Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 1 • 14:00 - 14:30
Rikke Normann

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

15. Februar slapp Rikke Normann sitt tredje album, som har fått tittelen «35». Albumet er spilt inn live i studio Paradiso hos produsent Christian Engfelt.
Med sin ærlige 1-take-liveinnspilte vibb (inkludert den imponerende lead-vokalen til Rikke!) har albumet fått beholde sin sjel og sine skjønnhetsfeil. Det du hører er det som faktisk skjedde da plata ble spilt inn.
Med dette i bakhodet er det lett å forstå at Rikkes musikk, både live og på plate, handler om sterke låter, ekte følelser, nerve og samspill. Med bandet sitt, med låtene og med publikum.
Verken Rikke eller låtene hennes trenger noe å gjemme seg bak så det er snakk om musikk totalt fritt for autotune, tracks. og voldsom staffasje. Det trengs nemlig ikke. Kun knallbra låter med et knallbra band og ikke minst den fabelaktige låtskriveren selv i front.
Det er stort spenn og variasjon i Rikke som person, låtskriver, vokalist og formidler, men i bunnen finner du alltid en sterk låt. Hun skriver alle låtene sine selv, på et piano i stua, arvet etter mormor.
Med en genuin sårbarhet i stemmen som er sjelden og ganske unik i dagens musikkverden treffer den deg rett i hjertet, og den treffer hardt. En god låt står godt alene, og det gjør sannelig Rikke og.
https://www.facebook.com/Rikkileaks/
http://open.spotify.com/artist/2b0aOcc0xTNp0mIH2MLQbv


Saturday June 1, 2019 14:00 - 14:30 CEST
Røverstaden

Attendees (6)