Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 1 • 17:40 - 18:05
Ane.Fin

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

25. januar slapp jeg min debutsingel. Låten ble A-listet på Ordentlig Radio, og listet på NRK Vestfold i tillegg til at den ble listet i “Tidal Rising Norge” og “Ukas Brygg” hos Tidal. Låten ble sluppet under eget label “Kjærlig”, og har nå nærmere tjuetusen streams på Spotify.
«Fast i deg» er en R&B/pop-låt som garantert gir deg flashbacks til din egen kjipe eks. Samt en påminnelse om hvor befriende og lurt det kan være å kaste en tannbørste.
Ane.Fin (27) er en sanger og låtskriver fra Horten, som lager fengede låter om hjertesmerte på norsk. Hun har holdt på med musikk siden sin første opptreden i tantes bryllup som 4 åring– men det er ikke før nå at hun endelig slipper noe.
I september ble hun booket til å varme opp for Farida på Parkteatret, og det uten å ha sluppet en eneste låt. I tillegg har hun allerede spilt flere egne konserter, med overveldende respons fra publikum.
Horten-jenta er nå klar med debutsingelen «Fast i deg», som er skrevet sammen med Halvor Folstad (Skinny Days). Den handler, sjokkerende nok, om å sitte fast i en relasjon.
– «Fast i deg» er nok ikke en typisk kjærlighetslåt. Den handler om noe som er feil, men som man allikevel ikke klarer å gi slipp på. En kveld ringte jeg for eksempel eksen min 112 ganger – det er helt sykt, jeg klarte ikke stoppe og ble mer frustrert for hver gang det brøt. Selv om de fleste ikke ville gått så langt som å ringe eksen 112 ganger, tror jeg mange kan kjenne seg igjen i det å sitte fast, sier Ane.Fin.
https://www.facebook.com/AneFin-709639429368635/
https://open.spotify.com/artist/4Jlq2xH8qZVpuCL4SQmFkm?si=XnCjSSeKSkS3BwhCHGZE0Q


Saturday June 1, 2019 17:40 - 18:05 CEST
Torshovparken

Attendees (8)