Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 1 • 19:30 - 20:00
Karin Melon-Bratvold

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Karin Melón (født 1990) er en norsk-filippinsk rapper, produsent og multiinstrumentalist fra Haugesund, nå bosatt på Oslo øst. Med en musikkutdannelse i bunn har hun arbeidet med musikkteori, produksjon, trommer, piano og kurs i beatboxing. Hun ga ut sin første singel “Ein Drøm” i 2016 og har siden den gang gitt ut “Drama” med artisten Marlen Tjøsvoll, samt “I Don’t Wanna” og “Serious” i 2018 der hun rapper på engelsk.
I 2015 samarbeidet hun med KUUK på sangen «Sug Meg.» Dette var med andre kvinnelige rappere som Lotus, Kildaphew og Mimmi Tamba. Låten ble spilt live på P3 og artistene ble roset for deres innsats for å samle kvinnelige norske rappere. Karin sin del av musikkvideoen til “Sug Meg” ble også delvis vist i NRK sin dokumentar “Takin Ova – Historien om norsk hiphop”. Hun har også blitt omtalt i musikkboken “Nye hiphop-hoder” av Øyvind Holen, og har flere spennende samarbeidsprosjekter på gang i 2019.
Som tidligere nevnt arbeider Karin Melón i disse dager med et nytt album som slippes 14. juni. Hun har blant annet fått med seg rapveteranen Son of Light samt Damien kjent fra “The Stream” på albumet. Hun står selv for all produksjon av både musikk og tekst, noe som gjør henne unik i dagens musikkbransje.
Musikken til Karin Melón beskrives best som hiphop med et hint av gospel, soul og R&B. Musikken er også sterkt påvirket av hennes flerkulturelle bakgrunn, med lette og sommerlige beats som gjør at man drømmer seg bort til mer eksotiske steder, som for Karin Melóns del; Filippinene.
http://www.karinmelon.com/
https://www.facebook.com/kkarinmelon/
https://open.spotify.com/artist/0ngvla4tdTjrHDhjtE6M3o?si=X2h0gq3RS6W83cEFs-0tcA


Saturday June 1, 2019 19:30 - 20:00 CEST
Lindeberg kulturfestival