Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 1 • 15:35 - 15:45
Oslo Ukuleleorkester

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Oslo Ukuleleorkester består av tretten ukulister og en bassist. Siden orkesterets oppstart i 2015 har vi rukket å bli en sammensveiset gruppe, med ukulelens lette og godlynte klang i fokus.
Siden starten har orkesteret blitt mer og mer samspilt og har i dag et repertoar som strekker seg fra hardrock til pop, jazz og folk. Både nye og gamle klassikere spilles med egne flerstemte ukulelearrangementer spesielt laget til gruppen. Ukulelespillet akkompagneres av gruppens egne dyktige vokalister og bassist.
Oslo Ukuleleorkester opptrer på alt fra egne oppsetninger til festivaler og private arrangementer. Av festivaler kan nevnes: Oslo Ukulelefestival, Musikkfest Oslo, Pride Park / Bamsescenen i Oslo, Trestockfestivalen i Holmestrand og Stora Ukulelefesten i Stockholm. Eksempel på private arrangementer er bryllup og jubileumsarrangementer. Oslo Ukuleleorkester har også spilt på NRK P2s Spillerom og vært lydkulisser på Dramatikkens Hus sin oppsetning av Sannheten.
Ukulelen er et tradisjonsrikt strengeinstrument med dype røtter i Hawaiis kultur, og med sin folkelige fremtoning oppdager stadig flere det lille instrumentet, også her i landet. Vi i Oslo Ukuleleorkester satser på å vise frem ukulelens allsidighet når vi spiller og synger coverlåter fra alle sjangere, og vi lover både god stemning og uhøytidelig musikkglede.
https://www.facebook.com/osloukuleleorkester/


Saturday June 1, 2019 15:35 - 15:45 CEST
Korscenen - St. Hanshaugen