Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 1 • 15:20 - 15:40
Rvthless

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Rvthless er det beste og mest banebrytende boybandet som ingen har hørt om. De er så banebrytende at de til og med spiller egne instrumenter og skriver sine egne låter. De hadde matchende sceneantrekk, men de ble borte.
Bandet ble startet i Nittedal i februar 2016, og har siden da vært i stadig utvikling både live og musikalsk. De unge guttene herjer og leker med sjangerne, og er ikke redde for å endre på stilen sin fra låt til låt. For å få best innblikk i hvordan Rvthless låter, så må du se for deg at Deftones gifter seg med Foo Fighters, og har et lite sideforhold med Bring Me The horizon.
Tidlig i 2018 signerte de til plateselskapet High Ten, som nå har gitt ut deres tre første singler som viser fram noen av deres mange ulike sider. I September 2019 gir de ut sin debut EP “Choose Life”. Låtene fokuserer på hvordan det er å være ung idag, og hvordan man ikke skal miste håp når man har det vanskelig. Det å bare leve er nok grunn til å fortsette fremover. De skal også lage en video- og bildeserie hvor alle låtene i EP’en blir knyttet til en konseptuell handling, som involverer blant annet: Kulter, Dystopi og fargen rosa.
Bandets varemerke har blitt en ellevill kraftsalve av et show, hvor de gir alt de har hver gang de opptrer. Dette er noe som de har bevist i løpet av de siste tre årene, hvor de har spilt på steder som John Dee, Blitz, Chateau Neuf og Sentralen foran et mangfold med entusiastiske fans, publikummere og en norsklærer. Guttene har blitt omtalt gjentatte ganger som et av de mest hardtarbeidende og originale bandene på lenge, og er mer enn klare for å bevise alt som står nevnt over.
https://www.facebook.com/rvthlessband
https://open.spotify.com/artist/3HCjThIkjElGZxJtJc6ZfW?si=9KQ9ELvoRPqg9OsJZIYC7Q
https://itunes.apple.com/no/artist/rvthless/1244214903


Saturday June 1, 2019 15:20 - 15:40 CEST
Stovner Rockefabrikk - Birkelunden