Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 1 • 19:50 - 20:20
Mari Hajem

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Med for fare å miste hørselen bestem den norske bondejenta Mari Hajem seg tidlig for at musikk skulle bli hennes lidenskap i livet.
Oppvokst i idylliske stille omgivelser begynte hun å komponere musikk ved pianoet der hun kunne høre, og musikken reflekterer naturen hennes opplevelse av å leve i et samfunn der alt skal være perfekt når hun selv ikke var det.
Musikken ble et ankepunkt i en vanskelig oppvekst med mange operasjoner for å redde hørselen. Musikken er tydelig påvirket av melankoli og håp, men reflekterer også den vakre naturen hun har oppvokst med.
Mari kom inn på den prestisjetunge skolen Liverpool Institute for performing arts i Liverpool og valgte å satse alt på musikken. Det var utfordrende å studere utenlands med nedsatt hørsel, men tidlig i studietiden fikk hun tilbud om en operasjon som forandret det hele og reddet hørselen.
Siden den gang har Mari jobbet hardt med musikken for å skape det unike lydbildet hun har idag, og sammen med sin bror Eivind Hajem og produsenten Åsmund Røst Wien har de produsert flere og flere låter som til slutt skulle bli umulig for den norske musikkbransjen å ignorere.
I 2018 signerte Mari med Needed Records, et datterselskap av Tylden & co, og sammen har de formet artistens spennende utrykk og sound.
Mari’s lange erfaring med live gjør det lett å treffe publikum, hun har varmet opp for band som Kings of Convenience, Monica Heldal, Frøder, Ingrid Olava, Team me, Kid Astray, Matthew and Me, Ainda Duo and House Of Trees. Mari har også spilt festivaler som; Kongsberg Jazzfestival, Hove, Musikkfest, Lierdagene, Jordbærfestivalen og Hokksunddagene, og The Threshold festival, Sound City, LIMF (Liverpool International music festival I England og og Marfest(Wales).
https://www.facebook.com/marihajemmusic/?ref=aymt_homepage_panel&eid=ARAECzfxNePKinqDGVwYZ2TeOC6M1hK2jc2LmGgDIfstejMO5YO8nTD-JlHHJS-fJ7noX1G2v7HbvaPb
https://open.spotify.com/artist/5sTEMu4MWoS4KYwgj86gz1?si=ejVWbn97TACtdRBH4Hj6Ig


Saturday June 1, 2019 19:50 - 20:20 CEST
Schous kulturbryggeri

Attendees (6)