Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 1 • 12:30 - Monday, April 1 •13:00
Signe Eide

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Signe Eide (21) er et resultat av musikkbyen, mange hundre live-gigs de fleste steder i Oslo og på flere festivaler – blant annet Slottsfjell, Trænafestivalen og Piknikk i parken. NRKP3s Ruben Gran lurer på om hun er Norges egen Adele, mens Lissie har hatt henne som support act på Rockefeller, Sentrum Scene og i konserthus landet rundt.
EP-debuten “I am Fever” ble sluppet på Kulturhuset i 2016, og allerede i august samme år fulgte singlen ”Heaven”. I 2017 slapp hun et minialbum ”Simple / Heavy” og singelen ”Liar”.
Signe Eide har sterke uttrykk, og gjør sterkt inntrykk. En moden vokal på catchy melodier og sanger som rører deg og fester seg. En gammel og rå stemme i en ung kropp som formidler låter langt over bristepunktet.
-” ..et slags datterselskap av den fiktive fusjonen PJ Harvey-Joni Mitchell-Bon Iver-Jeff Buckley. Og det funker som bare fy. Hun kan sitt håndverk og hun har allerede funnet sitt helt eget sound, trass sin unge alder. Denne musikken er født frem av et intenst behov for å skape. … En smerte som liksom bare MÅ finne sin vei ut i verden. ”(Cesilie Holck, trafo.no)
I 2019 står nye låter klare for slipp og Signe Eide er en av Oslos unge en burde følge med på i tiden som kommer.
http://www.signeeide.no
https://www.facebook.com/signeeideofficial/
https://soundcloud.com/signe-eide-official
https://open.spotify.com/artist/57uib5ByVsD9Mz0ittJiO1
https://itunes.apple.com/no/artist/signe-eide/850514214


Saturday June 1, 2019 12:30 - Monday April 1, 2019 13:00 CEST
Youngs - Pløns Gate