Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 1 • 13:00 - 13:44
Birkelunden Big Band

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Grünerløkkas eget storband gir deg et swing-fyrverkeri du neppe har sett maken til her til lands. Ja det er bare å holde på 40-talls hatten når hele 19 blåsere, vokalister, bass, gitar, piano og trommer blåser Spikersuppa langt ned i Oslo-fjorden.
En stor del av bandets medlemmer er tidligere eller nåværende musikkstudenter ved Norges Musikkhøgskole eller Uni. i Oslo, Stavanger eller Agder.
Bandets visjon er å løfte frem den beste musikken fra storbandets storhetstid og presentere den for «folk flest» gjennom å arrangere temafester dedikert ulike tiår og epoker,der publikum oppfordres til å ta del i form av dans og utkledning inspirert av tidens antrekk,men det er ingen dress og kjoletvang denne ettermiddagen m.m. du har lyst å få deg feststasen :-)
I desember i år arrangerte de «Cool Yule 2018 // 1940s White Christmas Ball», som en feiring av musikken, dansen og julenostalgien fra «the good ol’ days».
18 mai i Oslo´s legendariske revyscene Chat Noir står de klare med sine medsøstre i vokalgruppa Attitunes og gjør “Come Fly With Me” som er tidenes hyllest til Frank Sinatra, musikalske karriere, og tar publikum tilbake til Las Vegas på 1960-tallet – en tid fylt med glamour, cocktails, levd liv, og menn og kvinner “dressing their best”.
https://www.facebook.com/BirkelundenBigBand
https://www.facebook.com/pg/BirkelundenBigBand


Saturday June 1, 2019 13:00 - 13:44 CEST
Roots-Rock´n´Rollscenen - Roald Amundsens gate