Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 1 • 20:30 - 21:00
hôy la

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Siden Hôy la udgav hendes første single ‘Please’ i slutningen af 2017 er det gået stærk for den norske, københavnsbaserede artist – der er blevet skamrost for hendes dystre og eksperimentende lyd. Britiske og tyske medier fremhæver Hôy la som en af Norges mest interessante acts og danske Noisey omtaler Hôy la som “Nordisk TripHop’s store håb”.
Hôy la, der som privatperson hedder Ingri Høyland, er en insisterende DIY artist der brugte 8 måneder på. at få rettighederne til 6 sekunder fra en kinesisk visesang for et “uundværlig sample”. Høyland laver sit eget artwork og videoer, og har udviklet et skarpt nordisk og minimalistisk udtryk. Eksempelvis præsenterede hun japansk æstetik, performancekunst og arkitektur i musikvideoerne til Purple og Saturday.
Live skaber Ingri Høyland, sammen med hendes band et eksplosivt og insisterende univers. Et univers hvor det elektroniske møder det akustiske i et lydbillede der er lige så blødt, som det er mørkt og forførende. Hôy la var tidlig ude med at spille festivaler som Spot, Stella Polaris og New Note og fortsatte efteråret 2018 med en række anmelderroste og pakkede showcases i Norge (Trondheim Calling, Sørviev Festival, Vill Vill Vest). For ikke at glemme hendes tour til Japan, hvor hun sammen med Jonas Wetterslev (The Entrepreneurs) spillede på de mørkeste klubscener i Japans undergrund.
Hôy la startede 2019 med at spille Vegas Udvalgte og udgav den 22. Februar hendes debut EP ”X Heads”. Som Undertoner beskrev det ”lyder spådommen, at norske Hôy la for alvor kommer til at få vind i sejlene i 2019”.
https://www.facebook.com/hoylamusic/
https://www.facebook.com/hoylamusic/
https://soundcloud.com/hoylamusic


Saturday June 1, 2019 20:30 - 21:00 CEST
Blå