Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 1 • 21:00 - 21:30
Tilla

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Tilla
Tilla har skapt sitt eget lille univers ved å bruke utallige timer på å drømme i platesjapper og med tegneblokken. Tilla vokste opp med tre musikalske og utforskende storebrødre, og ble derfor tidlig eksponert for et bredt spekter av musikk og kunst. Låtene hennes bærer preg av tung bass og lag på lag med særegen vokal.
De siste årene har hun bygd seg opp på klubbscenen i Norge som DJ under navnet Saronia, og som livemusiker for blant annet Lil Halima, Louam og Pasha.
Høsten 2016 ble 21-åringen anbefalt av P3 Urørt-redaksjonen med låtene «Falling» og «Material King». Hun har vært å se på blant annet Vill Vill Vest, Slottsfjell, UKA, OverOslo og Trondheim Calling til tross for at hun ikke ennå ikke hadde noen offisielle utgivelser.
Etter en lang periode i studio skapte hun ny musikk der singelen «Slow» ble først i rekken. Den kom 8.mars og ble skrevet om av Redbull, Gaffa, NRK P3 i tillegg titulert ukens single hos Jazznytt/DN. Den er også listet hos Tidal Rising og Ukas brygg på Tidal i tillegg til å bli spilt på radio i Nederland, Norge og USA. Ny musikk er rett rundt hjørnet og en debut-EP/mini album kan forventes i høst!
https://www.facebook.com/tillagaaso/
https://soundcloud.com/tillavanilla
https://open.spotify.com/track/5AidCjNLcpZUd4aK2fMT4s?si=kPt4h8D7R26oJWDM7a38qQ
https://itunes.apple.com/no/album/slow-single/1455374247?l=nb


Saturday June 1, 2019 21:00 - 21:30 CEST
Ingensteds, uteserveringen