Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 1 • 12:00 - 16:00
DNA? AND? med Kari Rønnekleiv og Ole Henrik Moe

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

DNA? AND? er et musikerkollektiv av fem til sju ungdommer med Downs syndrom eller psykiske utviklingshemminger som spiller improvisert musikk sammen med profesjonelle musikere. På den måten får hovedpersonene skape og utforske sin egen musikk ut fra sine egne parametere og spesialiteter. Ofte er ikke denne utforskningen basert på rasjonalitet, teknikk og notasjon. I stedet merker vi ofte genuine musikalske kvaliteter som tilstedeværelse, timing og energi som vi bygger videre på. I DNA? AND? er det ingen som prøver å lære noen å spille eller legge noen struktur. Det er opp til medlemmene å bestemme hva og hvordan og på hva det skal spilles. I stedet improviseres det fritt med de lydkildene som er tilgjengelige.
DNA? AND? ble startet i 2013, og har spilt på internasjonale festivaler for eksperimentell og imoprovisert musikk i Norge og Frankrike, (All Ears, Blow Out, Sonic Protest) og sammen med bl.a. Snah (Motorpsycho) og Hamid Drake, og skjer I regi av konsertserien Dans for voksne i samarbeid med Harald Fetveit, Bjarne Larsen og Stina Moltu.
Denne gangen har de med seg radarparet Kari Rønnekleiv og Ole Henrik Moe, som også har figurert med Motorpsycho, om enn for lenge siden. I tillegg til å være en glitrende instrumentalist, enten det er på piccolo-fiolin, bratsj eller bass-trombone er Moe en dekorert komponist, og for en av de komposisjonene, for solo fiolin, har Rønnekleiv har fått en Spellemannspris for framføringa.
https://vimeo.com/326942753
https://www.facebook.com/events/283824222498309/
https://soundcloud.com/dna-and


Saturday June 1, 2019 12:00 - 16:00 CEST
DNA? AND? - Kafé Hærverk