Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 1 • 14:00 - 14:20
Lady Moscow

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Lady Moscow har i tysk presse blitt beskrevet som den brutale storebroren til Katzenjammer og den norske fetteren til de engelske indiefolk-heltene i Mumford & Sons. Andre har beskrevet gjengen som “uekte barn av Tom Waits sin introverte eleganse sammenblandet med Gogol Bordellos nesten selvutslettende humør og galskap.” Inspirert av både østeuropeisk så vel som norsk folkemusikk, samt blues, pop, bluegrass, rock og americana er Lady Moscows gale kitsch-univers av “tomwaitsk whiskybalkanjazzrock” kanskje best beskrevet som folk’n’roll.
Med en instrumentering bestående av blant annet fiolin, trekkspill, kontrabass og banjo, og med dype vokaler og fengende melodier byr Lady Moscows sjangerliberale musikk på musikalske godbiter som treffer så vel jazzentusiaster som hipstrete indie-fans.

Lady Moscows energiske sceneshow har fått anmeldere til å strø ærestitler som landets råeste liveband, og bandet har med sin bredbeinte sjangerdans fått publikummere innenlands og utenlands til å danse seg svette gjennom natta. Bandet har i tillegg til turnévirksomhet verden over rukket å utgi fire album. Lady Moscows album har høstet gode anmeldelser i mediene, blant annet terningkast 5 i Aftenposten under beskrivelsen "spinnvill, energisk, innovativ akustisk folkrock.» Bandet har i løpet av karrieren turnert bredt på festivalscener og klubber i innland og utland, fra Rockefeller i Oslo til The Cavern Club i Liverpool, fra Cuba til Tyskland.
http://www.ladymoscow.com
https://www.facebook.com/ladymoscow
https://twitter.com/selskabsreiser
https://soundcloud.com/selskabsreiser
https://open.spotify.com/artist/0TrokdsmRtpiqHjdXLX4b1
https://itunes.apple.com/no/artist/lady-moscow/291037409


Saturday June 1, 2019 14:00 - 14:20 CEST
Verdensmusikk - Kubaparken