Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 1 • 18:00 - 18:30
A Paulada ( the Brazilian Crazy Beats Band )

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Det hele begynte i Oslo i 2010 da de brasilianske vokalistene Rafael Lemos, multiinstrumentalisten og låtskriveren møtte trommetronen og låtskriver Bruno Santos også fra Brasil. A Paulada ble dannet.
I 2011 begynte bandet å gi regelmessige konserter. Tidlig i 2013 ble gruppen komplett med inkluderingen av den norske bassisten Kim.
Inspirasjon til navnet, musikken og holdningen fant Chico dos Duendes og Rafael Lemos i flere kulturell bevegelse med utspring i sitt hjemland, Brasil. Disse bevegelsene kjempet for kulturell- og rasemessig likeverd.
Siden A Paulada (portugisisk) betyr Slag – spiller gruppen en musikalsk blanding ved å ta i seg elementer av rock, funk, ska, reggae, samba og folkemusikk spilt med brasiliansk og latinsk stil og sound – noe som resulterer i et unikt og vibrerende musikalsk uttrykk.
Live på scenen serverer A Paulada en variert rockemusikalsk og energisk opplevelse som publikum gang på gang setter stor pris på – men bandet kan også med inspirasjon gi intense og minneverdige akustiske fremførelser.
I 2011 opptrådte A Paulada blant annet på Cosmopolite i Oslo.
I begynnelsen av 2013 ble den brasilianske perkusjonisten Edson dos Santos og den Norske Perkusjonisten Anders med i bandet – og A Paulada er dermed beriket både menneskelig og med enda flere spennende musikalske uttrykk.
http://www.rvql.no
https://www.facebook.com/rvql.no

Saturday June 1, 2019 18:00 - 18:30 CEST
Verdensmusikk - Kubaparken

Attendees (8)