Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 1 • 19:00 - 19:30
Lazy Queen

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Lazy Queen spiller høyt og med et usedvanlig energinivå, hvor band og publikum har en tendens til å befinne seg like mye på scenen som på gulvet. Det melodiske og støyete går hånd i hånd, og de bruker 90-talls nostalgien som preger dagens musikktrender til å skape sitt eget forfriskende uttrykk. Det er ungt, det er catchy, det er energisk, det er ufeiltagbart Lazy Queen.
2018 var året LQ gjorde seg bemerket i den norske musikkscenen med konserter for Kanalrock, på Klubbøya og et publikum på over 200 på Oslo Pride. I januar ble EP’n A Sigh So Deep sluppet til enstemmig gode anmeldelser. Undergrunnsekspertene i Evig Lyttar ga EP-en 9/10 og skrev, “Lazy Queen har rett og slett laget den beste EP-en undertegnede har hørt på årevis.” I tillegg har de blitt anbefalt og spilt jevnlig på P3 (Urørt har anbefalt 3 av 5 låter), samt A-listinger på Radio Nova og Radio Revolt. Kristopher Schau også har trukket frem og anbefalt Lazy Queen i både intervjuer og på egne radioprogrammer flere ganger. Finnes vel ikke stort bedre norsk-rocke-godkjent-stempel enn det?
Lazy Queen fullførte tidligere i år en norgesturné markert av fulle rom og ekstatiske publikum. Nå skal det både spilles inn ny utgivelse, og LQ blir å se på utvalgte festivaler i løpet av sommeren.
https://www.lazyqueenband.com/
https://www.facebook.com/lazyqueenband/
https://soundcloud.com/lazyqueenband
https://open.spotify.com/artist/1U9zqBUEcScanms647YanK?si=Hr5NdCBPTu6Wt8GAQczidQ
https://itunes.apple.com/us/artist/lazy-queen/980874269


Saturday June 1, 2019 19:00 - 19:30 CEST
Ingensteds, uteserveringen