Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 1 • 18:30 - 18:50
DJ Scob feat Andre Javo og Nekkabelo

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

DJ Scob er en erfaren artist, DJ og produsent i norsk hiphop og verden for øvrig. Han har samarbeidet med mange artister gjennom årene, både på sanger og live. DJ Scob har platekontrakt i Team Won inc Pacewon sitt label. Pacewon kjent fra gruppa Outsidaz, som Eminem var med i før. Pacewon & Mr.Green.var også stor suksess. Pacewon er en levende rap legende. world wide. DJ Scob sine siste par internasjonale singler har han med gjeste rappere som: Son Of Light, Ruste juxx, Pacewon, Abyss og ikke minst R aka Rival som også er med i Team Won Inc. I Norge har DJ Scob et crew/label Wreckshop Inc. .
DJ Scob har med 2 gjesterappere, nemlig Nekkabelo og Andre Java i år
Nekkabelo Norsk rapper elsker lage musikk og ha shows. og er nettopp blitt med i DJ Scobs, Norske crew Wreckshop Inc, det er alltid liv og røre rundt Espen Olebakken aka Nekkabelo. Han har gitt ut noen 3 offisielle Spotify singler og kommer ut med offisielle debutplata innen et års tid. Tidligere har han giitt ut minst 30 sanger på Soundcloud så sjekk de ut og syng med!
Andre Javo er en meget bra rapper, med bra tekster. Andre Javo kom ut med singlen penger ut av ingenting for en liten stund siden. Og har mer på tapetet fremover.. Andre Javo har også nettopp har laget 3 sanger med DJ Scob. Den ene fremføres på morradi. Heter Klype Salt release dato 29april :)
Andre Javo er I Oslos hiphop Miljø.
https://ampl.ink/WArwy
https://www.facebook.com/DJSCOBOFFICIAL/
https://soundcloud.com/djscobwreckshoprecords/sets/drittung3n-soundcloud-playlist
https://open.spotify.com/artist/7wtzuPyudMu1K6iMzWgQS6?si=tjYYyWOZTgeUvvSofgoVNw
https://itunes.apple.com/no/artist/dj-scob/382506050?l=nb


Saturday June 1, 2019 18:30 - 18:50 CEST
Tøyen Torg

Attendees (2)