Loading…
Back To Schedule
Saturday, June 1 • 16:00 - 16:30
KAMARA

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

KAMARA er en artist man må holde øye med fremover.
Født i Sierra Leone og oppvokst i Bergen, har 21 år gamle Fatumata Kamara nylig startet sin artistkarriere. KAMARA produserer, synger og skriver sine egne låter, og beveger seg gjennom en flust av sjangre. Med sterke melodier og fengende låter krydrer KAMARA sine låter med rnb, elektronika og pop, hvor hun markerer seg som en unik artist i dagens musikklandskap.
KAMARA har en distinktiv og særegen vokal som beveger seg høyt og lavt på hennes høyst avhengighetsskapende tekster. I sitt tekstunivers møter KAMARA verden med et satirisk blikk; hun utfordrer normer og selvpåførte regler, og utforsker identitet, selv-kjærlighet og et sterkt generasjonsskifte i samfunnet.
KAMARA har allerede oppnådd mye på kort tid og innehar tittelen som Norges feteste korist; hun turnerer fast med Myra og andre artister.
Hun har også lånt bort sin vokal på Lars Vaular sitt nyeste prosjekt og er stadig i studio for å skrive nye låter. Hennes nettverk og bidrag til musikkbransjen er imponerende, som viser til hennes svært utadvendte personlighet. Karismaen tar hun med på scenen, som kan kort beskrives som lekent, dynamisk, og ikke minst, utrolig gøy.
https://soundcloud.com/user-145698389/sets/demoer/s-Ss3KZ?fbclid=IwAR3HS2jk6-Xga9izqdLc4WQ7gSJQ2Rlv-LwDD2bYtBVyTLBrgbTkFkDM_lc

Saturday June 1, 2019 16:00 - 16:30 CEST
Kulturhuset, bakgården