Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 1 • 19:30 - 20:00
David Bogen

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

David Bogen er bandprosjektet til mannen med samme navn. David er en bygdegutt fra indre Hedmark som fant musikken gjennom mors gamle konfirmasjonsgitar. Gjennom årenes gang har han vært en godt brukt musiker for ulike artister, men har nå samlet nok materiale til å slippe løs egne låter.
Det synges om nære og kjente temaer, med en letthet og ekthet som treffer midt mellom rockefoten og hjerterota. En slik ekthet som du gjerne finner i ei lita stue to mil nord for Brenneriroa, ytterst i en furuskog mellom to kopper svart kaffe.
Det hele startet med sommerlåten “Vårherres Lille Lommelykt” i 2016. Etter dette har en god håndfull låter fått liv. Noen er innspilt, og andre er på vei opp trappene til produsent Bjarne Stensli sitt studio. I Mai 2019 slippes tre nye låter. “Ville Bare Si Det” er en av de.
Med seg i studio og på scenen har David med seg Vetle Jarandsen (Bass), Kurt Andre Aase (Trommer), Stefan G. Stensrud (El-git), Robert Kaino (El-git) og Kristian Sæland (Orgel). Samtlige bandmedlemmer er bosatt i Oslo.
https://www.facebook.com/bogendavid
https://open.spotify.com/artist/0WCSe7C8iUQZCBspta6DBS?si=C4ct4FATRnqjTdmENZkFKg
https://itunes.apple.com/no/album/idioten-park-single/1234600962


Saturday June 1, 2019 19:30 - 20:00 CEST
Musikkbryggerietscenen - Olafiagangen

Attendees (2)