Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 1 • 12:30 - 12:45
Åkerland

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Åkerland er en visetrio som skriver låter om omgivelser og mennesker de er glade i. Trioen har et sart, enkelt og nøkternt lydbilde, der vokal, gitar og bass smelter elegant sammen. Tekstene rører deg, de er ærlige og handler om livets underfundigheter, og sammen med nydelige melodier vokser låtene for hver gjennomlytting. Med sin lyse og ærlige stemme bringer Elin inn en nærhet i låtene som gir oss følelsen av å ha henne rett ved siden av oss, og sammen med varmt og lyttende gitar og bassspill, er Åkerland en unik lytteropplevelse.
Åkerland har tatt hjemkommunen Aurskog/Høland med storm og spiller live for fulle konsertsaler hver eneste gang. Nå er det resten av Norge sin tur til å bli sjarmert av denne folkelige trioen.
Åkerland er inne i siste fase av sitt debutalbum “Helt Nære”. I disse dager mikses og mastres de ti låtene hos Propeller. Albumet er forøvrig spilt inn i Farm Studio i Høland og produsert av Magne Hellesjø og Thomas Nessheim – som også produserte Grenseland sitt debutalbum – hvor flere låter ble radiolistet (en av dem A-listet på NRK P1).
Åkerland slipper sin første singel 24. mai; en herlig vårlåt som vi håper og har tro på at vil nå radiokanalene. Deretter fortsetter de å slippe en og en låt helt frem til albumrelease i mars 2020. På den måten mener vi at hver enkelt låt får den oppmerksomheten den fortjener.
https://www.facebook.com/aakerland/?ref=br_rs
https://soundcloud.com/kari-meyer/sets/akerland-helt-naere/s-6ABIF


Saturday June 1, 2019 12:30 - 12:45 CEST
Korscenen - St. Hanshaugen

Attendees (1)