Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 1 • 16:10 - 16:30
Moisés Gadea

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Moisés Gadea er en anerkjent Nicaraguansk Trova- artist som tilbyr en spennende kombinasjon av latinamerikanske rytmer og spenstige melodier. Hans poetiske tekster gjenspeiler et dypt engasjement med den sosiale virkeligheten i hans hjemland, Nicaragua.
Gjennom musikken, ønsker Moisés Gadea å vise solidaritet, med sanger som har et budskap om rettferdighet, håp og refleksjoner rundt miljøet. Hans unike utrykk har gjort ham til en av de sterkeste pilarene i den nye generasjonen av sentralamerikanske Trova artister.
Moisés Gadea har mottatt en rekke utmerkelser for sin musikk, bla. Årets låtskriver (2008) og Årets vokalist (2013) av den Nicaraguanske Nasjonalforsamling, Institutt for Nicaraguansk kultur.
I løpet av sin over 17 år lange karriere har han rukket å turnere i over 13 Europeiske land, både som gitarist for den internasjonalt anerkjente artisten Katia Cardenal og som soloartist. Gadea har delt scene med store internasjonale navn som Silvio Rodrigues (Cuba), Duo Guardarbarranco (Nicaragua), Luis Enrique Mejia Godoy (Nicaragua), Alejandro Filio (Mexico), Daniel Viglietti (Uruguay), Mikael Wiehe (Sverige).
Bak seg har Moisés Gadea 5 CD-utgivelser. Disse inkluderer Bien Arropado (2004), Aitimaa (2006), Laberinto (2008), Colección (2012) og Equilibrio (2017). For tiden jobber han med ytterligere to utgivelser, hvorav en er en barneplate.
I 2012 innledet Moisés Gadea et samarbeid med den Tromsøbaserte gruppen Boreal Trova Ensemble, og sammen har de gjort konserter både i Nicaragua og i Norge, senest på Latin-festivalen No siesa, fiesta!” i Tromsø i 2015. Siden han flyttet til Norge i 2014 har Moisés Gadea vært å finne på scener i Tromsø, Finnøy, Forsand, Sauda, Oslo, Wien (Austria), Zaragoza (spain), hvor han har gjort både skolekonserter, opptredener for barn, barkonserter og konferanse opptredener.
https://www.facebook.com/MOISESGADEAOFICIAL/
https://twitter.com/moisesgadea
https://soundcloud.com/trovadornica
https://open.spotify.com/artist/4tVOIjGOdgrQJF47Rj5tSl
https://itunes.apple.com/us/artist/moises-gadea/293904489?l=es


Saturday June 1, 2019 16:10 - 16:30 CEST
Verdensmusikk - Kubaparken

Attendees (5)