tekster – og det er noe du kommer til å fortsette å høre i nær framtid.
https://www.instagram.com/anna_kajander/
https://www.facebook.com/annakajanderofficial/
https://open.spotify.com/si=ldE1XZIdRYaWSBartist/6eBGgAVsAfL3y9TGfp9VpO?7t8IlOXg


Saturday June 1, 2019 14:00 - 14:30 CEST
#mittgrønneoslo - Sofienberparken

14:00 CEST

CHMMR
CHMMR slipper sitt andre album i midten av juni. På musikkfest presenterer han materiale i ett DJ-set. Elektronisk, underfundig og nedpå. Chmmr er Even Brenden

Saturday June 1, 2019 14:00 - 14:30 CEST
Dattera Til Hagen

14:00 CEST

Divest
Blant jorder og jordbæråkre i landlige Rygge kommune, gikk det rykter om at det fantes ikke bare én, men to gitarister. Slik gikk det til at Kase møtte Hansa. Sammen farget de emolugger, covret The Strokes og kokte opp låtskisser med skypetelefonen på stabburet. Senere møtte de trommis Henrik i skatehallen og bassist Reite på et hyggelig 17. Mai arrangement.
Med et ben plantet i 2000-tallets New York, et annet i Britpopens Manchester, samt et tredje bein et sted i samtidens tilbakelente indiesfære, flyttet kvartetten til Oslo og studiokollektivet ‘Rhodos’. Der lærte de å produsere seg selv, og album på album med materiale ble spilt inn. Firkløveret jobbet hardt i kulissene, men på et tidspunkt sluttet demoer å utvikle seg til noe mer en private lydfiler og ideer forsvant i søppelkasser.
Høsten 2018 så de seg lei av opptråkka studiosirkler, og begynte å laste opp musikk på internettet under navnet ‘Divest’. Inspirert av DIY-etikken til band som ‘Car Seat Headrest’ og stjerneskuddet ‘Girl In Red’, publiserte de liveopptak og demoer – låter tidligere kategorisert som ‘in progress’.
Førstesingelen ‘Throw Me Off’ ble raskt plukket opp og listet av NRK P3. Senere ble Divest også spilt på studentradioer rundt omkring i landet.
I april spiller bandet sin første konsert som oppvarming for kultbandet ‘Beezewax’ på blå. Samme måned bærer de tittelen “Månedens Urørt” på P3. Senere på våren kommer deres foreløpig utitulerte debut-EP.
“There is energy in bundles on this track and has that stadium-filler rock sound oozing from every beat”
- Yack! Magazine om “Throw Me Off”
“Med flere sterke låter inne på Urørts nettsider, imponerer Divest nok en gang med låten «Wingside». Smittende energi gjennom lystige gitarriff og melodilinjer med et lo-fi uttrykk. Gitarpop som får en til å ville skru tiden frem noen måneder til sommer og festivalsesong.”
- P3 Urørt om “Wingside”
“Catchy indie fra Oslo som får meg til å føle at sommeren kommer tidlig i år! Akkurat den kontrasten en trenger nå i den siste vintermåneden. Progresjonen på låta er kul, og stilen er avslappet. Umulig å ikke like”.
- Radio Revolt om “Wingside”
https://www.facebook.com/divesttheband/
https://soundcloud.com/divestband
https://open.spotify.com/artist/0q844vaXNovBKXScFuYgca?si=VC7ZlLhoTiOrXLrlvKCDgQ
https://itunes.apple.com/us/artist/divest/1451563804


Saturday June 1, 2019 14:00 - 14:30 CEST
Kulturhuset, bakgården

14:00 CEST

Rikke Normann
15. Februar slapp Rikke Normann sitt tredje album, som har fått tittelen «35». Albumet er spilt inn live i studio Paradiso hos produsent Christian Engfelt.
Med sin ærlige 1-take-liveinnspilte vibb (inkludert den imponerende lead-vokalen til Rikke!) har albumet fått beholde sin sjel og sine skjønnhetsfeil. Det du hører er det som faktisk skjedde da plata ble spilt inn.
Med dette i bakhodet er det lett å forstå at Rikkes musikk, både live og på plate, handler om sterke låter, ekte følelser, nerve og samspill. Med bandet sitt, med låtene og med publikum.
Verken Rikke eller låtene hennes trenger noe å gjemme seg bak så det er snakk om musikk totalt fritt for autotune, tracks. og voldsom staffasje. Det trengs nemlig ikke. Kun knallbra låter med et knallbra band og ikke minst den fabelaktige låtskriveren selv i front.
Det er stort spenn og variasjon i Rikke som person, låtskriver, vokalist og formidler, men i bunnen finner du alltid en sterk låt. Hun skriver alle låtene sine selv, på et piano i stua, arvet etter mormor.
Med en genuin sårbarhet i stemmen som er sjelden og ganske unik i dagens musikkverden treffer den deg rett i hjertet, og den treffer hardt. En god låt står godt alene, og det gjør sannelig Rikke og.
https://www.facebook.com/Rikkileaks/
http://open.spotify.com/artist/2b0aOcc0xTNp0mIH2MLQbv


Saturday June 1, 2019 14:00 - 14:30 CEST
Røverstaden

14:00 CEST

Humle
Humle er soloprosjektet til Andreas Humlekjær.
Med et ærlig og inderlig blikk utforsker
han toppene og bunnene av et ungt, men levd liv i en
sjangerlek hvor nedstemte og introverte pianoballader avløses
av livsbejaende stadion-anthems.
Han gjør Fredrikstad til Bruce Springsteens New Jersey, og trer
inn i rollen som en gatepoesi-predikant i det ene øyeblikket -
før han i det neste ser tilbake på det som har vært og det som
aldri ble noe av. Det er nostalgisk, men rastløst. Håpløst og
håpefullt på samme tid.
Humlekjær lar seg inspirere av store
låtskrivere som John Lennon og Jeff Tweedy, samt svensk
popsensibilitet slik Veronica Maggio og Håkan Hellstrøm gjør
det. Humle´s låter er en hyllest til den popmusikken som
får deg til å både danse på bordet og gråte i gangen på en og
samme fest.
https://www.facebook.com/Humleband/
https://open.spotify.com/track/6P2sp2x88znt4scNuiRA2c?si=Riw4tR0uR26NEnsT2ENBRg


Saturday June 1, 2019 14:00 - 14:30 CEST
SALT

14:00 CEST

14:00 CEST

Erick Ellectrick & HFG
En overveldende verden der glitter og stas sømløst sameksisterer med skitt og helvete, simpelthen nydelige melodier med kaos og ødeleggelse, dans og joie de vivre med sorg og ensomhet, der den eneste kjønnsidentiteten er “alle mot alle”. Dette er ikke musikk i en sjanger som har et navn ennå. Kanskje “Romvesen Rock”, “Eurogoth”, “Spy Veiv” eller bare vanlig popmusikk for vanlige mennesker. Det kan til nød sammenlignes med grupper som John Maus, Xiu Xiu og de ymse prosjektene til Genesis P-Orridge, men ikke så mye annet
https://www.facebook.com/eehfg/
https://soundcloud.com/erickellectrick
https://open.spotify.com/artist/6rBAJ5qinRu19gGjJuLv7s?si=g0qvS4vnQUOu9fZdidgBmg


Saturday June 1, 2019 14:00 - 14:30 CEST
Tøyen Torg

14:00 CEST

Swing'it Dixieband


Saturday June 1, 2019 14:00 - 14:45 CEST
Justisen, bakgården

14:00 CEST

Ane.Fin
25. januar slapp jeg min debutsingel. Låten ble A-listet på Ordentlig Radio, og listet på NRK Vestfold i tillegg til at den ble listet i “Tidal Rising Norge” og “Ukas Brygg” hos Tidal. Låten ble sluppet under eget label “Kjærlig”, og har nå nærmere tjuetusen streams på Spotify.
«Fast i deg» er en R&B/pop-låt som garantert gir deg flashbacks til din egen kjipe eks. Samt en påminnelse om hvor befriende og lurt det kan være å kaste en tannbørste.
Ane.Fin (27) er en sanger og låtskriver fra Horten, som lager fengede låter om hjertesmerte på norsk. Hun har holdt på med musikk siden sin første opptreden i tantes bryllup som 4 åring– men det er ikke før nå at hun endelig slipper noe.
I september ble hun booket til å varme opp for Farida på Parkteatret, og det uten å ha sluppet en eneste låt. I tillegg har hun allerede spilt flere egne konserter, med overveldende respons fra publikum.
Horten-jenta er nå klar med debutsingelen «Fast i deg», som er skrevet sammen med Halvor Folstad (Skinny Days). Den handler, sjokkerende nok, om å sitte fast i en relasjon.
– «Fast i deg» er nok ikke en typisk kjærlighetslåt. Den handler om noe som er feil, men som man allikevel ikke klarer å gi slipp på. En kveld ringte jeg for eksempel eksen min 112 ganger – det er helt sykt, jeg klarte ikke stoppe og ble mer frustrert for hver gang det brøt. Selv om de fleste ikke ville gått så langt som å ringe eksen 112 ganger, tror jeg mange kan kjenne seg igjen i det å sitte fast, sier Ane.Fin.
https://www.facebook.com/AneFin-709639429368635/
https://open.spotify.com/artist/4Jlq2xH8qZVpuCL4SQmFkm?si=XnCjSSeKSkS3BwhCHGZE0Q


Saturday June 1, 2019 14:00 - 15:00 CEST
Bruket

14:00 CEST

Dj Ivaylo
Saturday June 1, 2019 14:00 - 15:00 CEST
Godthåbx, terassen

14:00 CEST

Trond Granlund
Trond Granlund (født 29. juli 1950 i Oslo) er en norsk rockesanger, komponist og gitarist.
Granlund platedebuterte i 1973, og utga sin første soloplate i 1976. Fra slutten av 80-tallet utviklet han seg i retning av rootsmusikk og norske tekster.
Han vant Spellemannprisen 1981 i klassen pop for Pleasant Surprise og Gammleng-prisen i klassen pop i 1985. Selvbiografien På vei til rock ’n roll utkom i 2001, og hans neste bok Kommer tid, kommer råd i 2007. I 2012 utgav han boka Sanger jeg lærte av mamma og pappa.
Granlund vokste opp på Torshov og Manglerud i Oslo, og har bodd på Lørenskog siden 1968.
Trond Granlund deltar i forestillingen It Was Fifty Years Ago Today (2013-2019) som hyller The Beatles år for år, sammen med bl.a Atle Pettersen, Eirikur Hauksson, Stian Joneid og Jonas Groth.

Saturday June 1, 2019 14:00 - 15:00 CEST
Lindeberg kulturfestival

14:00 CEST

Brynjulv Guddal (dj+live)
Den godeste kooleste Brynjulv Guddal fra fjordheimen på vestkanten av landet vårt vil garantert levere en god kvalitets flyt av ambient og eklektisk følt chillout musikk på Yoga timen @ Elglsetta Aktivitetspark :) Det blir dj + live.
https://soundcloud.com/brynjulv-guddal-1


Saturday June 1, 2019 14:00 - 15:00 CEST
Love&Magic ChillOut - Elgsletta

14:00 CEST

14:00 CEST

14:00 CEST

Trigal
Trigal is a DIY solo artist based in Oslo.
After playing for the 2 last decade in hardcore punk bands, both in Spain and in Argentina, he has decided to now focus his energy on pshychedelic music.
Signs of both his South American roots and more recent, experimental German and Japanese influences can be heard throughout the soundscapes invoking images of madness

Saturday June 1, 2019 14:00 - 15:00 CEST
Storgata 26

14:00 CEST

Stovner Rockefabrikk presenterer: Div. artister
Stovner Rockefabrikk huser ukentlig flere hundre ungdom med forkjærlighet for musikk. Her vil du få se et lite knippe av dem.
http://www.stovnerrockefabrikk.no
http://www.facebook.com/stovnerrockefabrikk

Saturday June 1, 2019 14:00 - 15:00 CEST
Stovner Rockefabrikk - Birkelunden

14:00 CEST

14:05 CEST

14:05 CEST

Saetran
Saetran är en svensk rappare som förmedlar budskap om en mörk verkligheten med en hoppfull underton. Han har varit aktiv på den svenska scenen sedan 2012 och bott i Oslo sedan 2014. Debutprojektet skapade behov släpptes 2017 som är en femspårig ep producerad av Daniel Gyllander (Ljudkontroll Sverige). Låten vem har sagt lyftes upp i P3 Osignat med god kritik och höll topp 10 ett flertal veckor. Med en video inspelad i Oslo till låten dags att vakna ledde den
visuella aspekten till en helhet som definieras av lyrikens djup. Detta följdes upp med ett samarbete med gruppen Jamunition vilka drivs av ett jammigt och autentiskt sound. Med spridda musikbakgrunder flöt dessa samman i epn vidgade vyer.
“I grunden vill vi sprida äkta budskap som antingen får dig att tänka till eller känna ett lugn, ibland samtidigt. Med goda vibes och välskrivna texter bjuder jag in dig till att ta del av min resa i denna vridna värld”
https://www.youtube.com/watch?v=3Yxt3esE2yQ
https://www.facebook.com/alexander.saetran
https://soundcloud.com/alexander-saetran
https://open.spotify.com/artist/4fWxV1piMiv3RNt6FdIAv8?si=5w9HcjobSQCjNGrfbMFqaA


Saturday June 1, 2019 14:05 - 14:20 CEST
Morradi - Kongens gate

14:10 CEST

14:15 CEST

Swell
Swell er et høytsatsende blandakor fra Grünerløkka som synger norsk og internasjonal pop. Musikals leder er Janne Kristin Schanke.
Artister på repertoaret er blant annet Highasakite, Siri Nilsen, Kristian Kristensen, Radiohead, Susanne Sundfør, Maria Mena, Eva Weel Skram, Fleet Foxes og andre norske og internasjonale popartister. Koret består av en jordnær, energisk og meget musikals gjeng i 20-30åra, som aldri er fremmed for å ta en pils med publikum etter konsertene.
Swell har sine røtter fra korprosjektet “KorPop” i samarbeid med Siri Nilsen og Cosmopolite scene, i regi av Norges Korforbund i 2016.
Swell har gjennomført mange samarbeid på sine 3 korte år og har blant annet opptrådd med Siri Nilsen på Cosmopolite og Rockefeller, sunget på Urørtfinalen 2017, pimpet julen inn med Oral Bee i Jacobskirken i 2017, Pimp Lotions julefest på Rockefeller 2018 og Musikkforleggerprisen 2018.
https://www.instagram.com/swellkor/
https://www.facebook.com/swellkor/


Saturday June 1, 2019 14:15 - 14:30 CEST
Korscenen - St. Hanshaugen

14:15 CEST

14:20 CEST

Island Impressions
Lucas Reichle er en engasjert etnomusikkvitenskaper fra California med mange års erfaring rundt ståltrommer og stort engasjement kulturen på karibiens sydligste øy, Trinidad.
Repertoaret som presenteres av Reichle består av et rikelig utvalg i sjangere som calypso, jazz og reggae. I tillegg til egne komposisjoner vil også klassiske melodier skape en magisk sommerkveld med positiv og lett stemning.
https://www.reichle-islandimpressions.com/
https://soundcloud.com/islandimpressions


Saturday June 1, 2019 14:20 - 14:30 CEST
Verdensmusikk - Kubaparken

14:20 CEST

EMMA HEGERMANN
Emma Hegermann er et band med røtter på Torshov i Oslo og spiller “lun og sjarmerende visepop”. De albumdebuterte i 2017 til gode ord. Tor Hammerø skrev bl.a at albumet var en bekreftelse på at den moderne visesjangeren har fått en tilvekst det skal bli spennende å følge i åra som kommer.
https://www.facebook.com/emmahegermann


Saturday June 1, 2019 14:20 - 14:45 CEST
Torshovparken

14:25 CEST

NICONO
NicoNo 25 year young rapper from vennesla. NicoNo is working out of Oslo.
F R I S T E L S E R (meaning Temptations) is the second single NicoNo has released. It covers topics that have impacted and shaped his life
F R I S T E L S E R has evident “Old School” influences while packing a hefty modern sound making it an excellent fit for house parties, clubs, and perhaps even the after-party. It is produced by Snorre Sønderland and Kristoffer Robin Moe Severinsen (Iffy Orbit) master; Kjetil Harlekin Hatletveit (tee prod)
NicoNo’s frist singel Ekstase is out everywhere.
https://www.facebook.com/NicoNoofficial/
https://open.spotify.com/artist/0mJuZS4DxZS64fQ9KpSgxD?si=xxkNkpSrQ2mj6T2qThA5CA


Saturday June 1, 2019 14:25 - 14:40 CEST
Morradi - Kongens gate

14:30 CEST

Oslo Caledonian Pipe Band
Oslo Caledonian Pipe Band er det eldste av Norges tre sekkepipekorps. Det er det eneste sekkepipekorpset på Østlandet og består av 15 sekkepipespillere og trommeslagere fra Oslo, Akershus og Østfold. Siden opprettelsen av korpset i 1997 har det vært mange nasjonalitetet innom, og i dag har vi medlemmer fra Norge, Skottland, England, USA og Danmark.
Korpset har lenge vært under ledelse av Pipe Major Robert Robertson, som også har konkurrert sammen med sekkepipekorps på toppnivå i Skottland og Canada. Robertson har formet bandet musikalsk og er stadig til inspirasjon for dagens medlemmer under Pipe Major Nikolai Hagen Huse. Han er også grunnen til at kiltene som brukes i bandet er i tartanen (mønsteret) Hunting Robertson.
Sekkepipekorps består av sekkepiper og tre typer trommer. Den største tromma, basstromma, holder en stødig rytme, mens tenortromene fyller lydbildet. Skarptrommene reflekterer det rytmiske elementet i melodiene som spilles. Sida de første sekkepipekorpsa blei grunnlagt i det britiske militæret rundt midten av 1800-tallet er store deler av repertoaret militære marsjer og hymner. Til tross for det militære elementet, er det viktig å presisere at skottene som spilte i disse sekkepipekorpsa tok med seg spillestil og melodier fra hjemstedene sine, og på den måten gav marsjene et folkelig preg, samt lagde nye marsjer basert på egne folkemelodier. Det er ikke bare hjemlige, skotske melodier som er blitt gjort om til militære marsjer. Under Krimkrigen møtte de militære sekkepipekorpsa mange kulturer og fikk nye musikalske inntrykk. Et av disse sekkepipekorpsa var 72nd Highlanders under Pipe Major J. MacLeod. De hørte et sardinsk regimentorkester spille “La Tua Danza Sì Leggiera” (3. akt, kordelen) fra Rossinis opera “Guglielmo Tell”, og overførte denne melodien til sekkepipe og kalte den “The Green Hills of Tyrol”. Sekkepipeorkestre spiller som regel unisont, men denne melodien er blant de første som blei harmonisert. “The Green Hills of Tyrol” spilles i dag av de aller fleste korps og sees som en erkeskotsk melodi. I tillegg til militære marsjer av forskjellig art spiller dagens sekkepipekorps også en rekke forskjellige dansemelodier av forskjellig art: Ril, strathspey (en type ril i 4/4), hornpipe og jigg.
Foruten Musikkfest, brakte fjoråret mange flotte musikalske opplevelser. Det desidert viktigste og morsomste for OCPB var å få spille sammen med legendene i The Chieftains på Cosmopolite i mai 2018. (Den ene låta de spilte sammen ligger vedlagt som YouTube-lenke). Ellers skapte korpset dans og leven på det årlige amatørverdensmesterskapet i skotske høylandsleiker på Fefor Høifjellshotell. I midten av mars var bandet å se i St. Patrick’s Day-paraden i anledning den irske nasjonaldagen.
http://ocpb.no
https://www.facebook.com/OsloCaledonianPipeBand/?fref=ts


Saturday June 1, 2019 14:30 - Sunday April 28, 2019 14:45 CEST
Folkemusikk - Egertorget

14:30 CEST

14:30 CEST

Vokal Vivo
Vokal Vivo er et kor med kvinnelige sangere fra 20 år og oppover. Koret ble offisielt stiftet høsten 2016 etter et år som pilotprosjekt startet av dirigenten vår, Marianne Husby Berg. Siden da har koret utviklet seg mye, og holder nå høyt musikalsk nivå. Vokal Vivo sitt ønske og mål er å formidle god musikk, spre musikkglede og gi gode musikalske opplevelser til publikum. Repertoaret vårt består blant annet av nyere nordisk musikk.
http://www.vokalvivo.com


Saturday June 1, 2019 14:30 - 14:45 CEST
Korscenen - St. Hanshaugen

14:30 CEST

Leona Griffin
Leona Griffin er bare 16 år, men hun skriver låter og synger som om hun ikke har gjort annet. Leona har
noe spesielt å tilby lytterne og i året som kommer vil hun servere publikum med god musikk, i pop
urban sjangeren. Leona Griffin skriver ærlige låter, og jobber fram mot en EP til høsten. Her kan man forvente en kjærlighetshistorie, med selvskrevne låter, blandet med lekne og syngbare melodier, både up-beat og mer rolig.
Det foreligger store planer for Leona Griffin med jevnlige utgivelser, kombinert med langsiktig og strategisk bruk av sosiale medier, med et hovedfokus på Youtube. Allerede merkes en økende interesse hos fans og i bransjen for det unge talentet. Streamingtjenestene har væt svært mottakelige for musikken hennes, og har pushet låtene på små og store lister, både i innland og utland. Musikken hennes har også blitt listet på NRK MP3.
https://www.facebook.com/LeonaGriffinOfficial/
https://www.facebook.com/LeonaGriffinOfficial/?modal=admin_todo_tour
https://twitter.com/LeonaGr17234110
https://open.spotify.com/artist/0pvXfGUIcaj4zKCAYFvU7T?si=DwL9yXPpSnmetQRytbLg8g
https://itunes.apple.com/no/artist/leona-griffin/1447464878?l=nb


Saturday June 1, 2019 14:30 - 14:50 CEST
Schous kulturbryggeri

14:30 CEST

Pauline Östgård
Saturday June 1, 2019 14:30 - 14:50 CEST
Tøyen Torg

14:30 CEST

Great News
- Lucy Binetti, Huffington Post //
We live in a world where nearly everyone looks to reminisce on earlier times. We see artists pulling inspiration from 90s fashion and 80s beats, mixing things up and creating something that is completely new. Take Norwegian band, Great News, for example. The band classifies their sound as daze-pop and it’s truly the best way to describe what they have going on. Musically, Great News will take you back as their music embodies 80s rock acts like Fleetwood Mac and AC/DC, accompanied by lyrics wrapped in cheerful melodies and jaunty basslines.
Having previously supported Unknown Mortal Orchestra and performing at a variety of festivals including Oya Festival and SPOT Festival, and a few more shows expected later this year, the band is actively working on making a name for themselves. With a sound that is sure to have you moving within seconds, Great News is a band you need to have on your radar!

Saturday June 1, 2019 14:30 - 14:55 CEST
H&M loves Music - Vulkan

14:30 CEST

PYSJ
PYSJ is Solveig Sørbø and her a project involving different collaborators. PYSJ loves the simplicity of yellow and a complexity of musical influence, pulse and flow and textured sounds that feel like a stream-of-consciousness as much as the minimal and appealingly repetitive.
Fra høsten av gir vi ut på KOSOs label :)
https://pysj.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/pysjmusic/
https://twitter.com/pysjmusic
https://soundcloud.com/pysjmusic
https://open.spotify.com/artist/3if1l1WIwx3hqJHV7SYaBk?si=bpU6EWJ0SvaS1vsxEAC6aA
https://itunes.apple.com/no/artist/pysj/1412510353?l=nb


Saturday June 1, 2019 14:30 - 15:00 CEST
Blå

14:30 CEST

VINTAGE RADIO
VINTAGE RADIO
danner en helt ny forening mellom blues, soul og gospel.
De har en kjærlighet for den tradisjonelle bluesen og formidler ærlige tekster sammen med energiske riff, intense gitarsoloer og en følsom vokal.
Bandet tar inspirasjon fra artister som Melody Gardot, Beth Hart, Joe Bonamassa og BB King.
De har blitt tatt godt i mot i bluesmiljøet, og er snart aktuell med ny musikk.
Booking:
thevintageradiomusic@gmail.com
https://www.facebook.com/thevintageradiomusic/
https://open.spotify.com/artist/0szsPy0TEip9X9PRKb1PgX


Saturday June 1, 2019 14:30 - 15:00 CEST
Bluesscenen - Tordenskiold Pub

14:30 CEST

Center Of the Universe
Jørgen Sissifus tar med seg fire vokalister og presenterer materiale fra de siste utgivelsene sine på Metronomicon Audio

Saturday June 1, 2019 14:30 - 15:00 CEST
Dattera Til Hagen

14:30 CEST

Martin C og hans Drunken Sailors
Martin C og hans Drunken Sailors er en liten trio bestående av gitar, bass og trommer. Bandet er et pubband som til vanlig spiller på pøbber og barer rundt om i hovedstaden. Sjangermessig veksler de mellom blues, rock og ska/reggea med låter som handler om ditt og datt. Det er viser om arbeid, arbeidsløshet, levet liv og politikk.
Martin Caspersen er kjent fra band som Toini & the Tomcats, The Phantoms, Wild Man riddim.
Njål Ra har spilt med The Plantronics, Mads Johnsen mm.
Terje Gade er session musiker som har spilt med alle.


Saturday June 1, 2019 14:30 - 15:00 CEST
Roots-Rock´n´Rollscenen - Roald Amundsens gate

14:30 CEST

Himla
Himla er en artist som har forflytta seg fra det rolige småby-Sørlandet til å aldri rekke trikken i Oslo for å lage blid indiepop på flekkefjordsk.


Saturday June 1, 2019 14:30 - 15:00 CEST
SALT

14:30 CEST

Vrengt
Vrengt er et indie-rock band fra Moss. Gutta i Vrengt er 16 og 17 år gamle. De har holdt på i 2 år, og har spilt tett med konserter i denne perioden. De har spilt på små og store scener rundt i Østfold, og de hadde sin første konsert i Oslo da de varmet opp for Brenn. og Me and the julios på uhørt i desember 2018. Vrengt kom med sin første singel 15.Mars 2019. «Stoler du ikke på meg?» ble tatt i mot med begeistring fra publikum og blir omtalt som både rå og energifull.
https://m.facebook.com/Vrengt-358622887941408/
https://www.facebook.com/Vrengt-358622887941408/
https://soundcloud.com/user-453966399
https://open.spotify.com/artist/61okwM4gkyEULHPVtNrfYd?si=2jgNQ_E_S-KW275gzD5bCA


Saturday June 1, 2019 14:30 - 15:00 CEST
Sub Scene, Rosenkrantz' gate

14:30 CEST

Warm Heart
Warm Heart is a Norwegian music band founded in 2015 in Oslo, by two friends – musicians, Andy Shady and Magdalena Kverneland.
Both of them have been connected to some other bands and musical projects before, but this time they wanted to create completely new sound and atmosphere in their music.
Its hard to classify their music into one specific venue because it incorporates a variety of flavors and styles like romantic ballades, elements of pop, pleasant jazzy and latino sounds and energizing folk songs. Some people describe it as World Music. Others call it Emotional Pop Rock. But for sure one thing is true – open minds and wide musical horizons are the main characteristics of The Frozen Heart.
The idea is to take the listeners deep into the gentle moods of lyrics and tunes that can bring some deeper in sites. As well as to lift them up with the positive vibrations of their music and give with energy boost with energetic folk tunes..
We have been performing on different festivals and events both in Norway, Poland, Ukraine, Romania:
Oslo (Oslo Musikk Fest 2016 i 2017), Drammen (Drammen Music Festival 2016), Lillestrøm (Wellbeing Festiwal 2016 i 2017) some clubs and pubs in Oslo.
Concerts in Poland: Warszawa (Great Orchestra of Christmas Charity 2016, 2017, 2018, 2019), many concerts in clubs and pubs in Warsaw, Łodz (Folkowe Inspiracje 2017, 2018, New York Festival 2018), many concerts in pubs and club in Warszawa, Katowice, Łodz, Poznan, Gdańsk, Krakow, Lublin, Wrocław.
Live Radio concerts in Radio Gdańsk, Radio Kraków, Lublin i Radio Rzeszów.
 
https://www.facebook.com/WarmHeartBand/
https://soundcloud.com/warmheartband


Saturday June 1, 2019 14:30 - 15:00 CEST
Verdensmusikk - Kubaparken

14:30 CEST

Unge Beirut
Unge Beirut har gjennom 2018 markert seg som en av de mest spennende artistene blant den unge generasjonen. Med en spellemann nominasjon i baklomma på hans debutalbum ‘’Hevnen er søt, men jeg tilgir deg’’ ble det fort tydelig at han er en artist å se opp for, med hits som ‘’Cocaina’’ og ‘’Alle Vil Flexe’’. Med røtter fra Lebanon, tar han med seg det melodiske soundet fra midt-østen og blander det inn med vestlig hiphop/r&b og dype budskap, politiske meninger så er resultatet en god blanding av låter som gjør deg tankefull og dansete. 2019 kommer til å være et aktivt år, med god musikk i vente. Den 26.april slapp av første singelen sin, Lowkey/Highkey.


Saturday June 1, 2019 14:30 - 15:00 CEST
Youngs - Pløns Gate

14:30 CEST

Kellini
Norsk DJ og producer
Disco – indie dance – House
Hot Digits Music / Midnight Riot Records / Masterworks Music / Black Riot Records / Thunder Jam Records / Walking Disco Records
Booking: kellinimusic@icloud.com
https://soundcloud.com/kellini-1


Saturday June 1, 2019 14:30 - 15:30 CEST
123lyd & DJ Booking - Schous plass

14:30 CEST

14:30 CEST

14:30 CEST

Slangejente
Saturday June 1, 2019 14:30 - 15:30 CEST
Uteklubb - Anker Park

14:40 CEST

Fiix & Big G (EYEZ LOW RECORDS)
Filip “Fiix” Bjerkem er en 24 år gammel Fransk/Norsk artist som startet plateselskapet Eyez Low Records I 2012. Siden den tid har han vært involvert i flere musikalske prosjekter som har blant annet blitt brukt i tv-serien (Frikjent). Selv er han også artist under Eyez Low Records og var en del av samle albumet ”Bread & Circus” som ble gitt ut 1. Januar 2016. Han er nå aktuell med albumet “88 (Until Chingu Arrives) som ble sluppet 8. august 2018.
-utforsk Fiix og Eyez Low Records:
www.eyezlowrecords.com
www.instagram.com/fiix_88
www.facebook.com/eyezlowrecords
Gaetan ”Big G” Nkee er en 24 år gammel rapper som har holdt på siden 2012. 
I 2013 slapp Big G ut sitt første prosjekt gjennom Eyez Low Records: ”S.R.P” (Soul, Rhytme & Poetry). 
Big G er også en av artistene i samle albumet ”Bread & Circus” som ble gitt ut 1. Januar 2016. Ved siden av alt dette lager han beats og er en entreprenør med store visjoner. Han er nå aktuell med albumet “88 (Until Chingu Arrives) som ble sluppet 8. august 2018.
-utforsk Big G:
www.facebook.com/biggofficialpage
www.instagram.com/coolmvc88
http://www.eyezlowrecords.com
https://www.facebook.com/eyezlowrecords
https://soundcloud.com/eyezlowrecords
https://open.spotify.com/album/0doXbhly3sK35Z9KztlUh4?si=BTJKLQCMTrahL_cULVYgCw
https://itunes.apple.com/no/album/88-until-chingu-arrives/1422841349


Saturday June 1, 2019 14:40 - 15:00 CEST
Tee Prod X Lokk Shop - Torggata 23

14:40 CEST

Pay to Breathe
Pay to Breathe spiller melodisk, energisk punkrock. Denne gjengen ble amma til Kjøtt og lærte seg å skate til The Offspring. De sminka seg med Hole på CD-spiller’n, mista jomfrudommen til Ebba Grön og lærte av NoFX at du ikke skal drikke og kjøre. Nå skriver de sitt eget punkekapittel med mye fuzz og sjarm, ispedd en dæsj galskap. I 2018 kom de ut med EP’en Perfect Surface, deltok på samleplata “2018: Pønk i Norge” og fikk æren av å varme opp for Honningbarna på Kanalrock.
http://paytobreathe.bandcamp.com/album/perfect-surface
https://www.facebook.com/paytobreathe/
https://open.spotify.com/artist/5qSYueR0IQGL6y6iVXEUv2?si=1jjja805QdWnmV0jhhT_jg
https://itunes.apple.com/no/artist/pay-to-breathe/1347149303


Saturday June 1, 2019 14:40 - 15:05 CEST
AKKS og Radiorakel m/venner - Arbeidersamfunnets plass

14:45 CEST

Wintata
Wintata betyr venner i Aimara-språket, vi har spilt på flere festivaler: Eras festival, Furuset festival, Støtt festival, Musikkfest Oslo 2017 og 2018.
Den er dannet av 4 chilenere.
Medlemmene er Pablo Tobar, Esteban Toba, Patricio Pinto, Guillermo Eriz og Jose Cepeda fra El Salvador
https://www.youtube.com/channel/UCrm8HwvqZAmSHGJ9BT_u62g?view_as=subscriber
https://www.facebook.com/Wintata.Oslo


Saturday June 1, 2019 14:45 - Tuesday May 7, 2019 15:15 CEST
Folkemusikk - Egertorget

14:45 CEST

NAVerne
Saturday June 1, 2019 14:45 - 15:00 CEST
Groruddalsscenen

14:45 CEST

14:45 CEST

14:45 CEST

14:45 CEST

Lizzy & Frizzy
Det finnes bare en av disse to. Dette glad-paret har bodd i Los Angeles og New York hvor de skapte DJ alter egoene Lizzy & Frizzy. Det hele startet for moro skyld, men de utviklet seg til å bli en solid DJ duo med en original og dynamisk spillestil som skaper liv. Etter Lizzy & Frizzy flyttet hjem fra USA har de spilt på utesteder, arrangementer og festivaler i Norge. De tar alltid med seg en cocktail av låter i alle sjangre og en energi som smitter, som er oppskriften deres for å ha det gøy, og det blir det også når disse to spiller.
https://www.360agency.no/lizzy-fizzy
https://www.facebook.com/lizzyandfrizzy/


Saturday June 1, 2019 14:45 - 16:00 CEST
Justisen, bakgården

14:50 CEST

15:00 CEST

Eirik
Saturday June 1, 2019 15:00 - 15:20 CEST
Tøyen Torg

15:00 CEST

Melis
Musikken til Melis fenger 80-tallets synth-sound, samt rnb-referansene hun vokste opp med på 90-tallet. Hun begynte å synge og opptre tidlig, og etter å ha vært aktiv i musikkbransjen de siste 10 årene i div band har Lise startet sitt soloprosjekt «Melis» som for alvor slo fart i mars 2019 da hun slapp sin debusingel «Paint My Nails». Melis skriver tekst og melodi selv, og hennes unike klang i stemmen gir henne særegenhet som er lett gjenkjennelig.
Med debut-singelen Paint My Nails legger Melis føringen for hvordan den kommende EP’en blir.
https://www.melisofficial.com
https://soundcloud.com/user-134036358
https://open.spotify.com/artist/6kSTKwK0UxnSFLdpF3DCc3?si=nR1CGU9ySuq8WvjYkqJqcQ
https://itunes.apple.com/no/album/paint-my-nails-single/1450972878?l=nb


Saturday June 1, 2019 15:00 - 15:25 CEST
Storo Amfi

15:00 CEST

Thorleif Bratval
Med sterke og nære tekster byr Thorleif Bratval fra Jevnaker på Hadeland på visesang i ei moderne drakt som treffer både bredt og djupt. Den unge karen med et stort låtskrivingstalent og en unik formidlingsevne har evnen til å frembringe både latter og tårer, gjerne om hverandre hos lytterne.
Det solide bandet han har i ryggen tar deg med inn i et landskap med store dynamiske variasjoner, her finnes brutale tragedier så vel som vakre solskinnshistorier. Det flørtes med flere sjangerelementer fra mange hold så de fleste vil finne knagger de kan hekte seg på.
Det loves en innholdsrik aften som til tider vil stikke litt i hjertet, men også få deg til å trekke på smilebåndene!

Saturday June 1, 2019 15:00 - 15:25 CEST
Torshovparken

15:00 CEST

Chris Holsten
Over ett år har gått siden man kunne høre gullstrupen Chris Holsten briljere på
turné. Med over 60 millioner streams og et lass med ny musikk, er han tilbake på
veien og tar sin HAPPY TEARS TOUR til VENUE den DATO.
Du har mest sannsynlig hørt musikken hans over hele radioen, og om det måtte
være “Echo”, “Time Machine” eller “All About You”, så rikker de alle like hardt i
klubbfoten. Den platinasertifiserte popkometen vant prestisjeprisen “NRJ
Norwegian Artist of the Year” høsten 2018, og har hatt et heseblesende aktivt
2018. Etter en femteplass i Stjernekamp, flere utgivelser og enormt mange timer
i studio er 25-åringen fra Lillestrøm nå klar med ny musikk. Med sin soulfylte
stemme, enorme meloditekke og kreative produksjon har han levert hit på hit av
sjeldent kaliber de siste årene.
Chris Holsten gjorde seg først bemerket med sin gjestvokal på Broilers “Rays of
Light”, før sologjennombruddet kom i 2016 med “On My Own” og den
påfølgende streamingsuksessen “MEXICO”.
http://nordiclive.no


Saturday June 1, 2019 15:00 - 15:30 CEST
#mittgrønneoslo - Sofienberparken

15:00 CEST

15:00 CEST

Crussen
Crussen tar med seg sitt munnspill og gjør ett Dj/impro-set med Crussens kjente grooves i bånn. Crussen spiller over hele verden og skaper magi hvor enn han opptrer.

Saturday June 1, 2019 15:00 - 15:30 CEST
Dattera Til Hagen

15:00 CEST

Frimann
Frimann er en 21 år gammel popsanger og låtskriver. Han debuterte med en utsolgt konsert på Hvelvet Underground (Sentralen) i 2016, og har siden spilt på Rockefeller og sitt tredje år på Oslo Pride 2019. Frimann skriver popmusikk, og har tilsammen over 30,000 avspillinger på Spotify.
https://www.youtube.com/watch?v=-myx5G_sy7Y
https://www.facebook.com/Frimann-1076737049050535/
https://soundcloud.com/frimannmusic
https://open.spotify.com/track/04TQ0FSTxmMGzCWiPmCQTC?si=zBDnqjIBT9OzztZOvCb--Q
https://music.apple.com/mt/album/bad-men-single/1464066331


Saturday June 1, 2019 15:00 - 15:30 CEST
Groruddalsscenen

15:00 CEST

Wild Fauna
Wild Fauna er ikke den nye olja. Ei heller den nye vinen, men kanskje en glemt bursdagsgave fra nittitallet pakka inn i nytt papir?
Utstyrt med vrengte gitarer og finurlige tekster har kvintetten sjarmert publikum i flere år allerede. Med singelen “Crooked Smile” nådde de ut i verden, med stor suksess blant annet i Brasil og New York. Bandet slapp en etterlengtet fullengder i 2018, og jobber allerede med nye utgivelser.
https://www.facebook.com/wildfaunaband/
https://twitter.com/wildfaunaband
https://soundcloud.com/wildfauna
https://open.spotify.com/artist/3YIxne8qN4l7qS1OtroGwU?si=oA-arEyTTNKv6eUz9hQaVA
https://itunes.apple.com/artist/wild-fauna/1164865836


Saturday June 1, 2019 15:00 - 15:30 CEST
Ingensteds, uteserveringen

15:00 CEST

Nora Konstanse
På tampen av 2018 slapp Nora Konstanse sitt debutalbum «Words Left To Say» – bestående av ti spor som alle har sin definerte egenart, med klare assosiasjoner til Feist, Ane Brun og Joni Mitchell. Singer/songwriteren fra Sandnessjøen sier selv at sangene i all sin enkelhet er det aller viktigste, og om de kan stå alene, helt for seg selv, er hun fornøyd.
Helt alene får nok ikke musikken stå, for Nora Konstanse har allerede spilt på Slottsfjells P3-scene, Trænafestivalen, Festspillene i Nord-Norge og Sommerfesten på Giske for å nevne noen.
1. juni opptrer Nora Konstanse … sammen med … på ….
http://www.norakonstanse.com
https://www.facebook.com/norakonstanse
https://open.spotify.com/artist/08VmzSZsPCUvJhAjMgdKQv?si=UFcY1IRrS6WoW_zep7Ft8A


Saturday June 1, 2019 15:00 - 15:30 CEST
Kulturhuset, bakgården

15:00 CEST

Shredz
Shredz og deres hedonistiske sommerestetikk representerer det stikk motsatte av nordisk melankoli. Likevel forteller deres keytar-heavy nye singel “Harder”, dypt og Cohen-esque om utydeligheten i øyeblikkene rett før forhold faller fra hverandre hvor begge prøver, men alle vet hvor det ender. I kontrast gjøres dette gjennom en psychedelisk reise med romskip-gitarer, hårete anthemkor, motown bass og et synthteppe som hadde fått Frankie Goes To Hollywood smørblid.
“Det er herlig frekt det Shredz holder på med her. 80’s synther, claps, harvete gitarsolo og effektorama. Shredz er ambisiøse i både låt og produksjon, og treffer inderlig godt. 8,5/10” -Råkkfolk
«Norwegian outfit bring the energy on this fresh and upbeat indie-pop belter» -Mystic Sons
https://www.facebook.com/shredzband/
https://open.spotify.com/artist/1W725TtacQzjgzbKhNpBiy?si=iejRuBTYQw6lA4P6E7zwbQ


Saturday June 1, 2019 15:00 - 15:30 CEST
OsloByliv - Nedre Slottsgate

15:00 CEST

Anton Ruud
Anton Ruud fra Harestua, som har hatt flere band de siste åra og som er en djevel, sammen med flere andre, på norske rocketekster som vi glatt kan sende et papirfly i retning Jokke, Raga, Thåström, Waits, Cave – og vi skjønner godt at Stein Torleif Bjella liker dette.
Å skrive låter er en kunst. Både når det gjelder selvopplevde historier, eller om man dikter opp. Kunsten er å formidle det videre, og Anton Ruud er en artist som mestrer den. Og om det er selvopplevde historier, er det ikke en overraskelse. Dette er en mann som har opplevd livet på både godt og vondt.
Når en hører Anton Ruud formidle sine historier, kan en ikke unngå å høre gjenklangen av gamle svenske punkrockere og legendariske skandinaviske viseformidlere. Nerven i fremføringen og hans sterke stemme, som av en eller annen merkerlig grunn fremdeles er ukjent for mange, tar en med til mørke barer såvel som skogen og fjellet.
https://www.facebook.com/antonruuditerapi/
http://open.spotify.com/artist/2LjlRthLmPXSAgPOqAD8UM


Saturday June 1, 2019 15:00 - 15:30 CEST
Røverstaden

15:00 CEST

HUMA LUMA
Huma Luma er et 5-mannsband fra Halden som leker seg med mange sjangertrekk og spiller høy, riffbasert indierock, farget med melodiøse vokalharmonier.
https://www.facebook.com/humalumaband/
https://open.spotify.com/artist/5RJfQxXEYydPkCJereTmsv?si=73Vr9a6kTFiaYs1q2RGjsQ

Saturday June 1, 2019 15:00 - 15:30 CEST
SALT

15:00 CEST

The Human Nature
Musikken har sitt opprinnelige utspring fra singer/songwriter-genren, og arrangeres i et moderne pop/rock-format. Likevel låner bandet tidvis fra både blues og soul, som infiltrerer et fundament av heftige synthesizere og inderlige melodier. The Human Nature forsøker å bevege seg i landskapet mellom det kontemplativt suggererende og sublimt energiske.
I april 2018 ga de ut debutalbumet «Kairos» på vinyl, og plateslippet ble feiret med konsert i Fredrikstad og etterfulgt av blant annet opptreden på hovedscenen under Månefestivalen.
«Kairos» er spilt inn i Haldens legendariske studio Athletic Sound, og på et småbruk i Skjeberg. Resultatet har blitt en blanding av analoge synther, tunge trommer, harmoniske vokaler og en småvrengt Les Paul, som i symbiose danner lydbildet til The Human Nature.
I 2019 har bandet jobbet med ny musikk og skal iløpet av våren ut å spille konserter i Svergie og Norge.
http://www.thehumannatre.no
https://www.facebook.com/TheHumanNature/
https://open.spotify.com/artist/00m9Z2Oqpwc6dgneEsKklB


Saturday June 1, 2019 15:00 - 15:30 CEST
Schous kulturbryggeri

15:00 CEST

Aleks Grey
Aleks Grey er det siste tilskuddet i Toothfairy familien. Han henter inspirasjon fra Coldplay og One Republic og har med sin fengende pop/rock fått spilletid på radio og blitt streamet i nærmere 50 land verden over, i tillegg til stor omtale i magasin og blogger. Som live artist har Aleks også spilt på festivaler som Malakoff Rockefestival (2015/2016) og var også med på NRK’s Julelutt, en konsert som ble vist på TV flere ganger i julen 2014 og i 2015.
I 2013 flyttet Aleks til Liverpool hvor han begynte å studere musikk ved LIPA. Han hadde sin første turné i Norge i 2014 og på samme tid begynte han å få spilletid på BBC Merseyside og NRK P1 S&F. I mars begynte han og bandet innspillingen på hans debut EP “SOULS” i det legendariske Parr Street Studios i Liverpool.
I mai 2015 slapp han den første av to singler fra EP-en “Feel Alive” og fikk fort global oppmerksomhet i form av radiospilling, anmeldelser og avis/magasin artikler. “Feel Alive” har nærmere en halv million streams på Spotify alene og han ble fort spurt om å spille live på BBC Merseyside samt en dobbel session for det største ungdoms magasinet i Storbritannia, “The Student Pocket Guide”.
6. november 2015 kom debut EP-en ’SOULS’. Den har allerede blitt omtalt som en ”episk samling av pop verk”. ’SOULS’ ble nominert til ”The Best Solo Record of The Year” av LMS i England og kom på lista ”The 25 best indie albums of 2015” av det amerikanske magasinet Jammerzine.
I 2016/2017 har Aleks Grey samarbeidet med en rekke produsenter ved Whiteroom Studio i Asker, og Earport Studio på Fornebu og i februar 2018 kunne han annonsere samarbeid med Toothfairy Label & Management. I 2018/2019 har Aleks også samarbeidet med artister som ILYAA, SJUR og Hanne Mjøen.
http://www.aleksgreymusic.com
https://www.facebook.com/aleksgreymusic/?ref=bookmarks
https://open.spotify.com/artist/5ZDk9lPM0xUAZyzJqGZMn9?si=Z2qxvE1jQwqNd3zGC9YbdA


Saturday June 1, 2019 15:00 - 15:30 CEST
Tøyen Torg

15:00 CEST

Malene Markussen
Malene Markussen er en artist og låtskriver fra Vestby, bosatt i Oslo.
Musikken har røtter i det pop elektroniske landskapet og kjennetegnes av sterke melodier og personlige tekster på norsk.
Etter mange år som vokalist i rockeband bestemte Malene seg for å gå solo og i 2016 gav hun ut sitt debutalbum « Aldri I Ro». Et svevende og melankolsk popalbum om å alltid bevege seg fremover.
Siden debutalbumet har Malene slått seg sammen med produsentene Peter Michelsen (Donkeyboy) og Christoffer Simpson fra Norsk Lydstudio og jobbet med flere singelrekker for å bygge seg opp som artist. I tillegg til å bygge seg opp som artist, har hun også jobbet seg opp som låtskriver og har det siste året skrevet låter for artister som Kyle Alessando, Dinaye og Noep.
Mai 2019 er Malene klar med sitt andre soloalbum “Under Vann”.
Et album som formidler tanker, erfaringer og følelser som ellers kan være vanskelig å snakke om. Ønsket å vise lytteren at de aldri er alene og at det alltid er håp.
http://www.malenemarkussen.no
http://www.facebook.com/maleneofficial
http://www.soundcloud.com/malenemarkussen
https://open.spotify.com/artist/3aq07NOYKYjmrew0lxeZbx?si=PkLPJcvST3i3oTYfexgySA


Saturday June 1, 2019 15:00 - 15:30 CEST
Uhørt, Strøget

15:00 CEST

Ketamina
Ketamina er et nystartet musikalsk samarbeid mellom tre musikere med et felles språk, men fra tre forskjellige musikalske-og geografiske bakgrunn. Ketamina oppstår som en hyllest til Ketama og spiller repertoaret til det legendariske bandet.
Jesus Morente er en kjent flamencogitarist og vokalist som har vært etablert i Norge siden slutten av 90-tallet.
Gerardo Orrego har vært etablert som bassist i det latin-amerikanske musikkmiljøet i en årrekke, han er bla medlem i gruppen Zanza.
Luis Landa-Schreitt er trommeslager og perkusjonist. Luis er kjen
t i det irske musikkmiljøet i Oslo, samt for samarbeid med bla Latin Touch, One from The Heart og Sønnavind.
Alle medlemmene i Ketamina har lang turneerfaring i inn og utland, som studiomusikere og som live-musikere med flere hundre opptredener bak seg.


Saturday June 1, 2019 15:00 - 15:30 CEST
Verdensmusikk - Kubaparken

15:00 CEST

Døgnville Roser
Saturday June 1, 2019 15:00 - 15:45 CEST
Hausmania, bakgården

15:00 CEST

15:00 CEST

calvert
CALVERT
Søskenduoen Calvert består av Sarah og Marcus som sammen utforsker diverse sjangere innenfor elektronisk musikk. Flere låter fra fjorårets albumprosjekt «Året etter», der duoen slapp en låt i måneden gjennom et helt år, ble anbefalt og spilt av P3. De fikk også med en låt i NRK-serien «Unge lovende». De har tidligere turnert både i Europa og Usa. Nå er de i studio og jobber med to album som kommer i løpet av året.
https://www.facebook.com/Calvertofficial/
https://open.spotify.com/artist/6HnFIKeTjEPSU81R89Okzr?si=xmeM3n-tRDCEReKQHt50IA


Saturday June 1, 2019 15:00 - 16:00 CEST
Bruket

15:00 CEST

SYNC live
Saturday June 1, 2019 15:00 - 16:00 CEST
Godthåbx, terassen

15:00 CEST

The Jelly Roll Men
For å si det veldig enkelt: The Jelly Roll Men spiller old school, low down blues – slik det er ment å spilles. Deres live forestillinger er en komplett pakke! Den rette lyden, det riktige utseendet, holdningen og den rette følelsen! Bandet er en av de få som virkelig spiller de gamle greiene som dette. De fremfører gamle klassikere, og deres egne sanger er også i samme stil.

Saturday June 1, 2019 15:00 - 16:00 CEST
Lindeberg kulturfestival

15:00 CEST

15:00 CEST

Zepter Lion
From the dark industrial no mans land of Haslevangen, Zepter Lion is here to make you shake what your mama gave you and move your feet. Drop by for a unique night with floating feet and smiling faces!
For this highly anticipated arrival he will bring a specially selected part of his vinyl collection from deep down in the underworld. Expect groovy, driving and hypnotic tunes that will guarantee you an extraterrestrial journey on the Khartoum dancefloor!

Saturday June 1, 2019 15:00 - 16:00 CEST
Techno ambient - Vaterlandsparken

15:00 CEST

Noah's Skogsdrøm (dj+live)
The DJ formerly known as Ambient Mann is finally fulfilling his long time dream to yet again team up with DJ Skogsdrøm. And this time around he has released his debut artist EP on the Oslo born and based label, Kali Earth Records. The EP is called “Another Dimension” and contains 3 felt-and-beautiful ambient tracks that together will be DJed with other producers music in a dj+live set by Noah and Skogsdrøm ~:;)
http://www.kaliearthrecords.com
https://www.facebook.com/KALIEARTH/
https://soundcloud.com/kaliearth
https://open.spotify.com/album/7BJCYbuQNr74BOs6cFjMm8?si=L2g-j5sbQ3Op3SXyD4WNIg
https://itunes.apple.com/us/album/love-magic-the-dust-album/1409906948?l


Saturday June 1, 2019 15:00 - 16:30 CEST
Love&Magic ChillOut - Elgsletta

15:00 CEST

15:00 CEST

Kim Young iLL
Im a dj focusing on underground house music
i also run the podcast and club concept Groove Lab
for contact and booking / promo mixes send an email to groovelabkrs@hotmail.com
Check out my podcast here : groove lab-podcast.com
https://www.facebook.com/kimyoungill/
https://soundcloud.com/kim-young-ill

Saturday June 1, 2019 15:00 - 17:00 CEST
Storgata 26

15:00 CEST

15:00 CEST

Mutual Intentions
Etter stor suksess og masse god stemning i fjor så joiner Mutual Intentions gutta bakgården vår i år igjen under Musikkfest. Det meldes tre og en halv time eklektisk stemning med live beats, DJ sets og kanskje noen hemmelige gjester. Moroa er i gang fra 14:30 og varer helt frem til 18:00. In tha houzz: Ivan Ave, Fredfades, Dr. Kay, Jawn Rice, Tøyen Holding, Yogisoul, Dj Hamburger, Dirtyhans, Stian Stu & Moe Chakiri. Erik Treimann.
https://mutualintentions.bandcamp.com
https://www.facebook.com/Mutualintentions/
https://soundcloud.com/mutual-intentions


Saturday June 1, 2019 15:00 - 18:00 CEST
Jaeger

15:05 CEST

Popkoret Røst
Popkoret RØST består av 32 unge kvinner med glimt i øyet og sterke røster, med en felles interesse; VI DIGGER POP!
Låtene vi synger er en god blanding av popmusikk fra både inn- og utland, med sanger som du «hørte på fest, eller på radioen i går», som du kjenner igjen, og som du kanskje ikke har hørt et kor synge tidligere. Vi liker å synge det vi lytter til, og vi håper dere liker å lytte til det vi synger.
http://popkoretrost.no/
https://www.facebook.com/popkoretrost/


Saturday June 1, 2019 15:05 - Monday April 29, 2019 15:20 CEST
Korscenen - St. Hanshaugen

15:05 CEST

Rita N
Rita har skrevet tekster siden 2016, og inspirasjonen stammer hovedsakelig av manglende sosial stimuli i en litt for liten by. I starten var det bare en givende hobby men behovet for å uttrykke seg musikalsk gjennom ord økte bare med mestringsfølelsen. I 2017 ble det til en litt mer seriøs hobby og hun begynte så smått å spille inn musikk. Gjennom 2018 har hun jobbet mer målrettet og har begynt å finne sin egen stemme
Hennes første utgivelse jobbes det med å ferdigstille nå. Rita N er en stemme å bemerke seg, da hun er kommet for å bli.
https://www.facebook.com/Rita-N-167422254108523/
https://soundcloud.com/ritanach


Saturday June 1, 2019 15:05 - 15:20 CEST
Morradi - Kongens gate

15:10 CEST

SKAAR
Selv har en del av kickstarten på solokarrieren blitt å gå for bare etternavnet som artistnavn – i store bokstaver. SKAAR er 20 år gamle Hilde fra Stord som har over 13 millioner streams totalt.
Hun har flyttet til Oslo og er signert til plateselskapet Warner Music Norge. Hun debuterte med «Higher Ground», som er en del av soundtracket til den ungdomsfilmen «Battle».
SKAAR har det motsatte av flyskrekk, nemlig det at hun elsker å fly. Og singelen ble skrevet langt, langt over bakkenivå, nemlig på flyet på vei til Stockholm før en studiosession. Skriveprosessen samsvarer derfor med låta i og med at den er skrevet i skyene, og poplåten er svevende og en storslått debut.

Saturday June 1, 2019 15:10 - 15:30 CEST
H&M loves Music - Vulkan

15:10 CEST

15:15 CEST

15:15 CEST

Johan Berggren
“Johan Berggren debuterer med For Now I’m Good Right Here, og du store americanagud for en plate det har blitt! Dette er en av de mest imponerende debuter jeg har fått servert på det jeg kan huske” låter det av musikkbloggen Dust Of Daylights anmeldelse av Berggrens debutalbum.
Etter å ha tilbragt et halvår i Nashville for inspirasjon er den nå Oslo-baserte artisten klar for å vise fram innsatsen han har lagt ned. Med et knippe låter dro han våren 2018 opp til Brygga Studio for å spille inn plata med Alexander Pettersen(Ida Jenshus, The South m. fl) som produsent. Til våren drar han atter en gang over dammen for et lengre opphold, så kanskje vi allerede til høsten kan vente oss en oppfølger.
Anmeldelsen av ”For Now I’m Good Right Here” kan leses her
https://www.musikkbloggen.no/2018/11/johan-berggren-for-now-im-good-right-here/
”For Now I’m Good Right Here” kan høres her
https://open.spotify.com/album/1umTLsjE5rbPyXTKDq6STL?si=DT16RpmTT-Sq4ye4uErjsw
https://www.facebook.com/johanberggrenmusic/
https://soundcloud.com/jbwolsen
https://open.spotify.com/artist/1fZoJIDMgXCEflsjR2KJ42?si=f-BykI_6R6iJNrjkW4W37w


Saturday June 1, 2019 15:15 - 15:45 CEST
Roots-Rock´n´Rollscenen - Roald Amundsens gate

15:15 CEST

Oskar Nordbø
Oskar Nordbø er en artist fra Stavanger, som lever i eksil i Oslo. Han skriver engelske tekster om å føle seg som et rustent tannhjul i en nyåpnet boks med rømme. Inspirasjonen henter han fra pop, folk og americana, og andre sjangere hvor menneskelighet blir formidlet. Fortellende tekster, et gitardrevet og nostalgisk lydbilde, og en nær og særegen vokal er kjennetegn for artisten.
https://www.facebook.com/oskarnordbo/
https://soundcloud.com/osnordbo
https://open.spotify.com/artist/1V54IyxH5kk89IcJXf74Br?si=y_O8mzB3Rt2noclxthqCcw


Saturday June 1, 2019 15:15 - 15:45 CEST
Sub Scene, Rosenkrantz' gate

15:15 CEST

Astrobabes
Astrobabes er et norskspråklig pønkrockband fra Oslo. Det er bandet man husker å ha sett, og det er gjengen bak festivalene Sogn Punk & BBQ, RF Punk & BBQ og Betong Punk & BBQ.
I løpet av den ganske korte karrieren sin har de rukket å spille med band som The Kominas fra USA, The Friday Prophets fra Sverige og norske band som Anti-Lam Front, Pappasaft, Islandsgate, Norsk Råkk, Blomst og mange flere.
For tiden er de i studio for å spille inn sin andre EP, som har planlagt slippdato i september 2019.
https://www.sisteutvei.com/astrobabes
https://www.facebook.com/Astrobabes/
https://open.spotify.com/artist/20b4uol0pLktBLnyD1UDdw?si=1ucme0DPTx2W2F8RJ91okw

Saturday June 1, 2019 15:15 - 15:50 CEST
Metalscenen - Aye Aye club

15:20 CEST

15:20 CEST

Rvthless
Rvthless er det beste og mest banebrytende boybandet som ingen har hørt om. De er så banebrytende at de til og med spiller egne instrumenter og skriver sine egne låter. De hadde matchende sceneantrekk, men de ble borte.
Bandet ble startet i Nittedal i februar 2016, og har siden da vært i stadig utvikling både live og musikalsk. De unge guttene herjer og leker med sjangerne, og er ikke redde for å endre på stilen sin fra låt til låt. For å få best innblikk i hvordan Rvthless låter, så må du se for deg at Deftones gifter seg med Foo Fighters, og har et lite sideforhold med Bring Me The horizon.
Tidlig i 2018 signerte de til plateselskapet High Ten, som nå har gitt ut deres tre første singler som viser fram noen av deres mange ulike sider. I September 2019 gir de ut sin debut EP “Choose Life”. Låtene fokuserer på hvordan det er å være ung idag, og hvordan man ikke skal miste håp når man har det vanskelig. Det å bare leve er nok grunn til å fortsette fremover. De skal også lage en video- og bildeserie hvor alle låtene i EP’en blir knyttet til en konseptuell handling, som involverer blant annet: Kulter, Dystopi og fargen rosa.
Bandets varemerke har blitt en ellevill kraftsalve av et show, hvor de gir alt de har hver gang de opptrer. Dette er noe som de har bevist i løpet av de siste tre årene, hvor de har spilt på steder som John Dee, Blitz, Chateau Neuf og Sentralen foran et mangfold med entusiastiske fans, publikummere og en norsklærer. Guttene har blitt omtalt gjentatte ganger som et av de mest hardtarbeidende og originale bandene på lenge, og er mer enn klare for å bevise alt som står nevnt over.
https://www.facebook.com/rvthlessband
https://open.spotify.com/artist/3HCjThIkjElGZxJtJc6ZfW?si=9KQ9ELvoRPqg9OsJZIYC7Q
https://itunes.apple.com/no/artist/rvthless/1244214903


Saturday June 1, 2019 15:20 - 15:40 CEST
Stovner Rockefabrikk - Birkelunden

15:20 CEST

Gulla
Gulla er en fersk artist i norsk hip hop- og rnb-verden. I 2018 slapp hun debutalbumet “Y”, med ærlige tekster om å være en del av millenniumsgenerasjonen. Norge har lenge manglet kvinnelige rappere som tør å ta plass og snakke høyt, og Gulla er ikke redd for å lage bølger. Etter utgivelsen høstet hun gode kritikker fra flere veteraner i hip hop Norge, og har fått muligheten til å dra i studio med pionerer i tillegg til å signere med managementet Knirckefritt. 2019 blir et spennende år for den allsidige artisten
https://www.facebook.com/gggulla
https://open.spotify.com/track/6NcQuwg6dzyYy8HWyEpGc8


Saturday June 1, 2019 15:20 - 15:45 CEST
AKKS og Radiorakel m/venner - Arbeidersamfunnets plass

15:25 CEST

Lil Hauki
jeg er 16 år og har drevet med rap i nesten 2 år on/off. men nå er jeg 100% focus på å lage låter. jeg kom nylig ut med album (Fifteen) og jeg elsker å spille live shows. jeg vil spille masse live shows ut karrieren min
https://www.facebook.com/Lil-Hauki-258155431426020/
https://twitter.com/HaukiLil
https://soundcloud.com/haukur-hildimar-dav-sson
https://open.spotify.com/artist/6d4WuciwzPg7jtGcj1tvHw?si=S3n8Tv4NTR-mcS_rMkBNEQ
https://itunes.apple.com/no/artist/lil-hauki/1447561724


Saturday June 1, 2019 15:25 - 15:40 CEST
Morradi - Kongens gate

15:25 CEST

15:30 CEST

Kamiran Fares
Kamiran Fares en kurdisk rappe fra Rojave Kobani. Rojave en del av Kurdestan.
kom til 18.08.2015.Kamiran har født i Kobani 15.04.1996.


Saturday June 1, 2019 15:30 - 15:50 CEST
Tøyen Torg

15:30 CEST

15:30 CEST

Robert Moses & the Harmony Crusaders
I september 2013 Robert Moses and the Harmony Crusaders ga ut albumet Self-Developing Country på Voices of Wonder Records. Albumet fikk veldig gode anmeldelser, deriblant 5 i Dagbladet og terningkast 6 i Firdaposten. Det endte også opp i flere Top Ten lister for 2013, som inkluderte Dagbladets liste, i tillegg til at albumet vant prisen for Best Alternativ Country Album of the Year fra Independent Music Awards i USA.
Robert Moses and the Harmony Crusaders turnerte i Norge og var på spillelisten til NRK Østfold med singelen ‘Take a Look at My Heart, Today’, i tillegg til at bandet fikk airplay gjennom en rekke andre kanaler i Norge. I februar 2016 varmet opp Robert for Mark Olson av the Jayhawks på en turne av norge.
Robert Moses and the Harmony Crusaders laget deres neste skiva hos Subsonic Society Studios med Anders Møller, kjent fra Kåre and the Cavemen and Euroboys, og Spellemannspris nominerte Torgeir Waldemar som co-produsenter. Albumet ble gitt ut 9. februar 2018 og et par singler ble sluppet i høsten 2017 som har fått utmerkede anmeldelser og airplay og har vært inkluderte i en rekke av Spotify playlister.
Medlemmer av bandet har spilt med blant annet Lucky Lips, Midnight Choir, Tommy Tokyo, Sivert Høyem, the Secret Sound of Dreamwalkers, Signe Marie Rustad og Unnveig Aas. amongst others. Musikalske referanser inkluderer Hank Williams, Love, John Lennon, Gram Parsons og sen 60-talls rock psychedelia.
Band Medlemmer
Robert Moses: Vokal, akustisk gitar, cigar box gitar
Malin Pettersen: Vokal
Anders Hofstad Sørås: Akustiske og elekriske gitarer, pedal steel gitar, dobro, banjo
Ketil Kiellan Lund: Keyboards, accordion, flugel horn
Terje Støldal: Bass
Alexander Lindbäck: Trommer
Glenn-Vidar Solheim: Trommer
Anmeldelser og uttalelser til ‘Plutonic Friends’
Dagbladet/ Dagbladet Kultur – Anbefalt
The Wilhelmsens – 6
Erik Valebrokk/ Mitt liv som Erik – 5
Firdaposten – 5
Dust Of Daylight – Essential listening
«Moses har en stemme som borer seg inn.»
Øyvind Rønning, Dagbladet
«Roberts lyriske univers…er noe ganske annet enn det vi er vant til her hjemme…Dette er musikk som gjør inntrykk, men som på ingen måte gir ved dørene…»
Erik Valebrokk
«Låtane er framleis flotte, med ein god spennvidde i uttrykket, frå det lågmælte varsame til det meir utagerande og høglytte…det er framleis lett å la seg forføre.»
Firdaposten
«For med ‘Plutonic Friends’ har Robert Moses begått kunststykket å overgå seg selv, utvikle sin egen musikkstil, lage noe som utfordrer lytteren og samtidig beholde essensen i det som gjør ham unik. Dette er en plate med utrolig mange lag, og som tilbyr deg så mye som lytter, at den er en ubetinget fryd å lytte til….Robert Moses tør virkelig utfordre med denne platen. Både seg selv og sjangeren han har blitt plassert i…Dette er kort sagt poesi. Både musikalsk og tekstmessig.»
Dust of Daylight
https://www.facebook.com/robert.moses.and.the.harmony.crusaders/
https://soundcloud.com/robert-moses-harm-crusade
https://open.spotify.com/artist/4NcMLi8XkUyKhoHSWSXCUS?si=FjkPk6KQQdG7-x-PH6eENQ
https://itunes.apple.com/no/artist/robert-moses-the-harmony-crusaders/720126763


Saturday June 1, 2019 15:30 - 16:00 CEST
Blå

15:30 CEST

Bin Mostafa
Saturday June 1, 2019 15:30 - 16:00 CEST
Dattera Til Hagen

15:30 CEST

Swell
Swell er et høytsatsende blandakor fra Grünerløkka som synger norsk og internasjonal pop. Musikals leder er Janne Kristin Schanke.
Artister på repertoaret er blant annet Highasakite, Siri Nilsen, Kristian Kristensen, Radiohead, Susanne Sundfør, Maria Mena, Eva Weel Skram, Fleet Foxes og andre norske og internasjonale popartister. Koret består av en jordnær, energisk og meget musikals gjeng i 20-30åra, som aldri er fremmed for å ta en pils med publikum etter konsertene.
Swell har sine røtter fra korprosjektet “KorPop” i samarbeid med Siri Nilsen og Cosmopolite scene, i regi av Norges Korforbund i 2016.
Swell har gjennomført mange samarbeid på sine 3 korte år og har blant annet opptrådd med Siri Nilsen på Cosmopolite og Rockefeller, sunget på Urørtfinalen 2017, pimpet julen inn med Oral Bee i Jacobskirken i 2017, Pimp Lotions julefest på Rockefeller 2018 og Musikkforleggerprisen 2018.
https://www.instagram.com/swellkor/
https://www.facebook.com/swellkor/


Saturday June 1, 2019 15:30 - 16:00 CEST
Prindsen hage

15:30 CEST

Jørund Vålandsmyr & Halve Menigheten
Etter nominasjonene til Spellemannprisen og Ameripolitan Awards med Country Heroes, utvider Jørund Vålandsmyr sitt virke med [det nystartede] bandet Menigheten og albumet “Til dere som er lykkelige”.
Bidragsytere med ulike bakgrunner har skapt en detaljrikdom, samtidig som den tydelige stramme snora er Vålandsmyrs stemme og et konsekvent tekstunivers. Ordene som tidvis kan klinge mørke, løftes og bæres [frem] av gjennomført melodisk styrke. Det er blitt låter med et potensiale langt utover transistorradioen.
På en grunning av rock og country legges strøk av jazz og psykedelia. Til sammen utgjør det kanskje den nå mye omtalte fargeblandingen americana, eller scandicana som Henning Kvitnes kalte det allerede i 2001. For verselinjene leder fra dalfører og tro til tvil i små storbyer, gjennom lengsel og oppbruddsondskap, med stadige drikkestasjoner der en kan be om at det finnes håp i helvete.
Foruten Jørund Vålandsmyr på vokal og akustisk gitar består Menigheten vanligvis av:
Jørn Raknes (Beat Tornados, Paal Flaata) på diverse gitarer
Hans Erik Wagner (Shoeshine boys, Frank Znort Quartet) håndterer bass
Finn Håkon Werner Borgi (Ottar ‘Big Hand’ Johansen, Harald Thune) på trommer og perkusjon.
Til dere som er lykkelige er produsert av Ole Øvstedal (Ole og Silje Huleboer, Euroboys) og slippes høsten 2019.
Det er all grunn til å anta at denne ansamlingen av rutinerte, kreative livemusikere vil kunne skape sanntidsmagi på en livescene nær hvemsomhelst.
Opptreden på Musikkfest blir en duo jobb med Jørund Vålandsmyr på akk. gitar og Hans Erik Wagner på ståbass og kor, da de andre medlemmene har hellig arbeid utenbys.
Bernhard Vigen 2019
Poet og countrynevrotiker
https://www.facebook.com/J%C3%B8rund-V%C3%A5landsmyr-Menigheten-539517056465682/


Saturday June 1, 2019 15:30 - 16:00 CEST
Revolver, Bakgården

15:30 CEST

Pikekyss
Pikekyss er norsk indie-pop ́s nye forførerske. Med en ungdommelige lekenhet inviterer bandet lytteren til å ta på seg danseskoene og å bli med inn i deres verden.

Saturday June 1, 2019 15:30 - 16:00 CEST
SALT

15:30 CEST

DJ FMC
Sebastian Emes bedre kjent som DJ FMC fra Oslo er et kjent ansikt i musikkmiljøet i Norge. Han har en sterk lidenskap for musikk, og har vunnet Red Bulls NM for DJs to ganger. Med gode tekniske ferdigheter og energisk tilværelse på scenen, skapes det en ekte og eklektisk atmosfære. Musikken han spiller strekker seg fra hiphop til house, og kan til tider oppleves i en naturlig mashup mellom sjangere.

Saturday June 1, 2019 15:30 - 16:00 CEST
Tee Prod X Lokk Shop - Torggata 23

15:30 CEST

Runde trio
Runde trio spiller flamencofusion, og har vært tilknyttet flamencomiljøet i Oslo i en årrekke. Har deltatt på Oslo musikkfest flere ganger, og i fjor spilte vi på Salt. Vi deltar gjerne igjen.
http://YouTube.com/rundetrio
https://www.facebook.com/rundetrio

Saturday June 1, 2019 15:30 - 16:00 CEST
Verdensmusikk - Kubaparken

15:30 CEST

15:30 CEST

haider
Saturday June 1, 2019 15:30 - 16:30 CEST
Uteklubb - Anker Park

15:30 CEST

Andre Bravo
Andre Bravo startet å mikse plater i en alder av 11 år og allerede som 13 åring begynte han å øve på å scratche og beat-juggle hver dag. Hans lidenskap for musikk resulterte i å starte egne klubbkvelder som 17 åring i hjembyen Larvik for så å flytte til Oslo og begynne å spille på diverse utesteder rundt 2003
https://www.facebook.com/xxBravo/
https://soundcloud.com/andre_bravo

Saturday June 1, 2019 15:30 - 17:00 CEST
Extra Delicious - Nedre Foss Park

15:30 CEST

Andres Landsverk
ANDRES:
Schwimmel Records | Schnabel |
Andres is an up and coming Oslo based DJ. The latest year He has established himself as a profiled DJ in Oslo. His repertoire consists of everything between chillout- techno, always with focus on deep bass and funky beats . hes been playing regular performances at Jaeger Oslo, Elefant – KulturKartellet, skippergata22, Konrad, Escape, Techno Corner And Schwimmel amongst others.


Saturday June 1, 2019 15:30 - 17:00 CEST
Extra Delicious - Nedre Foss Park

15:35 CEST

Oslo Ukuleleorkester
Oslo Ukuleleorkester består av tretten ukulister og en bassist. Siden orkesterets oppstart i 2015 har vi rukket å bli en sammensveiset gruppe, med ukulelens lette og godlynte klang i fokus.
Siden starten har orkesteret blitt mer og mer samspilt og har i dag et repertoar som strekker seg fra hardrock til pop, jazz og folk. Både nye og gamle klassikere spilles med egne flerstemte ukulelearrangementer spesielt laget til gruppen. Ukulelespillet akkompagneres av gruppens egne dyktige vokalister og bassist.
Oslo Ukuleleorkester opptrer på alt fra egne oppsetninger til festivaler og private arrangementer. Av festivaler kan nevnes: Oslo Ukulelefestival, Musikkfest Oslo, Pride Park / Bamsescenen i Oslo, Trestockfestivalen i Holmestrand og Stora Ukulelefesten i Stockholm. Eksempel på private arrangementer er bryllup og jubileumsarrangementer. Oslo Ukuleleorkester har også spilt på NRK P2s Spillerom og vært lydkulisser på Dramatikkens Hus sin oppsetning av Sannheten.
Ukulelen er et tradisjonsrikt strengeinstrument med dype røtter i Hawaiis kultur, og med sin folkelige fremtoning oppdager stadig flere det lille instrumentet, også her i landet. Vi i Oslo Ukuleleorkester satser på å vise frem ukulelens allsidighet når vi spiller og synger coverlåter fra alle sjangere, og vi lover både god stemning og uhøytidelig musikkglede.
https://www.facebook.com/osloukuleleorkester/


Saturday June 1, 2019 15:35 - 15:45 CEST
Korscenen - St. Hanshaugen

15:40 CEST

Vibey North
Vibey North er et indierockband fra Oslo som startet i 2017. Bandet består av Jesper Fosdahl på gitar og vokal, Mathilde Degland på trommer, Torkel Skaug på bass, Fride Nøstdahl Hjelle på synth og Erik Richard Skovli på gitar. Flere av medlemmene har tidligere spilt i andre prosjekter som har spilt på festivaler som Piknik I Parken og Granittrock, og også varmet opp for blant annet Kid Astray, Comet Kid, Tuba Tuba, Kvelertak og Kaja Gunnufsen. Vibey North lager og spiller musikk de engasjerer seg for og er ivrige etter å spre denne musikken med andre!
https://www.facebook.com/vibeynorth/
https://open.spotify.com/album/0TTwAdGWSlLWU39MuvSlWw


Saturday June 1, 2019 15:40 - 16:05 CEST
Storo Amfi

15:40 CEST

Svåne
Svåne er en Oslo-basert trio som kjennetegnes av vakre vokalharmonier og en lavmælt tilstedeværelse. Gruppens medlemmer fant tonen i fjor gjennom en rekke konsertoppdrag på blant annet sykehus og i fengsler, hvor de utviklet et nært og lekent samspill med hverandre og publikum. Musikken er jordnær og undrende, og den gir enkelte tilbakeblikk til 70-tallets folk-rock og americana, samtidig som den representerer et åpent blikk fremover. Renvaska gitarer og trioens sammensmeltede stemmer gir en ydmyk klangbunn, som utvides gjennom innslag av perkusjon, saksofon, trekkspill og synth.
https://www.facebook.com/svaaneband/

Saturday June 1, 2019 15:40 - 16:05 CEST
Torshovparken

15:45 CEST

Studio 21
Vi er en rap gruppe med som er gode kompiser. Vi bruker studio på Kjelsås som heter studio 21. Alle sammen skriver egne tekster. Alle sammen har laget sanger sammen og inviduelt
https://www.facebook.com/Ungeceesay/
https://soundcloud.com/search?q=studio%20tjueen&query_urn=soundcloud%3Asearch-autocomplete%3A6c6ce599158241bebfa715b2114cf246
https://open.spotify.com/track/4eOJpLksYDyQArJWD835IB?si=1S-YhQc_ShiPUGPEXG1mjw

Saturday June 1, 2019 15:45 - 16:00 CEST
Morradi - Kongens gate

15:45 CEST

Iris
Musikken til by:Larm-favoritten Iris kan beskrives som myk, ærlig og tett på mikrofonen. Dype følelser gjenspeiles i de varme, minimalistiske låtene hennes. Det er historier om kjærlighet og tilknytning, samtidig som at de omfavner ensomheten. Det er musikk som fanger intensiteten av møtet med voksenlivet, og hun viser en form for selvinnsikt man ikke forventer fra en 22-åring.

Saturday June 1, 2019 15:45 - 16:05 CEST
H&M loves Music - Vulkan

15:45 CEST

Gribbene
Gribbene slapp deres andre album ”Megomani” 25. januar.
Gribbene har vært gjennom store endringer siden de slapp debutalbumet ”Gribbene” 13. Januar 2017 til unison applaus fra anmeldere og publikum. Trommeslager Ronny ‘Pøbel’ Olsen og bassist Ole Henrik Lund forlot bandet etter deres første releaseturne. Gjenværende medlemmer, og låtskrivere i Gribbene, Marius Roti og Kim Raaden Hoque bestemte seg på sett og vis for å begynne på nytt, og satte i gang med å ferdigstille materiale til nytt album. Deres andre albumutgivelse ”Megomani" har fortsatt mye av de samme punkelementene som debuten, men variasjonen og bredden er langt større enn sist, med høyt tempo og hardt driv.
Megomani
Den kvelende følelsen av at egosentrisitet og kynisme gjennomsyrer alt og alle, setter sitt preg på tekstene også på den andre albumutgivelsen til Gribbene. Karakterene i tekstene virker tilsynelatende uinteressert i andres synspunkter og følelser, og viser gjerne fingeren til motparten, i stedet for å lytte. Gribbene retter imidlertidig pekerfingern like mye innover som utover, så vær forberedt på å få en kniv i ryggen.
”Albumet skulle i utgangspunktet hete Psykopati. Men under en samtale med min bror, slo det oss begge at vi ville komme opp med et nytt ord, som var mer dekkende for tematikken på albumet. ”Meg-o-mani” syntes som en passende samlebetegnelse.” – Marius Roti
Fremtidsutsikter
Å spille i band gir ikke lenger en følelse av progresjon og håp, men heller resignasjon og en påminnelse om knuste drømmer.Motstandsviljen er imidlertid til stede, for Gribbene er klare for å spre all denne deilige pessimismen rundt om i det ganske land. Budskapet er klart; glem drømmene dine, resigner og ha det fett!
De nye bandmedlemmene har fartstid fra band som Over The Trees, Hilma Nikolaisen, KitFai og Tuva Syvertsen.
Gribbene er:
Marius Roti – vokal
Kim Raaden Hoque – gitar
Mathias Langfeldt – gitar
Tobias Flottorp Heltzer – bass
Arne Steinar Myrvang – trommer
Pressesitater
«Den nye skiva er god, den er tight og det rocker godt! Det er ikke noe å vente på, skru volumet til «Brutal» og rock helga inn med Gribbene!» – Disharmoni 9/10
«Rockenorge har fortsatt bruk for Gribbene. De spiller kompromissløs rock’n’roll med attitude, og de gjør det med stil. Bandet har dessuten funnet sin lydbølge, og det er jo bare helt jævla suverent.» – The Wilhelmsens 5/6
«(…) en finfin utvikling for Gribbene siden debuten og fortsetter dette videre blir det meget moro å følge bandet videre.» – Norway Rock Magazine 4,5/6
«Man må ikke høre mye for å skjønne at Gribbene er et band som vil bli husket og hørt på i lang tid framover. Tekstene er enkle, og tonen jovial. Allsangpotensialet stort. Og Marius Roti kan kunsten å fortelle både melankolsk og vittig om livet.» – Hamar Arbeiderblad, 5/6
«GRIBBENE er ikke redde for å gå rett på sak med låtene sine, og det er akkurat det vi trenger. Mange i det ganske land vil elske musikken og kjenne seg igjen i flere av tekstene.» – HISSIG, 90/100
«Gribbene er ikke mindre enn obligatorisk lytting for alle som setter pris på den norske rocketradisjonen.» – Rock and Roll Dreams, 5/6
https://www.facebook.com/gribbene/
https://open.spotify.com/artist/6Ak1kZBBEEGsM3qCXUPLCF?si=w5ZroE3WTEy-acsNaOKkGQ


Saturday June 1, 2019 15:45 - 16:15 CEST
123lyd & DJ Booking - Schous plass

15:45 CEST

Dj Turbo AC
Dj Turbo AC is known from London’s SKA and REGGAE scene. She guest dj’ed every Saturday at Coast to Coast, wich was one of the longest running SKA nights in London. Situated in Shorteditch it was recognized to be one of London’s hottest club nights.
Later on DJ Turbo AC appeared in Brixton Rocket headlining with artists such as Pauline Black (Selecter), Bad Manners, Intensified, The Delegators, Intensified, Roddy Radiation & the Skabilly Rebels, Freetown and Dave Barker. And not to mention a few more bands such as The Skatalites, The Wailers and The Dualers.
Dj Turbo AC also used to run her own club night Club Bingo in Tottenham Court Road,right int the middle of London city. That’s where she hosted a 60’s night with guest Dj’s from Europe, USA and Japan. At this point she was also given a chance to shine in “Kings and Queens” in Hamburg, Germany. And later on she put on an after party with The Dualers at the 02 arena, also known as the “Millenium Dome”.
During 2005-2007 Dj Turbo AC successfully organized Coast to Coast with DJ Cello at Gamla in Oslo. It was a great turn out and a skanking crowd.
During her ten years of dj’ing she has supported a lot of bands and shook some dancefloors around in London, and not at least in different venues across Europe. Playing a fine selsection of ska, rocksteady and reggae, it’s as always a night not to be missed!!
“Let the girl play”….. Duke Vin aka “The Tickler”.
“Once bitten forever smitten”…. The Matador and Steady D.


Saturday June 1, 2019 15:45 - 16:15 CEST
Reggae - Botsen ('fengselsparken')

15:45 CEST

Bjølsen Valsemølle
Saturday June 1, 2019 15:45 - 16:30 CEST
Groruddalsscenen

15:50 CEST

15:50 CEST

16:00 CEST

KAKAOFINGRE
Jente band fra rundtomkring i Oslo, som komponerer og skriver sine egne låter. De liker å eksperimentere mellom alle sjangere og lage noe eget. De har spilt i 1 år sammen.
https://www.facebook.com/kakaofingre/


Saturday June 1, 2019 16:00 - 16:20 CEST
Stovner Rockefabrikk - Birkelunden

16:00 CEST

Gael Maronko
Saturday June 1, 2019 16:00 - 16:20 CEST
Tøyen Torg

16:00 CEST

Helmer
Helmer er kanskje et av Oslos mest sjarmerende band, med tekster på norsk som treffer deg rett i sjela. Bandet består av Anniken Stabbetorp (bass), Merete Johansson Skeimo (gitar), Åshild Homb (trommer) og Ragna Hovig (gitar/vokal). Bandet har nylig gitt ut en singel som er å finne på spotify, sammen med den relativt ferske EPen “20-Åra”. For tiden har de mange jern i ilden og flere nye låter blir å finne på spotify i løpet av våren. Bandet har tidligere spilt flere vellykka konserter på blant annet Uhørt, Parkteatret og Samfunnet Bislet.
https://www.facebook.com/bandhelmer/
https://open.spotify.com/artist/3uqULKzS6eKs1ZHSmym7xg?si=40cQlZv5ReagEdCyR8ZTRw


Saturday June 1, 2019 16:00 - 16:25 CEST
AKKS og Radiorakel m/venner - Arbeidersamfunnets plass

16:00 CEST

Brother Savannah
Brother Savannah er en dynamisk popduo fra Lillehammer. Bandet er drevet av Simen (f. 1992) og Espen (f. 1995) Langseth Folkestad, som siden 2015 har skrevet musikk og holdt konserter under dette navnet. Samme år ble Brother Savannah også signert av daWorks Records.
Brødrene skriver fengende låter med et organisk sound, og har hittil gitt ut flere singler, som alle har blitt listet på radio.
Brother Savannahs debutalbum kommer mai 2019.
I tillegg til mye studiojobbing gjennom 2018 har bandet også spilt på festivaler og klubbscener over hele landet.
https://www.facebook.com/brothersavannah/
https://open.spotify.com/artist/61PaYp1Segw2VrUfhDIDLQ?si=RBB8wonySBGYosPN0snTGw


Saturday June 1, 2019 16:00 - 16:30 CEST
#mittgrønneoslo - Sofienberparken

16:00 CEST

Toft
Dark Norwegian Doom Drone Noise Ambient hailing from Oslo, Norway.

Saturday June 1, 2019 16:00 - 16:30 CEST
Art of noise - Humla på Hausmania

16:00 CEST

INGEMANN
Ingemann er ett ubeskrevet blad. Slapp akkurat sitt debutsingle på 1980 Recordings. Melodisk house med progressive undertoner.

Saturday June 1, 2019 16:00 - 16:30 CEST
Dattera Til Hagen

16:00 CEST

Dromedar
Freakpowerbandet spiller en helt særegen og ”speisa” variant av elektronika, postpunk og bortførende dansemusikk. Med røtter i performancekunst og do-ityourself musikkproduksjon er konsertene et hypnotiserende og hardtslående kunst-show.
https://youtu.be/9yVg6lsDlAk
https://www.facebook.com/Dromedarmusic/
http://open.spotify.com/album/5QQWk12lUPWG8hkoPRXuDM


Saturday June 1, 2019 16:00 - 16:30 CEST
Ingensteds, uteserveringen

16:00 CEST

KAMARA
KAMARA er en artist man må holde øye med fremover.
Født i Sierra Leone og oppvokst i Bergen, har 21 år gamle Fatumata Kamara nylig startet sin artistkarriere. KAMARA produserer, synger og skriver sine egne låter, og beveger seg gjennom en flust av sjangre. Med sterke melodier og fengende låter krydrer KAMARA sine låter med rnb, elektronika og pop, hvor hun markerer seg som en unik artist i dagens musikklandskap.
KAMARA har en distinktiv og særegen vokal som beveger seg høyt og lavt på hennes høyst avhengighetsskapende tekster. I sitt tekstunivers møter KAMARA verden med et satirisk blikk; hun utfordrer normer og selvpåførte regler, og utforsker identitet, selv-kjærlighet og et sterkt generasjonsskifte i samfunnet.
KAMARA har allerede oppnådd mye på kort tid og innehar tittelen som Norges feteste korist; hun turnerer fast med Myra og andre artister.
Hun har også lånt bort sin vokal på Lars Vaular sitt nyeste prosjekt og er stadig i studio for å skrive nye låter. Hennes nettverk og bidrag til musikkbransjen er imponerende, som viser til hennes svært utadvendte personlighet. Karismaen tar hun med på scenen, som kan kort beskrives som lekent, dynamisk, og ikke minst, utrolig gøy.
https://soundcloud.com/user-145698389/sets/demoer/s-Ss3KZ?fbclid=IwAR3HS2jk6-Xga9izqdLc4WQ7gSJQ2Rlv-LwDD2bYtBVyTLBrgbTkFkDM_lc

Saturday June 1, 2019 16:00 - 16:30 CEST
Kulturhuset, bakgården

16:00 CEST

Hudkreft
Hudkreft er et politisk engasjert band du bør ha merket deg allerede. De fire jentene spiller dønn ærlig pønk som tar opp en rekke samfunnsaktuelle temaer.
De har spilt sammen siden 2016, ga ut to debut-singler i november 2017, og slapp sin første EP fredag 1. Februar.
16 åringene har spilt på alt fra Stovner rockefabrikk, til Mono og Chateau Neuf, samt arrangert egen festival to år på rad. Hudkreft er noen å holde øye med!
https://www.facebook.com/Hudkreft/
https://open.spotify.com/artist/2LgXJ1c68vPMwWje9RRG73?si=Su4l6ORuQ92q5ccJrRLvgQ&fbclid=IwAR0z24iRSgr90sRWHWF_cTrcvd5AXxGuZtCvRqfu-EVK6WxXorqajPcWD28

Saturday June 1, 2019 16:00 - 16:30 CEST
Metalscenen - Aye Aye club

16:00 CEST

Beharie
Beharie er den musikalske smeltedigelen til Christian Beharie. Med en oppvekst lydlagt av old school-klassikere, som The Fugees, Sting og Bob Marley, har tidløs og urban musikk satt sitt preg på den unge stemmens pop- og r&b-håndverk. I Beharie møter det sjelfulle det elektroniske, og det tradisjonsrike det moderne. Resultatet er fengende melodier, ispedd utfordrende elementer som strekker i populærmusikkens grenser.
https://www.facebook.com/BeharieOfficial/


Saturday June 1, 2019 16:00 - 16:30 CEST
Musikkbryggerietscenen - Olafiagangen

16:00 CEST

BogR
Vi er en Trio bestående av Kontrabass, gitar og vokal. BogR er navnet og vi er stort sett et uhøytidelig og lettbent musikalsk innslag som beveger oss innom sjangre som blues, jazz og visemusikk på en poprockete måte. Låtene går fra humoristiske smågale anekdoter til mer personlige dyptgående tekster.
Aller mest er vi glad i å få folk til å ha det gøy!
Bandmedlemmene er
Håkon Oxaas Karlsen på gitar og vokal
Bjørnar Thyholdt på kontrabass
Tore Christopher Asla Grøndal på vokal


Saturday June 1, 2019 16:00 - 16:30 CEST
OsloByliv - Nedre Slottsgate

16:00 CEST

Three Bastards BluesBand
Three Bastards BluesBand er ett høyoktant bluesrock band fra Oslo. De tre
medlemmene har bred erfaring fra punk, rock, blues og rockabilly scenen i Norge
i band som «Murder In Vegas», «Babylon Bastards», «De Skadeskutte» og
«Plasters» som gir bandet en bred musikalsk innflytelse. Men en ting de alle har
til felles er å spille kompromissløs, kjapp, energisk, rett i fleisen bluesrock.
Bandet er tydelig inspirert av ZZ Top, AC/DC, Rory Gallagher og George
Thorogood. De kjører på med både cover og egne låter.
Three Bastards BluesBand er de ultimate” road dogs”, ingen steder er for små
eller for store til å bli satt på det ultimate Blues toget. Blues til folket! Three
Bastards BluesBand gir alltid 100 % uansett.
Høsten 2017 ga de ut EPèn «Outlaw Blues» som ble av Deichmanske Biblioteks
musikkblogg kåret til en av årets utgivelser.
Asle Tangen skrev:
«Three Bastards Bluesband – Outlaw Blues. Ikke ofte jeg tar med et bluesband
på lista over årets utgivelser men i år er et unntak. Oslobandet Three bastards
bluesband leverer en ep som varierer i landskapet mellom blues, punk og boogie
rock. Et band som kan kle en rockescene så vel som en bluesscene. «Outlaw
Blues» er røff, organisk blues’n roll».
http://blogg.deichman.no/musikk/2017/12/22/deichman-anbefaler-arets-album2017/
https://www.facebook.com/threebastardsbluesband
https://soundcloud.com/threebastardsbluesband
https://open.spotify.com/artist/1DyQjg4vaKduqRzuRaHcY1?si=dD-4vPDeTGu-kjEDUWURlw
https://itunes.apple.com/no/album/outlaw-blues-single/1453067998?l=nb


Saturday June 1, 2019 16:00 - 16:30 CEST
Roots-Rock´n´Rollscenen - Roald Amundsens gate

16:00 CEST

From Scratch
From Scratch har laget sin helt egen type rock, bestående av uventede vendinger i melodi, blandet med grungy gitarriff. I bakgrunnen av dette flyter lyder av synth som et lim over det hele.
De har spilt på flere velkjente arrangementer som Haugenfestivalen og Trænafestivalen. I 2017 kom de med EP-en Maybe We Should Go to Therapy. I fjor kom de med tre singler; Type, Undressing og Real Horrorshow. For From Scratch er det viktig at det ligger et budskap i alle tekstene deres, og de mener dette er minst like viktig som melodien. Dere vil ikke gå glipp av From Scratch, for de kommer til å gi dere en musikkopplevelse dere sent vil glemme!
https://www.facebook.com/From-Scratch-808742029164381/
https://www.facebook.com/From-Scratch-808742029164381/
https://open.spotify.com/artist/3eJRIqNDHoAsuhgw6PtJgK?si=cCkmIMjJQV2s5o6RJoci5w


Saturday June 1, 2019 16:00 - 16:30 CEST
Sub Scene, Rosenkrantz' gate

16:00 CEST

Lysning
Lysning er en Oslo-basert duo bestående av Ingvild Våge (vokal) og Bjarne Liland (gitar). Med et melankolsk uttrykk bygd opp av loopet gitar og norske tekster, tar de deg med på en reise gjennom vakre lydlandskap med drømmende og melodiøse låter du får lyst til å høre igjen og igjen. Låten “La det gå” ble brukt i NRK-serien “Unge Lovende”, og bandet jobber nå med innspilling av sin debut-EP.
https://www.facebook.com/bandetlysning/
https://soundcloud.com/bandetlysning


Saturday June 1, 2019 16:00 - 16:30 CEST
Uhørt, Strøget

16:00 CEST

Harmony
Harmony er et damekor på Abildsø i Oslo med ca 30 medlemmer som har eksistert siden 1977.
Koret synger firestemt med et til tider krevende repertoar, og det er god representasjon i alle stemmegrupper. Vi er en humørfylt gjeng men allikevel seriøse, og tar gjerne utfordringer som vi kan bryne oss på. Repertoaret er allsidig med norsk og internasjonalt stoff. Både viser, noe jazz og populærmusikk.


Saturday June 1, 2019 16:00 - 16:30 CEST
Vesper bar, uteserveringen

16:00 CEST

Gro-Marthe Dickson
Prosjektet så dagens lys i 2015, og har siden da spilt på scener som Kongsberg Jazzfestival, Ælvespeilet i Porsgrunn og Drammen Teater, samt de fleste jazzscener på østlandet. Med den nye plata skal de nå også besøke resten av landet.
“Uten deg” (AMP Music & Records, 2019) er debutalbumet til Gro-Marthe Dickson og hennes Cole Porter-prosjekt «D-lovely». Dickson har satt sitt preg på låtene ved å gjendikte et knippe av komponistens mange sanger til norsk språk. Musikken, som i sin originalform er showtunes og Tin Pan Alley-pop, har vært igjennom en slags resirkulering. Arrangementene er relativt tradisjonelle, men med en vri fra gitarist Westlunds reharmoniseringer og Dicksons fraseringer og sanglige tolkning som frembringer det ubeskrevne i musikken til en av populærmusikkens største komponister.
D-lovely består av Gro-Marthe Dickson – vokal, Aksel Westlund – gitar, Håkon Norby Bjørgo – bass, Magnus Sefaniassen Eide – trommer
https://www.gromarthedickson.com
https://www.facebook.com/gromarthedickson/
https://open.spotify.com/artist/4qlRj4OBSyNEfN1LKCiojt
https://itunes.apple.com/us/artist/gro-marthe-dickson/722943071


Saturday June 1, 2019 16:00 - 16:40 CEST
Oslo Jazzfestival - Sentralen

16:00 CEST

Alle Gode Ting
Alle Gode Ting starta som band i 2008. Audun hadde skrevet mange poetiske og artige tekster på en original måte. Muligens kan han ha Aspergers Syndrom å takke for det. Etter å ha opptrådd som diktoppleser på Ruinen tre til fire ganger syntes Runar og Ole Petter at tekstene måtte nå frem på en annen måte. Fra da av ble gruppa dannet, med opptredener på puber og barer som Magneten, Café Mir , Musikkfest Oslo, Kanalrock, Aktivisten, Gamlebyen Bistro, RIP Porsgrunn, Rockefeller (oppvarming for Valentourettes) + en rekke festivaler som Øyafestivalen Klubbdagen 2017.
Alle Gode Ting er:
Audun Traagstad (vokal)
Runar «Kula» Johannessen (trommer)
Ole Petter Foss (gitarer)
Inge Ztøy (bass)
Torgeir Aas Stenbakken (elektrisk gitar)
http://tumblewinefilms.com/AGT/AGT.html
https://www.facebook.com/allegodeting/


Saturday June 1, 2019 16:00 - 16:45 CEST
Hausmania, bakgården

16:00 CEST

Hufrik
HUFRIK har føtter på vestkysten, midt på fjellet, og litt lenger øst på det samme fjellet. Bandet tar deg derimot med til en hvit strand med sommervarme og sangria, og kjøler deg ned med palmeblader og halvstemte gitarer. Sounden får deg til å savne klærne du kjøpte i syden, ditt siste skoleball, og ditt første kyss.
Om man skulle like Plums, Hot Flash Heat Wave, Skeggs, Allah-Las osv, er HUFRIK til å sjekke ut!
Bandet har allerede testet materialet sitt ute i byen, og etter at publikummet nesten danset i stykker en hytte på Hallingskeid, har det satt seg i stein at det lages god stemning.
HUFRIK holder for tiden på med å spille inn en EP, og tar med seg en ny samling av sanger som vil vekke gamle minner og danne nye!
https://www.facebook.com/HUFRIK/
https://soundcloud.com/hufrik
https://open.spotify.com/artist/3AcFiMakoMEOLYMF69EPJL?si=uBF_JKzPT1KTBs-0f0CnWw
https://itunes.apple.com/us/artist/hufrik/1316212246


Saturday June 1, 2019 16:00 - 17:00 CEST
Bruket

16:00 CEST

SverreV
SverreV, Sverre Vedal, har lang fartstid med musikk både i Norge, Sverige og Danmark. Han har 20 år i musikkindustrien, med hit-radioer, både på- og av luften, som DJ, musikksjef og programsjef.
Han er i dag tilknyttet Bauer Media som Music Manager for selskapets alle radiokanaler (Radio Topp 40, Radio 1, KISS, Radio Norge, RadioRock, Norsk POP, Vinyl og Soft). Sverre V er å finne på Justisen, Stratos, Grims Grenka RoofTop Bar, Stavkroa i Hemsedal med mer. SverreV spiller Club musikk, Chill, Lounge, Beach House, Tropical hits, Hits og Pop. SverreV slapp singlen “La La La” med Simon Field sommeren 2017. Låta har passert 2,7 millioner streams på Spotify.
https://www.360agency.no/sverre-v
https://www.facebook.com/djsverrev
https://open.spotify.com/artist/04sHRlBQD0sORhbe2EYydj?si=MDxHVvPdTkG_8Qnsig1Kkg


Saturday June 1, 2019 16:00 - 17:00 CEST
Justisen, bakgården

16:00 CEST

Åkerland
Lydbildet trioen spiller med, er akustiske viser. Jordnært er et begrep som kan være betegnende. Navnet Åkerland spiller ganske enkelt på at musikerne bor på landet. Inspirasjonskildene til Åkerland er alt fra Lillebjørn Nilsen til Odd Nordstoga, Trond Granlund og Joni Mitchell.
http://www.akerland.no
https://www.facebook.com/aakerland/


Saturday June 1, 2019 16:00 - 17:00 CEST
Lindeberg kulturfestival

16:00 CEST

16:00 CEST

Divest
Blant jorder og jordbæråkre i landlige Rygge kommune, gikk det rykter om at det fantes ikke bare én, men to gitarister. Slik gikk det til at Kase møtte Hansa. Sammen farget de emolugger, covret The Strokes og kokte opp låtskisser med skypetelefonen på stabburet. Senere møtte de trommis Henrik i skatehallen og bassist Reite på et hyggelig 17. Mai arrangement.
Med et ben plantet i 2000-tallets New York, et annet i Britpopens Manchester, samt et tredje bein et sted i samtidens tilbakelente indiesfære, flyttet kvartetten til Oslo og studiokollektivet ‘Rhodos’. Der lærte de å produsere seg selv, og album på album med materiale ble spilt inn. Firkløveret jobbet hardt i kulissene, men på et tidspunkt sluttet demoer å utvikle seg til noe mer en private lydfiler og ideer forsvant i søppelkasser.
Høsten 2018 så de seg lei av opptråkka studiosirkler, og begynte å laste opp musikk på internettet under navnet ‘Divest’. Inspirert av DIY-etikken til band som ‘Car Seat Headrest’ og stjerneskuddet ‘Girl In Red’, publiserte de liveopptak og demoer – låter tidligere kategorisert som ‘in progress’.
Førstesingelen ‘Throw Me Off’ ble raskt plukket opp og listet av NRK P3. Senere ble Divest også spilt på studentradioer rundt omkring i landet.
I april spiller bandet sin første konsert som oppvarming for kultbandet ‘Beezewax’ på blå. Samme måned bærer de tittelen “Månedens Urørt” på P3. Senere på våren kommer deres foreløpig utitulerte debut-EP.
“There is energy in bundles on this track and has that stadium-filler rock sound oozing from every beat”
- Yack! Magazine om “Throw Me Off”
“Med flere sterke låter inne på Urørts nettsider, imponerer Divest nok en gang med låten «Wingside». Smittende energi gjennom lystige gitarriff og melodilinjer med et lo-fi uttrykk. Gitarpop som får en til å ville skru tiden frem noen måneder til sommer og festivalsesong.”
- P3 Urørt om “Wingside”
“Catchy indie fra Oslo som får meg til å føle at sommeren kommer tidlig i år! Akkurat den kontrasten en trenger nå i den siste vintermåneden. Progresjonen på låta er kul, og stilen er avslappet. Umulig å ikke like”.
- Radio Revolt om “Wingside”
https://www.facebook.com/divesttheband/
https://soundcloud.com/divestband
https://open.spotify.com/artist/0q844vaXNovBKXScFuYgca?si=VC7ZlLhoTiOrXLrlvKCDgQ
https://itunes.apple.com/us/artist/divest/1451563804


Saturday June 1, 2019 16:00 - 17:00 CEST
SALT

16:00 CEST

Fredrik Bekkaasen
Fredrik Bekkaasen started to mix Music at home, over the following years he want to be more serious about his passion for Music and started producing. Bekkaasen is originally a percussionist and drummer but some years ago he explored his musical side with some DJ gigs at the local clubs. After a while he got included in the underground scene of Oslo and fell deep in love with techno. Fredrik have worked hard since then,he join “The void oslo” who is responsible for they most epic raves in oslo and with releases on SØ records, physical pattern, and several remixes over the years

Saturday June 1, 2019 16:00 - 17:00 CEST
Techno ambient - Vaterlandsparken

16:00 CEST

16:00 CEST

Dj Dubaloo
Saturday June 1, 2019 16:00 - 18:00 CEST
Godthåbx, terassen

16:00 CEST

DJ "Timbero" (Rayner Tarin)
Spiller cubansk musikk, blandet med annen latinsk musikk fra forskjellige latiske land, feks, salsa, bachata, merengue, reggeaton, timba. spiller guiro og klave samt synger til musikken som spilles.

Saturday June 1, 2019 16:00 - 22:00 CEST
Verdensmusikk - Kubaparken

16:05 CEST

16:10 CEST

16:10 CEST

16:10 CEST

Moisés Gadea
Moisés Gadea er en anerkjent Nicaraguansk Trova- artist som tilbyr en spennende kombinasjon av latinamerikanske rytmer og spenstige melodier. Hans poetiske tekster gjenspeiler et dypt engasjement med den sosiale virkeligheten i hans hjemland, Nicaragua.
Gjennom musikken, ønsker Moisés Gadea å vise solidaritet, med sanger som har et budskap om rettferdighet, håp og refleksjoner rundt miljøet. Hans unike utrykk har gjort ham til en av de sterkeste pilarene i den nye generasjonen av sentralamerikanske Trova artister.
Moisés Gadea har mottatt en rekke utmerkelser for sin musikk, bla. Årets låtskriver (2008) og Årets vokalist (2013) av den Nicaraguanske Nasjonalforsamling, Institutt for Nicaraguansk kultur.
I løpet av sin over 17 år lange karriere har han rukket å turnere i over 13 Europeiske land, både som gitarist for den internasjonalt anerkjente artisten Katia Cardenal og som soloartist. Gadea har delt scene med store internasjonale navn som Silvio Rodrigues (Cuba), Duo Guardarbarranco (Nicaragua), Luis Enrique Mejia Godoy (Nicaragua), Alejandro Filio (Mexico), Daniel Viglietti (Uruguay), Mikael Wiehe (Sverige).
Bak seg har Moisés Gadea 5 CD-utgivelser. Disse inkluderer Bien Arropado (2004), Aitimaa (2006), Laberinto (2008), Colección (2012) og Equilibrio (2017). For tiden jobber han med ytterligere to utgivelser, hvorav en er en barneplate.
I 2012 innledet Moisés Gadea et samarbeid med den Tromsøbaserte gruppen Boreal Trova Ensemble, og sammen har de gjort konserter både i Nicaragua og i Norge, senest på Latin-festivalen No siesa, fiesta!” i Tromsø i 2015. Siden han flyttet til Norge i 2014 har Moisés Gadea vært å finne på scener i Tromsø, Finnøy, Forsand, Sauda, Oslo, Wien (Austria), Zaragoza (spain), hvor han har gjort både skolekonserter, opptredener for barn, barkonserter og konferanse opptredener.
https://www.facebook.com/MOISESGADEAOFICIAL/
https://twitter.com/moisesgadea
https://soundcloud.com/trovadornica
https://open.spotify.com/artist/4tVOIjGOdgrQJF47Rj5tSl
https://itunes.apple.com/us/artist/moises-gadea/293904489?l=es


Saturday June 1, 2019 16:10 - 16:30 CEST
Verdensmusikk - Kubaparken

16:10 CEST

Ole & Silje Huleboer
Saturday June 1, 2019 16:10 - 16:40 CEST
Revolver, Bakgården

16:15 CEST

16:20 CEST

Peder Elias
Peder Elias er lillebror av Simen Eriksen i SEEB, som har badet i suksess de siste årene med flere internasjonale hits. Selv beveger han seg i et landskap mellom future pop, rnb og EDM, men man finner også elementer fra hip-hop, tropical house, funk og klassisk musikk. Alt samlet i et behagelig poplandskap. Demoen til «Simple» ble lastet opp på Urørt tidligere i år og har allerede blitt spilt flere ganger på P3.

Saturday June 1, 2019 16:20 - 16:35 CEST
H&M loves Music - Vulkan

16:20 CEST

No Friends Have I
No Friends Have I er en duo bestående av Haakon Aarvik Tobiassen og Arne Skjæveland. Det startet som et innspillingsprosjekt på et lite loft på Rodeløkka, hvor målet var å utforske nye musikalske landskap og kombinere akustiske og elektroniske harmonier. Resultatet ble en rekke melodiøse og melankolske låter som spenner seg fra et minimalistisk visepreg til et mer massivt lydbilde.
https://www.facebook.com/nofriendshavei/
https://soundcloud.com/no-friends-have-i


Saturday June 1, 2019 16:20 - 16:45 CEST
Torshovparken

16:25 CEST

16:30 CEST

16:30 CEST

Centro de Flamenco
Dansere fra Centro de Flamenco opptrer med Sevillanas og Flamenco.
Vi inviterer også publikum med til å danse Sevillanas, som er Spanias mest populære pardans. På Musikkfest Oslo danser vi i par som er mest vanlig, men også i sirkel.
Se video mix fra i fjor, fra Musikkfest Oslo og Dansens Dag
https://www.youtube.com/watch?v=mCZyQzASAms
Centro de Flamenco er Norges ledende senter for Flamenco. I 25 år har vi hatt daglig kurs på alle nivå og produsert flamencoforestillinger med spanske gjesteartister. Ta gjerne kontakt om du ønsker flamenco som underholdning til ditt neste event. Eller hva med en flamencosession for utdrikningslaget? Alle er med og får låne flamencoskjørt og sko, og bruden pyntes til en ekte señorita i flamencokjole m/tilbehør. Passer også til bursdagsfest eller annen kick-off. Mer info: www.centrodeflamenco.no
http://www.centrodeflamenco.no
https://www.facebook.com/Centro-de-Flamenco-Oslo-Noruega-145829082103770/


Saturday June 1, 2019 16:30 - 16:45 CEST
Verdensmusikk - Kubaparken

16:30 CEST

16:30 CEST

TAPE TRASH
TAPE TRASH er det nye til prosjektet til Anders Magnor Killerud (Ludvig Moon, Team Me) og Kristofer Mathias Staxrud (Hilma Nikolaisen, Ludvig Moon). De siste årene har de i skjul skrevet haugevis av låter inspirert av den musikken de hørte på da de først plukket opp instrumentene sine som ivrige tenåringer. Flere år senere brenner musikkhjertene deres mer enn noen sinne og med TAPE TRASH er de endelig klare til å vise verden hva de har jobbet med. Indierock med smittsomme refrenger, catchy gitarmelodier, store trommer og drømmende vokalharmonier.
https://www.instagram.com/tapetrashmusic/
https://www.facebook.com/TAPETRASH/
https://soundcloud.com/tapetrashmusic
https://open.spotify.com/artist/0wXEiPEjc1igxmzX1kVo5q?si=EAAcj6t2SJS9akwybqNoEg

Saturday June 1, 2019 16:30 - 17:00 CEST
Blå

16:30 CEST

Kellini
Norsk DJ og producer
Disco – indie dance – House
Hot Digits Music / Midnight Riot Records / Masterworks Music / Black Riot Records / Thunder Jam Records / Walking Disco Records
Booking: kellinimusic@icloud.com
https://soundcloud.com/kellini-1


Saturday June 1, 2019 16:30 - 17:00 CEST
Dattera Til Hagen

16:30 CEST

Ehi
Saturday June 1, 2019 16:30 - 17:00 CEST
Groruddalsscenen

16:30 CEST

Monkibisniss
Vi er et ungdommsband med navn Monkibisniss fra lille-tøyen, bestående av seks medlemmer mellom 17 og 18 år. Vi har spilt sammen i to år i en kjeller i Hasle Kirke. Monkibisniss et band som spiller mye variert, men helst noe det er gøy å danse til. Vi skriver låter selv, men spiller også coverlåter. Vi blir inspirert av band som Greta Van Fleet, Billie Eilish, Coldplay og Kakkmaddafakka. Vi har ofte med spennende elemter som trompet, og ikke minst saksofon som vår vokalist spiller.
https://www.instagram.com/monkibisniss/?hl=nb
https://www.facebook.com/monkibisniss/?epa=SEARCH_BOX


Saturday June 1, 2019 16:30 - 17:00 CEST
Musikkbryggerietscenen - Olafiagangen

16:30 CEST

Charlotte Jacobsen
Charlotte Jacobsen
Charlotte Jacobsen skriver låter med både mørke og lyse tekster, og med en råskap og dynamikk som hører et rockehjerte til. Hun har ved flere anledninger og i anmeldelser blitt kalt en av Norges beste vokalister og har blitt omtalt som rockens svar på Edith Piaf, blitt sammenlignet med Nick Cave og blitt kalt en undergrunnsheltinne.
Oslo-artisten har gjort duetter med både Ebbot Lundberg (The Soundtrack Of Our Lives) og Michael Krohn (Raga Rockers).
Fra før er Charlotte Jacobsen kjent som frontfigur og låtskriver i Charlotte & The Co-Stars, som ga ut de to kritikerroste albumene Win Love Win, 2007 og No-tell Motel, 2011, pluss en del singler. Hun frontet også Oyster, som ga ut Oyster EP i 2002.
Nå trer Charlotte for første gang ut i rampelyset uten sine Co-Stars, og slipper snart singelen «Fire».
https://www.facebook.com/Charlotte-Jacobsen-305246200191039/?modal=admin_todo_tour


Saturday June 1, 2019 16:30 - 17:00 CEST
Schous kulturbryggeri

16:30 CEST

Stuck in North
Stuck in North er et ungt kreativ kollektiv fra Alta som ikke lar sjangertilhørighet sette grenser for sitt musikalske uttrykk. Med en sømløs blanding av pop, indie og elektronika skaper bandet låter som både er gjenkjennelige og nytenkende for lytteren.
Bandets kommende, selvproduserte utgivelser, “A Collection of Antique Creations”, er et utstillingsvindu av hva de er i stand til, og utgis i tre deler. De tre utgivelsene består av ferdigstilte ideer og demoer fra de siste årene som inneholder aspekter fra pop, rock, hip hop og EDM, blandet med bandets unike preg. Første del av “A Collection of Antique Creations” utgis digital 29. mai 2019.
Stuck in North består av Markus Margido Sørnes (21), Simon Heitmann Olsen (18), Niklas Figenschau Johansen (18) og Jonathan Letzing. Sammen produserer og skriver de all musikk selv.
https://www.facebook.com/stuckinnorth/
https://soundcloud.com/stuckinnorth
https://open.spotify.com/artist/2jYl0KXB168hkUFHzsEn27?si=YDz-4zfWTd6HSvro-ub-Xw


Saturday June 1, 2019 16:30 - 17:00 CEST
Storo Amfi

16:30 CEST

Espen T. Hangård
Espen T. Hangård har bakgrunn som gitarist og vokalist i bandene Noplacetohide, KILLL, Diskord og Altaar. Med disse bandene har han gjennom mer enn 25 år deltatt på en rekke plateutgivelser og vist en ustanselig vilje til sjanger-overskridelser og eksperimentering. De siste årene har Hangård arbeidet alene med elektronisk musikk. På hans to ferske album «Primær» (2018) og «Elementær» (2019) spenner musikken fra fra funky braindance til streng electro, og det analoge soundet preges av syrete basslinjer, luftige akkorder og lettbeinte beats. Dette lydbildet presenterer Hangård også live – han stiller på scenen med trommemaskiner, sequencere og synther.
Som Oslo-klubben Jaeger nylig skrev på sin blogg:
“His razor-sharp productions were an instant hit across the Electro community. An electronic music artist completely unique to what anybody else is doing at the moment.”
https://www.hangard.no/
https://open.spotify.com/artist/6oDl4ecBvfC4Ysp2ZwHm0H?si=gmxON6A4RnGyKL1As4KDlw


Saturday June 1, 2019 16:30 - 17:00 CEST
Youngs - Pløns Gate

16:30 CEST

Sorgen
Sorgen er et kollektiv med innhold av dialektforvirret kunstrock, kos, sinne og frustrasjon
Med omtalelser som:
“(…) solos and instrumentation that could make Jimmy Page blush.”
- James Davenport, Punktastic, 17.03.2016
“Det er lite annet å si enn at om du ikke kommer i godt humør av dette er du en av de døveste menneskene i verden.”
- Råkkfolk, 14.12.2017
«(…) masse liv og driv fra scenen. Det er umulig å stå stille. Når jeg sjekket bandets låter før kvelden, undret jeg over hvorfor dette aldri har nådd meg før.»
- Line Skille, Disharmoni. 04.03.2019
… har Sorgen sneket seg inn i hjertene til et eksklusivt knippe mennesker
Sorgen er i hovedsak fire mennesker. Høye trommer, tung bass, stødig gitar og onanigitar. Innimellom flere mennesker med ekstra bruk av kubjelle og rockepiano.
https://www.facebook.com/Sorgenband/
https://soundcloud.com/uskito77/sets/sorgen-villvillvest/s-t7F5V
https://open.spotify.com/artist/1rqCEZMcJo0sGd3VzkYf2t?si=JCni0yHlSyKv3wnodvVsXA


Saturday June 1, 2019 16:30 - 17:15 CEST
123lyd & DJ Booking - Schous plass

16:30 CEST

Ekkel
Saturday June 1, 2019 16:30 - 17:30 CEST
Uteklubb - Anker Park

16:30 CEST

Aion (live+dj)
Aion er en produsent og DJ fra Røros. Han fant Shpongle i år 2000, og er meget glad i EDM/House. På årets ChillOut-scene skal han framføre noe egenprodusert materiale + DJe hva han kan like av ChillOut ;) Kan droppe og si at han har bl.annet direkte varmet opp som DJ for Røyksopp. Og er skilla som innleid DJ til f.eks bryllup og fest :) Han gir snart ut en trippel EP på Kali Earth Records så følg med – og er der i KER da inhouse Masterer.
https://www.mixcloud.com/AionWinter/
https://soundcloud.com/aion-winter


Saturday June 1, 2019 16:30 - 18:00 CEST
Love&Magic ChillOut - Elgsletta

16:30 CEST

16:40 CEST

Vibey North
Vibey North er et indierockband fra Oslo som startet i 2017. Bandet består av Jesper Fosdahl på gitar og vokal, Mathilde Degland på trommer, Torkel Skaug på bass, Fride Nøstdahl Hjelle på synth og Erik Richard Skovli på gitar. Flere av medlemmene har tidligere spilt i andre prosjekter som har spilt på festivaler som Piknik I Parken og Granittrock, og også varmet opp for blant annet Kid Astray, Comet Kid, Tuba Tuba, Kvelertak og Kaja Gunnufsen. Vibey North lager og spiller musikk de engasjerer seg for og er ivrige etter å spre denne musikken med andre!
https://www.facebook.com/vibeynorth/
https://open.spotify.com/album/0TTwAdGWSlLWU39MuvSlWw


Saturday June 1, 2019 16:40 - 17:00 CEST
Stovner Rockefabrikk - Birkelunden

16:40 CEST

16:40 CEST

16:40 CEST

16:40 CEST

Grums
Vi speller blytung stoner/ doom badet i fuzz!

Saturday June 1, 2019 16:40 - 17:10 CEST
Metalscenen - Aye Aye club

16:45 CEST

16:45 CEST

Pablo Alcayaga
Selvlært gitarist som baserer sin musikk i myke melodier og ballader besitter ganske mye jazz harmonier i hans komposisjoner, sammen med kjente låter arrangert på egen måte.
https://www.facebook.com/pabloelrapido
https://soundcloud.com/pablo-andres-alcayaga


Saturday June 1, 2019 16:45 - 17:00 CEST
Verdensmusikk - Kubaparken

16:45 CEST

Jah Ark Manifest since 99
Jah Ark Manifest ble dannet i 1999 av Selecta Daniel Lion, Admiral P og Jah Tea. Siden oppstarten har de promotert soundsystem-kultur i Norge og i utlandet. Jah Ark Manifest har vunnet flere sound clash og er regjerende skandinaviske mestere.
Jah Ark Manifest er ledende innen den stadige voksende reggaescenen i Norge. De siste årene har de også jobbet jevnlig med reggae og dancehall i Zambia gjennom ZEDWAY-prosjektet.
https://www.facebook.com/pg/jaharkmanifest/about/?ref=page_internal


Saturday June 1, 2019 16:45 - 17:15 CEST
Reggae - Botsen ('fengselsparken')

16:45 CEST

Matchless 59
Matchless 59 er et band med base i Moss, og har medlemmer fra Moss, Sarpsborg og Tønsberg. Spillestilen er rockabilly/50`s rock `n roll influert av Britiske teddyboy band fra 70 og 80 tallet som Crazy Cavan, Matchbox, Whirlwind og Jets med flere. Repertoaret inneholder cover låter fra 50 tallet, nyere rock `n roll/rockabilly og et stadig økende antall egne låter. Det første albumet er ventet klart i løpet av 2019.
Bandet består av 5 medlemmer: Stein Spetaas vokal, Andreas Spetaas lead gitar, Rune Martinsen rytme gitar, Miriam Ketting bass og Sindre Lynghaug trommer. 4 av medlemmene har spilt sammen siden 2008, og etter 2 navne bytter og 2 bytter av tromme slager har bandet hatt nåværende besetning siden høsten 2016.
«Matchless» er for øvrig et gammelt Engelsk motorsykkelmerke. «59» står dels for årstallet 1959, men referer også til en berømt MC klubb i London på 50/60 tallet, «59 Club».
Booking: Stein Spetaas: Tlf: +4790199949
https://www.facebook.com/pg/matchless59rocks


Saturday June 1, 2019 16:45 - 17:15 CEST
Roots-Rock´n´Rollscenen - Roald Amundsens gate

16:45 CEST

Sticky Icky
Sticky Icky er en fersk duo som lager musikk med trekk fra punk, techno og pop. Etter oppstart Halloween 2018 med første singelslipp “Superwoman” har de sluppet to nye låter og blitt skrevet om i Natt og Dag, Subjekt.no og Red Bull Norge. Første konsert var i Tønsberg sammenheng minifestivalen Nonfigurativ Musikk. Neste gig er i Trondheim på Studentsamfunnet. Planene for tiden er musikkvideo i løpet av våren og EP-release i løpet av året.
Natt og Dag (11.januar, 2019):
“Endelig en bra sang innen favorittsjangeren vår, norsk-tysk elektropop!”
Red Bull (1.februar 2019):
“Et internettansk prosjekt hvor man ikke rendyrker en spesifikk stil, men uttrykker summen av alle livets år med all verdens innflytelser på en personlig og unik måte.”
https://www.facebook.com/sticktotheick/
https://soundcloud.com/sticktotheick
https://open.spotify.com/artist/0LCzHtbCkrN9CF0ZzEdMmp


Saturday June 1, 2019 16:45 - 17:15 CEST
Sub Scene, Rosenkrantz' gate

16:50 CEST

16:50 CEST

Amanda Tenfjord
Med sin vakre stemme og særegne låtteft har hun etablert seg som en artist det er store forventninger til i tiden som kommer. Sammen med bla. artister som Highasakite, Ine Hoem og Mikhael Paskalev kan Amanda Tenfjord kalle seg vinner av Musikkprisen. Tidligere i vår vant hun prisen med sitt nydelige bidrag, låten “Run”.

Saturday June 1, 2019 16:50 - 17:10 CEST
H&M loves Music - Vulkan

16:50 CEST

Julius Lind
Julius Lind spiller vanligvis i Action&Tension&Space, Ape club og Gin and tonic youth. Når han nå stiller alene med gitar og sang spiller han småpsykedelisk pop med et nikk til inspirasjonskilder fra mange tiår.
http://juliuslind.com
http://soundcloud.com/juliuslind


Saturday June 1, 2019 16:50 - 17:20 CEST
Revolver, Bakgården

17:00 CEST

Ida Stein
Ida Stein – “på vei mot noe stort”
Den elektroniske pop-artisten Ida Stein ble født med et stort hjerte for musikk og lyrikk. Med floral formidlingsevne og et sterkt behov for å uttrykke noe, har hun sunget siden hun begynte å gå. Farens kassett-opptaker gav henne som barn mulighet til å spille inn lyd, uttrykke, beskrive og lytte. Siden har hun fått mye oppmerksomhet for sin karakteristiske stemme og sterke tekster i et skandinavisk elektropop-landskap. Det gikk fra vokal-loops i Garage Band i 16-årsalderen til å utforske ulike produksjons- og uttryks-måter og studioer med låtskrivere, produsenter og DJer i Tyskland og Norge de seneste årene. Med flere prosjekter har hun vært spillelistet på norsk radio siden 2012 og var i NRK P3s Urørtfinale i 2016.
Hennes nyeste singel “Race For Applause” ble gitt ut i januar og NRK P13 understreker at hun er “på vei mot noe stort”. Singelen har blitt spillelistet på Ordentlig Radio, anbefalt av NRK P13, Popjustice og Amazing Radio, for å nevne noen. Den er også omtalt av blant annet Nordic Spotlight som skriver “a piece of music this powerful speaks for itself”. Låta er den mest personlige for henne så langt, da hun og samboeren har komponert og produsert i hjemmestudioet i Sandefjord. Miks og vokal ble spilt inn med Highasakite-gitarist Kristoffer Bonsaksen.
Stein har blant annet vært i NRK P3s Urørtfinale, spilt på By:Larm Sentrum Scene, Slottsfjell, Rockefeller, John Dee, på små og større steder i Berlin og Køln og varmet opp for artister som Veronica Maggio, Jonas Alaska og Seinabo Sey. På sin By:Larm-debut i 2016 ble forhåndsomtalt som By:Larms topp 10 artister. Videre beskriver NRK P3 henne som “den nye lyden av Norden”. Siden har hun fokusert på å skrive, produsere, lære nye ting og forberede reisen videre.
Stein har gitt ut to EP-er og noen singler. Hennes nyeste flerspors-utgivelse, EPen fra 2015, “Changing”, fikk stor respons hjemme. Den ble umiddelbart frontet av Apple Music (iTunes), Spotify, GAFFA, 730.no, spillelistet på P3, spilt på P1 og 1LIVE i Tyskland og diverse europeiske musikkblogger, blant annet Nordic By Nature.
Ellers er Stein å høre på flere låter på Proviant Audio-albumet “Drift Days & Disco Nights”, som var nominert til årets elektronika-album 2014. Tidlig spilte hun også i Audiovirgin, sideprosjektet til Proviant, som fikk alle låtene anbefalt av NRK P3 Urørt og spilte på blant annet hadde sin live- debut på Slottsfjellfestivalen.
Etter noen år i Tyskland jobber hun nå også med en liten scene og bar i hjembyen Sandefjord, Kurbadhagen, der hun med en lidenskap og et stort engasjement for kultur på hjemmebane, blant annet har ansvaret for booking og markedsføring av helårsdriften. I tillegg kan du se henne live i DJ- duoen SYNK (med Naomi Camilla) som også produserer egen musikk.
Det er masse i vente fra artisten! Følg med.
https://www.facebook.com/idasteinmusic/
https://www.facebook.com/idasteinmusic/
https://twitter.com/IdaSteinMusic
https://soundcloud.com/idastein
https://open.spotify.com/artist/30tccL8FYqF2JsUVf5LK5X?si=Fu8LJGvpRgqtFSK8OBWWvg
https://itunes.apple.com/no/artist/ida-stein/608195955


Saturday June 1, 2019 17:00 - Tuesday April 30, 2019 18:00 CEST
Bruket

17:00 CEST

Chim
Chim er en rapper som for tiden holder på med sitt debutalbum i samarbeid med MTG Music og skal slippe dette ila 2019.
Han har tidligere laget en del låter i sjangeren pop-rap, men går nå tilbake til røttene sine med musikken som lages der han blander rap og rock for å få ut følelser og personlige synspunkter på en helt annen måte enn han før har gjort.
Chim har en fortid som er preget av mange dårlige minner og har i lang tid slutt med å klare å lage disse låtene som han nå har valgt å gjøre til et helt album.
Han har spilt konserter rundt i hele Norge de siste 5 årene og vært med på alle opp og nedturer dette har medført seg.
Chim er en live artist som gir alt av seg selv på scenen og griper publikum med et følelsesladet og livlig show, da man kan se at han elsker det han driver med.
http://mtgmusic.no/artist/chim/
https://open.spotify.com/artist/2EbKQZugGWFrU6z2p8mDDQ?si=-YxLUgwoTd6lsIcIloGgew

Saturday June 1, 2019 17:00 - 17:20 CEST
Tøyen Torg

17:00 CEST

Kefeider
Kefeider er solorprosjektet til nesningen Vetle Løvgaard. Februar 2019 ga Kefeider ut EP-en “Since You Asked”. Låta “Raven for a dove” kapret en plass på Spotify sin “New Music Friday” spilleliste, og låta “Weightless” ble A-listet på Radio Nova, Ordentlig Radio, Radio Signal i tillegg til stadig avspillng på Nrk P3 og Nrk P13.
Musikknyheter.no ga “Since you asked” 8/10 og sier at det er “countrypop av ypperste kvalitet”.
Link til anmeldelse: http://www.musikknyheter.no/anmeldelser/19213/Kefeider-.html
Kefeider ble også anmeldt av Universitas i forbindelse med sin utsolgte konsert på SALT i Oslo. Universitas: “fortsetter de på denne måten, så vil de være på alles ører innen kort tid”.
Link til anmeldelse: https://universitas.no/anmeldelser/65461/forlater-publikum-lengtende-etter-mer/
Kefeider er straks klar for sin fullalbum-debut som i dette øyeblikk mikses av Matias Tellez. Albumet ble spilt inn i desember 2018 på en låve på Bøler med Øyvind Blomstrøm(Orions Belte, Monica Heldal) som produsent og gitarist. På den kommende plata spiller i tillegg Olaf Olsen(bigbang, Needlepoint) trommer, Chris Holm(Orions Belte, Bloody Beach) bass og David Wallumrød(Needlepoint) synth.
https://kefeider.com/
https://www.facebook.com/kefeider/
https://soundcloud.com/kefeider
https://open.spotify.com/artist/76nrgr3GsAMVFVJzNGKvFT?si=o-qJWYOERsiY_f9ES7haNw
https://itunes.apple.com/no/album/since-you-asked-ep/1447061165?l=nb


Saturday June 1, 2019 17:00 - 17:25 CEST
Torshovparken

17:00 CEST

Shikoswe
Bergens nye indie-håp heter Shikoswe. I front står Nora Shikoswe Hougsnæs fra Ås, som lager klartenkt og fengende drømmepop med særpreg. Hun ga liv til prosjektet i et øvingslokale på Amager i København, og etter tre år i låtskrivingsboblen der, flyttet hun til Bergen i 2016.
Utgivelsene hennes har blitt omfavnet av innflytelsesrike musikkblogger, og singelen «This Here» ble kalt «en av årets vakreste musikalske avleveringer». I år har Shikoswe levert to singler fra det kommende debutalbumet sitt, begge med noen perler av noen musikkvideoer. I tillegg har hun spilt på festivaler som Øya, Bergenfest og Vill Vill Vest.
https://www.facebook.com/shikoswesongs/


Saturday June 1, 2019 17:00 - 17:30 CEST
#mittgrønneoslo - Sofienberparken

17:00 CEST

17:00 CEST

Wasserfall&Waage
Wasserfall og Waage har de siste årene gitt ut flere djupe og tidvis melanskolse houselåter. Vi gleder oss til å høre de live.

Saturday June 1, 2019 17:00 - 17:30 CEST
Dattera Til Hagen

17:00 CEST

Graa Sky
Saturday June 1, 2019 17:00 - 17:30 CEST
Godthåbx, terassen

17:00 CEST

Trubadoors
Saturday June 1, 2019 17:00 - 17:30 CEST
Groruddalsscenen

17:00 CEST

Mokri
Mokri er en Oslo-basert trio som kombinerer eksperimentell, psykedelisk rock, med no wave og noise. Det siste året har bandet forkynt sin hypnotiske, plastiske støyrock på festivaler og scener som By:larm, Mil International Music Network (Lisboa, Portugal), Fjellparkfestivalen, Klubbøya, Vivid- a post rock festival + Trioen kombinerer akustisk og elektronisk lyd til et særegent uttrykk hvor melodiske, dissonerende og støyende lydlandskaper underbygges av hypnotiske rytmer. Debutskiven TOTAL LOVE ble i 2018 sluppet på det kvalitetsbevisste undergrunnslabelet Sheep Chase Records (Dark Times, FOAMMM, Outer Limit Lotus). TOTAL LOVE er innspilt i Malabar studio i Oslo, med Emil Nikolaisen bak spakene, i domkirken i Bergen og i Berlin, og er produsert i samarbeid mellom Ådne Meisfjord og bandet selv.
https://www.facebook.com/mokriband/
https://soundcloud.com/mokriband
https://open.spotify.com/artist/2LPgO8vo7UgAXuhVUeobxe?si=kf9IUvwSRTWw-U59N1trMg
https://itunes.apple.com/cy/album/total-love/1382825723


Saturday June 1, 2019 17:00 - 17:30 CEST
Ingensteds, uteserveringen

17:00 CEST

Living Alma
Living Alma serverer drømmende og skarp Indie-Folk-Pop. Bandet fra Halden inkluderer Ingvild Sivertsen, Haavelsrud-brødrene Ben og Affen, samt Jørgen Nilsen og Tor Håkon Ramdal.
Etter Månefestivalen 2018 skrev musikkmagasinet Gaffa: “Et band man bør holde et øye med – som serverer meget stemningsfull pop med karakter og særpreg.»
Planene deres fremover er å spille så mye som mulig ute. De skal blant annet spille på KlubbØya på Revolver i August.
https://www.facebook.com/livingalma/?epa=SEARCH_BOX
https://open.spotify.com/artist/12ZgDrSLhQFNtw4W226Y8f?si=DifsnG19S2WA0hUW8P3ICQ
https://itunes.apple.com/no/artist/living-alma/1457810332?l=nb


Saturday June 1, 2019 17:00 - 17:30 CEST
Kulturhuset, bakgården

17:00 CEST

NYAKI
Susanne Klerud aka NYAKI er en allsidig vokalist som har opptrådt med ulike band i Norge og internasjonalt. Bare i perioden 2017-2019 har hun gjort over 350 konserter. NYAKI er nå ferdig med sin EP produsert av Kastel Music fra Nora Collective. Musikken kan beskrives som Pop, med basstunge beats og med influences fra R&B og reggaeton. NYAKI skaper mye energi på scenen og lover at du som publikum blir revet med!
https://www.nyakimusic.com
https://www.facebook.com/nyakimusic/?modal=admin_todo_tour
https://soundcloud.com/user-515166029/sets/nyaki/s-fgy41


Saturday June 1, 2019 17:00 - 17:30 CEST
Musikkbryggerietscenen - Olafiagangen

17:00 CEST

Agnes Born
Agnes Born er 24 år gammel, og har vokst opp i Mo i Rana i Nordland.
Der gjorde hun sin første konsert som 17-åring, hvor hun tolket Melody Gardot under Smeltedigelen Jazzfestival. Nå har hun flyttet til Oslo, hvor hun satser på musikk og skuespill. På musikkens dag skal hun framføre et knippe låter fra nettopp Melody Gardot, og har fått med seg Knut Sævik på tangenter, og Sunniva Solleid Møller på vokal. Vi ser veldig fram til å spille på bylivscenen, og være med på denne herlige feiringen av musikken!


Saturday June 1, 2019 17:00 - 17:30 CEST
OsloByliv - Nedre Slottsgate

17:00 CEST

17:00 CEST

17:00 CEST

Gatas Parlament
Gatas Parlament er Norges første norskspråklige rapgruppe på plate, og dermed også forfedrene til den enorme norske musikk-sjangeren som har vokst fram i deres kjølvann.
Siden starten har dem jobba og sloss jevnt og trutt. Gitt ut masse album og mixtapes. Akkurat nå er de aktuelle med albumet EFIL4SATAG.
Gatas Parlament er et slags løfte om at rabalder er rett rundt hjørnet. Ikke undervurder Gatas P sin evne til å lage kaos. Også på dansegulvet.
https://www.gatasparlament.com
https://www.facebook.com/gatasparlament/
https://open.spotify.com/artist/4IrzLo1bn7YuhBd0gSn9Ti?si=gRLXEzAiQNep1ShULpFoZQ


Saturday June 1, 2019 17:00 - 17:30 CEST
Vesper bar, uteserveringen

17:00 CEST

Oslo Hardkor
Saturday June 1, 2019 17:00 - 17:45 CEST
Hausmania, bakgården

17:00 CEST

Khoisanboy_Man
Music that deals with the Human Condition.
A journey of Self-Discovery that will move you and take you on an Emotive,Aural journey through Time and Space.
Experiential Soundscapes.
https://www.facebook.com/KhoisanBoyMan/
https://soundcloud.com/you/tracks


Saturday June 1, 2019 17:00 - 17:45 CEST
Prindsen hage

17:00 CEST

17:00 CEST

Clairmont
Seemingly out of nowhere, Clairmont has arrived with his debut single Can’t Help Myself. With vocal duties shared by Norwegian shooting stars Mugisho and Julie Bergan, this is quite the start for the student of real estate law – who has plants, unusual sounds and gold on the list of things he loves the most.
- “My plants give me a sense of calm in exchange for water and care. And I like to collect sounds. I describe the Clairmont sound as broken retro.” And gold? “Though music and sounds are what inspires me the most, I am drawn to all that glitters and sparkles.”
But the music comes first. Always.
- “I think about music, art and creation all the time. I love creating music. It’s a driving force. To go to bed at night knowing that what I created that day didn’t exist when I woke that morning is an exceptional feeling.” Can’t Help Myself is also exceptional. Explosive. Fresh. Vibrant.
Clairmont had the track ready for a while, but it wasn’t until Mugisho and Julie laid down their vocals that everything gelled. “I’m absolutely thrilled to have two such talented artists featuring on my debut single”. Can’t Help Myself is out Friday 10th March. We think it’ll thrill you too.
https://www.facebook.com/CLRMNT/
https://soundcloud.com/clairmontmusic?fbclid=IwAR3EwUxczokBD2d07wPCHNwMmeSQDGZuGDkyCMSUMPPwfEk1XZD3RY5VcqE
https://open.spotify.com/artist/652eUkxKIP934rtatRgJWq?si=rPK89itVQKqUF6PzFfdiCA


Saturday June 1, 2019 17:00 - 18:00 CEST
Justisen, bakgården

17:00 CEST

Purple Legacy
Purple Legacy:
Dette 7-manns bandet ble først dannet tilbake i 2011 på Nedre Romerike under navnet Bandhits som et tøft partyband og ble senere oppløst for i 2019 komme sammen igjen som Purple Legacy. Purple Legacy er et coverband som fremfører låter av Deep Purple og band hvor medlemmer fra Deep Purple har vært med i slik som Whitesnake, Rainbow, Black Sabbath mm. Bandet leverer på scenen med skikkelig trøkk og frontfigurene Lone Grefsrud og Dag Brekke skaper liv blant publikum med sine mektige vokal prestasjoner. Gå ikke glipp av dette!!
https://www.facebook.com/thepurplelegacy/


Saturday June 1, 2019 17:00 - 18:00 CEST
Lindeberg kulturfestival

17:00 CEST

17:00 CEST

MUD Session
MUD Session er et åpent dansejam hvor housemusikk, – dans og -kultur står i fokus. Housedanskulturen har eksistert i New York City siden slutten av 70-tallet og vi ønsker å dele og videreføre denne kulturen. Du er hjertelig velkommen uansett om du bare vil lytte til musikken og føle på stemningen, eller danse fra start til slutt. Gulvet er åpent for alle som liker musikk og dans, uavhengig av erfaring og bakgrunn!
MUD Session ble startet av det New York-baserte crewet MAWU i 2009, og videreført i Oslo i 2015. MUD står for Movement Un-Defined, og er en åpen plattform for alle som er interessert i housemusikk- og dans. På hver MUD Session har vi DJ’s; enten våre egne DJ’s Niwin og DJ Gahr, eller gjeste-DJ’s.


Saturday June 1, 2019 17:00 - 18:00 CEST
SALT

17:00 CEST

Daniel Gude
Slik starter gjerne en presentasjon av Daniel Gude, også kjent som DJ Nuhhh, enten det skrives av Gullpennen-prisede musikkjournalister som Audun Vinger, eller av oss selv. Men så feil kan man ta, om en av Oslo-utelivets aller viktigste skikkelser. Gude er nemlig full av overraskelser, akkurat som hans eklektiske spillestil og komplekse musikkinteresse.

Saturday June 1, 2019 17:00 - 18:00 CEST
Techno ambient - Vaterlandsparken

17:00 CEST

Auden Prey
Auden Prey har spilt flere ganger på Café Monos lørdagsgodt-konsept, på Revolver på Klubbdagen under Øya 2017, på Parkteatrets Sunday Digestive-program i januar 2018, samt varmet opp for Jan Eggum, Low Roar og Joshua Hyslop. Den første singelen ‘You Can’t Be Serious’ fra 2016 fikk skryt i Deichmanske musikkblogg som sammenlignet Auden Prey med Sam Prekop og Sufjan Stevens. Sammen med produsent og medkomponist Sigurd Thomassen (Pow Pow) fikk Auden Prey med seg Hans Magnus Ryan (Motorpsycho) til å spille gitar på den neste singelen ‘Process and Reality’ fra 2018. Disse låtene samt en duett med Linnea Dale som slippes våren 2019 er blant det vi får høre på det kommende debutalbummet ‘The Game’, som slippes på Aftertouch Records høsten 2019. Av musikere som deltar på plata, i tillegg til de som er nevnt ovenfor, er blant andre Even Ormestad (Jaga Jazzist, Aha) Lars Horntveth (Jaga Jazzist, Amgala Temple), Arne Kjelsrud Mathisen (Heroes & Zeros), og Thomas Aslaksen (Pow Pow).
https://www.facebook.com/audenprey/
https://soundcloud.com/audenprey
https://open.spotify.com/artist/4HEDMQQIhC5jn389I4B93G
https://itunes.apple.com/us/artist/auden-prey/1113011078


Saturday June 1, 2019 17:00 - 18:00 CEST
Tøyen Torg

17:00 CEST

Tony D
Saturday June 1, 2019 17:00 - 18:30 CEST
Storgata 26

17:05 CEST

17:05 CEST

Sveinmann
Sveinman er klar med sitt debutalbum: Gangster Poesi! og skal for første gang vise verden albumet fra scenen. Glem fargerike skinny jeans og russelåter. Dette er en hyllest til rappen vi ble forelsket i på 90 tallet. Sveinman gir gangster rap en etterlengtet troverdighet. Og bekrefter Oslo som Norges hip hop hovedstad


Saturday June 1, 2019 17:05 - 17:25 CEST
Morradi - Kongens gate

17:15 CEST

Trinity Sound System
Trinity Sound System/Fabulous G is jugglin every month at Ti Punch (Rosenhoff caribbean restaurant). Fabulous G is giving the Rosenhoff massive a night they never forget with nice reggae vibes, wining dancehall and a catalog with rub a dub tunes mixed with some soca tunes. Fabulous is a flavour to any scene that he enter and is the real caribbean entertainer. He spice up Musikkfest Oslo more then once. He is the MAN who makes the public dance and lively up old as well as young crowd. For history, check out www.trinity-sound.com
http://www.trinity-sound.com
https://www.facebook.com/FabulousGouyava
https://open.spotify.com/user/1141285314?si=2ed3JVveRsGujTiLpX25mg


Saturday June 1, 2019 17:15 - 17:45 CEST
Reggae - Botsen ('fengselsparken')

17:15 CEST

Paria
Paria er en iransk-norsk artist, låtskriver og produsent, som tross sin korte karriere allerede har fått til mye. Musikken hennes har fått oppmerksomhet internasjonalt, semifinaleplass under Årets Urørt og debutsingelen ble kåret til ukas låt på BBC Radio. Paria skriver, produserer og mikser sine egne låter fra soverommet. De bærer preg av både RnB og hiphop, men med hennes eget særpreg, som gjør musikken til det hun selv kaller «genre blind». Nå er hun ute med debut-EPen Popsicle
https://www.facebook.com/pariamusicofficial
https://soundcloud.com/paariia
https://open.spotify.com/artist/7tBuWTC4AL48W3dWjdNnFQ?si=QKpDCQ1QTdaKPUw47-wlVA


Saturday June 1, 2019 17:15 - 17:45 CEST
Storo Amfi

17:20 CEST

17:20 CEST

Råte
Råte er et groove/progressivt metall-band dyrket frem i mørke kjellere på Universitetet i Ås. Lydbildet er preget av tunge gitarer utfordret av intense trommer og melodiske bass progresjoner. Den instrumentale omfavnelsen komplimenteres med hardtslående, nådeløs vokal, frem til det hele vaskes ut i atmosfæriske, følelsesladde sekvenser. I live-opptredener oppskaleres sekvensene til svevende mellompartier, før de så drar publikum inn i en rytmisk dommedagsfest. Bandet henter inspirasjon fra blant annet Lamb of God, Opeth, Metallica og Behemoth.
Ideen tok form i 2016 av gitaristene Lars Christian Angell og Stian Rostad. Bandet ble en realitet ikke lenge etter da Ole Jørgen Halle ble med som trommis, og Eivind Handegard som vokalist. I 2017 tredde Clayton Gouin inn som bassist. Den 22. juni 2018 slapp Råte sin første singel «Slaves to the Ecosphere», 31. Oktober samme år blir også «Docta Ignorantia» gitt ut etterfulgt av "Glacier Castle, 19. Desember. Etter gode tilbakemeldinger tok det ikke lange tiden før første EP kom på plass, 17. Januar, “Oblivion’s Grasp”.
Råte ble den 24. oktober 2018 intervjuet av Radio Nord Norge, i programmet «Hardråkk & Kaffe» hvor de omtales som sint musikk med røff vokal og feite bass og gitar riff.
Råte har spilt en rekke konserter i Ås og har hatt en travel vinter med flere konserter i Oslo, blant annet på Krøsset, John Dee og Rock in. Mot sommeren kommer det en ny EP.
https://www.facebook.com/Raateband/
https://soundcloud.com/rate-band
https://open.spotify.com/artist/1XUlMSYq1SBEUJo4Lw9REh?si=QKJhZLOmS1OTpH63fx0Gkg
https://itunes.apple.com/no/artist/r%C3%A5te/544494330?l=nb


Saturday June 1, 2019 17:20 - 17:50 CEST
Metalscenen - Aye Aye club

17:20 CEST

Saturday City
Saturday City ble formet i 2012. opprinnelig som en duo bestående av Magnus og Stian Gulbrandsen. Sammen ga de ut en selvtitulert EP med singelen «Catch a Flame». I 2017 hadde de utvidet til full bandbesetning og slapp debutalbumet deres «Through This Reality» til strålende mottakelse fra publikum og anmeldere. Halvannet år etter “Through This Reality” er bandet tilbake med ny singel. “Safer In My Mind” slippes på plateselskapet Jelöy Sound 24 mai.
https://www.facebook.com/saturdaycity/
https://soundcloud.com/saturdaycity/saturday-city-safer-in-my-mind/s-3gO7n
https://open.spotify.com/artist/792rHa4fZodwprcK2BRCxr?si=NPcVb-U-T7qBecJW_neotg


Saturday June 1, 2019 17:20 - 17:50 CEST
Schous kulturbryggeri

17:25 CEST

Vêrfast
Tre vestlendingar på leiting etter lukka i hovudstaden med ein felles fascinasjon for skranglete gitarar, medrivande melodiar og forblåst fortauslyrikk, dannar trioen Vêrfast. Lydbildet inneheld ei dose americana, ei teskjei powerpop og eit ikkje så reint lite ekko av söta brors 90-tals heltar. Dei to vokalistane Hallvard Mostrøm og Lene S. Neverdal er som ein rural versjon av duett-partnarane Bryan Adams og Mel C. Bandet har lete seg inspirere av band som The Cardigans, Broder Daniel, Fleetwood Mac og R.E.M. Vêrfast er i vår klare med si fyrste utgjeving i form av ein EP som kjem 24. mai.
https://www.facebook.com/verfastband/


Saturday June 1, 2019 17:25 - 17:45 CEST
AKKS og Radiorakel m/venner - Arbeidersamfunnets plass

17:30 CEST

Ewezy (EYEZ LOW RECORDS)
Michael ”Ewezy” Ehigie er en 25 år gammel artist fra Oslo. Han har holdt på med musikk siden 14 års alderen men sier at han ikke satset ordentlig før han signert til Eyez Low Records i 2013. Siden den tiden har Ewezy gitt ut en mixtape et par singler og remixer.
Ewezy kan også høres på samle albumet ”Bread & Circus” og EP’en “Fremgang”. Hans plan er rett og slett å kjøre på med plan A uansett hva folk sier. 

- ”Målet er vel å bidra med noe så revolusjonerende at det ikke bare åpner dører for meg selv og de rundt meg, men også andre som trenger det”.
-utforsk Ewezy
www.instagram.com/ewezy_elr
http://www.eyezlowrecords.com
https://www.facebook.com/ewezy
https://soundcloud.com/eyezlowrecords
https://open.spotify.com/artist/4u4dVIHeKoBv2B6VJQaOUK?si=lOUECHurRCe2iP5YGCtPJw
https://itunes.apple.com/no/artist/ewezy/1070975681


Saturday June 1, 2019 17:30 - 17:45 CEST
Morradi - Kongens gate

17:30 CEST

Oskar Nordbø
I et terreng som sjeldent utfordres av nytenkende, unge talenter finner vi Oskar Nordbø. Med en enorm meloditeft, ærlig sjarm og upolert atmosfære kombinerer Oskar elementer fra folk, indie pop og country på en helt særegen måte. Inspirert av helter som Bon Iver, Tallest Man on Earth og Phoebe Bridgers setter Oskar sammen avslappende, gitarfokuserte arrangementer med sin drømmende stemme, fylt med fengende, men ærlige, melankolske tekster og melodier.
Oskar åpnet sitt ferske samarbeid med Toothfairy med singelen “Tired of Sleeping”. Med akustisk gitar, retroprosesserte perkusjoner, atmosfæriske synther og drømmende vokaler leverer Oskar en myk og ærlig låt om å dele følelser.
Oskar Nordbø slipper ny musikk sommeren 2019.
https://www.facebook.com/oskarnordbo/
https://soundcloud.com/osnordbo
https://open.spotify.com/artist/1V54IyxH5kk89IcJXf74Br?si=erbad-39Tb2e4LhdqKQ-nA


Saturday June 1, 2019 17:30 - 17:50 CEST
Tøyen Torg

17:30 CEST

Virkelig
For noen kan det kanskje virke som bandet fra Bodø kom ut fra intet, men sannheten er at de allerede har holdt på noen år. Virkelig ga ut singelen «Cecilie» i 2015, og etter å ha kranglet den inn i diverse strømmetjenester, hadde de plutselig gitt ut sin alle første låt. To uker etter slippet var låta kåret til «Ukas Urørt» og listet på NRK P3. Der ble den liggende i hele 38 uker, og den påfølgende sommeren spilte Virkelig på festivaler som Trondheim Calling, Pstereo, Parkenfestivalen, Trænafestivalen og Slottsfjell.

Saturday June 1, 2019 17:30 - 17:55 CEST
H&M loves Music - Vulkan

17:30 CEST

Trigal
Trigal is a DIY solo artist based in Oslo.
After playing for the 2 last decade in hardcore punk bands, both in Spain and in Argentina, he has decided to now focus his energy on pshychedelic music.
Signs of both his South American roots and more recent, experimental German and Japanese influences can be heard throughout the soundscapes invoking images of madness

Saturday June 1, 2019 17:30 - 18:00 CEST
Art of noise - Humla på Hausmania

17:30 CEST

17:30 CEST

Frantzvaag
Frantzvaag slipper album til høsten. En av Oslos nye og mest interessante house-produsenter. Snart også ny single ute på norske Full Pupp. DJer fin house.

Saturday June 1, 2019 17:30 - 18:00 CEST
Dattera Til Hagen

17:30 CEST

Take V
Take V
Vi er en liten gjeng fra musikklinja på Jessheim. Take V består av 6 musikanter som covrer kjente låter(mye gammelt), men også forsøker å lage noe eget materiale!


Saturday June 1, 2019 17:30 - 18:00 CEST
Groruddalsscenen

17:30 CEST

Marta Hagen
Marta Hagen er en 21 år gammel fløytist, sanger og produsent fra Oslo. Hun lager musikk der fløytefills og myk vokal slippes ut i et groovy landskap inspirert av jazz, hiphop og r’n’b.
Høsten 2017 kom hun med låten «Loungin», som ble starten på debutalbumet, «Awoken», som hun slapp rett før jul. Tre av låtene fra albumet er allerede rukket å blitt anbefalt av P3 Urørt og hun er også deltager i The Voice 2019.
https://www.facebook.com/MartaHagenOfficial
https://twitter.com/martahagenmusic
https://soundcloud.com/martahagen
https://open.spotify.com/artist/3anMOFYuM0SpPCCei96V9o?si=qz8R7J9hQ7-aDKnkQ889NQ
https://itunes.apple.com/no/artist/marta-hagen/1446427000?l=nb


Saturday June 1, 2019 17:30 - 18:00 CEST
Musikkbryggerietscenen - Olafiagangen

17:30 CEST

Silje Huleboer
Selve soloprosjektet er jo ikke så veldig nytt. Har holdt på så smått siden 2013. Men jeg kan jo trekke frem de mest åpenbare musikalske infuenserene og referansene i forhold til prosjektet. Den artisten som fikk meg til å begynne med looping og disse vokale lydlandskapene, eller hva enn man skal kalle det, var Noveller. Hun er en amerikansk støy/alternativ musiker med gitar som instrument. Hun gjør mye av det samme som meg, bare med gitar. Eller riktigere sagt, jeg gjør mye av det samme som henne, bare med vokal. William Basinski er nærliggende å trekke frem, Oneothrix Point Never sitt prosjekt Memory Vague og vokalt kan jeg trekke frem Elisabeth Fraser, Trish….. og Whitney, Brandy og MIMI da :)
https://www.facebook.com/Silje-Huleboer-148522242420889/
https://soundcloud.com/siljehogevold


Saturday June 1, 2019 17:30 - 18:00 CEST
Revolver, Bakgården

17:30 CEST

Robert Moses & the Harmony Crusaders
I september 2013 Robert Moses and the Harmony Crusaders ga ut albumet Self-Developing Country på Voices of Wonder Records. Albumet fikk veldig gode anmeldelser, deriblant 5 i Dagbladet og terningkast 6 i Firdaposten. Det endte også opp i flere Top Ten lister for 2013, som inkluderte Dagbladets liste, i tillegg til at albumet vant prisen for Best Alternativ Country Album of the Year fra Independent Music Awards i USA.
Robert Moses and the Harmony Crusaders turnerte i Norge og var på spillelisten til NRK Østfold med singelen ‘Take a Look at My Heart, Today’, i tillegg til at bandet fikk airplay gjennom en rekke andre kanaler i Norge. I februar 2016 varmet opp Robert for Mark Olson av the Jayhawks på en turne av norge.
Robert Moses and the Harmony Crusaders laget deres neste skiva hos Subsonic Society Studios med Anders Møller, kjent fra Kåre and the Cavemen and Euroboys, og Spellemannspris nominerte Torgeir Waldemar som co-produsenter. Albumet ble gitt ut 9. februar 2018 og et par singler ble sluppet i høsten 2017 som har fått utmerkede anmeldelser og airplay og har vært inkluderte i en rekke av Spotify playlister.
Medlemmer av bandet har spilt med blant annet Lucky Lips, Midnight Choir, Tommy Tokyo, Sivert Høyem, the Secret Sound of Dreamwalkers, Signe Marie Rustad og Unnveig Aas. amongst others. Musikalske referanser inkluderer Hank Williams, Love, John Lennon, Gram Parsons og sen 60-talls rock psychedelia.
Band Medlemmer
Robert Moses: Vokal, akustisk gitar, cigar box gitar
Malin Pettersen: Vokal
Anders Hofstad Sørås: Akustiske og elekriske gitarer, pedal steel gitar, dobro, banjo
Ketil Kiellan Lund: Keyboards, accordion, flugel horn
Terje Støldal: Bass
Alexander Lindbäck: Trommer
Glenn-Vidar Solheim: Trommer
Anmeldelser og uttalelser til ‘Plutonic Friends’
Dagbladet/ Dagbladet Kultur – Anbefalt
The Wilhelmsens – 6
Erik Valebrokk/ Mitt liv som Erik – 5
Firdaposten – 5
Dust Of Daylight – Essential listening
«Moses har en stemme som borer seg inn.»
Øyvind Rønning, Dagbladet
«Roberts lyriske univers…er noe ganske annet enn det vi er vant til her hjemme…Dette er musikk som gjør inntrykk, men som på ingen måte gir ved dørene…»
Erik Valebrokk
«Låtane er framleis flotte, med ein god spennvidde i uttrykket, frå det lågmælte varsame til det meir utagerande og høglytte…det er framleis lett å la seg forføre.»
Firdaposten
«For med ‘Plutonic Friends’ har Robert Moses begått kunststykket å overgå seg selv, utvikle sin egen musikkstil, lage noe som utfordrer lytteren og samtidig beholde essensen i det som gjør ham unik. Dette er en plate med utrolig mange lag, og som tilbyr deg så mye som lytter, at den er en ubetinget fryd å lytte til….Robert Moses tør virkelig utfordre med denne platen. Både seg selv og sjangeren han har blitt plassert i…Dette er kort sagt poesi. Både musikalsk og tekstmessig.»
Dust of Daylight
https://www.facebook.com/robert.moses.and.the.harmony.crusaders/
https://soundcloud.com/robert-moses-harm-crusade
https://open.spotify.com/artist/4NcMLi8XkUyKhoHSWSXCUS?si=FjkPk6KQQdG7-x-PH6eENQ
https://itunes.apple.com/no/artist/robert-moses-the-harmony-crusaders/720126763


Saturday June 1, 2019 17:30 - 18:00 CEST
Roots-Rock´n´Rollscenen - Roald Amundsens gate

17:30 CEST

Postpone Reality
Postpone Reality er et Oslo-basert Punke band, som tar inspirasjon fra gammelpunk og old school hardcore punk. Bandet ble startet i 2016 som et metal / punkband og har i løpet av årene gått mer over til god gammeldags punk av det rølpete slaget hvor god stemning og det å ha det gøy sammen er det viktigste.
Sammen har de spilt på litt forskjellige scener som for eksempel Sub scene, Last Train, og Popsenteret.
https://www.facebook.com/postponerealityband/
https://soundcloud.com/user-644944050


Saturday June 1, 2019 17:30 - 18:00 CEST
Sub Scene, Rosenkrantz' gate

17:30 CEST

Duo Martin & David
Martin y David es un dúo de música andina con propuestas de sonidos modernos y actuales sin perder la herencia andina milenaria. cada uno tiene una larga carrera musical a través de múltiples festivales alrededor del mundo.
David Salas músico y productor musical a trabajado en disney tokio el año 2002 y en disney eeuu 2008, estuvo en el festival de viña del mar el 2006 asi mismo participo en en el festival yomawari en mexico el año 2010, el año 2006 y 2016 estuvo en tahiti en el festival de música y comida peruana. el año 2018 toco en la casa de las américas en cuba y tambien el 2018 participo en el festival américa do sul pantanal en brasil. entre otros.
Martin del rio. Músico y luthier a trabajo con el grupo INCASON en EEUU el año 2004*-2007 haciendo diferentes jiras por EEUU y Europa. asi mismo a participo en deferentes festivales en Uruguay, paraguay, Argentina y brasil. entre los años 1994 y 2003
Actualmente el dúo tiene preparado un show mágico, espiritual y milenario incluyendo sonidos modernos de musca acústico electrónico donde cada uno aporta sus años de experiencia a través de la música
https://www.facebook.com/davidsalasmusico/?modal=admin_todo_tour
https://soundcloud.com/malamboestudio/the-conmune
https://open.spotify.com/album/6wPDClZG67eizcAErhQSlw

Saturday June 1, 2019 17:30 - 18:00 CEST
Verdensmusikk - Kubaparken

17:30 CEST

17:30 CEST

Quarter Wolf
Quarter Wolf er en norskaustralsk punkblues- og garagerockduo.I disse dager er de to aktuelle med sin 4. utgivelse på vinyl, “DIY”, som navnet antyder, spilt inn, mixa, mastra, designa og gitt ut av gutta på egenhånd.
De er først og reist kjent som et av Norges mest voldsomt energiske liveband!
“This is music for the groin more than the mind, and it’s fun, raucous and a bit sexy.”
Erik Valebrokk
“Gjør deg sjøl en tjeneste: sjekk ut Quarter Wolf. Terningkast seks!”
TheWilhelmsens.com
https://quarterwolf.com
https://www.facebook.com/QuarterWolf/
https://soundcloud.com/maxtruck
https://open.spotify.com/album/2MPbDLZni3i0RSmAYy8vLW
https://itunes.apple.com/us/album/back-to-sykkylven-ep/1233117554


Saturday June 1, 2019 17:30 - 18:00 CEST
Youngs - Pløns Gate

17:30 CEST

DNA? AND?
DNA? AND? is a collective where special kids play improvised music with professional musicians. In this way the kids can create and explore their own music, based on their own parametres and specialities. This exploration is often not based on rationality, technique or notation. Instead we genuine musical qualities as prescence, timing and energy are often to be recognized.
DNA? AND? is Oslo-based, and has existed since 2013, with annual workshops and more frequent gigging. They have been closing act at the All Ears festival and have played at Blow Out in Oslo and Sonic Protest in Paris, and have collaborated with legendary musicians like Hans Magnus Ryan and Hamid Drake.
DNA? AND? aims at giving people a chance to meet through music across borders of normality, contribute to tear down the walls between those who have- and those who lack disabilities, and make everyone understand that not only can the kids learn something from us. We can also learn from them.
DNA? AND? Is run by Bjarne Larsen, Stina Moltu, Harald Fetveit and some times Anla Courtis.
http://dansforvoksne.no/dna_and/DNA_AND.html
https://soundcloud.com/dna-and


Saturday June 1, 2019 17:30 - 18:10 CEST
Oslo Jazzfestival - Sentralen

17:30 CEST

17:30 CEST

Acceletaionism
Saturday June 1, 2019 17:30 - 18:30 CEST
Uteklubb - Anker Park

17:40 CEST

Angelo Reira
En av byens heiteste unge gateflammer slapp endelig debuten God Mornings Norge i fjor. 730.no kalte Reira for «Bergens råeste rapper akkurat nå», mens Bergens Tidende mente at «Angelo Reira gjør det meste bedre enn de fleste». Reira er kjent for å rappe åpenhjertig om rus og psykisk helse, og i et intervju med Dagens Næringsliv i 2017 åpner han opp om hvordan det å skrive tekster fungerer som en form for terapi. P3 mener at musikken Angelo er «tung fløyel som puser med øregangene dine i sin flyt og fylde, men samtidig er beinhard i språk og driv”»

Saturday June 1, 2019 17:40 - 18:00 CEST
Tee Prod X Lokk Shop - Torggata 23

17:40 CEST

Ane.Fin
25. januar slapp jeg min debutsingel. Låten ble A-listet på Ordentlig Radio, og listet på NRK Vestfold i tillegg til at den ble listet i “Tidal Rising Norge” og “Ukas Brygg” hos Tidal. Låten ble sluppet under eget label “Kjærlig”, og har nå nærmere tjuetusen streams på Spotify.
«Fast i deg» er en R&B/pop-låt som garantert gir deg flashbacks til din egen kjipe eks. Samt en påminnelse om hvor befriende og lurt det kan være å kaste en tannbørste.
Ane.Fin (27) er en sanger og låtskriver fra Horten, som lager fengede låter om hjertesmerte på norsk. Hun har holdt på med musikk siden sin første opptreden i tantes bryllup som 4 åring– men det er ikke før nå at hun endelig slipper noe.
I september ble hun booket til å varme opp for Farida på Parkteatret, og det uten å ha sluppet en eneste låt. I tillegg har hun allerede spilt flere egne konserter, med overveldende respons fra publikum.
Horten-jenta er nå klar med debutsingelen «Fast i deg», som er skrevet sammen med Halvor Folstad (Skinny Days). Den handler, sjokkerende nok, om å sitte fast i en relasjon.
– «Fast i deg» er nok ikke en typisk kjærlighetslåt. Den handler om noe som er feil, men som man allikevel ikke klarer å gi slipp på. En kveld ringte jeg for eksempel eksen min 112 ganger – det er helt sykt, jeg klarte ikke stoppe og ble mer frustrert for hver gang det brøt. Selv om de fleste ikke ville gått så langt som å ringe eksen 112 ganger, tror jeg mange kan kjenne seg igjen i det å sitte fast, sier Ane.Fin.
https://www.facebook.com/AneFin-709639429368635/
https://open.spotify.com/artist/4Jlq2xH8qZVpuCL4SQmFkm?si=XnCjSSeKSkS3BwhCHGZE0Q


Saturday June 1, 2019 17:40 - 18:05 CEST
Torshovparken

17:45 CEST

Reit Riddim
Reit Riddim har stått for utallige svette klubbkvelder fra Oslo til New York, og spiller vanligvis en god blanding av house, rap, afrobeats og dansbar musikk i alle slags rytmer og melodier. Under Musikkfest spiller hun reggae, dub og dancehall i Botsparken!
https://www.facebook.com/DjReitRiddim/
https://soundcloud.com/djreitriddim

Saturday June 1, 2019 17:45 - 18:15 CEST
Reggae - Botsen ('fengselsparken')

17:50 CEST

Fiix & Big G (EYEZ LOW RECORDS)
Filip “Fiix” Bjerkem er en 24 år gammel Fransk/Norsk artist som startet plateselskapet Eyez Low Records I 2012. Siden den tid har han vært involvert i flere musikalske prosjekter som har blant annet blitt brukt i tv-serien (Frikjent). Selv er han også artist under Eyez Low Records og var en del av samle albumet ”Bread & Circus” som ble gitt ut 1. Januar 2016. Han er nå aktuell med albumet “88 (Until Chingu Arrives) som ble sluppet 8. august 2018.
-utforsk Fiix og Eyez Low Records:
www.eyezlowrecords.com
www.instagram.com/fiix_88
www.facebook.com/eyezlowrecords
Gaetan ”Big G” Nkee er en 24 år gammel rapper som har holdt på siden 2012. 
I 2013 slapp Big G ut sitt første prosjekt gjennom Eyez Low Records: ”S.R.P” (Soul, Rhytme & Poetry). 
Big G er også en av artistene i samle albumet ”Bread & Circus” som ble gitt ut 1. Januar 2016. Ved siden av alt dette lager han beats og er en entreprenør med store visjoner. Han er nå aktuell med albumet “88 (Until Chingu Arrives) som ble sluppet 8. august 2018.
-utforsk Big G:
www.facebook.com/biggofficialpage
www.instagram.com/coolmvc88
http://www.eyezlowrecords.com
https://www.facebook.com/eyezlowrecords
https://soundcloud.com/eyezlowrecords
https://open.spotify.com/album/0doXbhly3sK35Z9KztlUh4?si=BTJKLQCMTrahL_cULVYgCw
https://itunes.apple.com/no/album/88-until-chingu-arrives/1422841349


Saturday June 1, 2019 17:50 - 18:10 CEST
Morradi - Kongens gate

18:00 CEST

JANOS
Vackra popmelodier, soulhjärta med punkens energi och RnB rytmer.
En svensk artist bosatt i Oslo via Londons gator och pubar, för fans av the 1975, Bruno Mars, Oasis og Tallest man on earth.
Janos med sitt band: Kristoffer Sakseide på bass, Håvard Haugland på lead, och Sindre Bakkåker på trommer skapar euforiska explosioner på scen!!
Finstämnda ballader med stora vokalharmonier varvas med upbeat groovy bangers, alltid med en berättelse i grunden, utifrån en kringflackande millenials highs and lows.
Efter flera singlar med fin respons och spelningar på både BBC unsigned, P3 och Amazing radio
är ny musik på väg i 2019 inspelat med bland annat Jonas Kroon ( Cezinando, Anna of the North, Billie van mfl ) og Soulbase ( Admiral P, Fela ) i Oslo och store planer ligger för konsertåret. ZERO ute den 20/3!
Catch the upcoming vibe från en röst att räkna med!
http://www.janosmusic.com
https://www.facebook.com/JanosMusicofficial/
https://soundcloud.com/janosmusic
https://open.spotify.com/artist/4MkAdE0XKMEwSrAnmge5Dm


Saturday June 1, 2019 18:00 - 18:00 CEST
Uhørt, Strøget

18:00 CEST

18:00 CEST

Nye Tider
Budskap bak artistnavnet «Nye Tider» er ny type musikk, ny type vibe og ny type stil. Sommeren 2018 slapp de debutsingelen “Hun vil ha en N****” som de fikk med seg Shafqat til introen kjent fra youtube og dplay. Senere samme år kom “Favela”. Nå i vinter slippes “Mer” som det i disse dager spilles inn musikkvideo til. Gutta fra Gulset i Skien har flere sanger på trappene. (Fun fact: NRK-serien “Kongen av Gulset”, som kommer i slutten av februar, handler om livet i drabantbyen like utenfor Skien. Hovedrolleinnehaveren er lillebroren til en av gutta i “Nye Tider”
https://open.spotify.com/artist/2gdUNY8yGvkKx3MNcz0E3G


Saturday June 1, 2019 18:00 - 18:20 CEST
Tøyen Torg

18:00 CEST

18:00 CEST

K.Y. D
K.Y.D slapp 50 låter/skits på plateselskapet Eget Selskap i vinter. Samplebasert house med klare referanser til garagemusikken.

Saturday June 1, 2019 18:00 - 18:30 CEST
Dattera Til Hagen

18:00 CEST

Mayflower Madame
Mayflower Madame er et psykedelisk post-punk band fra Oslo. Deres debutalbum Observed in a Dream (2016) fanget oppmersomheten til betydelige internasjonale musikkpublikasjoner som Q Magazine, Drowned in Sound, CLASH og Classic Rock Magazine, og mottok svært gode kritikker i både inn- og utland. Siden den gang har bandet turnert både i Nord-Amerika og Europa (inkludert Storbritannia, Tyskland og Frankrike). De har delt scene med band som Killing Joke, Crystal Stilts, Night Beats, Cosmonauts, Psychic Ills, La Femme og Moon Duo. I mai 2018 ble EP’en “Premonition” sluppet i forbindelse med en 10-dagers promo-turné i USA. Mayflower Madame har hatt spilletid på både P1, P3 og P13 samt vært listet på en mengde amerikanske collegeradio-stasjoner.
Noen sitater:
“Musikken er ankret opp i de dystrere, men deilig fengende delene av 80-tallsscenen. Lydbildet er skarpt og huggende, fullt av fresende uro og energi.” (5/6) – Klassekampen
“Dvelende og surklende dronerock invaderer lytterens narkoleptiske dagdrømmer på liflig vis, så det siver e-sigarettrøyk ut av høyttalerne.” – Dagens Næringsliv
”Das Liebeskind von Post-Punk und Neo-Psychedelia.“ (8/10) – Classic Rock Magazine Germany
“If ‘Premonition‘ is the sound of Judgement Day then I’ll welcome the world’s end with open ears and a big grin on my face.” – Turn Up The Volume
“A magnificent debut that offers an irresistible musical essence of Nordic Noir.” – Louder Than War
“Their sneering vocals and wickedly distorted guitar riffs are pure Jesus & Mary Chain, the ominous, echo-drenched atmospherics recall Sisters of Mercy, and the overall and very palpable sense of fear and dread harken back to Faith-era Robert Smith.” – BlackBook
“Deeply atmospheric psychedelia.” – CLASH
“‘Lovesick’ is a feverish nod to Black Rebel Motorcycle Club, while the needling guitars and motorik rhythm of ‘Upside Down (the death loop)’ possess the spacey menace of early Verve.” – Q Magazine
“Coming on like a wicked mix of Echo & The Bunnymen and the Gun Club, feeding their paranoid dreams with an unrepentant dose of edgy psychedelia, this Oslo-based band rather surprised everyone by presenting an album full of rich, sinuous texture like not too many manage or even dare to consider in this realm.” – Stereo Embers Magazine
https://mayflowermadame.bandcamp.com/music
https://www.facebook.com/mayflowermadame/
https://soundcloud.com/mayflower-madame
https://open.spotify.com/artist/0EXw0LEAWalPfTh3BR4HOY?si=gROy1HftTHavJF5pOMFBPA
https://itunes.apple.com/us/artist/mayflower-madame/690006693


Saturday June 1, 2019 18:00 - 18:30 CEST
Ingensteds, uteserveringen

18:00 CEST

Myyst
Myyst er en Jazz/Rock gruppe som ble dannet i 2014. De startet med ganske straight rock, men bevegde seg fort i en mye mer progressiv retning. I dag så spiller de en til tider hardtslående blanding av jazz, prog og rock, og lar seg alltid utfordre musikalsk.
De tar inspirasjon av band som Jaga Jazzist, King Gizzard and the Lizard Wizzard, og andre banebrytende band i Jazz og Prog miljøet.
I det siste har gutta holdt på med å skrive og spille inn masse ny musikk, og er klare for konserter over hele landet i sommer.
En Myyst konsert kan beskrives med fire ord:
Blod, Svette, Tårer og Saksofon.
https://www.facebook.com/myystband/
https://open.spotify.com/artist/5YOh5Ik2qB5zPoUrGbMR3O?si=_34hBpZdQLuEByW_ix1I2w

Saturday June 1, 2019 18:00 - 18:30 CEST
Kulturhuset, bakgården

18:00 CEST

Bandet Hermans Verk
Bandet Hermans Verk ble etablert for rundt 30 år siden på Leikanger i Sogn, av den gang innflytter til den flotte vestlandsbygda, Dan Vetle Glans Urdahl – i sammen med nabogutten, gitarist Ingvar Lønne Lunden. Disse to teen-åringene startet da å skrive sine egne tekster og melodier allerede på 80-tallet, og bandet har kun spilt eget materiale, og fortsatt med dette siden. Vokalist, tekstforfatter Dan Vetle gikk også videre med sitt musikalske engasjement da han senere flyttet fra tilbake til øst-landet etter videregåendeskole i Sogndal, og fikk på 90-tallet en stor norsk hit-låt som solgte til gull, (VG Topp 20), på plateselskapet EMI – med bandet Solfaktor X med låta Status Ku – og senere også som vokalist og låtskriver i bandet Fetter Tom – med hit-låta Bestemors Hus, kjent fra X-Factor (TV 2) på 2000- tallet.
https://www.facebook.com/Hermans-Verk-1833194623448838/
https://open.spotify.com/album/0qfBKIMLHd3c2MLwsE9dRg?nd=1


Saturday June 1, 2019 18:00 - 18:30 CEST
Lindeberg kulturfestival

18:00 CEST

Infidus
INFIDUS – Unnfanget i en kald og muggen kjeller på Oslos østkant i 2012. Bandet bestod da av fire karer – to på gitar/vokal pluss trommer og bass. I 2018 fikk vi med oss på laget tidligere vokalist i Aggressive Chill, Strømstads store rockesønn, Mikael Willy Wilhelmsson. Det har løftet vokalen til nye høyder.
Alle har drevet med musikk mesteparten av livet, utforsket ulike sjangre med ulike band, før vi nå endelig har funnet tonen. Inspirasjonen spenner fra band som Tool, Soundgarden, Metallica, Mastodon, Killswitch Engage, Periphery og mye annet. Resultatet blir en fet blanding av hard rock og metall.
Bandet er for tiden i full gang med innspilling av debutskiva, som planlegges sluppet til høsten
https://www.facebook.com/infidusband/
https://www.facebook.com/infidusband/
https://soundcloud.com/infidus


Saturday June 1, 2019 18:00 - 18:30 CEST
Metalscenen - Aye Aye club

18:00 CEST

Fairchild
Kim Fairchild er født i USA og oppvokst i Norge. Halvt italiensk og halvt Jaimaikansk, har hun en bred musikkultur å skilte med.
Hun har i en årekke vært artist og mange kjenner henne fra tv og scener som en energisk uttøver av soul og jazz samt skuespiller i kjente musikaler .Hun har jobbet med blant annet Odd Rene Andersen, Hellbillies,KNMM..
Hun har opptrådt på mange scener i hele Norge og har alltid med seg utmerkede musikere .I disse dager spiller hun Josephine Baker Tivolihagen i Fredrikstad. Fra høst 2017 til vår 2019 finner vi henne på DNT i musikalen « The book of mormon» som fikk Heddaprisen for beste musikal i 2018.
Platen «Natural « er en hardtslåenede power-soul plate islett med sump-blues.
Alle låtene med unntak av en er orginale verk, og Fairchild har fått god hjelp av produsent Olè Ask, som sitter i Grammy komiteen.
Platen er innspilt og mikset i VelvetRecording av Frode Martinsen.
https://open.spotify.com/album/37VwTVLEiiFAfiui3cuXqz


Saturday June 1, 2019 18:00 - 18:30 CEST
Musikkbryggerietscenen - Olafiagangen

18:00 CEST

Simen Mitlid
Simen Mitlid er en indie-singer/songwriter fra Os. I 2017 slapp han debutalbumet “Everything Is the Same”. Denne høsten kommer endelig album nummer to, spilt inn i diverse kriker og kroker i Østerdalen og Oslo.


Saturday June 1, 2019 18:00 - 18:30 CEST
OsloByliv - Nedre Slottsgate

18:00 CEST

A Paulada ( the Brazilian Crazy Beats Band )
Det hele begynte i Oslo i 2010 da de brasilianske vokalistene Rafael Lemos, multiinstrumentalisten og låtskriveren møtte trommetronen og låtskriver Bruno Santos også fra Brasil. A Paulada ble dannet.
I 2011 begynte bandet å gi regelmessige konserter. Tidlig i 2013 ble gruppen komplett med inkluderingen av den norske bassisten Kim.
Inspirasjon til navnet, musikken og holdningen fant Chico dos Duendes og Rafael Lemos i flere kulturell bevegelse med utspring i sitt hjemland, Brasil. Disse bevegelsene kjempet for kulturell- og rasemessig likeverd.
Siden A Paulada (portugisisk) betyr Slag – spiller gruppen en musikalsk blanding ved å ta i seg elementer av rock, funk, ska, reggae, samba og folkemusikk spilt med brasiliansk og latinsk stil og sound – noe som resulterer i et unikt og vibrerende musikalsk uttrykk.
Live på scenen serverer A Paulada en variert rockemusikalsk og energisk opplevelse som publikum gang på gang setter stor pris på – men bandet kan også med inspirasjon gi intense og minneverdige akustiske fremførelser.
I 2011 opptrådte A Paulada blant annet på Cosmopolite i Oslo.
I begynnelsen av 2013 ble den brasilianske perkusjonisten Edson dos Santos og den Norske Perkusjonisten Anders med i bandet – og A Paulada er dermed beriket både menneskelig og med enda flere spennende musikalske uttrykk.
http://www.rvql.no
https://www.facebook.com/rvql.no

Saturday June 1, 2019 18:00 - 18:30 CEST
Verdensmusikk - Kubaparken

18:00 CEST

Lazy Sodz
Lazy Sodz er like ”hot” som et pissehøl i snøen, er bleike som et lik og lukter dritt!
Lazy Sodz er et nytt beskjentskap på den norske punkscena, men ingen nykomlinger.
Bandet består av to gamlinger med lang fartstid (i band som bl.a; Slips, T-zers, Fuck Ups, Oi Division!, The Åsmunds, Ratcats, Stookers), pluss en ”youngster” som har prøvd seg litt i band som bl.a; Dvergpornoklubben og Bauges Barn.
Settlista består av covers fra ”old school” band som Kjøtt, Hærverk, De Sjenerte, Betong Hysteria, Ø.b.k. og Svart Framtid, ispedd egne hits!
Sodz gjorde sin første konsert på Eidsvoll i mai 2018, og har siden gjort en rekke konserter på små scener i Oslo og på østlandet.
http://www.scenen.kjetting.net/node/17
https://www.facebook.com/lazysodz/
https://soundcloud.com/lazysodz


Saturday June 1, 2019 18:00 - 18:45 CEST
Hausmania, bakgården

18:00 CEST

Bendik Baksaas og Fredrik Høyer live
Vi sakser ifra internett: Den hyllede slam-kometen Fredrik Høyer + DJ-extraordinaire og sjangerbøyer Bendik Baksaas har slått seg sammen for andre gang og slipper det ambisiøse dobbeltalbumet (og podkastserien) “Til alt ute”…
Komponist, produsent og DJ Bendik Baksaas er en av de fremste i en ny generasjon som trives svært godt i mellomrommene mellom klubbmusikk og improvisert musikk.
Multikunstner Fredrik Høyer har opplevd enorm suksess med sin karakteristiske spoken-word-poesi og har fylt selveste Nationalteatret gang på gang med forestillingen(, boken og albumet) Grønlandsūtraen.


Saturday June 1, 2019 18:00 - 18:45 CEST
Jaeger

18:00 CEST

Lius Baruch
Reggae roots afro Brazilian music
https://www.facebook.com/liusbaruchmusic/


Saturday June 1, 2019 18:00 - 18:45 CEST
Prindsen hage

18:00 CEST

LINDSJØRN
LINDSJØRN er navnet man bør merke seg. Med en barndom bestående av utallige timer med dansing og tidløs amerikansk hip-hop, koker LINDSJØRN sammen musikk og show med bred publikumsappell. Fjoråret inneholdt blant annet singelslipp, konserter over hele landet med lovord fra blant andre GAFFA og Ballade, og anbefaling fra P3 Urørt med sterke sju ukers radiotid. Nå gjør LINDSJØRN seg klar for 2019 med ferdigstilling av debut-album og garantert flere lyse øyeblikk.
«Lindsjørn har en ubegripelig sterk og imponerende stemme. Hun har et scenetekke som er uhørt for noen så unge og så ferske i en livesammenheng. Det er forfriskende med en vokalist som tør dra på såpass mye som Ingvild Lindsjørn gjør. Hønefossingen(?) og band leverer smittende neo-soul-gospel-synth-pop som jeg håper jeg ser på en festivalscene til sommeren.» GAFFA
«Lindsjørn presenterer ektefølt feel-good låtar, som utan tvil vil nå langt og høgt etter albumrelease.» Ballade
https://www.facebook.com/LINDSJOERN/
https://soundcloud.com/lindsjorn
https://open.spotify.com/artist/4gC0QhdqH1v88YZUUuNwry?si=tDyfhuImRHWau_xHdTCrQA
https://itunes.apple.com/no/artist/lindsj%C3%B8rn/1384918534?l=nb


Saturday June 1, 2019 18:00 - 19:00 CEST
Bruket

18:00 CEST

Dan Bravo
Dan Bravo gikk fra å være en lokal Oslo-DJ til en produsent som raskt fikk oppmerksomhet fra plateselskaper og artister rundt omkring i verden i 2015. Via sine første uploads på Soundcloud fikk han signert låter og remixer til bla. Sony Music, The Bearded Man samt slapp sin første singel på det legendariske plateselskapet til Armin Van Buuren – Armada Music.
Med jevnlige musikkutgivelser, flere millioner streams og support via Soundcloud, Spotify, blogger, radio og mer, ble Dan Bravo kåret til “Electronic Artist To Watch“ av et av Skandinavias største radionettverk NRK P3 i 2015. I 2016 gikk han “Viral” på Spotify og gikk hele veien opp til nr “16 i verden” med hans remix av Geovarn ”Don’t Lie” som plasserte han rett under de største aktørene der ute. Som om det ikke var nok, gikk han neste single “All About You” kort etter også viral og nådde “37” plass i verden. Til sammen genererte det 2x Worldwide virals, 2x USA virals, samt 1x UK viral på Spotify sine virale-listeplasseringer. Alt dette skjedde tidlig i hans karriere uten hjelp fra noen “major” plateselskaper og har allerede bygget seg en liten fanbase på kort tid, spilt flere steder i verden og er godt på vei til en langsiktig musikkarriere som Dan Bravo nå som han har signert sin første platekontrakt med Disco:Wax via Sony Music i Danmark.
https://www.360agency.no/dan-bravo
https://www.facebook.com/danbravomusic
https://soundcloud.com/danbravomusic
https://open.spotify.com/artist/0NRKyezW2cOBJs7DEIPk5F?si=kr2GgP6JT06TDMa0JyDlbg


Saturday June 1, 2019 18:00 - 19:00 CEST
Justisen, bakgården

18:00 CEST

Unknown Cause (live)
Unknown Cause fra Oslove er en artist med lang og spennende erfaring. Fra å imponere Psytrance verdenen og underskogen med sitt Fragletrollet album “Playground of Spirits” i 2009, til å fokusere på velprodusert techno av beste klasse med en genuine coda. Check it out, for dette er norsk produsert som fint kan måle seg i kvalitet med de store kjente norske techno-elektronika navnene.
https://www.discogs.com/artist/1221825-Unknown-Cause
https://www.facebook.com/UnknownCauseMusic?ref=hl
https://twitter.com/ucsound
https://soundcloud.com/unknown-cause
https://open.spotify.com/artist/6VE8bdx5eQi9VlVJabbb3U?si=ePgj3wevRyCFuGELj8mdyQ
https://unknowncause.bandcamp.com/


Saturday June 1, 2019 18:00 - 19:00 CEST
Love&Magic ChillOut - Elgsletta

18:00 CEST

18:00 CEST

18:00 CEST

18:00 CEST

Julie Reistad
Julie er ett nytt stjerneskudd på Oslos DJ-scene. Hun spiller energisk house.

Saturday June 1, 2019 18:00 - 19:30 CEST
Extra Delicious - Nedre Foss Park

18:00 CEST

18:00 CEST

Kjellsen Mandela
Saturday June 1, 2019 18:00 - 20:00 CEST
Godthåbx, terassen

18:10 CEST

18:10 CEST

Leona Griffin
Leona Griffin er bare 16 år, men hun skriver låter og synger som om hun ikke har gjort annet. Leona har
noe spesielt å tilby lytterne og i året som kommer vil hun servere publikum med god musikk, i pop
urban sjangeren. Leona Griffin skriver ærlige låter, og jobber fram mot en EP til høsten. Her kan man forvente en kjærlighetshistorie, med selvskrevne låter, blandet med lekne og syngbare melodier, både up-beat og mer rolig.
Det foreligger store planer for Leona Griffin med jevnlige utgivelser, kombinert med langsiktig og strategisk bruk av sosiale medier, med et hovedfokus på Youtube. Allerede merkes en økende interesse hos fans og i bransjen for det unge talentet. Streamingtjenestene har væt svært mottakelige for musikken hennes, og har pushet låtene på små og store lister, både i innland og utland. Musikken hennes har også blitt listet på NRK MP3.
https://www.facebook.com/LeonaGriffinOfficial/
https://www.facebook.com/LeonaGriffinOfficial/?modal=admin_todo_tour
https://twitter.com/LeonaGr17234110
https://open.spotify.com/artist/0pvXfGUIcaj4zKCAYFvU7T?si=DwL9yXPpSnmetQRytbLg8g
https://itunes.apple.com/no/artist/leona-griffin/1447464878?l=nb


Saturday June 1, 2019 18:10 - 18:40 CEST
AKKS og Radiorakel m/venner - Arbeidersamfunnets plass

18:10 CEST

Mayalila
Saturday June 1, 2019 18:10 - 18:40 CEST
Revolver, Bakgården

18:10 CEST

Anton Ruud
Anton Ruud fra Harestua, som har hatt flere band de siste åra og som er en djevel, sammen med flere andre, på norske rocketekster som vi glatt kan sende et papirfly i retning Jokke, Raga, Thåström, Waits, Cave – og vi skjønner godt at Stein Torleif Bjella liker dette.
Å skrive låter er en kunst. Både når det gjelder selvopplevde historier, eller om man dikter opp. Kunsten er å formidle det videre, og Anton Ruud er en artist som mestrer den. Og om det er selvopplevde historier, er det ikke en overraskelse. Dette er en mann som har opplevd livet på både godt og vondt.
Når en hører Anton Ruud formidle sine historier, kan en ikke unngå å høre gjenklangen av gamle svenske punkrockere og legendariske skandinaviske viseformidlere. Nerven i fremføringen og hans sterke stemme, som av en eller annen merkerlig grunn fremdeles er ukjent for mange, tar en med til mørke barer såvel som skogen og fjellet.
https://www.facebook.com/antonruuditerapi/
http://open.spotify.com/artist/2LjlRthLmPXSAgPOqAD8UM


Saturday June 1, 2019 18:10 - 18:40 CEST
Schous kulturbryggeri

18:15 CEST

Oscar Blesson
Norsk-ivorianeren Oscar Blesson er en artist som er verdt å bemerke seg. Oppvokst på Holmlia i Oslo, har dette gitt han en interessant måte å vinkle følelsene sine på i musikken.
Han balanserer seg mellom et passiv-aggresiv og sårbart uttrykk i form av både sang og ren rap, med tekster som beskriver alle reisene livet har å by på.
I 2019 stiller han opp med et nytt prosjekt. Dette vil dere ikke gå glipp av!
https://www.facebook.com/oscarblessonllr/
https://twitter.com/oscarblesson_
https://soundcloud.com/oscarblesson
https://open.spotify.com/artist/34yalNbmu76FgEtORg2yVp?si=o07JcG0ZTfmuVx7X_UORuA


Saturday June 1, 2019 18:15 - 18:35 CEST
Morradi - Kongens gate

18:15 CEST

ustelt
Reisen er lang fra Ustelt til stelt,..,
https://www.facebook.com/ustelt/?ref=bookmarks


Saturday June 1, 2019 18:15 - 18:45 CEST
Reggae - Botsen ('fengselsparken')

18:15 CEST

Ash & Thorns
Ash & Thorns er et Oslo-basert folk-americana band som med to gitarer og to stemmer viderefører den gamle “brother-harmony”- tradisjonen.
Ash & Thorns spiller selvskreven musikk, med røtter i americana og bluegrass, slik den pleide å bli spilt og presentert. Tekstene er tidvis melankolske og sjelegranskende, men gruppa byr også på rene gladlåter som i låta Rock’n’Roll. Sangene varierer fra det enkle og sarte til svært tekniske låter med raske gitarriff. Ash & Thorns har lykkes i å finne en samklang man kjenner igjen hos de etablerte gruppene som The Louvin Brothers og har flere ganger blitt sammenlignet med Simon & Garfunkel. Referansene til artister som Gillian Welch og The Milk Carton Kids er også tydelige.
https://www.ashandthorns.com/
https://www.facebook.com/ashandthorns/
https://twitter.com/AshAndThorns
https://soundcloud.com/ash-thorns
https://open.spotify.com/artist/2YKWlLZSwShMn2jdGeKTCp?si=Sl-MW6TESsetltpCLuyu7g

Saturday June 1, 2019 18:15 - 18:45 CEST
Roots-Rock´n´Rollscenen - Roald Amundsens gate

18:15 CEST

Sweam
SWEAM spiller Shoegaze med drømmende melodier og bredt lydbilde. Etter forige singel-slipp, og noen nye effektpedaler, har bandet fått mer erfaring i ryggsekken som gjør SWEAM konserter til en svevende opplevelse med røffe kanter, pakket inn i en sterk eim av 90’talls nostalgi.
Når bandet går på scenen kan man kjenne spenninger i luften, som møtes fra øyeblikket de spiller den første akkorden til siste hale av endeløs feedback.
Ryktene går at de nå har vært i studio og debut albumet er i horisonten.
https://sweam.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Sweamband/
https://open.spotify.com/artist/1MLfQ1rdCjAzTbUrHw907g?si=lOoX5ssyRIOpVvLc3XBuQw


Saturday June 1, 2019 18:15 - 18:45 CEST
Sub Scene, Rosenkrantz' gate

18:15 CEST

Una Sand
Una Sand er en 22 år gammel artist og låtskriver fra Oslo. Hun har samarbeidet med store låtskrivere som Paul Phamous, som har fått Grammy som låtskriver for Frank Ocean. I tillegg har hun samarbeidet med Fred Ball, som også har laget musikk med Rihanna. Una har også jobbet og bodd en del i utlandet og engasjerer seg i dyrevelferd.

Saturday June 1, 2019 18:15 - 18:45 CEST
Vesper bar, uteserveringen

18:15 CEST

Øystein Greni
Wow! Greni fra BigBang bekreftet til Youngs og Musikkfest Oslo // Youngs lørdag 1. juni!! Vi topper et allerede glimrende program med en av norges aller råeste artister og låtskrivere. Dette blir stas! #musikkfest #oslo


Saturday June 1, 2019 18:15 - 18:45 CEST
Youngs - Pløns Gate

18:15 CEST

Three Bastards BluesBand
Three Bastards BluesBand er ett høyoktant bluesrock band fra Oslo. De tre
medlemmene har bred erfaring fra punk, rock, blues og rockabilly scenen i Norge
i band som «Murder In Vegas», «Babylon Bastards», «De Skadeskutte» og
«Plasters» som gir bandet en bred musikalsk innflytelse. Men en ting de alle har
til felles er å spille kompromissløs, kjapp, energisk, rett i fleisen bluesrock.
Bandet er tydelig inspirert av ZZ Top, AC/DC, Rory Gallagher og George
Thorogood. De kjører på med både cover og egne låter.
Three Bastards BluesBand er de ultimate” road dogs”, ingen steder er for små
eller for store til å bli satt på det ultimate Blues toget. Blues til folket! Three
Bastards BluesBand gir alltid 100 % uansett.
Høsten 2017 ga de ut EPèn «Outlaw Blues» som ble av Deichmanske Biblioteks
musikkblogg kåret til en av årets utgivelser.
Asle Tangen skrev:
«Three Bastards Bluesband – Outlaw Blues. Ikke ofte jeg tar med et bluesband
på lista over årets utgivelser men i år er et unntak. Oslobandet Three bastards
bluesband leverer en ep som varierer i landskapet mellom blues, punk og boogie
rock. Et band som kan kle en rockescene så vel som en bluesscene. «Outlaw
Blues» er røff, organisk blues’n roll».
http://blogg.deichman.no/musikk/2017/12/22/deichman-anbefaler-arets-album2017/
https://www.facebook.com/threebastardsbluesband
https://soundcloud.com/threebastardsbluesband
https://open.spotify.com/artist/1DyQjg4vaKduqRzuRaHcY1?si=dD-4vPDeTGu-kjEDUWURlw
https://itunes.apple.com/no/album/outlaw-blues-single/1453067998?l=nb


Saturday June 1, 2019 18:15 - 19:15 CEST
Bluesscenen - Tordenskiold Pub

18:20 CEST

Sløtface
Det er ikke mange norske, kvinnelige vokalister som kan skryte av å ha blitt plukket ut og kåret som en av verdens største rockestjerner av musikkmagasinet Kerrang!, men Haley Shea fra Sløtface har prydet forsiden sammen travere som Green Day og Paramore.
Historien om Sløtface er enkel, og kompleks på samme tid. De fire medlemmene kom sammen i med et brennende ønske om å spille punkpop, inspirert av artister som Blondie, David Bowie og Foo Fighters. Samtidig hadde de en klar politisk agenda: Sløtface ønsket å snakke om urettferdighet, og gjorde tidlig feminisme til sin fanesak – noe som er ganske unikt med tanke på at medlemmene består av tre gutte og en jente, og at det ofte er guttene som snakker høyest.

Saturday June 1, 2019 18:20 - 18:45 CEST
H&M loves Music - Vulkan

18:30 CEST

Odd Beat
Saturday June 1, 2019 18:30 - 18:30 CEST
Storgata 26

18:30 CEST

DJ Scob feat Andre Javo og Nekkabelo
DJ Scob er en erfaren artist, DJ og produsent i norsk hiphop og verden for øvrig. Han har samarbeidet med mange artister gjennom årene, både på sanger og live. DJ Scob har platekontrakt i Team Won inc Pacewon sitt label. Pacewon kjent fra gruppa Outsidaz, som Eminem var med i før. Pacewon & Mr.Green.var også stor suksess. Pacewon er en levende rap legende. world wide. DJ Scob sine siste par internasjonale singler har han med gjeste rappere som: Son Of Light, Ruste juxx, Pacewon, Abyss og ikke minst R aka Rival som også er med i Team Won Inc. I Norge har DJ Scob et crew/label Wreckshop Inc. .
DJ Scob har med 2 gjesterappere, nemlig Nekkabelo og Andre Java i år
Nekkabelo Norsk rapper elsker lage musikk og ha shows. og er nettopp blitt med i DJ Scobs, Norske crew Wreckshop Inc, det er alltid liv og røre rundt Espen Olebakken aka Nekkabelo. Han har gitt ut noen 3 offisielle Spotify singler og kommer ut med offisielle debutplata innen et års tid. Tidligere har han giitt ut minst 30 sanger på Soundcloud så sjekk de ut og syng med!
Andre Javo er en meget bra rapper, med bra tekster. Andre Javo kom ut med singlen penger ut av ingenting for en liten stund siden. Og har mer på tapetet fremover.. Andre Javo har også nettopp har laget 3 sanger med DJ Scob. Den ene fremføres på morradi. Heter Klype Salt release dato 29april :)
Andre Javo er I Oslos hiphop Miljø.
https://ampl.ink/WArwy
https://www.facebook.com/DJSCOBOFFICIAL/
https://soundcloud.com/djscobwreckshoprecords/sets/drittung3n-soundcloud-playlist
https://open.spotify.com/artist/7wtzuPyudMu1K6iMzWgQS6?si=tjYYyWOZTgeUvvSofgoVNw
https://itunes.apple.com/no/artist/dj-scob/382506050?l=nb


Saturday June 1, 2019 18:30 - 18:50 CEST
Tøyen Torg

18:30 CEST

S. Brand
S. Brand har det siste året slått seg opp som en DJ og produsent mange snakker. Finn ut hva buzzen handler om på musikkfest.

Saturday June 1, 2019 18:30 - 19:00 CEST
Dattera Til Hagen

18:30 CEST

Tommy Klemp
G52 består av to ildsjeler fra Groruddalen. Etter en årrekke som soloartister og medlemmer i andre konstellasjoner, bestemte de to seg for å slå seg sammen og skape en reindyrka Groruddalsduo. G52 fikk mye oppmerksomhet for førstesingelen “Snakker Mest” og vil i løpet av 2019 slippe flere prosjekter.
http://facebook.com/gfemto
https://open.spotify.com/artist/6CgarjPTY80SyF5Aab3pDK?si=u6MOYDNxQvCNW1qOmqFVAw
https://itunes.apple.com/no/artist/g52/1302565867?l=nb


Saturday June 1, 2019 18:30 - 19:00 CEST
Lindeberg kulturfestival

18:30 CEST

18:30 CEST

Ary Morais
Ary Morais (b. 1974) is a guitarist, singer and songwriter from Cape Verde with a strong connection to Norway since 1995. He is one of the most popular artists in Norway within the world music genre, with his modern version of traditional music styles from his native country such as Coladera, Morna, Batuque and Funana.
Morais released his debut album “Ka Bo Bayembora” in 1999, and with the release of the album “Abraco Tradicional” in 2008, Ary Morais & Band made a mark for themselves creating workshops and music performances and cultural exchange.
Ary Morais third album of original compisitions entitled “Sonho Caboverdiano” officially released worldwide in june 2014, is a collection of 10 original songs. His new album is emotional and engaging, a distinct and authentic mix of longing and experience. With his band, Morais has toured Europe, Skandinavia, Afrika and USA.
https://ethnocloud.com/Ary_Morais
https://www.facebook.com/arymusica
https://twitter.com/AryMorais1
https://open.spotify.com/artist/3NYDqroDZ7BNK3dMrQkmSJ
https://itunes.apple.com/us/artist/ary-morais/371410142


Saturday June 1, 2019 18:30 - 19:00 CEST
Verdensmusikk - Kubaparken

18:30 CEST

Matztam
Matztam
Dj / Producer
Amenta, Cirka Loka
House – Breaks – Techno
https://soundcloud.com/matztam


Saturday June 1, 2019 18:30 - 19:30 CEST
123lyd & DJ Booking - Schous plass

18:30 CEST

Erick Ellectrick & HFG
En overveldende verden der glitter og stas sømløst sameksisterer med skitt og helvete, simpelthen nydelige melodier med kaos og ødeleggelse, dans og joie de vivre med sorg og ensomhet, der den eneste kjønnsidentiteten er “alle mot alle”. Dette er ikke musikk i en sjanger som har et navn ennå. Kanskje “Romvesen Rock”, “Eurogoth”, “Spy Veiv” eller bare vanlig popmusikk for vanlige mennesker. Det kan til nød sammenlignes med grupper som John Maus, Xiu Xiu og de ymse prosjektene til Genesis P-Orridge, men ikke så mye annet
https://www.facebook.com/eehfg/
https://soundcloud.com/erickellectrick
https://open.spotify.com/artist/6rBAJ5qinRu19gGjJuLv7s?si=g0qvS4vnQUOu9fZdidgBmg


Saturday June 1, 2019 18:30 - 19:30 CEST
Blå

18:30 CEST

Fakethias
Saturday June 1, 2019 18:30 - 19:30 CEST
Uteklubb - Anker Park

18:30 CEST

Kim Young iLL
Im a dj focusing on underground house music
i also run the podcast and club concept Groove Lab
for contact and booking / promo mixes send an email to groovelabkrs@hotmail.com
Check out my podcast here : groove lab-podcast.com
https://www.facebook.com/kimyoungill/
https://soundcloud.com/kim-young-ill

Saturday June 1, 2019 18:30 - 20:00 CEST
123lyd & DJ Booking - Schous plass

18:30 CEST

18:40 CEST

JNS
Med 3 P3
-
listinger det siste året og mye positiv oppmerksomhet fra tastemakere som 730.no,
Finansavisen,
Kingsize, Tidal, Rubato og Ny Musikk Hver Dag
er JNS en artist og produsent som har
vært mye omtalt de siste årene. Med albumet «Takk For Alt…» fikk hip-hoperen sin nasjonale radio
debut med 2 låter listet på NRK P3, og oppfølgeren RØD fikk toppanmeldelser og nye radiolistinger.
Som også en av landets råeste låtskrivere og produsenter blir JNS sammenlignet med internasjonale stjerner som Kanye West av radiopersonligheten Christine og 730.no for sitt mangfoldige multitalent.
https://www.facebook.com/jnsoffisiell/
https://soundcloud.com/jnsjns
https://open.spotify.com/artist/6Bjlp5CgULzTTD7Y3VYRdp?si=yIDaVIsUQZ-ApXdqpiD-Hw


Saturday June 1, 2019 18:40 - 19:00 CEST
Morradi - Kongens gate

18:40 CEST

18:40 CEST

18:40 CEST

SOUTH
SOUTH BIO
South is a metal band from Oslo, Norway, influenced by groove and industrial metal. After having played in numerous bands in Oslo for over a decade, in 2014 Tor Ivar Johnsen-Rikstad and Cristo M. Sanchez decided to return to their first love: heavy, hard-hitting music. Wasting no time they began creating and sculpting what South would soon become. They wanted it to be within the realm of metal music, but at the same time include elements that made it feel unique and different. Taking inspiration from horror movies and experimental litterature, as well as other genres of music, the sound slowly became what they had envisioned.
With the concept and music ready, South began the recording process in Tor’s home studio for what would become the 2016 album Go Circus a While (out on Spotify, iTunes ect…). Once the album was distributed, through Plastic Head Distribution in late 2016, they gathered other talent from various Oslo-based bands and completed the line-up they needed in order to bring the music to the stage.
Finding it difficult to book shows, but undetered, they continued to create music and hit the studio again in mid-2017 with a clear idea of how they wanted South to evolve. After working on the album for close to two years, their sophomore album, LOST VEGAS, was released in March of this year. Lost Vegas was the natural evolution for a unique metal band that refuses to be pigeonholed; a band that, given the chance, could show the world that there is more to the Norwegian metal scene than what first meets the eye.
In March of 2019 South started a music podcast (Radio13) in an effort to spread their own music, as well as music from other Norwegian bands that aren’t getting the attention they deserve.
https://www.facebook.com/thesouthcircus/
https://soundcloud.com/south-192151299
https://open.spotify.com/album/648ezPIZFSZVIpLViz73R4?fbclid=IwAR0zFrNsQc3Ij9dsjB6bUVjyumqev3qQIq5gVFoIfVtukpmXjuIwuKhIgBo
https://itunes.apple.com/no/album/go-circus-a-while/1095301294?l=nb


Saturday June 1, 2019 18:40 - 19:10 CEST
Metalscenen - Aye Aye club

18:45 CEST

Crucial Sundays Allstars
Crucial Sundays er en månedlig reggae jam I hjerte av Oslo på Hausmania.
Kjernen består av Ustelt Band, Roastfish & Cornbread Soundsystem og Jah Tea som host!
Siden oppstart sommern 2018 har utallige vokalister og instrumentalister funnet tonen og spillt sammen!
Crucial Sundays Allstars er en samling av flere som har deltat på disse jammene det siste året!!
Med andre ord, BIG SHOW!
Kom 1, kom alle!!!
Samhold, kjærlighet & respekt!


Saturday June 1, 2019 18:45 - 19:15 CEST
Reggae - Botsen ('fengselsparken')

18:45 CEST

Sassy 009 dj set
Sassy009 er Sunniva ifra Oslo.

Saturday June 1, 2019 18:45 - 19:45 CEST
Jaeger

18:55 CEST

Ask Carol
Ask Carol har tidligere spilt både i Filippinene, Sør Korea, Japan, USA (to ganger på SXSW), Danmark og Sverige, i tillegg til Norge (hvor de blant annet har spilt på Livestock Festivalen, KlubbØya, Kongsberg Jazzfestival, BLÅ, Chateau Neuf og mange fler). I oktober i fjor gjorde de sin første support-turné, hvor de varmet opp for blant annet The Brian Jonestown Massacre og Magna Carta Cartel. De spiller et duo-sett, som gir et særegent sound, og til tross for at de kun er to på scenen låter det fyldig og stort. Med frontkvinne Karoline på både vokal, gitar, og perkusjon, og Ask på trommer, gitar og synth, utfordres det tradisjonelle duo-formatet med deres live multi-tasking. Musikken beveger seg dynamisk fra det sarte til det råe, fra det helt rene til monster-fuzz, oftest med utgangspunkt i rock. Med paralleller til 70-talls rocken, lar de seg også inspirere av nyere band, som The Kills og Jack White, samtidig som de kan få deg til å tenke på artister som TwentyOnePilots, The XX og Lana Del Rey. 22. februar ga de ut sin første, selv-produserte singel, etter debut EP-en som kom i fjor. De jobber nå med sin første full-lengder.
Presse-sitater:
“The track sounds as though it’s being performed by more than just these two talented individuals as the sound fills its given space with incredible confidence and jurisdiction.  Carol herself rules the top-line with immense assurance, demonstrating the attitude of a musician who knows what she’s good at.” -ForTheLoveOfBands, https://fortheloveofbands.com/2019/02/21/ask-carol/?fbclid=IwAR0wvrXqEhz6-OSDRc8wOQmQH_qXFx31zTREuQj5y5feace794oXPzXZw-s
“With their previous self-titled EP, Ask Carol already introduced us to the massive potential a duo can have without any band in the background – the new single ‘Smiling All Day Long’ puts this energy to a completely new level and highlights the various skills of Karoline and Ask” -She Makes Music, http://shemakesmusic-uk.tumblr.com/post/183400896046/getting-to-know-ask-carol-norwegian-alternative
“The band have already got a decent amount of plays on Spotify already, and I can see why! This is why we love Scandinavian bands, and this Norwegian duo have really nailed it on the head here with the dark and emotive track with slick production. ” -It’s All Indie, https://www.itsallindie.com/2019/03/ask-carol-drop-dark-new-track-smiling.html?fbclid=IwAR2KMQdt2gJWR4FtQSbTMLJVjsS_ALFD9qOaOdtaM_0oeAdvah96L5t7LL0
“Der Song selbst strotzt vor schweren Gitarren und wuchtigem Schlagzeug. Genau nach unserem Geschmack, wenn es um richtig guten Alternative Rock geht. Gern werden die beiden mit Duo’s wie Blood Red Shoes oder den White Stripes verglichen.”, Hoers.de, https://hoers.de/2019/04/03/hoerst-du-ask-carol-smiling-all-day-long/?fbclid=IwAR3ZvQOojbBqj3N_obdowg1DJCQB7weMfsHLQCAyTWcV9_yJuLH6i6s4IvI
http://askcarolmusic.com/
https://www.facebook.com/askcarol
https://twitter.com/askcarolmusic
https://soundcloud.com/askcarol/
https://open.spotify.com/artist/4KrnntHJnsol4gWJEnCDKR?si=TuZ45yp5SsCwoqKdgfkbCg
https://itunes.apple.com/no/artist/ask-carol/1207550906?l=nb


Saturday June 1, 2019 18:55 - 19:25 CEST
AKKS og Radiorakel m/venner - Arbeidersamfunnets plass

19:00 CEST

19:00 CEST

Karolinski
Karolinski er stjerneskuddet fra Voss. Hun slapp debutalbumet sitt i desember i fjor. Driver plateselskapet FjellFjordogDaler. Live techno med punch.

Saturday June 1, 2019 19:00 - 19:30 CEST
Dattera Til Hagen

19:00 CEST

Lazy Queen
Lazy Queen spiller høyt og med et usedvanlig energinivå, hvor band og publikum har en tendens til å befinne seg like mye på scenen som på gulvet. Det melodiske og støyete går hånd i hånd, og de bruker 90-talls nostalgien som preger dagens musikktrender til å skape sitt eget forfriskende uttrykk. Det er ungt, det er catchy, det er energisk, det er ufeiltagbart Lazy Queen.
2018 var året LQ gjorde seg bemerket i den norske musikkscenen med konserter for Kanalrock, på Klubbøya og et publikum på over 200 på Oslo Pride. I januar ble EP’n A Sigh So Deep sluppet til enstemmig gode anmeldelser. Undergrunnsekspertene i Evig Lyttar ga EP-en 9/10 og skrev, “Lazy Queen har rett og slett laget den beste EP-en undertegnede har hørt på årevis.” I tillegg har de blitt anbefalt og spilt jevnlig på P3 (Urørt har anbefalt 3 av 5 låter), samt A-listinger på Radio Nova og Radio Revolt. Kristopher Schau også har trukket frem og anbefalt Lazy Queen i både intervjuer og på egne radioprogrammer flere ganger. Finnes vel ikke stort bedre norsk-rocke-godkjent-stempel enn det?
Lazy Queen fullførte tidligere i år en norgesturné markert av fulle rom og ekstatiske publikum. Nå skal det både spilles inn ny utgivelse, og LQ blir å se på utvalgte festivaler i løpet av sommeren.
https://www.lazyqueenband.com/
https://www.facebook.com/lazyqueenband/
https://soundcloud.com/lazyqueenband
https://open.spotify.com/artist/1U9zqBUEcScanms647YanK?si=Hr5NdCBPTu6Wt8GAQczidQ
https://itunes.apple.com/us/artist/lazy-queen/980874269


Saturday June 1, 2019 19:00 - 19:30 CEST
Ingensteds, uteserveringen

19:00 CEST

Gatas Parlament
Gatas Parlament er Norges første norskspråklige rapgruppe på plate, og dermed også forfedrene til den enorme norske musikk-sjangeren som har vokst fram i deres kjølvann.
Siden starten har dem jobba og sloss jevnt og trutt. Gitt ut masse album og mixtapes. Akkurat nå er de aktuelle med albumet EFIL4SATAG.
Gatas Parlament er et slags løfte om at rabalder er rett rundt hjørnet. Ikke undervurder Gatas P sin evne til å lage kaos. Også på dansegulvet.
https://www.gatasparlament.com
https://www.facebook.com/gatasparlament/
https://open.spotify.com/artist/4IrzLo1bn7YuhBd0gSn9Ti?si=gRLXEzAiQNep1ShULpFoZQ


Saturday June 1, 2019 19:00 - 19:30 CEST
Lindeberg kulturfestival

19:00 CEST

Aleks Grey
Aleks Grey er det siste tilskuddet i Toothfairy familien. Han henter inspirasjon fra Coldplay og One Republic og har med sin fengende pop/rock fått spilletid på radio og blitt streamet i nærmere 50 land verden over, i tillegg til stor omtale i magasin og blogger. Som live artist har Aleks også spilt på festivaler som Malakoff Rockefestival (2015/2016) og var også med på NRK’s Julelutt, en konsert som ble vist på TV flere ganger i julen 2014 og i 2015.
I 2013 flyttet Aleks til Liverpool hvor han begynte å studere musikk ved LIPA. Han hadde sin første turné i Norge i 2014 og på samme tid begynte han å få spilletid på BBC Merseyside og NRK P1 S&F. I mars begynte han og bandet innspillingen på hans debut EP “SOULS” i det legendariske Parr Street Studios i Liverpool.
I mai 2015 slapp han den første av to singler fra EP-en “Feel Alive” og fikk fort global oppmerksomhet i form av radiospilling, anmeldelser og avis/magasin artikler. “Feel Alive” har nærmere en halv million streams på Spotify alene og han ble fort spurt om å spille live på BBC Merseyside samt en dobbel session for det største ungdoms magasinet i Storbritannia, “The Student Pocket Guide”.
6. november 2015 kom debut EP-en ’SOULS’. Den har allerede blitt omtalt som en ”episk samling av pop verk”. ’SOULS’ ble nominert til ”The Best Solo Record of The Year” av LMS i England og kom på lista ”The 25 best indie albums of 2015” av det amerikanske magasinet Jammerzine.
I 2016/2017 har Aleks Grey samarbeidet med en rekke produsenter ved Whiteroom Studio i Asker, og Earport Studio på Fornebu og i februar 2018 kunne han annonsere samarbeid med Toothfairy Label & Management. I 2018/2019 har Aleks også samarbeidet med artister som ILYAA, SJUR og Hanne Mjøen.
http://www.aleksgreymusic.com
https://www.facebook.com/aleksgreymusic/?ref=bookmarks
https://open.spotify.com/artist/5ZDk9lPM0xUAZyzJqGZMn9?si=Z2qxvE1jQwqNd3zGC9YbdA


Saturday June 1, 2019 19:00 - 19:30 CEST
Musikkbryggerietscenen - Olafiagangen

19:00 CEST

Kristian Kristensen
Noen reiser ut i verden for å finne inspirasjon. Kristian Kristensen derimot, han vendte seg hjemover. På gutterommet i Harstad fant han inspirasjonen han trengte for å lage musikken som nå har blitt til hans første album.
Fire år etter 26-åringen med den trollbindende stemmen ble kronet med tittelen Årets Urørt, er han snart klar for å slippe sin første fullengder. Det har dog ikke vært noen hvileår for harstadværingen. Han har sluppet to EP-er til stor glede for både fans og radiolyttere, reist landet rundt på flere norgesturnéer med utsolgte konserter, og spilt på festivaler fra nord til sør.


Saturday June 1, 2019 19:00 - 19:30 CEST
OsloByliv - Nedre Slottsgate

19:00 CEST

19:00 CEST

Falling Behind
Falling Behind er et metalband som holder til i Lørenskog. Bandet er inspirert av et stort antall av forskjellige undersjangere som prog, melodisk metal og metalcore, men eksperimenterer ofte med pop-, jazz- og groove-elementer . Bandet hadde sin oppstart i 2012 under navnet Deadly Casino, og byttet først navn i 2016, for å så bli fulltallig i 2018.
Falling Behind består av trommeslager Marius Rød Tøftum (21), bassist Tao Bonnefoy Vassvik, (18), gitarist Nikolai Buck (21), gitarist Oskar Feiring Torre (19), og vokalist Stine Marie Dahl-Johansen (18).
Bandet har siden deltatt på flere arrangementer, og spilt i konsertlokaler som Støperiet Scene, Revoltfestivalen, Sub Scene, John Dee, og Rockefeller.
Falling Behind kom til norgesfinalen i fjorårets Emergenza-festival og er i gang med ny runde i år.
Bandet har det siste året jobbet hardt med å få ferdig EP-en og utgivelsen “Staring at the Sun” som inneholder både eldre og nye låter. Plata har et særegent preg og en variert og unik sound. Plata blir bandets første offisielle utgivelse.
https://www.facebook.com/fallingbehind
https://soundcloud.com/falling_behind/alleyway/s-FMqFk


Saturday June 1, 2019 19:00 - 19:30 CEST
Sub Scene, Rosenkrantz' gate

19:00 CEST

19:00 CEST

Bruna Santana & Band
Bruna er en brasiliansk vokalist født i Sao Paulo, Brasil. De siste årene har hun bodd i Oslo, hvor hun har hatt stor suksess som frilansmusiker. Utover sitt eget prosjekt Bruna Santana Band, er hun vokalist i gruppene Ala Brasil og Oxente.

Saturday June 1, 2019 19:00 - 19:30 CEST
Verdensmusikk - Kubaparken

19:00 CEST

DÅM
DÅM er en duo opprinnelig fra Gudbrandsdalen med et eget og originalt uttrykk med røtter i hiphop/rap, men med tentakler ut i det ymse. Vi har en definert positiv sound, med humoristiske og hverdagsfilosofiske tekster.
DÅM fyller 10 år i 2019 og kan se tilbake på utallige opptredener på alt fra festivaler som Raumarock og Rondaståk, Innlandscenen på NRK, Ski-NM, store og små markeringer opp og ned det ganske land. Vi ruller videre med utgivelser og opptredener.
https://www.facebook.com/DAMmusikk/
https://open.spotify.com/artist/6a3boNVRP6OdiNMp3MItem?si=qaI5TStzTfmSpo-TBxsjeA
https://itunes.apple.com/us/artist/1293417163


Saturday June 1, 2019 19:00 - 19:40 CEST
Cafe Sør

19:00 CEST

19:00 CEST

Ida & Gutta
Ida & Gutta er et alternativt rockeband med røtter i prog, punk, pop- og kunstmusikk. De er inspirert av band som Syd Arthur, Pink Floyd, Arcade Fire og Patty Smith. Konserthøydepunkt inkluderer da de spilte for et stappfullt BLÅ i forbindelse med LIVEACT-festivalen 2017, John Dee våren 2018 og 4. desember da de slapp debutplata “Pitstop” med påfølgende releasekonsert for et fullt Uhørt i Oslo.
De har også spilt på Hard Rock Café (ved to anledninger) og på andre scener rundt om i Oslo. I vår/sommer blir de blant annet å se på Klubbscenen på Chateau Nuef, Kongsberg Jazzfestival og på Lierdagene i Idas hjemkommune.
 
Bandet er Oslobasert, men består av medlemmer fra hele landet. Even er fra Kongsberg, Bendik er fra Tynset, Joakim fra Flisa, Henrik fra Oslo, og Ida er fra Lier.
 
Musikken deres blir beskrevet som leken, dynamisk, ekspressiv og stemningsfull. Debutalbumet er spilt inn live, og det er med deres egne ord “en reise i sound, hvor vi starter og slutter med samme låt, men i forskjellige drakter. Fra analog chorus og distortion til en relativt clean gitar”.
Med fokus på en rå live-nerve, formidling og et konseptuelt konsertset , leverer de en musikalsk opplevelse uten like.
Innspilt «live»
Ida ønsket et organisk og autentisk lydbilde. Derfor er hele platen spilt inn «live» i studio.
– Albumet er en hommage til gamle prog-innspillinger og heltene fra 70-tallet, forklarer Ida.
Og visst hører vi ekkoet fra det gylne prog-tiåret på Pitstop, men vi hører også mye mer. Platen er en raus blanding av ulike sjangere – punk, pop, art-rock og små innslag av både folk og soul.
Det åpner rolig med låten Need, der Idas klare og distinkte vokal kun ledsages av en enslig gitar – ikke umiddelbart tilgjengelig, men svært stemningsfullt.
Variert og dynamisk
Ida har skrevet alle låtene på platen, og man blir slått av hvordan hun beveger seg langt utenfor hit-oppskriften. De intrikate og oppfinnsomme melodilinjene går sine egne veier. Lytteren vet aldri hvilken retning musikken tar, og denne uforutsigbarheten skaper spenning.
Og Ida formidler på dynamisk og ekspressivt vis.
– Jeg kan nok virke noe utagerende i blant, og i det siste har jeg jobbet bevisst med å prøve å holde litt igjen. Men det er ikke lett, ler Ida.
Den uttrykksfulle sangstilen gjør seg særlig gjeldende på den teatralske Narcissus, en vilter, leken og pønkete låt, som kan minne om Nina Hagen og Siouxie and the Banshees.
Pitstop utmerker seg med sin variasjon. Run away har et rolig og bredt anlagt (i progtradisjonen) balladepreg, mens Ignorant har et lettere poputtrykk.
Lierposten: https://www.lierposten.no/kultur/musikk/sang/platedebuterer-beveger-seg-langt-utenfor-hit-oppskriften/s/5-65-110226
https://www.facebook.com/idaoggutta/
https://soundcloud.com/idaoggutta
https://open.spotify.com/artist/4GdeG8JSrsLzcvWG06zSwW?si=ofgF83i0RZak8J6LjQcsKw


Saturday June 1, 2019 19:00 - 19:40 CEST
Uhørt, Strøget

19:00 CEST

KrümpZnylt
KrümpZnylt er et Osloband som spiller rockemusikk. Bandets medlemmer har 40 års spilletid i musikkbransjen. Bjørn Lund på gitar og Ragnar Olsen på bass og keyboards har tidligere spilt i Raastoff og Heat, Dmitry Veselov på trommer har erfaring fra band i Russland. KrümpZnylt har tidligere spilt på Musikkfest Oslo, No.53 og KAFÉ HÆRVERK. KrümpZnylt har holdt konserter og spilt i studio med nåværende besetning siste to år. Per tiden holder KrümpZnylt på med studioarbeid.
https://www.facebook.com/Krumpznylt
https://soundcloud.com/search?q=krumpznylt


Saturday June 1, 2019 19:00 - 19:45 CEST
Hausmania, bakgården

19:00 CEST

Jay Nemor and DouDou
Born and raised in Houston, Texas, Jay Nemor is an American / Icelandic singer, saxophonist, songwriter, producer, and actor. He is deeply connected to the very roots of soul music and comes with a smooth and soulful style that is in touch with the classic sound of soul & RnB with a touch of Jazz. Recently signed to Tesla Groove International Recordings based in Italy, Jay imparts a message of social awareness, love and romance as well as his passion for life and music with his signature baritone-bass voice. For more information check him out at www.jaynemor.com or at www.teslagroove.com
David Goncalves aka Doudou is a versatile drummer and djembe player who’s been playing for many artists like Samsaya, Nosizwe, Kuuk, Jay Nemor, Kenya and Nemor and in many clubs in Oslo.
http://jaynemor.com
https://www.facebook.com/jaynemorartist/
https://soundcloud.com/m-i-g-music-germany/sets/soul-basement-oneness
https://open.spotify.com/artist/4LnRutGXgJkLGZGHBoZwTC?si=lmtdLfTWT6eoQnhrN6-bfg
https://itunes.apple.com/us/album/what-we-leave-behind-feat-jay-nemor/1153307057


Saturday June 1, 2019 19:00 - 19:45 CEST
Prindsen hage

19:00 CEST

DJ FMC
Gjennom to NM-titler og snart 10 års erfaring har FMC bevist at han er blant toppen av festmakerne i landet.
Sebastian Emes bedre kjent som DJ FMC fra Oslo er et kjent ansikt i musikkmiljøet i Norge. Han har en sterk lidenskap for musikk, og har vunnet Red Bulls NM for DJs to ganger. Med gode tekniske ferdigheter og energisk tilværelse på scenen, skapes det en ekte og eklektisk atmosfære. Musikken han spiller strekker seg fra hiphop til house, og kan til tider oppleves i en naturlig mashup mellom sjangere.
Har en lang liste med spillejobber bak seg. I Norge har han spilt på blant annet Hovefestivalen, Veko, Øya Natt og Slottsfjell & Skral festival. Etterspørselen har videre ført til jobb i utlandet de siste årene. Blant annet til New York og radioprogrammet “The Rub” , som er kuratert av Brooklyn Radio med selveste DJ Ayres, Cosmo Baker & DJ Eleven. Han har også spilt på klubber i Melbourne Australia, vært på turne med Red Bull i Sør-Amerika og spilt på klubber og festivaler i Europa. Han vært fast DJ for TV-programmet Stjernekamp på NRK siden 2015, og er fast turné DJ for rapper Son of Light. Han har også turnert med blant annet Karpe Diem & Cezinando.
Selv produserer han melodiøs housemusikk som har høstet god kritikk. Deriblant låten «Keep On», med over 300.000 streams på Spotify. Han har også gjort remixer for Sandra Kolstad, Son of Light, Numa Edema, Aeronautics, deriblant som har fått rotasjon på NRK P3. I 2018 var han co- produsent på Ida Maria sin singel “Scandilove”.
Han er aktuell og vært med på å sin siste singel “Body Over Mine” som har fått støtte hos blogger som Dancing Astronaut & discobelle.
https://www.djfmc.no
https://www.facebook.com/djfmc1/


Saturday June 1, 2019 19:00 - 20:00 CEST
Justisen, bakgården

19:00 CEST

19:00 CEST

Roland Lifjell
For the past 25 years he’s serviced the Norwegian capital’s electronic music cognoscenti in every way imaginable, through DJing, party promoting, producing, a weekly slot on a local radio station, record label managing & distribution, and not least; running Norway’s only record store that caters for the techno community. Roland has managed Filter Musikk in downtown Oslo for the past 12 years, and this is possibly one of the very few shops in the world where you can buy records produced on equipment purchased in the very same store; Filter Musikk not only sells electronic music on vinyl, but also the synths & gadgets you need to make it. Raised on a diet of 80’s synth music (Ultravox, Depeche et al), Roland turned his interest to hip hop and then to techno as the 80’s turned into the 90’s, and he’s been one of the country’s most renowned DJ’s ever since. Roland has always favoured the deep, uncompromising and hypnotic side of electronic music. This approach is also highly evident in the music he’s currently finalizing with production companion Kristian Sinkerud and his previous releases under the name of Audibelle. As the post-2K techno scene plunges deeper into cavernous, mesmerizing minimalism, Roland’s DJ sets sound as current as ever and are a testament to the fact that substance is essential.

Saturday June 1, 2019 19:00 - 20:00 CEST
Techno ambient - Vaterlandsparken

19:05 CEST

Flexi Aukan
Hauketo-rapperen Flexi Aukan er en veteran i Norges Hiphop-miljø, og har holdt på i snart 20 år. Han ble først introdusert til landet via den kritikerroste ungdomsdokumentaren Ungdommens Råskap i 2004 som hovedrolleinnehaver, og senere via grupper som Østkantens Profeter, Tredjestanden og rapkollektivet Break Records. Flexi Aukan slipper lytterne tett inn på sine egne erfaringer og setter musikk til sin historie om livet i utenforskapet, fylt med krim, vold og rus.
30 mars holdt han fult hus på slippfesten for sin nye EP Smertebehandling på det nyåpnede utestedet Godthåb og nylig slapp han en brennvarm video til sommertunen For En Loco. Rapperen som siden årsskiftet har levert en ny freestyle hver fredag i sin #FlexiFredag serie, sies å være norges mest aktive, så vi gleder oss til årets liveopptreden!


Saturday June 1, 2019 19:05 - 19:30 CEST
Morradi - Kongens gate

19:10 CEST

Jørund Vålandsmyr & Halve Menigheten
Etter nominasjonene til Spellemannprisen og Ameripolitan Awards med Country Heroes, utvider Jørund Vålandsmyr sitt virke med [det nystartede] bandet Menigheten og albumet “Til dere som er lykkelige”.
Bidragsytere med ulike bakgrunner har skapt en detaljrikdom, samtidig som den tydelige stramme snora er Vålandsmyrs stemme og et konsekvent tekstunivers. Ordene som tidvis kan klinge mørke, løftes og bæres [frem] av gjennomført melodisk styrke. Det er blitt låter med et potensiale langt utover transistorradioen.
På en grunning av rock og country legges strøk av jazz og psykedelia. Til sammen utgjør det kanskje den nå mye omtalte fargeblandingen americana, eller scandicana som Henning Kvitnes kalte det allerede i 2001. For verselinjene leder fra dalfører og tro til tvil i små storbyer, gjennom lengsel og oppbruddsondskap, med stadige drikkestasjoner der en kan be om at det finnes håp i helvete.
Foruten Jørund Vålandsmyr på vokal og akustisk gitar består Menigheten vanligvis av:
Jørn Raknes (Beat Tornados, Paal Flaata) på diverse gitarer
Hans Erik Wagner (Shoeshine boys, Frank Znort Quartet) håndterer bass
Finn Håkon Werner Borgi (Ottar ‘Big Hand’ Johansen, Harald Thune) på trommer og perkusjon.
Til dere som er lykkelige er produsert av Ole Øvstedal (Ole og Silje Huleboer, Euroboys) og slippes høsten 2019.
Det er all grunn til å anta at denne ansamlingen av rutinerte, kreative livemusikere vil kunne skape sanntidsmagi på en livescene nær hvemsomhelst.
Opptreden på Musikkfest blir en duo jobb med Jørund Vålandsmyr på akk. gitar og Hans Erik Wagner på ståbass og kor, da de andre medlemmene har hellig arbeid utenbys.
Bernhard Vigen 2019
Poet og countrynevrotiker
https://www.facebook.com/J%C3%B8rund-V%C3%A5landsmyr-Menigheten-539517056465682/


Saturday June 1, 2019 19:10 - 19:30 CEST
Roots-Rock´n´Rollscenen - Roald Amundsens gate

19:15 CEST

Jah Tea
I år har Jah Tea drevet med Reggae i Norge i 20 år! I 1999 begynte det med Jah Ark Manifest og siden den tid har Jah Tea vært én av de som representerer det som er ekte i Norsk Reggae. Derfor kommer han i år med en Selektør fra Roastfish & Cornbread Sound System- 1 av bare 4 ekte hjemmesnekra Reggae-lydanlegg i Norge. Jah Tea har sunget med alle 4 og er fast MC på de tre som er på Østlandet. I det siste året har Jah Tea og R&C, sammen med bandet Ustelt, stått for arrangementet Crucial Sundays Reggae Jam på Hausmania- et herlig opplegg for publikum og en oase for sultne musikere og artister.
I løpet av sommeren kommer musikk fra Jah Tea: samarbeid med Helgeland 8-Bit Squad og med HipHoppere UBåt & Pablo.
https://www.facebook.com/Jah-Tea-422204404527445/
https://soundcloud.com/jahtea-manifest
https://open.spotify.com/artist/49OZQNWlDzwPpqTyrlxp2u
https://itunes.apple.com/no/artist/jah-tea/966272814?l=nb


Saturday June 1, 2019 19:15 - 19:45 CEST
Reggae - Botsen ('fengselsparken')

19:15 CEST

Trøm Borg (live)
Trøm Borg er artistnavnet til Tom, en aspirerende produsent/dj fra skogene i Indre Østfold. Han plukket opp sitt aller første musikkutstyr så sent som i 2016, da en flytt til Amsterdams levende electronica scene inspirerte han til å utvide sitt musikalske interesse fra lytter til produsent. Hans produktioner spenner fra ambient til techno, med fokus på skiftende og organiske lyder inspirert av tilnærmingen mellom musikk og naturens lover og strukturer. Når han entrer Love&Magics-scenen på Elgsletta returnerer han til sin tidligere hjemby for sin første gig på norsk jord. Det topper ett så langt eventfullt 2019 som inkluderer hans første gig i Amsterdam tilbake i februar, samt utgivelsen av hans første EP "Randomly Determined "på Egothermia Records den 27e mai.
https://soundcloud.com/tromborg
https://www.facebook.com/trommusic7/
https://soundcloud.com/tromborg/sets/berg-dalbane
https://open.spotify.com/artist/7M6eWwDBT0wssQMhbvNUaj?si=KENJ4jL0RW6FOiAH0ZquNQ
https://tromborgmusic.bandcamp.com/releases


Saturday June 1, 2019 19:15 - 20:15 CEST
Love&Magic ChillOut - Elgsletta

19:20 CEST

Kullet
Vi er en gjeng på fire som prøver oss på pop punk på norsk. vi er i alderen 18-23 år og er nettopp ferdig i urban studios med og spille inn 4 singler som gis ut våren 2019. bandet har spilt 2 ganger tidligere på musikkfest.vi har deltat i emergenza festivalen i 2018 der vi spillte 2 konserter på john dee og 1 gang på rockefeller.
https://www.facebook.com/1900Kullet/


Saturday June 1, 2019 19:20 - 19:40 CEST
Stovner Rockefabrikk - Birkelunden

19:20 CEST

19:30 CEST

19:30 CEST

Espen T. Hangård
Espen T. Hangård har bakgrunn som gitarist og vokalist i bandene Noplacetohide, KILLL, Diskord og Altaar. Med disse bandene har han gjennom mer enn 25 år deltatt på en rekke plateutgivelser og vist en ustanselig vilje til sjanger-overskridelser og eksperimentering. De siste årene har Hangård arbeidet alene med elektronisk musikk. På hans to ferske album «Primær» (2018) og «Elementær» (2019) spenner musikken fra fra funky braindance til streng electro, og det analoge soundet preges av syrete basslinjer, luftige akkorder og lettbeinte beats. Dette lydbildet presenterer Hangård også live – han stiller på scenen med trommemaskiner, sequencere og synther.
Som Oslo-klubben Jaeger nylig skrev på sin blogg:
“His razor-sharp productions were an instant hit across the Electro community. An electronic music artist completely unique to what anybody else is doing at the moment.”
https://www.hangard.no/
https://open.spotify.com/artist/6oDl4ecBvfC4Ysp2ZwHm0H?si=gmxON6A4RnGyKL1As4KDlw


Saturday June 1, 2019 19:30 - 20:00 CEST
Blå

19:30 CEST

Vari Loves
Vari Loves spiller melodiøs techno som gjør at du har lyst til å sveve. Er også en av damene bak Morning Beat.

Saturday June 1, 2019 19:30 - 20:00 CEST
Dattera Til Hagen

19:30 CEST

Karin Melon-Bratvold
Karin Melón (født 1990) er en norsk-filippinsk rapper, produsent og multiinstrumentalist fra Haugesund, nå bosatt på Oslo øst. Med en musikkutdannelse i bunn har hun arbeidet med musikkteori, produksjon, trommer, piano og kurs i beatboxing. Hun ga ut sin første singel “Ein Drøm” i 2016 og har siden den gang gitt ut “Drama” med artisten Marlen Tjøsvoll, samt “I Don’t Wanna” og “Serious” i 2018 der hun rapper på engelsk.
I 2015 samarbeidet hun med KUUK på sangen «Sug Meg.» Dette var med andre kvinnelige rappere som Lotus, Kildaphew og Mimmi Tamba. Låten ble spilt live på P3 og artistene ble roset for deres innsats for å samle kvinnelige norske rappere. Karin sin del av musikkvideoen til “Sug Meg” ble også delvis vist i NRK sin dokumentar “Takin Ova – Historien om norsk hiphop”. Hun har også blitt omtalt i musikkboken “Nye hiphop-hoder” av Øyvind Holen, og har flere spennende samarbeidsprosjekter på gang i 2019.
Som tidligere nevnt arbeider Karin Melón i disse dager med et nytt album som slippes 14. juni. Hun har blant annet fått med seg rapveteranen Son of Light samt Damien kjent fra “The Stream” på albumet. Hun står selv for all produksjon av både musikk og tekst, noe som gjør henne unik i dagens musikkbransje.
Musikken til Karin Melón beskrives best som hiphop med et hint av gospel, soul og R&B. Musikken er også sterkt påvirket av hennes flerkulturelle bakgrunn, med lette og sommerlige beats som gjør at man drømmer seg bort til mer eksotiske steder, som for Karin Melóns del; Filippinene.
http://www.karinmelon.com/
https://www.facebook.com/kkarinmelon/
https://open.spotify.com/artist/0ngvla4tdTjrHDhjtE6M3o?si=X2h0gq3RS6W83cEFs-0tcA


Saturday June 1, 2019 19:30 - 20:00 CEST
Lindeberg kulturfestival

19:30 CEST

David Bogen
David Bogen er bandprosjektet til mannen med samme navn. David er en bygdegutt fra indre Hedmark som fant musikken gjennom mors gamle konfirmasjonsgitar. Gjennom årenes gang har han vært en godt brukt musiker for ulike artister, men har nå samlet nok materiale til å slippe løs egne låter.
Det synges om nære og kjente temaer, med en letthet og ekthet som treffer midt mellom rockefoten og hjerterota. En slik ekthet som du gjerne finner i ei lita stue to mil nord for Brenneriroa, ytterst i en furuskog mellom to kopper svart kaffe.
Det hele startet med sommerlåten “Vårherres Lille Lommelykt” i 2016. Etter dette har en god håndfull låter fått liv. Noen er innspilt, og andre er på vei opp trappene til produsent Bjarne Stensli sitt studio. I Mai 2019 slippes tre nye låter. “Ville Bare Si Det” er en av de.
Med seg i studio og på scenen har David med seg Vetle Jarandsen (Bass), Kurt Andre Aase (Trommer), Stefan G. Stensrud (El-git), Robert Kaino (El-git) og Kristian Sæland (Orgel). Samtlige bandmedlemmer er bosatt i Oslo.
https://www.facebook.com/bogendavid
https://open.spotify.com/artist/0WCSe7C8iUQZCBspta6DBS?si=C4ct4FATRnqjTdmENZkFKg
https://itunes.apple.com/no/album/idioten-park-single/1234600962


Saturday June 1, 2019 19:30 - 20:00 CEST
Musikkbryggerietscenen - Olafiagangen

19:30 CEST

Hofmann's Bicycle Days
Seks frie sjeler møttes en varm sommerdag omringet av kaldt øl, sammen formet de et band som vil ta deg med på en pirrende, tankevekkende reise igjennom seige og sykkeldeliske harmonier.
Lørdag 1.Juni er Hofmann’s Bicycle Days klare til å tenne Kubaparken!
https://www.facebook.com/Hofmenns/
https://soundcloud.com/user-286062086


Saturday June 1, 2019 19:30 - 20:00 CEST
Verdensmusikk - Kubaparken

19:30 CEST

Notodden Roadshow
Bandet består av Notoddens mest profilerte bluesmusikere med Kåre Virud, Trond Ytterbø, Rita Engedalen, Margit Bakken, Morten Omlid, Jostein Forsberg, Jens Haugen og Jan Sigurd Pettersen. Det er ikke så ofte at det er mulig å oppleve alle disse sammen på scenen, så her er det all grunn til å gå mann av huse.

Saturday June 1, 2019 19:30 - 20:30 CEST
Bluesscenen - Tordenskiold Pub

19:30 CEST

19:30 CEST

Marius Bø
Saturday June 1, 2019 19:30 - 20:30 CEST
Uteklubb - Anker Park

19:35 CEST

19:40 CEST

Oscar Blesson
Norsk-ivorianeren Oscar Blesson er en artist som er verdt å bemerke seg. Oppvokst på Holmlia i Oslo, har dette gitt han en interessant måte å vinkle følelsene sine på i musikken.
Han balanserer seg mellom et passiv-aggresiv og sårbart uttrykk i form av både sang og ren rap, med tekster som beskriver alle reisene livet har å by på.
I 2019 stiller han opp med et nytt prosjekt. Dette vil dere ikke gå glipp av!
https://www.facebook.com/oscarblessonllr/
https://twitter.com/oscarblesson_
https://soundcloud.com/oscarblesson
https://open.spotify.com/artist/34yalNbmu76FgEtORg2yVp?si=o07JcG0ZTfmuVx7X_UORuA


Saturday June 1, 2019 19:40 - 20:00 CEST
Tee Prod X Lokk Shop - Torggata 23

19:40 CEST

Sånn Passe
Vi er kule jenter som lager relativt kule sanger. Kom på vår neste konsert og dra tilbake som en helt. Vi er sånn passe og vi er sånn passe gode.
https://www.facebook.com/profile.php?id=1129576457216837&ref=content_filter
https://open.spotify.com/artist/5amuQkJGfdeZqbUA5zenCG

Saturday June 1, 2019 19:40 - 20:05 CEST
AKKS og Radiorakel m/venner - Arbeidersamfunnets plass

19:45 CEST

19:45 CEST

VINTAGE RADIO
VINTAGE RADIO
danner en helt ny forening mellom blues, soul og gospel.
De har en kjærlighet for den tradisjonelle bluesen og formidler ærlige tekster sammen med energiske riff, intense gitarsoloer og en følsom vokal.
Bandet tar inspirasjon fra artister som Melody Gardot, Beth Hart, Joe Bonamassa og BB King.
De har blitt tatt godt i mot i bluesmiljøet, og er snart aktuell med ny musikk.
Booking:
thevintageradiomusic@gmail.com
https://www.facebook.com/thevintageradiomusic/
https://open.spotify.com/artist/0szsPy0TEip9X9PRKb1PgX


Saturday June 1, 2019 19:45 - 20:15 CEST
Roots-Rock´n´Rollscenen - Roald Amundsens gate

19:45 CEST

Crussen Live
Crussen spiller live og det blir lekfulle beats, munnspill og fete basslinjer for kropp og sinnet. Sjekk ut Crussens remixen til Terje Isungsets og Groupa “Silent Folk”. Dette kommer bli en for historie boken.
https://www.facebook.com/crussenmusic/
https://soundcloud.com/crussen/groupa-silent-folk-crussen-remix-1

Saturday June 1, 2019 19:45 - 20:45 CEST
Jaeger

19:50 CEST

Mari Hajem
Med for fare å miste hørselen bestem den norske bondejenta Mari Hajem seg tidlig for at musikk skulle bli hennes lidenskap i livet.
Oppvokst i idylliske stille omgivelser begynte hun å komponere musikk ved pianoet der hun kunne høre, og musikken reflekterer naturen hennes opplevelse av å leve i et samfunn der alt skal være perfekt når hun selv ikke var det.
Musikken ble et ankepunkt i en vanskelig oppvekst med mange operasjoner for å redde hørselen. Musikken er tydelig påvirket av melankoli og håp, men reflekterer også den vakre naturen hun har oppvokst med.
Mari kom inn på den prestisjetunge skolen Liverpool Institute for performing arts i Liverpool og valgte å satse alt på musikken. Det var utfordrende å studere utenlands med nedsatt hørsel, men tidlig i studietiden fikk hun tilbud om en operasjon som forandret det hele og reddet hørselen.
Siden den gang har Mari jobbet hardt med musikken for å skape det unike lydbildet hun har idag, og sammen med sin bror Eivind Hajem og produsenten Åsmund Røst Wien har de produsert flere og flere låter som til slutt skulle bli umulig for den norske musikkbransjen å ignorere.
I 2018 signerte Mari med Needed Records, et datterselskap av Tylden & co, og sammen har de formet artistens spennende utrykk og sound.
Mari’s lange erfaring med live gjør det lett å treffe publikum, hun har varmet opp for band som Kings of Convenience, Monica Heldal, Frøder, Ingrid Olava, Team me, Kid Astray, Matthew and Me, Ainda Duo and House Of Trees. Mari har også spilt festivaler som; Kongsberg Jazzfestival, Hove, Musikkfest, Lierdagene, Jordbærfestivalen og Hokksunddagene, og The Threshold festival, Sound City, LIMF (Liverpool International music festival I England og og Marfest(Wales).
https://www.facebook.com/marihajemmusic/?ref=aymt_homepage_panel&eid=ARAECzfxNePKinqDGVwYZ2TeOC6M1hK2jc2LmGgDIfstejMO5YO8nTD-JlHHJS-fJ7noX1G2v7HbvaPb
https://open.spotify.com/artist/5sTEMu4MWoS4KYwgj86gz1?si=ejVWbn97TACtdRBH4Hj6Ig


Saturday June 1, 2019 19:50 - 20:20 CEST
Schous kulturbryggeri

20:00 CEST

Faya Red
Saturday June 1, 2019 20:00 - Tuesday May 21, 2019 22:00 CEST
Godthåbx, terassen

20:00 CEST

Fred E
Fred E er en rapper, trompetist og produsent med base i Drammen.
Han har lang fartstid etter mange år i grupper som Freddy & the Casuals og Pinlig Stillhet, men i April 2018 valgte han å relansere seg som soloartist og har siden sluppet singler i høyt tempo.
https://www.facebook.com/fredebeats
https://soundcloud.com/fredebeats
https://open.spotify.com/artist/5V4X7tMUD9T13b1hZvUyEI


Saturday June 1, 2019 20:00 - 20:25 CEST
Morradi - Kongens gate

20:00 CEST

Strangerous
Musical exploration and expression.
From industrial noise to avant-garde
From pleasant to disturbing.

Saturday June 1, 2019 20:00 - 20:30 CEST
Art of noise - Humla på Hausmania

20:00 CEST

DetErGrovt
DetErGrovt spiller liveimprovisert klubbmusikk med herlige dubvokaler Har gjort stor suksess det siste året på Oslos klubbscener.

Saturday June 1, 2019 20:00 - 20:30 CEST
Dattera Til Hagen

20:00 CEST

Arthur Kay
Oslo based musician making music with synths and pianos. Also with The Switch, Dr Kay and his Interstellar Tone Scientists, Ivan Ave and Mutual Intentions.
https://www.facebook.com/arthurkaymusic/

Saturday June 1, 2019 20:00 - 20:30 CEST
Ingensteds, uteserveringen

20:00 CEST

Tempelheks
Welcome to the serpent cult
Tempelheks is an occult doom rock experience from Oslo, Norway. For fans of music like Uncle Acid & The Deadbeats, Age of Taurus, The Sword, Black Sabbath, Reverend Bizarre, Black Pyramid, Mountain, Thin Lizzy and the general vibe of 70’s occultism.

Saturday June 1, 2019 20:00 - 20:30 CEST
Metalscenen - Aye Aye club

20:00 CEST

20:00 CEST

JJ Paulo
JJ Paulo is a singer and producer born in Tanzania raised in Denmark. The music is inspired by his African roots delivered live by his African band. The heat flowing from the catchy grooves is full of generosity when the African rhythms are stirred up with attitude and flow. Being to one of JJ Paulo’s shows is like getting a big kiss of African culture.
https://www.facebook.com/JJPaulofficial/
https://soundcloud.com/jj-paulo


Saturday June 1, 2019 20:00 - 20:30 CEST
Verdensmusikk - Kubaparken

20:00 CEST

Klarspråk
Rapper Thomas Viten, aka. Klarspråk, er utdannet musikkviter og skrev masteroppgave om politisk hiphop og rapgruppa Gatas Parlament. I løpet av sitt forskningsarbeid begynte han å rappe selv og prosjektet Klarspråk var født. Med en bakgrunn som trommeslager skaper Klarspråk fengende og rytmisk interessant rap med morsomme, ironiske, og politiske tekster. Med seg på laget har han DJ og produsent Andreas Berge aka. Asmlsm. Berge har jobbet som produsent og DJ på en rekke prosjekter, blant annet på debutalbumet til rap-artisten Gulla. Klarspråk og Berge jobber for tiden på et debutalbum som slippes i løpet av høsten.
https://www.budstikka.no/hiphop/rapper/kultur/fra-forsker-til-rapper/s/5-55-640020
https://www.youtube.com/channel/UCrqmV-aBzwDV0-XLa4x-T4Q
https://www.facebook.com/klarspraak/
https://soundcloud.com/klarspraak
https://open.spotify.com/artist/2wdPbSSmcq3Ee82mu7HFFi?si=qqEMPmsnSOGF_j5aq9C8ow


Saturday June 1, 2019 20:00 - 20:40 CEST
Cafe Sør

20:00 CEST

Signe Eide
Signe Eide (21) er et resultat av musikkbyen, mange hundre live-gigs de fleste steder i Oslo og på flere festivaler – blant annet Slottsfjell, Trænafestivalen og Piknikk i parken. NRKP3s Ruben Gran lurer på om hun er Norges egen Adele, mens Lissie har hatt henne som support act på Rockefeller, Sentrum Scene og i konserthus landet rundt.
EP-debuten “I am Fever” ble sluppet på Kulturhuset i 2016, og allerede i august samme år fulgte singlen ”Heaven”. I 2017 slapp hun et minialbum ”Simple / Heavy” og singelen ”Liar”.
Signe Eide har sterke uttrykk, og gjør sterkt inntrykk. En moden vokal på catchy melodier og sanger som rører deg og fester seg. En gammel og rå stemme i en ung kropp som formidler låter langt over bristepunktet.
-” ..et slags datterselskap av den fiktive fusjonen PJ Harvey-Joni Mitchell-Bon Iver-Jeff Buckley. Og det funker som bare fy. Hun kan sitt håndverk og hun har allerede funnet sitt helt eget sound, trass sin unge alder. Denne musikken er født frem av et intenst behov for å skape. … En smerte som liksom bare MÅ finne sin vei ut i verden. ”(Cesilie Holck, trafo.no)
I 2019 står nye låter klare for slipp og Signe Eide er en av Oslos unge en burde følge med på i tiden som kommer.
http://www.signeeide.no
https://www.facebook.com/signeeideofficial/
https://soundcloud.com/signe-eide-official
https://open.spotify.com/artist/57uib5ByVsD9Mz0ittJiO1
https://itunes.apple.com/no/artist/signe-eide/850514214


Saturday June 1, 2019 20:00 - 20:40 CEST
Uhørt, Strøget

20:00 CEST

Politisk Hjærnesvikt A/S
Politisk Hjærnesvikt A/S er et tribute-band til 80-tallspønk fra Bodø og Salten.
Bandet betegner sin musikk for “New Old School Nordlandspønk”, og dette er meget beskrivende for hva de holder på med, som er nye versjoner av pønk- og hardcorelåter fra Salten i Nordland fra første halvdel av 80-tallet.
Bandet spiller coverlåter av band som Hjertesvikt A/S, Politisk Avfall, Mitti Skritti, Hæmma Vækst m.m; i tillegg til egne låter lagd i ånden efter disse!
Bandet har spilt på flere festivaler de siste årene, bl. a. Pøbelrock (Trondheim), Karlsøyfestivalen (Troms) og foran over 3000 ville publikummere på Parkenfestivalen i Bodø. I tillegg til konserter i Oslo, Moss, Tønsberg m.m.
En konsert med Politisk Hjærnesvikt A/S er som å bli overkjørt av Nordlandsbanen, fullastet med ferskfisk, lever og rogn!!!
Besetning:
Trygvekontoret – Vokal
Niff – Bass
Gary Åsjord – Gitar
Pål Lind – Gitar
OverBård – Trommer
https://www.facebook.com/politiskhjernesviktas/
https://soundcloud.com/search/sounds?q=politisk%20hj%C3%A6rnesvikt
https://open.spotify.com/artist/1XMQQ4IjFxi2yOo1Vou4u0?si=zPZhDfdKSZ2G_1bp8iVNFg
https://itunes.apple.com/tr/artist/politisk-hj%C3%A6rnesvikt-as/871191178


Saturday June 1, 2019 20:00 - 20:45 CEST
Hausmania, bakgården

20:00 CEST

ATENA
Med 3 album i nakken, konserter landet rundt og turnéer gjennom Europa har Atena fått seg et navn på både borte- og hjemmebane.
Høsten 2019 slipper de sitt 4. album på Indie Recordings.
https://www.facebook.com/atenaofficial/
https://open.spotify.com/artist/4W63tIuqeBb0IFT3dgtudf?si=TXDw1s8qR4qh6jojN4SUWw


Saturday June 1, 2019 20:00 - 20:45 CEST
Sub Scene, Rosenkrantz' gate

20:00 CEST

Plain Jane
Plain Jane is an up and coming DJ based in Oslo. She has been behind the decks in Norway since 2013. She has played in clubs like The Villa, Verkstedet, Skuret, and different underground venues. Plain Jane started KINETICS with her fellow DJ colleague Tina V in 2016. Her favorite genres are melodic techno, progressive and tech house.
https://www.facebook.com/plainjanenorway/
https://soundcloud.com/plain-jane-1


Saturday June 1, 2019 20:00 - 21:00 CEST
123lyd & DJ Booking - Schous plass

20:00 CEST

Kickslip
Baard Kolstad og DJ Boge startet opp samarbeidet som et hobbyprosjekt i 2017 under navnet DJ&DRUMS, men etterhvert som den energiske live-duoen ble til en populær act på festival- og klubbscener i innland og utland innså de at et nytt navn var nødvendig og dermed ble Kickslip født.
Gutta hadde aldri trodd at det som startet som et morsomt prosjekt hvor de hadde fri utfoldelse skulle bli et satsingsprosjekt. Baard har sin bakgrunn fra Metal og denne energien har vist seg at resonnerer sinnsykt bra i House- og klubbmusikk. DJ Boge har i et tiår vært en av landets mest anerkjente vinyl-DJ’s og frekventerer ofte bak platespillerne på noen av hovedstadens mest populære klubber. Sammen har gutta blitt som et band å regne og under sine opptredener leverer de hakeslepp, all-dans, ekstatisk klapp og hoi, flyvende trommestikker, glovarm scratching og se heller ikke bort ifra svette menn i bar overkropp.
https://www.360agency.no/kickslip
https://www.facebook.com/kickslipofficial/
https://open.spotify.com/artist/0CjlG1de3EoRin9eLRhAwl?si=LzuHwhY3R4WxYB-Bz8zxTA


Saturday June 1, 2019 20:00 - 21:00 CEST
Justisen, bakgården